Zoek en vind

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  6702 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Verborgen bewijs
  Spelen
  Verborgen bewijs
  652 keer gespeeld

  Ashley is een top journalist voor een van de meest invloedrijke en gelezen kranten van het land. Haar laatste opdracht betrof de verkoop van een grote aardoliemaatschappij. Maar zijn de onderhandelingen allemaal even netjes en legaal verlopen? Ga samen met Ashley op onderzoek uit en maak een verhaal waarmee ze een Pulitzer-prijs in de wacht kan slepen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  748 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  1304 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Escape the Prison
  Spelen
  Escape the Prison
  872 keer gespeeld

  Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak. Misschien kun je ontsnappen? Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel.

 • Achter de badge
  Spelen
  Achter de badge
  996 keer gespeeld

  Steve is een dappere agent op dit bureau. Hij denkt dat zijn collega's misschien stiekem voor een groep misdadigers werken. Kun jij hem helpen het nodige bewijs te vinden om ze te ontmaskeren in dit zoek-en-vindspel?

 • Gevaarlijke Missie
  Spelen
  Gevaarlijke Missie
  714 keer gespeeld

  Rechter Morris wordt ervan verdacht doorslaggevend bewijs te verstoppen, bewijs dat tot de veroordeling van meerdere corrupte politici zou kunnen leiden. Aan Connie en Larry, twee toegewijde journalisten, is de taak toebedeeld om de waarheid naar boven te halen in dit opwindende zoek-en-vind spel. Slaat je aan bij hun onderzoek en speur samen naar aanwijzingen in het huis van de rechter.

 • Dromen in Praag
  Spelen
  Dromen in Praag
  866 keer gespeeld

  Ashley heeft altijd al Praag willen bezoeken. Ga samen met haar op een betoverend avontuur in deze oude Europese stad en help haar om alles te vinden waarnaar ze op zoek is in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel.

 • Naughty Classroom
  Spelen
  Naughty Classroom
  894 keer gespeeld

  In deze klas haal je geen hoge cijfers. Haal zoveel mogelijk kattekwaad uit.

 • Blue Ribbon Bash
  Spelen
  Blue Ribbon Bash
  1004 keer gespeeld

  Kun jij met deze vieze oude koe de eerste prijs winnen?

 • Nieuwe woning, nieuw leven
  Spelen
  Nieuwe woning, nieuw leven
  708 keer gespeeld

  Deze zakenman is net naar de coolste en leukste wijk van zijn stad verhuisd. Verken samen met hem zijn nieuwe woning in dit zoek-en-vindspel.

 • Train Trip
  Spelen
  Train Trip
  1122 keer gespeeld
 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  3836 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Charlotte's schatten
  Spelen
  Charlotte's schatten
  729 keer gespeeld

  Ga naar het oude familiehuis van Charlotte en zoek de waardevolle voorwerpen. Kun jij ze allemaal vinden?

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  1523 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Room Escape
  Spelen
  Room Escape
  1264 keer gespeeld

  Komt er ooit een einde aan de puzzels in al deze mysterieuze kamers? Zet alles op alles en probeer te ontsnappen uit dit intense online spel.

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  1512 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Spookhuis: het magische boek
  Spelen
  Spookhuis: het magische boek
  969 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen en verborgen verschrikkingen van dit griezelige huis.

 • Zoek en vind: rustoord
  Spelen
  Zoek en vind: rustoord
  1004 keer gespeeld

  Helen en Oscar zijn beiden manager van een luxe resort en het volgende seizoen staat voor de deur. Kun jij ze helpen om alles klaar te maken voor hun eerste gasten in dit betoverende zoek-en-vind spel?

 • Nachttrein
  Spelen
  Nachttrein
  1307 keer gespeeld

  Nancy is een Amerikaanse spionne die achter de vijandelijke linies helpt het Duitse leger te verslaan. Stap samen met haar aan boord van deze snelle trein vol Duitse officieren en help haar met haar missie in dit spannende zoek-en-vind-spel.

 • Keukenongeluk
  Spelen
  Keukenongeluk
  1182 keer gespeeld

  Als je niet oppast, kunnen er in de keuken de meest verschrikkelijke ongelukken gebeuren! En dus moet je altijd heel voorzichtig zijn, behalve in dit spelletje...

 • Tikkende tijdbom
  Spelen
  Tikkende tijdbom
  1559 keer gespeeld

  Verzamel alle voorwerpen en ontsnap uit de kamer voordat de bom ontploft!

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  828 keer gespeeld

  Help Rita met het vinden van haar hotel in dit leuke tropische zoekspelletje. Verzamel de aanwijzingen en zoek de verborgen voorwerpen op de Thaise eilanden!

 • The enchanted forest
  Spelen
  The enchanted forest
  753 keer gespeeld

  Deze dappere dwerg wil het hart van het mooiste meisje uit het dorp veroveren. Kun jij hem een handje helpen? Zoek gewoon de voorwerpen die hij nodig heeft. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt.

 • Empty Room Escape
  Spelen
  Empty Room Escape
  981 keer gespeeld

  tmp

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  1117 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  5060 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Animals At Risk
  Spelen
  Animals At Risk
  67 keer gespeeld

  We zoeken iemand die al deze bedreigde diersoorten kan vinden en op de foto te zetten! Wil je helpen?

 • At the Office
  Spelen
  At the Office
  707 keer gespeeld

  Het is Amanda’s eerste dag op kantoor en ze heeft heel wat te doen. Kun jij haar helpen alles op te ruimen in dit spel met verstopte voorwerpen? Haar voorgangster heeft er echt een rommeltje van gemaakt.

 • Baby Lulu op het strand
  Spelen
  Baby Lulu op het strand
  29 keer gespeeld

  Baby Lulu gaat een dagje naar het strand in dit nieuwe online spelletje voor meisjes! Kun jij haar helpen met inpakken?

 • Belle: kleermaakster voor het Beest
  Spelen
  Belle: kleermaakster voor het Beest
  82 keer gespeeld

  Belle wil het Beest helpen om van zijn monsterachtige stijl af te komen. Maar eerst zal ze de kleermakerij in zijn kasteel moeten opruimen en alles goed inrichten zodat haar vriendje minder beestachtig overkomt in dit grappige make-overspel.

 • Bermuda piramide
  Spelen
  Bermuda piramide
  430 keer gespeeld

  Een familielied van Emma was een onderzoeker die vastbesloten was om de mysteries van de Bermudadriehoek te ontrafelen. Het is hem nooit gelukt maar nu wil ze zijn levenswerk voortzetten in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met haar op een spannend avontuur in een van de meest mysterieuze gebieden ter wereld.

 • Duck Pond Puzzle
  Spelen
  Duck Pond Puzzle
  30 keer gespeeld

  Deze eendenvijver is de perfecte plek voor al je virtuele huisdieren!

 • E-Depth Angel
  Spelen
  E-Depth Angel
  27 keer gespeeld

  Zelfs robots hebben een beschermengel nodig. Zoek de verschillen om de manga te lezen.

 • Forgotten Hill: Puppeteer
  Spelen
  Forgotten Hill: Puppeteer
  67 keer gespeeld

  This poor guy and his fiance definitely made a wrong turn. She’s gone missing in a mysterious puppet theater in a small town filled with dangerous creatures. Are you brave enough to join him while he tries to rescue her in this horrifying point and click game?

 • Geheim boek 3
  Spelen
  Geheim boek 3
  31 keer gespeeld

  Eindelijk wordt alles duidelijk in het laatste hoofdstuk van deze spannende reeks.