Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Arabian Night 1001

Er wacht een magisch avontuur op je in Arabian Night 1001. Kun je alle ontbrekende items in dit verborgen voorwerp-spelletje vinden?

Stap het paleis van de sultan binnen waar Scheherazade, de beroemde verhalenverteller, je hulp goed kan gebruiken. Spoor alles op wat ze nodig heeft om aan haar volgende betoverende verhaal te werken in dit 1001 Arabian Nights-spelletje.

Hoe speel je Arabian Night 1001?

Ook wel bekend als The Arabian Nights: Sinbad the Voyager – dit puzzelspelletje stuurt je op een missie door het paleis van de sultan om verschillende voorwerpen te zoeken. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hintknop!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op ontbrekende of verborgen voorwerpen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze geweldige online spelletjes! 

  1. Daily Hidden Object
  2. 1001 Arabian Nights
  3. Word Search
  4. Mergest Kingdom

Wie is de maker?

Arabian Night 1001 is gemaakt door Human Soft Inc.