Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  11047 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  93677 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  466 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  7371 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  9450 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  Spelen
  Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  1455 keer gespeeld

  In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  916 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  1742 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  1126 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  585 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  907 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  5812 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  655 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  1802 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Container Flat Escape 3
  Spelen
  Container Flat Escape 3
  1013 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  1848 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  499 keer gespeeld

  Het avontuur in dit vreemde dorp wordt voortgezet en jij zit opgesloten in een huisje. Denk je dat je kunt wegkomen? Misschien lukt het als je alle aanwijzingen en voorwerpen vindt in dit zoek-en-vind spel.

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  5366 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  1316 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.

 • Breindief
  Spelen
  Breindief
  869 keer gespeeld

  In dit lab liggen hersenen van enkele van de slimste wetenschappers en leiders ter wereld maar helaas worden ze keer op keer gestolen. Zou de mysterieuze Dr. Cloven de dief kunnen zijn? Ontdek het zelf in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal om de echte dader te kunnen aanwijzen.

 • Vreselijke vakantie
  Spelen
  Vreselijke vakantie
  149 keer gespeeld

  Deze arme man had zich zo verheugd op een relaxte vakantie in een fantastisch hotel. Helaas komt daar helemaal niets van terecht. Kun jij zorgen dat hij niet doordraait in dit hilarische point-and-click-avontuur?

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  880 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  1043 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Container Flat Escape 4
  Spelen
  Container Flat Escape 4
  1324 keer gespeeld

  Je zit weer vast in een scheepscontainer! Denk je dat jij de weg naar buiten kunt vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel?

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  1404 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  1376 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • Sort the Court!
  Spelen
  Sort the Court!
  358 keer gespeeld

  Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, vooral in dit dwaze koninkrijk! Neem de troon over en maak beslissingen die het rijk doet bloeien of instorten. Vraag advies aan curieuze inwoners, huur spionnen in, bekostig projecten en meer in dit maffe simulatiespel.

 • Eeuwige liefde
  Spelen
  Eeuwige liefde
  134 keer gespeeld

  Herenig de twee geliefden in dit magische spelletje.

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  338 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  Spelen
  Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  541 keer gespeeld

  Je bent net wakker geworden in een vreemde kamer met gemetselde muren en je hebt geen idee hoe je hier bent beland. Verzamel voorwerpen en gebruik ze om te ontsnappen in dit mysterieuze zoek- en klikspel.

 • Jessica's school
  Spelen
  Jessica's school
  189 keer gespeeld

  Jessica heeft wiskundeles en ze verveelt zich stierlijk. Help haar om alle voorwerpen te vinden die ze nodig om uit de school te ontsnappen in dit zoek-en-klikspel.

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  814 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Arcuz
  Spelen
  Arcuz
  102 keer gespeeld

  Oproep aan alle jonge helden: wie bevrijdt Arcuz van de monsters die het bezetten?

 • Mafia Stories 3
  Spelen
  Mafia Stories 3
  170 keer gespeeld

  Mafia Stories 3

 • Forgotten Hill: Memento Buried Things
  Spelen
  Forgotten Hill: Memento Buried Things
  42 keer gespeeld

  Tijdens de winter van 1886 besloot een mysterieuze wetenschapper om een paar bloedstollende experimenten uit te voeren. Toen ontdekte zijn vrouw dat hij haar had vermoord. Of misschien toch niet? Hij is in ieder geval nog niet van haar af. Probeer samen met hem te overleven in dit spannende zoek-en-vind avonturenspel.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  958 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.