Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Esport Gamer Tycoon

Roem en rijkdom wachten op je in Esport Gamer Tycoon! Heb jij het in je om een internetberoemdheid te worden in dit strategiespelletje?

Je moet volgers krijgen, ze vermaken en onderweg partners verdienen in dit simulatiespelletje. Er ligt heel wat geld voor het oprapen plus coole dingen die je kunt kopen, zoals energiedrankjes en betere luidsprekers voor je computer.

Hoe speel je Esport Gamer Tycoon?

Ontdek hoe het is om als professionele gamer te werken in dit tikspelletje. Probeer indruk te maken op je volgers terwijl je games speelt, partnerschappen ontwikkelt met andere spelers en nog veel meer. De bediening is eenvoudig, maar de weg naar succes kan lang zijn.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om games te spelen, keuzes te maken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze uitdagende online spelletjes ook eens.
  1. Vloggers Life Tycoon
  2. Tube Clicker
  3. Save the Girl

Wie is de maker?

Esport Gamer Tycoon is gemaakt door Princess Girls.