• Realm Grinder
  Spelen
  Realm Grinder
  129232 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  62377 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  40968 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  29296 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Little Big Snake
  Spelen
  Little Big Snake
  26089 keer gespeeld

  Deze kleine slangen hebben ongelooflijke honger en het is mogelijk dat ze nooit vol raken. Bestuur een van deze vraatzuchtige reptielen in dit spannende io-spel. Prop jij ze vol met krachtkorrels terwijl je de andere slangen probeert te ontwijken? Als je tegen één van hen aanbotst, zal hij exploderen, dus je blijf alert!

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  22061 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  20622 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  19352 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • Arena der bruten
  Spelen
  Arena der bruten
  18443 keer gespeeld

  Het gaat er spannend aan toe in deze beurtgebaseerde actiegame. Een bende ruwe Vikings en tientallen andere bruten nemen het tegen elkaar op in een gevechtsarena. Kies je zijde en probeer al je tegenstanders in de pan te hakken. Tussen twee gevechten in kan je dozen met krachtige wapens en andere upgrades verzamelen.

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  15894 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  14445 keer gespeeld

  Deze gozer probeert zijn nieuwe superkrachten uit. Jammer genoeg zijn er een heleboel draaiende messen die hem in duizenden stukjes kunnen hakken! Kan jij hem helpen om door de lucht te blijven zwaaien in deze online game? Er zijn muntjes die hij tijdens zijn avontuur kan verzamelen en inwisselen voor coole kostuums.

 • Rebel op de vlucht 2
  Spelen
  Rebel op de vlucht 2
  13066 keer gespeeld

  Rennen, springen, glijden, ontwijken en vechten... voor dit spannende avontuur heb je al je kracht nodig! Ben jij snel genoeg om het spel te winnen?

 • Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  12221 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  11172 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Heldenhond
  Spelen
  Heldenhond
  9029 keer gespeeld

  Er is maar één dappere hond die de dieren tegen de krachten der duisternis kan beschermen...

 • Papa's Pastaria
  Spelen
  Papa's Pastaria
  8414 keer gespeeld

  Het goede nieuws is dat je naar een bruiloft gaat. Het slechte nieuws is dat je de hele tijd moet werken...

 • Motorlijn
  Spelen
  Motorlijn
  8157 keer gespeeld

  Je mag je eigen conclusies trekken, maar met deze online racegame staat je een echte uitdaging te wachten! Bestuur deze miniatuurracer terwijl hij over een aantal parcours die voor hem op de bladzijden van dit notitieboek zijn getekend en zijn gevuld met obstakels probeert te navigeren. Kan jij de eindstreep van elk parcours halen?

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  6043 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spelen
  Surviv.io: Battle Royale
  5724 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  5452 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  5344 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Operate Now: Blindedarmoperatie
  Spelen
  Operate Now: Blindedarmoperatie
  4895 keer gespeeld

  Dokter, er ligt een patiënte op u te wachten. Help haar meteen, voordat het te laat is!

 • Jet Pack Joyride
  Spelen
  Jet Pack Joyride
  4811 keer gespeeld

  Diep in dit geheime laboratorium voert een dappere wetenschapper tests uit met een futuristische jetpack. Kan jij hem helpen om zichzelf niet te verwonden in deze rengame zonder einde? Hij moet raketten vermijden, langs lasers vliegen en een heleboel EHBO-paketten oppikken om niet in het ziekenhuis te belanden.

 • Operate Now: Oogoperatie
  Spelen
  Operate Now: Oogoperatie
  4807 keer gespeeld

  Ga naar de OK en zorg dat dit meisje weer van het leven kan genieten!

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spelen
  Road of Fury: Desert Strike
  4718 keer gespeeld

  De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  3988 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  3749 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • Vlammenzee
  Spelen
  Vlammenzee
  3710 keer gespeeld

  Kun jij de brand blussen voordat het vuur zich verspreidt?

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  3599 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Diamant van de ridder
  Spelen
  Diamant van de ridder
  3496 keer gespeeld

  Er liggen tonnen gouden munten en diamanten in deze tempel... en ondode soldaten met ongelooflijk scherpe zwaarden. Dat weerhoudt deze dappere ridder niet om erin te rennen om al die kostbare schatten te grijpen. Wil je hem vergezellen op zijn wilde reis in dit avonturenspel?

 • Miami Rex
  Spelen
  Miami Rex
  3490 keer gespeeld

  Deze supercoole Tyrannosaurus Rex staat op het punt om een grote hap uit Miami te nemen. Vergezel hem terwijl hij inwoners oppeuzelt en zijn tanden in een onderzeeër zet. Het is een waar vis- en vleesfestijn voor dinosuariërs! Je kunt ook wapens en upgrades voor hem kopen in dit doldwaze actiespel.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  3330 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Sworm.io
  Spelen
  Sworm.io
  3040 keer gespeeld

  Het leven van een worm gaat niet over rozen, vooral niet in deze grootse vechtarena! Kan jij deze worm helpen om te overleven en een enorme krachtpatser te worden in deze spannende io game? Verzamel boosters en slok vuurvliegjes op voor bepantsering terwijl je het opneemt tegen spelers van over de hele wereld.

 • Evowars.io
  Spelen
  Evowars.io
  2849 keer gespeeld

  In deze intense io-game moet je evolueren en de hakkende zwaarden van je vijanden ontwijken. Betreed de arena voor een legendarisch gevecht als holbewoner. Als je de eerste paar minuten wil overleven, moet je tientallen magische ballen grijpen die je capaciteiten vergroten en je de eeuwen doen doorkuisen terwijl je tot een Viking, ridder of een nog sterkere krijger uitgroeit.

 • Avontuur in de sneeuw
  Spelen
  Avontuur in de sneeuw
  2648 keer gespeeld

  Voor dit avontuur moet je je warm aankleden...

 • Super Dino Fighter
  Spelen
  Super Dino Fighter
  2534 keer gespeeld

  Deze robotdino's zijn klaar voor de strijd! Je moet ze alleen nog even in elkaar zetten in dit actiespel. Ga naar het laboratorium en sleep de onderdelen zo snel mogelijk naar de juiste plek!