Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Alu's Revenge 2

Maak je klaar voor een episch gevecht in Alu's Revenge 2! Het is onverstandig om de zeer krachtige geest in dit magische online spelletje van streek te maken!

Jij hebt net het laatste chocoladekoekje van de geest opgegeten en daar is hij behoorlijk boos om! Kun jij zijn toorn verdragen in dit uitdagende drie-op-een-rij-spelletje? Probeer de steensoldaten bij te houden die hij naar je blijft slingeren.

Jij moet ze zo snel mogelijk van het bord zien te verwijderen. Er zijn betoverende boosters die je helpen het doel in elk level te bereiken, maar kun jij ontsnappen uit de mystieke grot van de geest voordat het te laat is?

Hoe speel je Alu’s Revenge 2?

Een krachtige geest heeft jou met je hand in de koekjestrommel betrapt in dit spannende puzzelspelletje. Nu moet jij jezelf verdedigen terwijl hij wraak probeert te nemen! Verwijder de beelden van het bord door ze in identieke groepjes van twee of meer te plaatsen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS op de beelden om ze van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer fantastische online spelletjes? Check dan deze!

  1. Genie Quest
  2. Super Hero Merge
  3. Skydom
  4. Block Champ

Wie is de maker?

Alu’s Revenge 2 is gemaakt door Arkadium.