Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Idle Farming Business

Kun jij grote winst draaien in Idle Farming Business? Speel alle stukken land vrij en verbouw verschillende groenten in dit idle boerderij spelletje.

In dit klik-spelletje kun je gewassen planten en oogsten. Koop upgrades om te zorgen dat je aan ieder stukje landbouwgrond steeds meer geld verdient. De winst kan flink oplopen. Kun jij alles goed bijhouden en van een bescheiden aardappelboer uitgroeien tot multimiljardair?

Hoe speel je Idle Farming Business?

Klik op de gewassen om ze te oogsten. Met het geld dat je verdient kun je upgrades en nieuwe veldjes vrijspelen. Op elk veldje verbouw je een andere soort groente die steeds weer iets meer geld waard is. Je kunt ieder veldje upgraden om de planten sneller te laten groeien en de winstmarges te vergroten. Ook kun je verschillende prestaties behalen waar je extra geld voor kunt innen.

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP op de veldjes en de upgrade knoppen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal leuke online spelletjes uit onze collectie die draaien om het opbouwen en managen van je eigen bedrijf: 

  1. Sheep Farm
  2. Habbo Clicker
  3. Food Empire Inc.
  4. Airport Rush

Wie is de maker van Idle Farming Business?

Idle Farming Business is ontwikkeld door MarketJS.