Verhaalspellen

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  11549 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  95001 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  5537 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  1221 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  1035 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  7557 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  1140 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  664 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  514 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  1926 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  1861 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  6131 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  1104 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  1907 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  728 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  958 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • Vreselijke vakantie
  Spelen
  Vreselijke vakantie
  149 keer gespeeld

  Deze arme man had zich zo verheugd op een relaxte vakantie in een fantastisch hotel. Helaas komt daar helemaal niets van terecht. Kun jij zorgen dat hij niet doordraait in dit hilarische point-and-click-avontuur?

 • Arcuz
  Spelen
  Arcuz
  188 keer gespeeld

  Oproep aan alle jonge helden: wie bevrijdt Arcuz van de monsters die het bezetten?

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  338 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  895 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Sort the Court!
  Spelen
  Sort the Court!
  363 keer gespeeld

  Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, vooral in dit dwaze koninkrijk! Neem de troon over en maak beslissingen die het rijk doet bloeien of instorten. Vraag advies aan curieuze inwoners, huur spionnen in, bekostig projecten en meer in dit maffe simulatiespel.

 • Lumberjack Jacques & The Ritual Of Doom
  Spelen
  Lumberjack Jacques & The Ritual Of Doom
  0 keer gespeeld

  Het is een stormachtige nacht. Plotseling staat er een vreemdeling voor de deur van Jacques die bang is dat hij geofferd zal worden! Wat zou er aan de hand zijn? Ga samen met deze dappere houthakker op onderzoek uit in dit actierijke avonturenspel.

 • Aground
  Spelen
  Aground
  0 keer gespeeld

  Deze arme schipbreukeling is aangespoeld op een verlaten eiland in dit ouderwetse avonturenspel. En het regent ook nog eens pijpenstelen! Hoe kan hij dit ooit overleven? Met jouw hulp natuurlijk! Help hem met het verzamelen van de voorraden die hij nodig heeft totdat hij wordt gered. En misschien is hij ook wel niet alleen op het eiland...

 • Laat me eens lachen
  Spelen
  Laat me eens lachen
  65 keer gespeeld

  Richard is de enige hofnar die tot nu toe niet in de bodemloze put van de koningin is beland. Als hij haar niet snel aan het lachen krijgt, dan is hij de volgende die dit te wachten staat. Kun jij hem helpen om dit onheil te voorkomen in dit zoek- en klikspel?

 • Het geheim van de necromancer
  Spelen
  Het geheim van de necromancer
  37 keer gespeeld

  Deze drie vrienden hebben Halloween dit jaar overgeslagen om een mysterieuze videogame te kunnen spelen. Helaas hebben ze meer voor hun kiezen gekregen dan snoepjes! Ze zijn in een vreemde wereld terechtgekomen en alleen jij kunt ze nog helpen ontsnappen in dit spel voor je mobiel.

 • Quest for Eclair
  Spelen
  Quest for Eclair
  12 keer gespeeld

  Deze jongen hunkert naar eclairs en rust niet voordat hij ze bij zijn favoriete Franse bakkerij heeft gehaald. Helaas zijn alle eieren op en nu moet hij er een paar zien te vinden. Ga met hem op een epische missie om zijn tanden in het overheerlijke gebak te zetten in dit grappige zoek-en-klikspel.

 • Overleving: ondoden
  Spelen
  Overleving: ondoden
  0 keer gespeeld

  Zombies hebben dit koninkrijk volledig verwoest en nu moet Charlie een manier bedenken om ze te stoppen. Ga samen met deze jonge krijger op een episch avontuur in dit retro RPG-spel. Verzamel waardevolle voorwerpen en wapens om de ondoden voorgoed uit te schakelen.

 • Pizzamissie
  Spelen
  Pizzamissie
  0 keer gespeeld

  Richard is door de koningin gepromoveerd tot pizzabakker. Helaas voor hem zijn al zijn voorgangers geëxecuteerd omdat hun pizza's niet lekker genoeg waren. Kun jij hem een handje helpen in dit leuke point-and-click-avontuur?

 • One Of You
  Spelen
  One Of You
  55 keer gespeeld

  as

 • Wraakzuchtige hond
  Spelen
  Wraakzuchtige hond
  320 keer gespeeld

  Deze hond zit in een lastige situatie. Zijn eigenaar heeft hem aan een boom vastgebonden en is ervandoor gegaan. Kun jij hem een handje helpen? Misschien wordt het tijd om wraak te nemen in dit vreemde en wilde online spel.

 • Desert Road: Vinnie's Rampage
  Spelen
  Desert Road: Vinnie's Rampage
  698 keer gespeeld

  Vinnie dacht dat hij er wel tussen uit kon knijpen met deze koffer vol cash geld. Mooi niet! Een klein legertje aan tuig zit op zijn hielen! Als hij een schijn van kans wil maken om heelhuids van deze verlaten snelweg af te komen, heeft hij echt jouw hulp nodig. Help Vinnie om korte metten met ze te maken voordat ze hem van de weg afduwen in dit spannende actiespel.

 • Skip Around the World
  Spelen
  Skip Around the World
  17 keer gespeeld

  Deze jonge avonturier maakt een reis rond de wereld. Eerste halte: Finland!

 • Maffe professor
  Spelen
  Maffe professor
  99 keer gespeeld

  Het is een schoolavond maar Keithan moet naar het lab komen van de maffe wetenschapper die hij al een tijdje helpt. Wat kan er nou zo belangrijk zijn? Beleef samen met hem een spannende avond in dit 'point-and-click'-avonturenspel.

 • Mysterieus zaadje
  Spelen
  Mysterieus zaadje
  18 keer gespeeld

  Wie had kunnen denken dat een klein zaadje tot een episch avontuur zou leiden? Dit jongetje in elk geval niet.

 • Het schaduwrijk in de arcade
  Spelen
  Het schaduwrijk in de arcade
  160 keer gespeeld

  Je werkt nu al enige tijd in deze video-arcade en dit is de laatste avond dat je hier werkt. Wat is toch dat mysterieuze spel in de ruimte achterin? Durf jij het aan om dit aanwijzen-en-klikken spel te spelen?

 • Ray Part 2
  Spelen
  Ray Part 2
  15 keer gespeeld

  Ray is er weer en hij is klaar voor actie! Hij probeert te genieten van een hamburger in een hamburgertent, maar daar is helaas geen tijd voor. Er komt zojuist een nieuwe opdracht binnen. Ga mee met Ray wanneer hij terugkeert naar zijn werk in dit actiespel dat is geïnspireerd op bekende avonturenboeken.