Pixelspellen

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  105162 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  30010 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Vex 3
  Spelen
  Vex 3
  27505 keer gespeeld

  Waar is Vex nu weer beland? Leid hem langs de levensgevaarlijke obstakels in dit uitdagende platformspelletje.

 • Thug Racer
  Spelen
  Thug Racer
  12502 keer gespeeld

  Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  10152 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • New York slopen
  Spelen
  New York slopen
  10024 keer gespeeld

  Staan het dynamiet en de sloopkogel klaar? Slopen maar!

 • IJsjesrebel
  Spelen
  IJsjesrebel
  9964 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel. Kun jij hem helpen met het verzamelen van het fruit en het breken van de ijsblokken? Pas alleen wel op voor de hongerige monsters!

 • Chrome Dino
  Spelen
  Chrome Dino
  8715 keer gespeeld

  Als deze T-rex je bekend voorkomt, komt dat omdat het niet de eerste de beste is. De dappere dino staat nu klaar om door deze dodelijke woestijn te stampen! Kan jij voorkomen dat hij tegen een cactus botst in dit eindeloze renspel?

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  5712 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  4520 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • IJsjesrebel 2
  Spelen
  IJsjesrebel 2
  4469 keer gespeeld

  Dit ijsje houdt zijn hoofd altijd koel, maar toch heeft hij je hulp nodig bij het verzamelen van het fruit...

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  4139 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Skywire 2
  Spelen
  Skywire 2
  4094 keer gespeeld
 • Pixel Apocalypse
  Spelen
  Pixel Apocalypse
  3649 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • Tokio slopen
  Spelen
  Tokio slopen
  2866 keer gespeeld

  Het is tijd om Tokio met de grond gelijk te maken...

 • Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  Spelen
  Kung fu gevecht: sla ze in elkaar
  2559 keer gespeeld

  De vriendin van deze arme stakker is net gekidnapt door een kwaadaardige ninja. Gelukkig is hij ook een kung fu meester! Ga met hem mee op een legendarisch avontuur om zijn vriendin te redden in deze retro actiegame. Kan jij hem helpen om een leger meedogenloze tegenstanders uit de weg te schoppen en slaan? Onderweg kan hij fantastische upgrades verdienen om zijn vechtkunsten te verbeteren.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  2090 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Stumped
  Spelen
  Stumped
  1825 keer gespeeld
 • Superfighters
  Spelen
  Superfighters
  1560 keer gespeeld

  Punch your way to fame and fortune in this old school brawler. Lots of bad guys are waiting for you.

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  1128 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Stokmannetjesrace 2
  Spelen
  Stokmannetjesrace 2
  1083 keer gespeeld

  Dit stokmannetje probeert door een ultrageheim laboratorium vol putten, superscherpe pinnen en een heleboel andere verraderlijke vallen te racen. Kan jij hem helpen om alle obstakels te ontwijken, eroverheen te springen of er langs te rennen in deze spannende actiegame? Hij kan zelfs jetski's gebruiken om dodelijke waterplassen over te steken.

 • Blokkenwereld
  Spelen
  Blokkenwereld
  1078 keer gespeeld

  In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

 • Trap Adventure 2
  Spelen
  Trap Adventure 2
  907 keer gespeeld

  Je hebt stalen zenuwen en supersnelle reflexen nodig om zelfs voorbij de eerste paar schermen te komen in dit retro en meedogenloze actiespel. Betreed samen met deze dappere avonturier een zeer dodelijke grot. Kun jij hem helpen erachter te komen hoe je alle venijnige en slimme valstrikken kunt ontwijken die op hem wachten om hem volledig te verscheuren?

 • A Goody Life
  Spelen
  A Goody Life
  791 keer gespeeld

  Geniet van dit gloednieuwe simulatiespel genaamd A Goody Life! Houd je Goody-personage tevreden door hem deel te laten nemen aan allerlei activiteiten en houd hem vooral ook gezond. Je kunt zelfs zijn huis uitbreiden!

 • Paintball Fun: 3D Pixel
  Spelen
  Paintball Fun: 3D Pixel
  747 keer gespeeld

  Vecht je een weg door een kasteel of ga de strijd aan met je vijanden in een een sneeuwstorm in deze multiplayer schietgame. Kan jij ze allemaal overhoop knallen met een enorme lading paintballs voordat ze jou zelfs maar in hun vizier kunnen krijgen?

 • Pixel art-puzzel
  Spelen
  Pixel art-puzzel
  731 keer gespeeld

  Kun jij al deze gigantisch moeilijke puzzels afmaken en daarna een tweede woordpuzzel oplossen? Elk level heeft een thema dat is gebaseerd op videogames, dieren, wetenschap, muziek en meer. Los jij ze allemaal op in dit puzzelspel? Er zijn er meer dan honderd!

 • Playing With Fire 2
  Spelen
  Playing With Fire 2
  715 keer gespeeld

  Deze gast is in vijandelijk gebied beland en leden van een rivaliserende bende zitten hem op de hielen. Help hem in dit actiespel zijn weg terug te vinden naar de vrijheid. Hij moet heel wat vaten springstof opblazen en de bende verslaan om veilig thuis te komen.

 • Submolok
  Spelen
  Submolok
  654 keer gespeeld

  Ontdek de vele wonderen van deze geheimzinnige wereld met de onbevreesde avonturier Submolok!

 • Magic Touch
  Spelen
  Magic Touch
  522 keer gespeeld
 • Kasteel Wouddwerg
  Spelen
  Kasteel Wouddwerg
  516 keer gespeeld

  Kun jij deze kolonie van dwergen en andere wezens een handje helpen in dit ouderwetse simulatiespel? Koop betoverde bomen, geef je volgelingen opdrachten en zoek de schatten in de duistere grotten.

 • Cheese Dreams
  Spelen
  Cheese Dreams
  447 keer gespeeld
 • Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  Spelen
  Combat Pixel Arena 3D: Fury Man
  446 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het uit als je eenmaal dit slagveld hebt betreden? Baan je een weg door de arena terwijl je het opneemt tegen tientallen spelers van over de hele wereld. Ben jij de baas of krijg je een pak slaag in dit multiplayer actiespel?

 • Dino Run
  Spelen
  Dino Run
  424 keer gespeeld

  Blijf de de muur des tijds voor en vind je veilige dinosaurusnest!

 • Pixwars
  Spelen
  Pixwars
  419 keer gespeeld

  Je gaat helemaal op in twee verschillende, epische gevechten in dit multiplayer schietspel. Trek ten strijde tegen een groep soldaten of vecht tegen een onvermoeibare horde zombies. In beide gevallen vecht je naast speler vanuit de hele wereld.

 • Advanced Pixel Apocalypse 3
  Spelen
  Advanced Pixel Apocalypse 3
  395 keer gespeeld

  Hoeveel slachtoffers maak jij zodra je onderduikt in dit first person 3D-actiespel? Spring achter muren en versla je tegenstanders in je vernietigende weg door een pixelwereld.

 • Scratch Wars
  Spelen
  Scratch Wars
  375 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!