Haarknipspellen

 • Echte kapsels: Pou
  Spelen
  Echte kapsels: Pou
  19778 keer gespeeld

  Pou heeft het helemaal gehad met zijn haar. Kun jij hem een extra cool kapsel geven?

 • Ellie: tips voor twee
  Spelen
  Ellie: tips voor twee
  16891 keer gespeeld

  Ellie zit er altijd cool uit. Wat is haar geheim? Ontdek het zelf in dit hippe aankleedspel voor meiden. Maak je samen op voor een dag vol plezier. Ze zal je ook nog wat coole modetips geven terwijl ze ondertussen haar make-up doet en een outfit uitkiest.

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  14806 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Ontwerp een kapsel
  Spelen
  Ontwerp een kapsel
  11533 keer gespeeld

  Het is vandaag heel druk in de spa en dit meisje wil graag een heel nieuwe look hebben. Geef haar een snelle make-over voordat je een nieuw kapsel en coole make-up voor haar uitkiest.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  9174 keer gespeeld
 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  7949 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Haren vlechten
  Spelen
  Haren vlechten
  5253 keer gespeeld

  Je haren vlechten is nog nooit zo leuk geweest! Met dit schattige spelletje voor meisjes ben je urenlang zoet!

 • Latina prinses: echte kapsels
  Spelen
  Latina prinses: echte kapsels
  4797 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses staat alle kanten op. Kun jij de knopen ontwarren en haar een nieuw kapsel geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Polynesische prinses: echte kapsels
  Spelen
  Polynesische prinses: echte kapsels
  4001 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses zit helemaal in de war! Laten we haar een snelle make-over geven in dit spel voor meiden. Kam haar haar en geef haar een hele nieuwe look. Je kunt de prinses zelfs wat coole highlights geven!

 • Bij de kapper
  Spelen
  Bij de kapper
  3707 keer gespeeld

  Alleen jij kunt het haar van dit meisje weer in model brengen in dit nieuwe kappersspelletje voor meisjes van alle leeftijden!

 • Hippe winkelprinses
  Spelen
  Hippe winkelprinses
  3246 keer gespeeld

  Deze drukke prinses wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Ga samen met haar een middagje shoppen in dit coole warenhuis. Kies nieuwe schoenen, een mooie outfit en vergeet ook haar kapsel niet.

 • Een stijlvol kapsel voor Jessie
  Spelen
  Een stijlvol kapsel voor Jessie
  2059 keer gespeeld

  Het is alweer enige tijd gelden dat Jessie bij de kapper was. Ga met haar naar haar haarsalon waar ze probeert te kiezen wat ze met haar haar zal doen. Zal ze het kort laten knippen? Of verven in een ander kleurtje? Help haar te kiezen in dit make-overspel voor meiden.

 • Een nieuw begin: van treurig naar top
  Spelen
  Een nieuw begin: van treurig naar top
  907 keer gespeeld

  Dit arme meisje is gedumpt door haar vriendje en nu zit ze in de put. Kun jij haar opvrolijken in dit online make-overspel? Droog haar tranen en zorg dat ze er weer fantastisch uit komt te zien.

 • Baby Hazel: haartjes knippen
  Spelen
  Baby Hazel: haartjes knippen
  891 keer gespeeld

  Baby Hazels haar ziet er niet uit en ze heeft jouw hulp nodig! Geef jij haar een mooie coupe in dit online spelletje, Baby Hazel: haartjes knippen?

 • Stoere jongens make-over
  Spelen
  Stoere jongens make-over
  683 keer gespeeld

  Deze stoere jongen heeft een behoorlijk wilde baardgroei dus het is tijd voor een make-over. Kun jij zijn baard knippen en hem een nieuw kapsel geven in deze kapperszaak? Hij kan je hulp hard gebruiken in dit online make-overspel.

 • Kapsalon in het betoverde woud
  Spelen
  Kapsalon in het betoverde woud
  612 keer gespeeld

  Vanavond is het weer tijd voor het jaarlijkse bal in het betoverde woud, maar deze sprookjesfiguren zijn er nog lang niet klaar voor. Roodkapje, de ponyprinses en Tinkerbell kunnen je hulp goed gebruiken. Gelukkig is de kapsalon van Rapunzel nog open. Kun jij ze helpen met de voorbereidingen voor het bal in dit magische make-overspelletje?

 • Kleine zeemeermin bij de kapper
  Spelen
  Kleine zeemeermin bij de kapper
  590 keer gespeeld

  Deze jonge zeemeermin kan wel een make-over gebruiken. Neem haar mee naar de kapper en geef haar een nieuwe look in dit schattige online spel.

 • 50/50 haarstijlen
  Spelen
  50/50 haarstijlen
  536 keer gespeeld

  Deze twee hippe meiden willen een nieuw kapsel, maar ze hebben geen idee voor welke stijl ze moeten gaan. Geef ze een nieuwe coole look in dit make-overspel voor meiden.

 • Prinses bij de kapper: slechte haardag
  Spelen
  Prinses bij de kapper: slechte haardag
  462 keer gespeeld

  Cinderella wilde een nieuwe look en een nieuw kapsel maar er is van alles misgegaan bij de kapper. Een van de haardrogers functioneerde niet goed en nu ziet ze er niet uit. Kun jij haar helpen om er weer tiptop uit te zien in dit leuke make-overspel?

 • Sleeping Princess Real Haircuts
  Spelen
  Sleeping Princess Real Haircuts
  423 keer gespeeld

  Deze prachtige prinses wil haar haar laten knippen, maar ze wil wel iets bijzonders! Geef haar een kapsel dat de andere prinses jaloers maakt en dat zo mooi is dat de prinsen verliefd op haar worden.

 • Bruidsvlechten
  Spelen
  Bruidsvlechten
  420 keer gespeeld

  Deze bruid heeft het zo druk gehad met de voorbereidingen voor haar bruiloft dat ze vergeten is om naar de kapper te gaan! Kun jij haar snel een handje helpen zodat ze nog op tijd is voor de ceremonie in dit schattige online spel voor meiden?

 • Mals toverboek
  Spelen
  Mals toverboek
  416 keer gespeeld

  Mal de toverheks gebruikt haar krachten voor magische make-overs voor deze drie prinsessen. Kun jij haar in dit online spel helpen om de juiste ingrediënten voor haar toverdrankjes te selecteren?

 • Mermaid Princess Real Haircuts
  Spelen
  Mermaid Princess Real Haircuts
  410 keer gespeeld

  Deze prachtige jonge zeemeermin heeft je hulp nodig en snel! Haar haar zit helemaal niet goed en ze moet binnenkort een speciaal evenement bijwonen. Style haar kapsel en gebruik daarbij je creativiteit in Mermaid Princess Real Haircuts.

 • Super Ellie: haartrends
  Spelen
  Super Ellie: haartrends
  371 keer gespeeld

  Ellie kijkt naar verschillende haarstijlen. Welke zal ze als eerste proberen? Help haar om een keuze te maken in dit online make-overspel voor meiden.

 • Panda Hairdo
  Spelen
  Panda Hairdo
  366 keer gespeeld

  Dit meisje is dol op panda's. Kun jij haar een extra schattig kapsel geven?

 • Chagrijnige Ally: mooi kapsel
  Spelen
  Chagrijnige Ally: mooi kapsel
  357 keer gespeeld

  Ally gaat niet graag naar de kapper dus ze heeft inmiddels een wild kapsel. Kun jij de schaar erin zetten en haar een nieuw cool kapsel geven? Ze kan soms wel een beetje chagrijnig en kritisch zijn dus geef haar een stijl waar ze blij van wordt in dit make-over spel voor meiden.

 • Sweetland kapsalon
  Spelen
  Sweetland kapsalon
  262 keer gespeeld

  Dit meisje wil al heel lang een cool kapsel. Stap deze salon binnen en creëer iets moois in dit leuke make-overspel. Knip haar haren en zet er een paar mooie highlights in zodat er fantastisch uitziet.

 • Sweetland kapsalon
  Spelen
  Sweetland kapsalon
  260 keer gespeeld

  Het kapsel van deze tiener ziet er niet uit en ze moet nodig haar pony laten knippen. Help haar aan een cool kapsel in dit leuke make-overspel voor meiden.

 • Ruimtemeisje: Echte haarstijlen
  Spelen
  Ruimtemeisje: Echte haarstijlen
  258 keer gespeeld

  Dit intergalactische meisje zoekt door het hele universum voor een hele nieuwe look. Ze had het onlangs ook vreselijk druk met vele moeilijke missies, zodat ze niet veel tijd had om haar te laten doen. Kies je wat nieuwe haarverf voor haar uit voordat je haar pony knipt in dit online make-overspel?

 • Show Kapsel Maken
  Spelen
  Show Kapsel Maken
  257 keer gespeeld

  Hier ben je een echte kapper! Maak het kapsel na van het plaatje.

 • Echte kapsels: Cleopatra
  Spelen
  Echte kapsels: Cleopatra
  248 keer gespeeld

  Cleopatra heeft haar kapsel flink verwaarloosd! Help haar aan een nieuw kapsel in dit leuke online spel. Maar vergeet niet alle klitten te verwijderen voordat je haar haren knipt.

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  240 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Regenboogpony: bij de kapper
  Spelen
  Regenboogpony: bij de kapper
  233 keer gespeeld

  Deze kleine pony Pegasus wil dolgraag een nieuw regenboogkapsel hebben en raad eens wie de kapper is? Jij hebt de vrije hand: manen kammen, knippen en scheren (of ze weer laten aangroeien) en ze streng voor streng kleuren.

 • Girl Make Over
  Spelen
  Girl Make Over
  223 keer gespeeld

  Was, droog en knip het meisje haar haar.

 • Ellie: laatste haartrends
  Spelen
  Ellie: laatste haartrends
  216 keer gespeeld

  Ellie wil een volledig nieuwe haarstijl uitproberen. Daarom gaat ze vanmiddag op zoek naar de coolste trends van het seizoen. Kan jij haar helpen bij het kiezen van een haarkleur en een kapsel in dit online make-overspel?

 • Prinses: 1 april in de haarsalon
  Spelen
  Prinses: 1 april in de haarsalon
  211 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan naar een haarsalon voor een nieuw kapsel. Helaas werkt er een gemene koningin in de salon die dol is op 1 april grapjes. Haal samen met haar grapjes uit met de prinsessen door ze maffe kapsels te geven in dit grappige make-over spel voor meiden.