• TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  55811 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  3696 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  2667 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  2430 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Elite Mahjong
  Spelen
  Elite Mahjong
  2214 keer gespeeld

  Speel alle stenen weg door paren te vormen.

 • Tik voor geld: restaurantmagnaat
  Spelen
  Tik voor geld: restaurantmagnaat
  1265 keer gespeeld

  Heb jij het in je om je eigen culinaire imperium op te zetten? Dit stadje kan wel een paar hippe cafés gebruiken in deze managementsimulatiegame. Maak je klaar om indruk op je klanten te maken terwijl het geld binnenrolt. Je kan zelfs adviseurs inhuren die je tijdens het spel nuttige tips geven.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spelen
  Ong's Sisters Kitchen
  1113 keer gespeeld

  Bereid ijsjes, donuts en andere lekkernijen door op de machines te klikken.

 • The Ways
  Spelen
  The Ways
  570 keer gespeeld

  Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en uitdagende online simulatiespel?

 • Duel Hit
  Spelen
  Duel Hit
  393 keer gespeeld

  Ruimte genoeg voor al deze subatomaire deeltjes in elke atoom, toch? Zet je schrap om het zelf te ondervinden in dit uitdagende online spel. Schiet ze richting de kern en zet alles op alles om te voorkomen dat ze op elkaar inslaan. Als je snel bent, kan je ook bonussen winnen.

 • King Bacon Vs the Vegans
  Spelen
  King Bacon Vs the Vegans
  367 keer gespeeld

  Deze veganisten willen gewoon rustig groenten kweken op hun boerderij, maar King Bacon is het daar niet mee eens! Hij is vastbesloten hun boerderij te verwoesten met zijn leger van gemuteerde hotdogs, gehaktballen en eieren. Kun jij de veganisten beschermen tegen die vreselijke vleesproducten in dit gekke actiespel?

 • Cosmos Quest
  Spelen
  Cosmos Quest
  347 keer gespeeld

  Deze planeet lijkt rechtstreeks uit het Stenen Tijdperk te komen. Kun jij er iets moois van maken? Maak slim gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en bouw een beschaving op die eeuwenlang mee gaat.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  237 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Colorgama
  Spelen
  Colorgama
  206 keer gespeeld

  De klok tikt! Kun jij zo snel mogelijk de juiste kleuren vinden in dit uitdagende online spel?

 • Heroic Battle
  Spelen
  Heroic Battle
  196 keer gespeeld

  Dit koninkrijk heeft behoorlijk last van monsters. In alle hoekjes en gaatjes zitten orks, dwergen en andere onderkruipsels. Kun jij met deze dappere groep krijgers samenwerken om het ongedierte weg te krijgen in dit turn-based actiespel?

 • Hanenstrijder
  Spelen
  Hanenstrijder
  193 keer gespeeld

  Deze mysterieuze strijder is de zoon van een machtige god. Kan hij in de voetsporen van zijn vader treden in dit vreemde maar wilde rollenspel? Ga samen met hem op een episch avontuur in een magisch koninkrijk vol reusachtige vijanden en dodelijke monsters.

 • Chat Noir
  Spelen
  Chat Noir
  184 keer gespeeld

  Laat de kat niet van het speelbrd afspringen en zet blokkades voor zijn voeten.

 • Orkio avontuur
  Spelen
  Orkio avontuur
  138 keer gespeeld

  Deze kleine tovenaar is op avontuur in een gevaarlijk land. Help hem veilig te blijven terwijl hij het opneemt tegen monsters en kwade ridders. Hij kan alle mogelijke hulp gebruiken in dit legendarische actiespel.

 • Creëer een politiestaat
  Spelen
  Creëer een politiestaat
  128 keer gespeeld

  Democratie is zoooo saai! Waarom creëer je geen politiestaat nu je de president bent? Je hebt vier jaar de tijd om je vrije natie in een dictatuur te veranderen, geregeerd door een meedogenloze tiran. Maak nieuwe wetten, vul de straten met propaganda en meer in dit satirische online spel.

 • Spore Cubes
  Spelen
  Spore Cubes
  120 keer gespeeld

  Verslaved spel waarbij je blokjes van dezelfde kleur moet wegklikken.

 • Ultimate Five Leaf Clover
  Spelen
  Ultimate Five Leaf Clover
  114 keer gespeeld

  Kun jij klavertjes vier laten groeien? En klavertjes met vijf of meer blaadjes? Laat je virtuele plant groeien en ontdek of jij de ultieme groene vingers hebt in dit unieke online spel.

 • The King's League: Emblems
  Spelen
  The King's League: Emblems
  109 keer gespeeld

  De King’s League van dit jaar kan wel eens in grote problemen komen. Een groep ruwe krijgers gaat misschien proberen de event te verstoren en te infiltreren. Help mee vechten om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos verandert in dit strategiespel vol actie. Je moet een groep tovenaars en krijgers verzamelen om de vrede te bewaren.

 • Klikgevecht
  Spelen
  Klikgevecht
  101 keer gespeeld

  Een epische oorlog staat op het punt te beginnen. Aan de ene zijde strijden jij en je tovenaars. En aan de andere een woeste horde Vikingen.

 • Master of Runes
  Spelen
  Master of Runes
  92 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt bedreigd door mysterieuze vliegende runen in dit online puzzelspel. Kun jij ze samen met deze dappere krijger uitschakelen voordat het te laat is?

 • Zwaardactie
  Spelen
  Zwaardactie
  72 keer gespeeld

  Welkom in de dodelijke arena. Hoe lang overleef jij het in dit meedogenloze actiespel? Dat hangt ervan af of het je lukt om dit robotleger in mootjes te hakken met je zwaard... de robots blijven maar komen.

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spelen
  YouTubers: Psycho Fan
  69 keer gespeeld

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Dinosaurus: opgravingen
  Spelen
  Dinosaurus: opgravingen
  66 keer gespeeld

  Er liggen hier dino-botten begraven. Kun jij deze archeoloog helpen om ze allemaal binnen de tijd op te graven in dit online simulatiespel?

 • Prins Edward
  Spelen
  Prins Edward
  62 keer gespeeld

  Deze jonge prins haalt het liefst kattenkwaad uit. Kun jij hem helpen?

 • Lt. Fly Vs. The Spiders
  Spelen
  Lt. Fly Vs. The Spiders
  59 keer gespeeld

  Verander de kleuren van de blokken en maak zo groepen van 4 dezelfde blokken.

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  57 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • Willem de Veroveraar
  Spelen
  Willem de Veroveraar
  54 keer gespeeld

  Willems vriendin is ontvoerd door een stel rottige ridders. Hoog tijd om wat koppen in te slaan!

 • Maganic Wars 2
  Spelen
  Maganic Wars 2
  35 keer gespeeld

  Deel twee van het strategische kaartspel. Versla de kaarten van je tegenstander.

 • Idle Oasis
  Spelen
  Idle Oasis
  33 keer gespeeld

  Welkom op deze nieuwe planeet. Kun jij de gewassen laten groeien zodat de intergalactische kolonisten geen honger hoeven te lijden? Spring verstandig om met je voorraden in dit uitdagende simulatie- en managementspel.

 • Room Cleanup
  Spelen
  Room Cleanup
  33 keer gespeeld

  Je kamer opruimen was nog nooit zo makkelijk! Klik alle rommel weg.

 • Een dag in de bibliotheek
  Spelen
  Een dag in de bibliotheek
  32 keer gespeeld

  Hij dacht dat werken in de bieb een eitje zou zijn. Dat had hij verkeerd gedacht...

 • Doge Miner 2
  Spelen
  Doge Miner 2
  30 keer gespeeld
 • Ultiem autovandalisme
  Spelen
  Ultiem autovandalisme
  30 keer gespeeld

  Deze zwerver is gek op het beschadigen van voertuigen, vooral klassieke auto's en grote vrachtwagens. Doe met hem mee terwijl hij in deze parkeergarage een boel verwoesting veroorzaakt. Zal hij zijn arrest voorkomen in dit gekke online spel?