• Papa's Sushiria
  Spelen
  Papa's Sushiria
  75262 keer gespeeld

  Tijdens een ronleiding in Papa's nieuwste restaurant heb je per ongeluk zijn heel dure gelukspoesje gebroken. Je moet in een paar ploegen meewerken om voor de schade te betalen in dit time management-spel. Duik achter de balie, doe een schort om en help de klanten van Papa zo snel mogelijk. Je moet sushi, bubbel-thee en nog meer voor hen maken.

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  39838 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  34239 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  33023 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • Liefdestest 3
  Spelen
  Liefdestest 3
  32196 keer gespeeld

  Is het echte liefde of blijkt de liefde te zijn bekoeld? Ontdek het zelf via de liefdestest in dit online spel. Voer je naam in en die van je liefde en zie wat er gebeurt.

 • Papa's Pastaria
  Spelen
  Papa's Pastaria
  21110 keer gespeeld

  Het goede nieuws is dat je naar een bruiloft gaat. Het slechte nieuws is dat je de hele tijd moet werken...

 • Rebel op de vlucht 2
  Spelen
  Rebel op de vlucht 2
  17302 keer gespeeld

  Rennen, springen, glijden, ontwijken en vechten... voor dit spannende avontuur heb je al je kracht nodig! Ben jij snel genoeg om het spel te winnen?

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  16923 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  13453 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Heldenhond
  Spelen
  Heldenhond
  13138 keer gespeeld

  Er is maar één dappere hond die de dieren tegen de krachten der duisternis kan beschermen...

 • Little Big Snake
  Spelen
  Little Big Snake
  11729 keer gespeeld

  Deze kleine slangen hebben ongelooflijke honger en het is mogelijk dat ze nooit vol raken. Bestuur een van deze vraatzuchtige reptielen in dit spannende io-spel. Prop jij ze vol met krachtkorrels terwijl je de andere slangen probeert te ontwijken? Als je tegen één van hen aanbotst, zal hij exploderen, dus je blijf alert!

 • 3D-kattensimulator
  Spelen
  3D-kattensimulator
  11194 keer gespeeld

  Hoe ziet het leven van een kat eruit? Beleef het zelf in dit hilarische simulatiespel vol kattenkwaad! Werk samen met een van deze prachtige pluizenbollen bij het vangen van muizen, omstoten van vuilnisbakken en speuren naar lekkernijen. Je kan zelfs virtueel geld verdienen om schattige pakjes voor jouw kat te kopen.

 • Hot Wheels: Track Builder
  Spelen
  Hot Wheels: Track Builder
  9555 keer gespeeld

  Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  8749 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  8740 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Vlammenzee
  Spelen
  Vlammenzee
  7336 keer gespeeld

  Kun jij de brand blussen voordat het vuur zich verspreidt?

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  6865 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Avontuur in de sneeuw
  Spelen
  Avontuur in de sneeuw
  6820 keer gespeeld

  Voor dit avontuur moet je je warm aankleden...

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  6727 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Realm Grinder
  Spelen
  Realm Grinder
  6505 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Operate Now: Oogoperatie
  Spelen
  Operate Now: Oogoperatie
  6281 keer gespeeld

  Ga naar de OK en zorg dat dit meisje weer van het leven kan genieten!

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  6147 keer gespeeld

  Deze gozer probeert zijn nieuwe superkrachten uit. Jammer genoeg zijn er een heleboel draaiende messen die hem in duizenden stukjes kunnen hakken! Kan jij hem helpen om door de lucht te blijven zwaaien in deze online game? Er zijn muntjes die hij tijdens zijn avontuur kan verzamelen en inwisselen voor coole kostuums.

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  6071 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • Operate Now: Beenoperatie
  Spelen
  Operate Now: Beenoperatie
  5879 keer gespeeld

  Kun jij je patiënt snel weer op de been brengen?

 • Motorlijn
  Spelen
  Motorlijn
  5541 keer gespeeld

  Je mag je eigen conclusies trekken, maar met deze online racegame staat je een echte uitdaging te wachten! Bestuur deze miniatuurracer terwijl hij over een aantal parcours die voor hem op de bladzijden van dit notitieboek zijn getekend en zijn gevuld met obstakels probeert te navigeren. Kan jij de eindstreep van elk parcours halen?

 • Stadsrace-simulator 3
  Spelen
  Stadsrace-simulator 3
  5492 keer gespeeld

  Pronk met je rijvaardigheden in dit 3D-racespel. Kijk of je alle verkeerskegels of squads kunt ontwijken. Je kunt zelfs de rol van een agent aannemen en slechteriken achtervolgen in de achtervolgingsmodus. Zorg er wel voor dat je tussendoor nieuwe voertuigen aanpast of koopt.

 • Operate Now: Tandimplantatie
  Spelen
  Operate Now: Tandimplantatie
  5158 keer gespeeld

  O nee! Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens het sporten. Tijd om naar de tandarts te gaan...

 • Operate Now: Blindedarmoperatie
  Spelen
  Operate Now: Blindedarmoperatie
  5147 keer gespeeld

  Dokter, er ligt een patiënte op u te wachten. Help haar meteen, voordat het te laat is!

 • Grow RPG
  Spelen
  Grow RPG
  4802 keer gespeeld

  Kies de groei-elementen in de juiste volgorde om dit verhaal af te spelen.

 • Cute Jungle Hospital
  Spelen
  Cute Jungle Hospital
  3972 keer gespeeld

  De patiënten in dit ziekenhuis zijn schattig maar ziek, en hebben dringend zorg en liefde nodig!

 • Puppyrace
  Spelen
  Puppyrace
  3955 keer gespeeld

  Deze dappere hond toert door een gevaarlijk koninkrijk en jij moet hem beschermen. Kun jij hem helpen om ongedeerd vijanden te ontwijken en over gaten te springen? Upgrade zijn maffe wagen tussen levels door en zorg ervoor dat hij in vorm blijft.

 • Surviv.io: Battle Royale
  Spelen
  Surviv.io: Battle Royale
  3416 keer gespeeld

  Word jij de laatste gamer die dit epische gevecht overleeft? Mensen van over de hele wereld nemen het tegen elkaar op in dit 2D, browsergebaseerde io-spel dat vergelijkbaar is met PlayerUnknown's Battlegrounds. Verzamel spullen, wapens en munitie terwijl je worstelt om in leven te blijven. Probeer koste wat kost de dodelijke rode zone te vermijden!

 • Tijgersimulator 3D
  Spelen
  Tijgersimulator 3D
  2994 keer gespeeld

  Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe het is om een tijger te zijn? Het is geen makkie! Ga met deze hier mee en ontdek of jij het in je hebt om de koning van de jungle te worden in deze wilde online simulatiegame. Je zult op voedsel moeten jagen voor je kattenfamilie, nabije boerderijen overvallen voor een paar lekkere koeien, en een heleboel irritante mensen die hun vee verdedigen vermijden!

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  2705 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Road of Fury: Desert Strike
  Spelen
  Road of Fury: Desert Strike
  2694 keer gespeeld

  De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.

 • Secret Garden
  Spelen
  Secret Garden
  2601 keer gespeeld

  Het was een doodgewone dag in de bibliotheek toen er opeens een poort opende in een lang vergeten toverboek die op een van de planken lag weg te stoffen. Je bent net een magisch rijk binnengetreden maar lukt het je ook om de weg terug te vinden in dit betoverende MMO-spel?