Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

TicToc Summer Fashion

Help een fashion influencer de juiste looks bij elkaar te zoeken in TicToc Summer Fashion. In dit makeover spelletje moet het model haar ‘fashion reel’ updaten, maar haar inspiratie is op. Help haar de missende items te vinden in de rommelige kamer en kies daarna samen de juiste outfit uit.

Hoe speel je TicToc Summer Fashion?

In dit mode spelletje, zit het hart van het meisje er niet helemaal in. En dat is niet zo gek, want het ligt overal door haar kamer verspreid. Voordat je kunt beginnen een outfit uit te zoeken, moet je haar helpen alle verloren hartjes te vinden. Zo kun je haar liefde voor mode weer aanwakkeren.

Verzamel ook de stukjes van de foto’s van haar vriendin. Die liggen ook ergens tussen de rommel op haar kamer verstopt. Zodra je deze voorwerpen gevonden hebt kun je door naar het aankleden en de make-up.

Nu ze haar inspiratie terug heeft gevonden, kun je haar ook helpen om haar zomerse outfit samen te stellen. Ze weet goed wat haar followers leuk vinden. Kijk goed naar de hints die ze je geeft. Onthoud de kledingstukken en accessoires goed, en gebruik deze items als de basis voor je outfit.  

Hoe meer kledingstukken je goed hebt onthouden, hoe meer likes je model krijgt op social media. Zo krijg je meer geld voor je volgende shopping-sessie. Elk voorwerp dat je wilt gebruiken kost geld, dus denk goed na over welke items je als eerste wilt kopen.     

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS of TIK op het scherm om de voorwerpen te verzamelen die door de kamer verspreid liggen
  • Gebruik de MUIS of TIK op de knoppen om door de make-up- en kleding-menu's te bladeren
  • TIK om de items die je leuk vindt te kopen en aan te doen

Soortgelijke spellen

  1. Vintage Glam Double Wedding
  2. Princess InstaChallenge
  3. Year Round Fashionista: Curly
  4. 2022 Dark Academia to E-Girl Dress Up

Wie is de maker van TicToc Summer Fashion?

TicToc Summer Fashion is gemaakt door iclickgames.