Zoek en vind

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  6085 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Spookhuis: het magische boek
  Spelen
  Spookhuis: het magische boek
  1273 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen en verborgen verschrikkingen van dit griezelige huis.

 • Room Escape
  Spelen
  Room Escape
  1223 keer gespeeld

  Komt er ooit een einde aan de puzzels in al deze mysterieuze kamers? Zet alles op alles en probeer te ontsnappen uit dit intense online spel.

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  1661 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Nachttrein
  Spelen
  Nachttrein
  1602 keer gespeeld

  Nancy is een Amerikaanse spionne die achter de vijandelijke linies helpt het Duitse leger te verslaan. Stap samen met haar aan boord van deze snelle trein vol Duitse officieren en help haar met haar missie in dit spannende zoek-en-vind-spel.

 • Escape the Prison
  Spelen
  Escape the Prison
  788 keer gespeeld

  Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak. Misschien kun je ontsnappen? Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel.

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  3884 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Blue Ribbon Bash
  Spelen
  Blue Ribbon Bash
  1031 keer gespeeld

  Kun jij met deze vieze oude koe de eerste prijs winnen?

 • Gevaarlijke Missie
  Spelen
  Gevaarlijke Missie
  610 keer gespeeld

  Rechter Morris wordt ervan verdacht doorslaggevend bewijs te verstoppen, bewijs dat tot de veroordeling van meerdere corrupte politici zou kunnen leiden. Aan Connie en Larry, twee toegewijde journalisten, is de taak toebedeeld om de waarheid naar boven te halen in dit opwindende zoek-en-vind spel. Slaat je aan bij hun onderzoek en speur samen naar aanwijzingen in het huis van de rechter.

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  1057 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Nieuwe woning, nieuw leven
  Spelen
  Nieuwe woning, nieuw leven
  685 keer gespeeld

  Deze zakenman is net naar de coolste en leukste wijk van zijn stad verhuisd. Verken samen met hem zijn nieuwe woning in dit zoek-en-vindspel.

 • Bermuda piramide
  Spelen
  Bermuda piramide
  745 keer gespeeld

  Een familielied van Emma was een onderzoeker die vastbesloten was om de mysteries van de Bermudadriehoek te ontrafelen. Het is hem nooit gelukt maar nu wil ze zijn levenswerk voortzetten in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met haar op een spannend avontuur in een van de meest mysterieuze gebieden ter wereld.

 • Keukenongeluk
  Spelen
  Keukenongeluk
  780 keer gespeeld

  Als je niet oppast, kunnen er in de keuken de meest verschrikkelijke ongelukken gebeuren! En dus moet je altijd heel voorzichtig zijn, behalve in dit spelletje...

 • Train Trip
  Spelen
  Train Trip
  1193 keer gespeeld
 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  1579 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Charlotte's schatten
  Spelen
  Charlotte's schatten
  888 keer gespeeld

  Ga naar het oude familiehuis van Charlotte en zoek de waardevolle voorwerpen. Kun jij ze allemaal vinden?

 • Ontsnapping uit het riool: episode 1
  Spelen
  Ontsnapping uit het riool: episode 1
  1660 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een donker en gevaarlijk riool. Is er een uitweg? Verzamel de aanwijzingen en de voorwerpen om te ontsnappen in dit leuke point-and-click-avontuur.

 • At the Office
  Spelen
  At the Office
  937 keer gespeeld

  Het is Amanda’s eerste dag op kantoor en ze heeft heel wat te doen. Kun jij haar helpen alles op te ruimen in dit spel met verstopte voorwerpen? Haar voorgangster heeft er echt een rommeltje van gemaakt.

 • Dromen in Praag
  Spelen
  Dromen in Praag
  1490 keer gespeeld

  Ashley heeft altijd al Praag willen bezoeken. Ga samen met haar op een betoverend avontuur in deze oude Europese stad en help haar om alles te vinden waarnaar ze op zoek is in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel.

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  6965 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  712 keer gespeeld

  Help Rita met het vinden van haar hotel in dit leuke tropische zoekspelletje. Verzamel de aanwijzingen en zoek de verborgen voorwerpen op de Thaise eilanden!

 • Achter de badge
  Spelen
  Achter de badge
  718 keer gespeeld

  Steve is een dappere agent op dit bureau. Hij denkt dat zijn collega's misschien stiekem voor een groep misdadigers werken. Kun jij hem helpen het nodige bewijs te vinden om ze te ontmaskeren in dit zoek-en-vindspel?

 • Tikkende tijdbom
  Spelen
  Tikkende tijdbom
  1787 keer gespeeld

  Verzamel alle voorwerpen en ontsnap uit de kamer voordat de bom ontploft!

 • The enchanted forest
  Spelen
  The enchanted forest
  706 keer gespeeld

  Deze dappere dwerg wil het hart van het mooiste meisje uit het dorp veroveren. Kun jij hem een handje helpen? Zoek gewoon de voorwerpen die hij nodig heeft. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je krijgt.

 • Ella krijgt een baby
  Spelen
  Ella krijgt een baby
  963 keer gespeeld

  Ella staat op het punt een baby te krijgen. Ze moet heel snel naar het ziekenhuis! Kun jij zorgen dat ze alles meeneemt wat ze nodig heeft in dit online spel? Ze moet ook wat luiers en babykleertjes meenemen, en nog veel meer.

 • Baby Lulu op het strand
  Spelen
  Baby Lulu op het strand
  29 keer gespeeld

  Baby Lulu gaat een dagje naar het strand in dit nieuwe online spelletje voor meisjes! Kun jij haar helpen met inpakken?

 • Animals At Risk
  Spelen
  Animals At Risk
  79 keer gespeeld

  We zoeken iemand die al deze bedreigde diersoorten kan vinden en op de foto te zetten! Wil je helpen?

 • Boerenwerk
  Spelen
  Boerenwerk
  120 keer gespeeld

  Welkom op de boerderij van deze vriendelijke boer! Help hem met de vele taken en verdien munten die je kunt gebruiken om je eigen boerderij te bouwen. Breid je boerderij uit met schuren, extra kamers en gebouwen. Bouw je eigen droomboerderij op het platteland!

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  294 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Cube Escape: The Cave
  Spelen
  Cube Escape: The Cave
  132 keer gespeeld

  Keer terug naar de vreemde wereld van Rusty Lake voor een nieuw bijzonder avontuur. Wat staat jou te wachten in deze donkere grot? Verken samen met deze mysterieuze man alle hoeken en gaten van de grot in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Dagboek van een lerares
  Spelen
  Dagboek van een lerares
  321 keer gespeeld

  Help lerares Deborah met het vinden van de verborgen voorwerpen! Verdien geld om hints te kopen en ontgrendel drie speciale sleutels voor werelden boordevol avontuur tijdens deze academische en intellectuele reis!

 • De nieuwe huiseigenaars
  Spelen
  De nieuwe huiseigenaars
  410 keer gespeeld

  Susan en Thomas hebben net hun eerste huis gekocht, maar er is wat werk aan. Help jij hen alle spullen die de vorige eigenaars hebben achtergelaten op te ruimen in dit zoek-en-klik-spelletje?

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  388 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Dodenvlucht
  Spelen
  Dodenvlucht
  56 keer gespeeld

  Kun jij zorgen dat deze ruimtevlucht helemaal verkeerd afloopt? Veel plezier met dit macabere, grappige spelletje!

 • Duck Pond Puzzle
  Spelen
  Duck Pond Puzzle
  30 keer gespeeld

  Deze eendenvijver is de perfecte plek voor al je virtuele huisdieren!

 • Hidden Castle
  Spelen
  Hidden Castle
  102 keer gespeeld

  Het is een zooitje in het kasteel. Kun jij alle voorwerpen vinden voordat de tijd om is?