• Wormate.io
  Spelen
  Wormate.io
  110450 keer gespeeld

  De wormen in dit super bizarre io-spel hebben mega-honger. Bestuur een van de wormen en prop hem vol met lekkernijen zoals donuts en snoep! Kun jij ervoor zorgen dat deze worm groter en sterker dan de andere wormen wordt? Laat hem snel groeien om te overleven en neem het intussen op tegen spelers van over de hele wereld.

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  43153 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  34017 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

 • Zomerfruit
  Spelen
  Zomerfruit
  11051 keer gespeeld

  Ga het strand op en kijk of je al het fruit kunt koppelen in dit frisse drie-op-een-rij puzzelspel. Vorm rijen van drie of meer aardbeien, bananen en allrlei ander sappig fruit.

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spelen
  Bartender: The Perfect Mix
  10634 keer gespeeld

  Miguelita is vastbesloten om de beste bartender in dit tropische resort te worden. Help haar om haar vaardigheden te verbeteren, terwijl ze eenvoudige maar ook complexere cocktails maakt zoals de echt epische zwembad-cocktail. Help je Miguelita een mastermixoloog te worden in dit simulatiespel?

 • Cafépaniek
  Spelen
  Cafépaniek
  8413 keer gespeeld

  Taylors katten zijn superschattig, maar ze kosten haar klauwen vol met geld en ze begint echt in paniek te raken! Zou jij haar willen helpen om de stapel rekeningen voor haar katten te betalen in deze online management simulatorgame? Ze heeft net een nieuwe koffiezaak geopend en hoop dat het een groot succes wordt om andere cafés in de buurt op te kopen en bakken vol met geld te verdienen.

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spelen
  Bartender: The Celebs Mix
  7905 keer gespeeld

  Miguel de mixoloog heeft net een nieuw baantje en staat achter de bar in dit vijfsterrenhotel. Jammer genoeg zijn veel van zijn klanten ontzettend veeleisend! Sommigen zijn beroemdheden terwijl anderen gewoon stinkend rijk zijn, maar ze hebben allemaal een erg verfijnde smaak. Kan jij Miguel helpen om ze tevreden te houden met ingewikkelde cocktails zoals de Mystic Marvel in deze simulatiegame?

 • Burger restaurant express
  Spelen
  Burger restaurant express
  6094 keer gespeeld

  Het loopt storm in dit hamburgerrestaurant, vooral tijdens de lunch!

 • Pizzabakker
  Spelen
  Pizzabakker
  6056 keer gespeeld

  Bak je eigen virtuele pizza bakken in dit realistische kookspel. Alle ingrediënten staan voor je klaar in de keuken. Snijd de toppings fijn zoals olijven, paprika's en tomaten voordat je ze op de pizza legt en de pizza in de oven plaatst.

 • Droomboerderij
  Spelen
  Droomboerderij
  5352 keer gespeeld

  Van ons mag je wel met je eten spelen.

 • Penguin Diner
  Spelen
  Penguin Diner
  3672 keer gespeeld

  Leid je klanten naar de tafels, neem bestellingen op en serveer hen een diner!

 • Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
  2835 keer gespeeld

  Duik de keuken in met Sara en leer hoe je dit heerlijke toetje maakt!

 • Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  2747 keer gespeeld

  Sara maakt vandaag heerlijke frambozencupcakes. Leer mee zodat jij ze straks ook kan maken!

 • Fussy Furries
  Spelen
  Fussy Furries
  1537 keer gespeeld

  Deze slimme en grappige katjes zijn ontzettend kieskeurig met hun speelgoed en lievelingseten. Kan jij ze tevreden houden in deze superschattige drie-op-een-rij puzzelgame? Kies zorgvuldig de favoriete dingen van elke kat.

 • Snoepwoord
  Spelen
  Snoepwoord
  1523 keer gespeeld

  In deze superschattige drie-op-een-rij puzzelgame kan je een wereld verkennen die helemaal uit snoep bestaat. Verbind snel al die lekkere taartjes terwijl je boosters verzamelt en bij elk level drie sterren probeert te verdienen.

 • My Cutesy Donut
  Spelen
  My Cutesy Donut
  1169 keer gespeeld

  Deze donut kan wel wat versiering gebruiken. Wat dacht je van wat glazuur, hagelslag of discodip?

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelen
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  1032 keer gespeeld

  Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.

 • Angela's schoolreünie
  Spelen
  Angela's schoolreünie
  993 keer gespeeld

  Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?

 • Taarten maken
  Spelen
  Taarten maken
  945 keer gespeeld

  Het is altijd superdruk in deze bakkerij tijdens de feestdagen. Kun jij alle klanten helpen?

 • Burger Express
  Spelen
  Burger Express
  876 keer gespeeld
 • Mini Pop-Tarts: Sara's Cooking Class
  Spelen
  Mini Pop-Tarts: Sara's Cooking Class
  875 keer gespeeld

  Wat ruikt er vandaag weer zo lekker in Sara's keuken? Kijk mee en probeer dit heerlijke ontbijtje zelf!

 • Druk restaurant
  Spelen
  Druk restaurant
  824 keer gespeeld

  Het is razend druk in dit populaire café maar de eigenaars weigeren om extra hulp in te huren. Daarom sta je er helaas helemaal alleen voor. Hoe lang kun jij de klanten tevreden houden voordat ze het helemaal beu zijn in dit uitdagende simulatiespel?

 • Hamburgerwagen-chaos
  Spelen
  Hamburgerwagen-chaos
  691 keer gespeeld

  Deze chef-kok heeft besloten Amerika rond te reizen in haar snackwagen. Ze is vastbesloten om van kust tot kust te toeren terwijl ze overheerlijke burgers grilt in dit online simulatiespel. Kun jij haar helpen haar dagelijkse doel te bereiken en onderweg tonnen geld te verdienen?

 • Snake Classic
  Spelen
  Snake Classic
  610 keer gespeeld

  Verzamel al het eten en laat de slang de muren en zijn eigen staart niet raken!

 • Koken met Emma: pizza margherita
  Spelen
  Koken met Emma: pizza margherita
  570 keer gespeeld

  Deze vegetarische pizza is echt superlekker. Kun jij er samen met Emma eentje bakken?

 • Taart: net echt koken
  Spelen
  Taart: net echt koken
  565 keer gespeeld

  In deze online kookgame kan je een zalige fruittaart bakken. Nou ja, een virtuele fruittaart natuurlijk! Alle benodigde ingrediënten en het keukengerei staan op je te wachten in deze volledig uitgeruste keuken.

 • Koekjeswedstrijd
  Spelen
  Koekjeswedstrijd
  553 keer gespeeld

  Deze beer werkt in een hartstikke schattige bakkerij waar hij en zijn vrienden een te gekke drie-op-een-rij puzzelgame die perfect bij jou past hebben gemaakt! Kan jij zoveel mogelijk van hun superlekkere koekjes met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Candy Rain 4
  Spelen
  Candy Rain 4
  550 keer gespeeld

  Dit meisje is een echte zoetekauw. Sluit je bij haar aan als ze probeert alle lekkernijen te koppelen in dit leuke drie-op-een-rij spel. Kun jij het doel van elk level bereiken in zo min mogelijk zetten?

 • Bartender
  Spelen
  Bartender
  532 keer gespeeld

  Hoeveel drankjes kun jij inschenken voordat de tijd om is in dit verslavende online bartenderspel? Zorg dat elke druppel in het glas belandt en dat je niet teveel inschenkt. Hoe nauwkeuriger je bent, hoe meer je klanten betalen!

 • Vikingrestaurant
  Spelen
  Vikingrestaurant
  528 keer gespeeld

  Deze Vikingen zijn net teruggekomen van een plundertocht en nu hebben ze honger en dorst! Kun jij ze zoveel mogelijk bier en vlees geven in dit grappige online spel?

 • Barbara's Bakery
  Spelen
  Barbara's Bakery
  480 keer gespeeld

  Barbara's Bakery

 • Perfecte burgers bakken
  Spelen
  Perfecte burgers bakken
  466 keer gespeeld

  Heb je er altijd al van gedroomd de perfecte hamburger te bakken? Dan is dit je kans!

 • Jelly Garden
  Spelen
  Jelly Garden
  435 keer gespeeld

  Betreed deze betoverende tuin en zet je schrap voor een magisch avontuur. Hoe snel kan jij alle puddinkjes met elkaar verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel? Gebruik zo min mogelijk zetten als je het laatste level wil bereiken.

 • Delicious - Emily's Home Sweet Home
  Spelen
  Delicious - Emily's Home Sweet Home
  419 keer gespeeld

  Kun jij de O'Malley's helpen met het opknappen van hun droomhuis in Delicous - Emily's Home Sweet Home? De buren zijn niet allemaal even aardig. Emily en Patrick moeten hun uiterste best doen om te voorkomen dat hun huis in beslag wordt genomen. Maar met jouw hulp moet dat wel lukken, toch? Veel plezier met Delicious - Emily's Home Sweet Home!

 • Berenbonbons
  Spelen
  Berenbonbons
  397 keer gespeeld

  Dit schattige beertje heeft honger als een paard. Bovendien is het ook een enorme zoetekauw! Kun jij ervoor zorgen dat hij zijn buikje helemaal rond kan eten in dit 3-op-een-rij-spel? Hij laat je wel weten waar hij trek in heeft.

 • Baktijd voor Hot Dogs
  Spelen
  Baktijd voor Hot Dogs
  366 keer gespeeld

  Een gewone drukke dag in dit hot dog café. Je klanten hebben allemaal honger en haast. Voer hun bestellingen snel uit voordat ze hun geduld verliezen in dit time management-spel.