Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Basketball Kings 2024

Basketball Kings 2024 is een sportspelletje waarin je de bal zo snel mogelijk door de hoepels moet stuiteren om je streak te behouden en door te blijven spelen.

Hoe speel je Basketball Kings 2024?

Klik om de basketbal te laten stuiteren. Je kunt ook twee of drie keer achter elkaar klikken om de bal hoog te houden. Om punten te scoren moet je de bal door de hoepel werpen.

Zodra je een eerste punt hebt gescoord, verdwijnt de hoepel van het veld en verschijnt er een nieuwe. Stuiter de bal snel door de volgende hoepel voordat de paarse timerbalk leeg raakt.

Hoe lang kun jij door blijven spelen voordat de tijd om is?

Speel meer gratis online spelletjes zoals Basketball Kings 2024

Vind je dit spelletje leuk? Bekijk dan ook onze volledige verzameling basketbal games om nog veel meer leuke spelletjes te spelen. Speel bijvoorbeeld het populaire spel Basketbalsterren 2019 en kies je favoriete spelers uit, of geniet van de komisch wapperende stickmen in het spel Basketball Random.

Als je ook games over andere sporten wilt proberen, kijk dan even op deze collectiepagina voor onze gratis online sport spelletjes.

Wie is de maker van Basketball Kings 2024?

Basketball Kings 2024 is gemaakt door Inlogic Software.

Wanneer werd Basketball Kings 2024 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 3 november 2023.