• Strawberry's verrukkelijke boetiek
  Spelen
  Strawberry's verrukkelijke boetiek
  27 keer gespeeld

  Strawberry en haar vrienden openen een nieuw café vol met allerlei soorten heerlijke toetjes. Kun je ze helpen om alles klaar te maken voor de opening? Ze willen heel veel taarten en andere lekkere dingen maken en ze kunnen er maar niet achter komen wanneer ze moeten beginnen!

 • Angela's schoolreünie
  Spelen
  Angela's schoolreünie
  715 keer gespeeld

  Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spelen
  Bartender: The Perfect Mix
  16102 keer gespeeld

  Miguelita is vastbesloten om de beste bartender in dit tropische resort te worden. Help haar om haar vaardigheden te verbeteren, terwijl ze eenvoudige maar ook complexere cocktails maakt zoals de echt epische zwembad-cocktail. Help je Miguelita een mastermixoloog te worden in dit simulatiespel?

 • Meesterbakker
  Spelen
  Meesterbakker
  935 keer gespeeld

  De klanten van deze banketbakkerij zijn behoorlijk veeleisend en ongeduldig. Kun jij perfecte toetjes maken waardoor ze weer helemaal vrolijk worden in dit uitdagende simulatiespel? Zet er wel vaart achter want ze hebben haast.

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spelen
  Bartender: The Celebs Mix
  5903 keer gespeeld

  Miguel de mixoloog heeft net een nieuw baantje en staat achter de bar in dit vijfsterrenhotel. Jammer genoeg zijn veel van zijn klanten ontzettend veeleisend! Sommigen zijn beroemdheden terwijl anderen gewoon stinkend rijk zijn, maar ze hebben allemaal een erg verfijnde smaak. Kan jij Miguel helpen om ze tevreden te houden met ingewikkelde cocktails zoals de Mystic Marvel in deze simulatiegame?

 • Pizzabakker
  Spelen
  Pizzabakker
  7199 keer gespeeld

  Bak je eigen virtuele pizza bakken in dit realistische kookspel. Alle ingrediënten staan voor je klaar in de keuken. Snijd de toppings fijn zoals olijven, paprika's en tomaten voordat je ze op de pizza legt en de pizza in de oven plaatst.

 • Hamburgerkok: burgers bakken
  Spelen
  Hamburgerkok: burgers bakken
  69 keer gespeeld

  Deze vrolijke kok wil de beste hamburgerkok van de stad worden! Kun jij ervoor zorgen dat zijn restaurant een enorm succes wordt in dit zakelijke simulatiespel? Bak de lekkerste burgers en ga op zoek naar nieuwe ingrediënten en menu-items, zoals milkshakes.

 • Drive-inburgers
  Spelen
  Drive-inburgers
  207 keer gespeeld

  Ben jij de snelste hamburgerbakker van de stad? Help je klanten en verdien bakken met geld. Schiet wel op, want de rij met auto's wordt steeds langer...

 • Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  8388 keer gespeeld

  Duik de keuken in met Sara en leer hoe je dit heerlijke toetje maakt!

 • Taart: net echt koken
  Spelen
  Taart: net echt koken
  677 keer gespeeld

  In deze online kookgame kan je een zalige fruittaart bakken. Nou ja, een virtuele fruittaart natuurlijk! Alle benodigde ingrediënten en het keukengerei staan op je te wachten in deze volledig uitgeruste keuken.

 • Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  6579 keer gespeeld

  Sara maakt vandaag heerlijke frambozencupcakes. Leer mee zodat jij ze straks ook kan maken!

 • Delicious - Emily's New Beginning
  Spelen
  Delicious - Emily's New Beginning
  6293 keer gespeeld

  Een restaurant runnen en een baby verzorgen? Daar draait Emily haar hand niet voor om...

 • Wormate.io
  Spelen
  Wormate.io
  73483 keer gespeeld

  De wormen in dit super bizarre io-spel hebben mega-honger. Bestuur een van de wormen en prop hem vol met lekkernijen zoals donuts en snoep! Kun jij ervoor zorgen dat deze worm groter en sterker dan de andere wormen wordt? Laat hem snel groeien om te overleven en neem het intussen op tegen spelers van over de hele wereld.

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelen
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  1305 keer gespeeld

  Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  45071 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

 • Baktijd voor Hot Dogs
  Spelen
  Baktijd voor Hot Dogs
  865 keer gespeeld

  Een gewone drukke dag in dit hot dog café. Je klanten hebben allemaal honger en haast. Voer hun bestellingen snel uit voordat ze hun geduld verliezen in dit time management-spel.

 • Gyros: Sara's kookcursus
  Spelen
  Gyros: Sara's kookcursus
  838 keer gespeeld

  Sara maakt vandaag een heerlijk gerecht uit Griekenland klaar. Kun jij haar een handje helpen?

 • Prinses Bruidstaart
  Spelen
  Prinses Bruidstaart
  277 keer gespeeld

  Deze prinses bakt een helemaal geweldige bruidstaart. Het wordt er een met 7 lagen! Dat betekent dat ze heel veel hulp nodig heeft in de keuken vanmiddag. Kun je de prinses een handje helpen in dit kookspel voor meiden?

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  84 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Chef: Right Mix
  Spelen
  Chef: Right Mix
  1944 keer gespeeld

  De perfecte burger bakken is geen makkie maar deze chef-kok is vastberaden om het voor elkaar te krijgen. Kan jij hem helpen om wat smakelijke ingrediënten uit te kiezen in zijn streven naar perfectie in dit grappige online spel? Als hij eenmaal klaar is, zal hij zeker zijn burger willen proeven en het resultaat zou weleens dolkomisch rampzalig kunnen zijn!

 • Kalkoen voorbereiden
  Spelen
  Kalkoen voorbereiden
  662 keer gespeeld

  Een kalkoen voorbereiden kan best lastig zijn! Kun jij deze jongen helpen om zijn eerste Thanksgiving-maaltijd op tafel te zetten in dit grappige simulatiespel? Hij moet nog naar de winkel om spullen te kopen en er daarna voor zorgen dat vervelende familieleden tijdens het koken uit de keuken blijven.

 • French Toast Waffles: Sara's Cooking Cla
  Spelen
  French Toast Waffles: Sara's Cooking Cla
  688 keer gespeeld

  Onze beroemde kokkin maakt vandaag heerlijke wafels als ontbijt!

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelen
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  1105 keer gespeeld

  Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!

 • Burger Express
  Spelen
  Burger Express
  5077 keer gespeeld
 • Cookie Crush 2
  Spelen
  Cookie Crush 2
  2830 keer gespeeld

  Verken een prachtig bos en koppel gelijke koekjes en toetjes in dit leuke drie-op-een-rij spel. Zal het je lukken om dit binnen de tijd voor elkaar te krijgen?

 • Snackbar runnen
  Spelen
  Snackbar runnen
  232 keer gespeeld

  Het is geen wonder dat het zo druk is in deze snackbar, want wie houdt er nu niet van hamburgers en frisdrank?

 • Kokkerellen
  Spelen
  Kokkerellen
  325 keer gespeeld

  Denk je dat je een visrestaurant kunt runnen? En een pizzeria of koffiehuis? Je kunt ze alle drie en meer beheren in dit online simulatiespel. Kijk of je deze ongeduldige fijnproevers bij kunt houden als ze bestellingen plaatsen voor hamburgers, garnalengerechten en andere heerlijke gerechten.

 • Doner Kebab-tent
  Spelen
  Doner Kebab-tent
  907 keer gespeeld

  Kun jij alle klanten goed bedienen in deze drukke shoarmatent? Blijf rustig terwijl je eenmaand lang overuren draait en leer hoe je alle gerechten op het menu voorbereidt in dit zenuwslopende simulatiespel.

 • Ratatouille: Sara's kookcursus
  Spelen
  Ratatouille: Sara's kookcursus
  1414 keer gespeeld

  Sara probeert vandaag een nieuw Frans recept uit. Ga snel naar de keuken, dan kan ze je laten zien hoe je het klaarmaakt.

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  77639 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Pizza-uitdaging
  Spelen
  Pizza-uitdaging
  56 keer gespeeld

  Zet je koksmuts op, doe je schort om en maak de lekkerste pizza's in dit leuke kookspelletje. Let alleen wel goed op, want ze hebben een heleboel ingrediënten.

 • Sushibar
  Spelen
  Sushibar
  324 keer gespeeld

  Hak en snij je een weg naar de sushihemel!

 • Lamsbiryani: Sara's kookcursus
  Spelen
  Lamsbiryani: Sara's kookcursus
  287 keer gespeeld

  Dit pittige recept komt uit India en is heel erg lekker. Sara kan je precies laten zien hoe je het moet klaarmaken.

 • Grootste hamburger
  Spelen
  Grootste hamburger
  20 keer gespeeld

  Kun jij deze culinaire uitdagingen voltooien? Kom naar deze keuken en maak de lekkerste of juist de gekste burgers in dit online kookspel. En vergeet niet om tussen de levels door nieuwe ingrediënten te kopen.

 • Zomerfruit
  Spelen
  Zomerfruit
  2663 keer gespeeld

  Ga het strand op en kijk of je al het fruit kunt koppelen in dit frisse drie-op-een-rij puzzelspel. Vorm rijen van drie of meer aardbeien, bananen en allrlei ander sappig fruit.

 • Candy Rain 4
  Spelen
  Candy Rain 4
  735 keer gespeeld

  Dit meisje is een echte zoetekauw. Sluit je bij haar aan als ze probeert alle lekkernijen te koppelen in dit leuke drie-op-een-rij spel. Kun jij het doel van elk level bereiken in zo min mogelijk zetten?