Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Emily's Home Sweet Home

Delicious - Emily's Home Sweet Home is een time-management spelletje uit de populaire Delicious serie. Emily is eigenaresse geweest van een aantal restaurants, en nu heeft ze eindelijk een huis kunnen kopen in de mooie wijk Snuggford Hills. Het is een groot huis, maar ook nogal een opknapper. Dat wil zeggen, het huis is vies en vervallen - er zit zelfs een enorm gat in de vloer!

Door de catering voor allerlei evenementen te organiseren, willen Emily en haar man Patrick genoeg geld bij elkaar sparen om het huis te renoveren. Maar met nieuwe klanten als de veeleisende en venijnige Sharon Stepford heeft Emily al gauw haar handen vol…

Hoe speel je Delicious - Emily's Home Sweet Home?

In ieder level van dit kookspelletje kun je in de mooie tuin van Emily een catering evenement managen. Verkoop van alles aan je bezoekers, van spareribs en cakejes tot limonade en bloemen. Bedien je klanten zo snel mogelijk en verdien extra veel fooi. Zo kun je genoeg geld sparen om de nodige klusjes aan het huis te doen. Tussen de levels door krijg je telkens een nieuw hoofdstuk van het verhaal te zien.

Hoe bedien je klanten in Delicious - Emily's Home Sweet Home?

Wacht eerst tot je klant heeft besloten wat ze wil bestellen. Tik dan op de voorwerpen die je aan je klant wilt geven. Soms bestaat een bestelling uit meerdere voorwerpen. Een aantal voorwerpen moet je eerst samenstellen. Bijvoorbeeld door de verschillende bloemen in de juiste volgorde aan te tikken, of een cake in de juiste volgorde op te stapelen. Met dit soort bestellingen moet je snel werken en alles in de juiste volgorde doen, anders gaat het fout en moet je het opnieuw proberen.

Met sommige gerechten moet je ook even goed opletten. De spareribs op de BBQ mogen bijvoorbeeld niet verbranden. En bij het schenken van de punch uit het grote vat mag het glas niet overlopen. Gelukkig kan Emily meerdere voorwerpen tegelijk dragen. En als je meerdere klanten tegelijk kunt bedienen, en hun gehele bestelling in een keer kunt brengen, verdien je extra fooi.

Spelbesturing

  • Klik om de dialogen van het verhaal te bekijken
  • Wacht tot een klant iets bestelt
  • Klik op de voorwerpen die je nodig hebt, en tik vervolgens op de klant
  • Tik op de kassa als je klant wil afrekenen

Soortgelijke spelletjes

Vind je dit nieuwe hoofdstuk van de Delicious serie leuk om te spelen, probeer dan ook onze andere spelletjes uit deze reeks. Zo kun je bij ons ook het vorige avontuur van Emily en haar familie spelen: Delicious - Emily’s New Beginning. In dit verhaal is Paige nog een baby, en gaat Emily weer aan de slag in haar eigen restaurant.

Ben je dol op kook- en catering spelletjes met een spannende verhaallijn vol onverwachtse wendingen en veel drama? Probeer dan ook eens het mooie spel Cook & Match: Sara’s Adventure.

Wie is de maker van Delicious - Emily's Home Sweet Home?

Delicious - Emily's Home Sweet Home is gemaakt door Gamehouse.