Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  11980 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  572 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  6440 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  1193 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  97183 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  Spelen
  Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  1496 keer gespeeld

  In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  2014 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  1392 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Vreselijke vakantie
  Spelen
  Vreselijke vakantie
  181 keer gespeeld

  Deze arme man had zich zo verheugd op een relaxte vakantie in een fantastisch hotel. Helaas komt daar helemaal niets van terecht. Kun jij zorgen dat hij niet doordraait in dit hilarische point-and-click-avontuur?

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  1425 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  1492 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  1366 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Arcuz
  Spelen
  Arcuz
  188 keer gespeeld

  Oproep aan alle jonge helden: wie bevrijdt Arcuz van de monsters die het bezetten?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  2090 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  794 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Container Flat Escape 3
  Spelen
  Container Flat Escape 3
  1149 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  845 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  1487 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  5866 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Sherlock Has a Clue
  Spelen
  Sherlock Has a Clue
  330 keer gespeeld

  De beroemde detective werkt aan de meest verbijsterende misdaden ooit. Ga samen met Sherlock Holmes op zoek naar een achterbakse moordenaar in Dawkins Manor in dit avontuurelijke zoek-en-vind avonturenspel.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  1984 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  1224 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Carlos en de moordboerderij
  Spelen
  Carlos en de moordboerderij
  256 keer gespeeld

  Carlos de detective liep juist lekker te wandelen op het platteland toen hij iemand op een boerderij in de buurt hoorde schreeuwen. Een moord! Carlos is vastbesloten de dader te pakken. Kun jij hem helpen deze zaak op te lossen in dit aanwijzen-en-klikken spel?

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  7701 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  907 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  1013 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Sort the Court!
  Spelen
  Sort the Court!
  363 keer gespeeld

  Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, vooral in dit dwaze koninkrijk! Neem de troon over en maak beslissingen die het rijk doet bloeien of instorten. Vraag advies aan curieuze inwoners, huur spionnen in, bekostig projecten en meer in dit maffe simulatiespel.

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  379 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Ontsnapping BV
  Spelen
  Ontsnapping BV
  20 keer gespeeld

  Reed en compagnon proberen een ontsnappingskamer genaamd 'Kasteel van Dracula' uit. Kunnen zij binnen 60 minuten ontsnappen zonder te worden aangevallen door de roemruchte vampier? Help ze bij het vinden van de aanwijzingen en het oplossen van de puzzels, zodat zij kunnen ontsnappen in dit aanwijzen-en-klikken spel.

 • Wraakzuchtige hond
  Spelen
  Wraakzuchtige hond
  320 keer gespeeld

  Deze hond zit in een lastige situatie. Zijn eigenaar heeft hem aan een boom vastgebonden en is ervandoor gegaan. Kun jij hem een handje helpen? Misschien wordt het tijd om wraak te nemen in dit vreemde en wilde online spel.

 • Ray Part 1
  Spelen
  Ray Part 1
  32 keer gespeeld

  Ray is nogal druk. Hij is een nukkige schutter met een behoorlijk temperament. Wil je met hem mee in dit heftige actiespel dat is geïnspireerd op bekende avonturenboeken? Hij heeft een drukke dag voor de boeg want hij heeft de jacht geopend op een gozer die zijn vriendin steeds lastigvalt. Hij gaat haar redden uit de handen van een bende schorriemorrie.

 • Stick RPG 2
  Spelen
  Stick RPG 2
  518 keer gespeeld

  Deze stickman staat op het punt om naar een andere dimensie te worden afgeschoten in dit grapppige online spel. Sluit je bij hem aan en verken samen de mysterieuze Paper Thin City. Denk je dat jij hem weer veilig thuis kunt krijgen in deze bijzondere RPG?

 • Aground
  Spelen
  Aground
  0 keer gespeeld

  Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

 • Het geheim van de necromancer
  Spelen
  Het geheim van de necromancer
  37 keer gespeeld

  Deze drie vrienden hebben Halloween dit jaar overgeslagen om een mysterieuze videogame te kunnen spelen. Helaas hebben ze meer voor hun kiezen gekregen dan snoepjes! Ze zijn in een vreemde wereld terechtgekomen en alleen jij kunt ze nog helpen ontsnappen in dit spel voor je mobiel.

 • Laat me eens lachen
  Spelen
  Laat me eens lachen
  65 keer gespeeld

  Richard is de enige hofnar die tot nu toe niet in de bodemloze put van de koningin is beland. Als hij haar niet snel aan het lachen krijgt, dan is hij de volgende die dit te wachten staat. Kun jij hem helpen om dit onheil te voorkomen in dit zoek- en klikspel?

 • Breindief
  Spelen
  Breindief
  906 keer gespeeld

  In dit lab liggen hersenen van enkele van de slimste wetenschappers en leiders ter wereld maar helaas worden ze keer op keer gestolen. Zou de mysterieuze Dr. Cloven de dief kunnen zijn? Ontdek het zelf in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal om de echte dader te kunnen aanwijzen.