Zoek en vind

 • Daily Hidden Object
  Spelen
  Daily Hidden Object
  6937 keer gespeeld

  Kijk hoeveel schatten je kunt vinden in de stoffige hoekjes van deze oude winkel.

 • Whack Your Soulmate
  Spelen
  Whack Your Soulmate
  9669 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Escape the Prison
  Spelen
  Escape the Prison
  1379 keer gespeeld

  Je bent veroordeeld voor een misdaad die je niet hebt gepleegd en nu zit je in de bak. Misschien kun je ontsnappen? Ontdek het zelf in dit zoek-en-vind avonturenspel.

 • Empty Room Escape
  Spelen
  Empty Room Escape
  1795 keer gespeeld

  tmp

 • Verborgen rijk
  Spelen
  Verborgen rijk
  1928 keer gespeeld

  Je hebt een verborgen rijk ontdekt dat diep verscholen ligt in een weelderig regenwoud. De plaatselijke bewoners weten niet wat ze met jou aan moeten. Maak een praatje met het stamhoofd en probeer erachter te komen wat je volgende stap is in dit avontuurlijke zoek-en-vindspel.

 • Droomtuin
  Spelen
  Droomtuin
  2329 keer gespeeld

  Wat een troep in deze tuin! Ruim hem op en maak er een heerlijk ontspannende plek van.

 • Zoek en vind: rustoord
  Spelen
  Zoek en vind: rustoord
  1684 keer gespeeld

  Helen en Oscar zijn beiden manager van een luxe resort en het volgende seizoen staat voor de deur. Kun jij ze helpen om alles klaar te maken voor hun eerste gasten in dit betoverende zoek-en-vind spel?

 • Naughty Classroom
  Spelen
  Naughty Classroom
  1369 keer gespeeld

  In deze klas haal je geen hoge cijfers. Haal zoveel mogelijk kattekwaad uit.

 • Verborgen bewijs
  Spelen
  Verborgen bewijs
  1743 keer gespeeld

  Ashley is een top journalist voor een van de meest invloedrijke en gelezen kranten van het land. Haar laatste opdracht betrof de verkoop van een grote aardoliemaatschappij. Maar zijn de onderhandelingen allemaal even netjes en legaal verlopen? Ga samen met Ashley op onderzoek uit en maak een verhaal waarmee ze een Pulitzer-prijs in de wacht kan slepen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Room Escape
  Spelen
  Room Escape
  1812 keer gespeeld

  Komt er ooit een einde aan de puzzels in al deze mysterieuze kamers? Zet alles op alles en probeer te ontsnappen uit dit intense online spel.

 • Keukenongeluk
  Spelen
  Keukenongeluk
  2229 keer gespeeld

  Als je niet oppast, kunnen er in de keuken de meest verschrikkelijke ongelukken gebeuren! En dus moet je altijd heel voorzichtig zijn, behalve in dit spelletje...

 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  3007 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  1387 keer gespeeld

  Help Rita met het vinden van haar hotel in dit leuke tropische zoekspelletje. Verzamel de aanwijzingen en zoek de verborgen voorwerpen op de Thaise eilanden!

 • Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  Spelen
  Ontsnapping uit een doodgewoon huis
  1713 keer gespeeld

  Het is niets meer dan een knus klein huisje. Althans, daar lijkt het wel op. Maar schijn bedriegt... zal het jou in dit spannende online spel lukken om te ontsnappen uit dit toch wel gevaarlijke huis?

 • Nachttrein
  Spelen
  Nachttrein
  2178 keer gespeeld

  Nancy is een Amerikaanse spionne die achter de vijandelijke linies helpt het Duitse leger te verslaan. Stap samen met haar aan boord van deze snelle trein vol Duitse officieren en help haar met haar missie in dit spannende zoek-en-vind-spel.

 • Under Cover
  Spelen
  Under Cover
  1025 keer gespeeld

  Let goed op en maak op het juiste moment een stiekeme foto!

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  1363 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Train Trip
  Spelen
  Train Trip
  1455 keer gespeeld
 • Super Elie: Hidden Objects
  Spelen
  Super Elie: Hidden Objects
  1214 keer gespeeld
 • Tikkende tijdbom
  Spelen
  Tikkende tijdbom
  2268 keer gespeeld

  Verzamel alle voorwerpen en ontsnap uit de kamer voordat de bom ontploft!

 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  4975 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Animals At Risk
  Spelen
  Animals At Risk
  110 keer gespeeld

  We zoeken iemand die al deze bedreigde diersoorten kan vinden en op de foto te zetten! Wil je helpen?

 • At the Office
  Spelen
  At the Office
  763 keer gespeeld

  Het is Amanda’s eerste dag op kantoor en ze heeft heel wat te doen. Kun jij haar helpen alles op te ruimen in dit spel met verstopte voorwerpen? Haar voorgangster heeft er echt een rommeltje van gemaakt.

 • Baby Lulu op het strand
  Spelen
  Baby Lulu op het strand
  50 keer gespeeld

  Baby Lulu gaat een dagje naar het strand in dit nieuwe online spelletje voor meisjes! Kun jij haar helpen met inpakken?

 • Belle: kleermaakster voor het Beest
  Spelen
  Belle: kleermaakster voor het Beest
  128 keer gespeeld

  Belle wil het Beest helpen om van zijn monsterachtige stijl af te komen. Maar eerst zal ze de kleermakerij in zijn kasteel moeten opruimen en alles goed inrichten zodat haar vriendje minder beestachtig overkomt in dit grappige make-overspel.

 • Bermuda piramide
  Spelen
  Bermuda piramide
  435 keer gespeeld

  Een familielied van Emma was een onderzoeker die vastbesloten was om de mysteries van de Bermudadriehoek te ontrafelen. Het is hem nooit gelukt maar nu wil ze zijn levenswerk voortzetten in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met haar op een spannend avontuur in een van de meest mysterieuze gebieden ter wereld.

 • Blue Ribbon Bash
  Spelen
  Blue Ribbon Bash
  1175 keer gespeeld

  Kun jij met deze vieze oude koe de eerste prijs winnen?

 • Boerenwerk
  Spelen
  Boerenwerk
  198 keer gespeeld

  Welkom op de boerderij van deze vriendelijke boer! Help hem met de vele taken en verdien munten die je kunt gebruiken om je eigen boerderij te bouwen. Breid je boerderij uit met schuren, extra kamers en gebouwen. Bouw je eigen droomboerderij op het platteland!

 • Brain Spa - Picture Logic
  Spelen
  Brain Spa - Picture Logic
  61 keer gespeeld

  In deze zoete snoepdozen moet een mooi patroon komen. Kun jij het vinden?

 • Brick Building Escape
  Spelen
  Brick Building Escape
  288 keer gespeeld

  Je bevindt je in een afgesloten kamer in een mysterieus gebouw. Kun jij je een weg naar de uitgang banen in dit online spel? Probeer eerst maar eens de code te vinden voor het kastje in de hoek.

 • Charlotte's schatten
  Spelen
  Charlotte's schatten
  1098 keer gespeeld

  Ga naar het oude familiehuis van Charlotte en zoek de waardevolle voorwerpen. Kun jij ze allemaal vinden?

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  335 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Cube Escape: The Cave
  Spelen
  Cube Escape: The Cave
  135 keer gespeeld

  Keer terug naar de vreemde wereld van Rusty Lake voor een nieuw bijzonder avontuur. Wat staat jou te wachten in deze donkere grot? Verken samen met deze mysterieuze man alle hoeken en gaten van de grot in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Dagboek van een lerares
  Spelen
  Dagboek van een lerares
  379 keer gespeeld

  Help lerares Deborah met het vinden van de verborgen voorwerpen! Verdien geld om hints te kopen en ontgrendel drie speciale sleutels voor werelden boordevol avontuur tijdens deze academische en intellectuele reis!

 • De nieuwe huiseigenaars
  Spelen
  De nieuwe huiseigenaars
  389 keer gespeeld

  Susan en Thomas hebben net hun eerste huis gekocht, maar er is wat werk aan. Help jij hen alle spullen die de vorige eigenaars hebben achtergelaten op te ruimen in dit zoek-en-klik-spelletje?

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  406 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.