Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Paradise Island 2

Paradise Island 2 is een management simulatiespelletje waarin je je eigen tropische vakantiepark kunt bouwen en runnen.

Het eiland heeft het zwaar te verduren gehad nadat de boze sjamaan Manu de geesten heeft opgeroepen om iedereen van het eiland te verdrijven. De toeristen zijn gevlucht en de hutjes en het strand zijn overwoekerd door vreemde kruipplanten.

Begin met de hulp van eilandbewoner Naomi met het herstellen en herbouwen van dit paradijselijke eiland.

Hoe speel je Paradise Island 2?

Aan het begin van het spel laat Naomi je zien hoe je gebouwen kunt bouwen, repareren en upgraden. Door mooie bungalows en winkeltjes te bouwen kun je weer nieuwe toeristen aantrekken. Je kunt meer dan 300 verschillende voorwerpen bouwen.

Speel de opdrachten uit die op Naomi’s lijstje staan en verdien zo muntjes en sterren. Hoe meer je je resort verbetert, hoe meer land je kunt verkennen. Verjaag de bovennatuurlijke mist die het eiland omhult en ontdek welke andere mysteries er in het bos verscholen liggen...

Tik of klik voor meer tips over specifieke missies of speciale gebeurtenissen op de opdrachten die in Naomi's notitieblok staan. Er verschijnt dan extra informatie op het scherm. Je kunt ook de Fandom Wiki-pagina voor dit spel raadplegen.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel games die lijken op Paradise Island 2

Als je dit spel leuk vind, neem dan ook even een kijkje bij onze andere management spelletjes. Probeer bijvoorbeeld Emily's New Beginning, of een van onze vele andere simulatiespellen en social games.

Wie is de maker van Paradise Island 2?

Paradise Island 2 is gemaakt door UAB Game Insight.

Wanneer werd Paradise Island 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst voor mobiel uitgebracht op 7 augustus 2015 en is sinds de oorspronkelijke releasedatum meerdere keren bijgewerkt en uitgebreid.