Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Snappy Hoops

Super Snappy Hoops is een basketbalspel waarin je wedstrijdjes tegen meerdere tegenstanders tegelijk kunt spelen. Probeer in elke ronde van dit soepel geanimeerde spelletje de hoogste score te halen door geen enkel schot door de hoop te missen.

Hoe speel je Super Snappy Hoops?

Swipe in de richting van het backboard om de bal vanuit verschillende hoeken door de hoop te werpen. Het doel is om meer punten te verdienen dan je tegenstander. Je kunt blijven gooien zolang je niet mist. Als je mist, is je beurt voorbij en wordt je score aan de scorekaart toegevoegd. 

Als je een ‘swish shot’ gooit en de bal precies door de hoepel valt zonder de ring te raken, krijg je een schattig hulpje. Een klein mopshondje verschijnt op je scherm. Als je een schot mist, haalt hij de bal één keer voor je op zodat je het nog een keer kunt proberen. Als je schot bijna door de hoepel gaat, springt het mopshondje op en dunk de bal voor je door het net.

In dit spel hoef je niet te wachten tot je tegenstander aan de beurt is. Je kunt gewoon een nieuwe wedstrijd beginnen en terugkeren naar je huidige wedstrijden om de volgende ronde te spelen als je daar klaar voor bent.

Verdien munten en verander je personage om een unieke game avatar te maken.

Spelbesturing

Swipe en laat los om de bal te gooien.

Speel games die lijken op Super Snappy Hoops

Bekijk voor meer spellen zoals Super Snappy Hoops ook onze verzameling basketbalspellen, of ga naar onze sportspellen overzichtspagina om andere sportieve games te proberen.

Wie is de maker van Super Snappy Hoops?

Super Snappy Hoops is ontwikkeld door Gamebop. 

Wanneer werd Super Snappy Hoops voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 26 juli 2023.