Zoek en vind

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  36617 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  22497 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  7836 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Nachttrein
  Spelen
  Nachttrein
  7665 keer gespeeld

  Nancy is een Amerikaanse spionne die achter de vijandelijke linies helpt het Duitse leger te verslaan. Stap samen met haar aan boord van deze snelle trein vol Duitse officieren en help haar met haar missie in dit spannende zoek-en-vind-spel.

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  7132 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  5661 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Escape the Prison
  Spelen
  Escape the Prison
  4901 keer gespeeld

  Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak. Misschien kun je ontsnappen? Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel.

 • Verborgen bewijs
  Spelen
  Verborgen bewijs
  4808 keer gespeeld

  Ashley is een top journalist voor een van de meest invloedrijke en gelezen kranten van het land. Haar laatste opdracht betrof de verkoop van een grote aardoliemaatschappij. Maar zijn de onderhandelingen allemaal even netjes en legaal verlopen? Ga samen met Ashley op onderzoek uit en maak een verhaal waarmee ze een Pulitzer-prijs in de wacht kan slepen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Empty Room Escape
  Spelen
  Empty Room Escape
  4055 keer gespeeld

  tmp

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  3508 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Zoek en vind: rustoord
  Spelen
  Zoek en vind: rustoord
  3494 keer gespeeld

  Helen en Oscar zijn beiden manager van een luxe resort en het volgende seizoen staat voor de deur. Kun jij ze helpen om alles klaar te maken voor hun eerste gasten in dit betoverende zoek-en-vind spel?

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  3181 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  3060 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  2532 keer gespeeld

  Help Rita met het vinden van haar hotel in dit leuke tropische zoekspelletje. Verzamel de aanwijzingen en zoek de verborgen voorwerpen op de Thaise eilanden!

 • Caribbean Cruising
  Spelen
  Caribbean Cruising
  2346 keer gespeeld

  Sarah en Karen zijn twee reisleiders die op reis gaan met Donald, de kapitein van een luxe cruiseboot. Ze zijn alles aan het voorbereiden voordat de passagiers aankomen en het schip weer vertrekt voor een rondreis door de Caribbean. Kan jij ze helpen om alle objecten en geschenken voor hun gasten te vinden in deze verborgen voorwerpengame?

 • Keukenongeluk
  Spelen
  Keukenongeluk
  2298 keer gespeeld

  Als je niet oppast, kunnen er in de keuken de meest verschrikkelijke ongelukken gebeuren! En dus moet je altijd heel voorzichtig zijn, behalve in dit spelletje...

 • Naughty Classroom
  Spelen
  Naughty Classroom
  2219 keer gespeeld

  In deze klas haal je geen hoge cijfers. Haal zoveel mogelijk kattekwaad uit.

 • Under Cover
  Spelen
  Under Cover
  2124 keer gespeeld

  Let goed op en maak op het juiste moment een stiekeme foto!

 • Tikkende tijdbom
  Spelen
  Tikkende tijdbom
  1965 keer gespeeld

  Verzamel alle voorwerpen en ontsnap uit de kamer voordat de bom ontploft!

 • De mysterieuze wezens
  Spelen
  De mysterieuze wezens
  1928 keer gespeeld

  Cindy wilde net bij haar hut van rust en ontspanning gaan genieten toen een groep vreemde wezens uit het niets opdook. Kan jij met haar mee op zoek gaan naar antwoorden om uit te vinden wat ze precies voor oog hebben in deze spannende verstopte objectengame?

 • Misdaad van de eeuw
  Spelen
  Misdaad van de eeuw
  1893 keer gespeeld

  Christopher de detective is samen met zijn team net bij dit paleis aangekomen om een van de meest gedurfde overvallen van de eeuw te onderzoeken. Kan jij ze helpen om de waarheid boven water te halen en erachter te komen wie een heleboel waardevolle kunstwerken heeft gestolen in deze spannende verborgen voorwerpengame?

 • Examenontsnapping
  Spelen
  Examenontsnapping
  1768 keer gespeeld

  Kun jij alle lastige puzzels en raadsels oplossen en uit het huis ontsnappen?

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  1674 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • The enchanted forest
  Spelen
  The enchanted forest
  1657 keer gespeeld

  Deze dappere dwerg wil het hart van het mooiste meisje uit het dorp veroveren. Kun jij hem een handje helpen? Zoek gewoon de voorwerpen die hij nodig heeft. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt.

 • Charlotte's schatten
  Spelen
  Charlotte's schatten
  1653 keer gespeeld

  Ga naar het oude familiehuis van Charlotte en zoek de waardevolle voorwerpen. Kun jij ze allemaal vinden?

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  1644 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Family Surprise
  Spelen
  Family Surprise
  1618 keer gespeeld
 • Train Trip
  Spelen
  Train Trip
  1607 keer gespeeld
 • Daily Difference
  Spelen
  Daily Difference
  1545 keer gespeeld

  Kun jij elke dag de verschillen vinden tussen deze afbeeldingen?

 • Super Elie: Hidden Objects
  Spelen
  Super Elie: Hidden Objects
  1347 keer gespeeld
 • De show moet doorgaan
  Spelen
  De show moet doorgaan
  1253 keer gespeeld

  Marwin is een populaire televisiepresentator en hij is op zoek naar een nieuwe assistent. Denk jij dat jij de uitdaging aan kan in deze verborgen objectengame? Als je er klaar voor bent, moet je alle verloren objecten vinden die in zijn studio op je liggen te wachten.

 • Moord bij volle maan
  Spelen
  Moord bij volle maan
  1095 keer gespeeld

  Er heeft een mysterieuze moord plaatsgevonden in deze luxe villa: de butler is vermoord. Wie zou de dader kunnen zijn? Ga samen met deze dappere rechercheur op zoek naar de moordenaar in dit spannende zoek-en-vindspel.

 • Schietende dolfijn
  Spelen
  Schietende dolfijn
  1067 keer gespeeld

  Schiet samen met deze dolfijn de ballen aan de kant!

 • Winter vol romantiek
  Spelen
  Winter vol romantiek
  1036 keer gespeeld

  Paula en haar man zijn gisterenavond aangekomen in een luxe wintersportplaats. Ze is vanochtend vroeg uit bed en wil de plaats verkennen in dit spel met verborgen voorwerpen. Ga met haar mee gaan in de vroege ochtend voordat de pistes opengaan.

 • Find 500 Differences
  Spelen
  Find 500 Differences
  995 keer gespeeld

  Vind jij alle verschillen in elke foto? Sommigen zijn erg duidelijk terwijl anderen echt subtiel zijn. Maar wees voorzichtig. Als je de verkeerde dingen markeert, kost dat waardevolle tijd en punten in dit online spel.

 • Personal Shopper
  Spelen
  Personal Shopper
  944 keer gespeeld

  Winkel je graag? Help Macy alles te vinden en wordt de beste Personal Shopper!