Kamer inrichtspellen

 • My New Room
  Spelen
  My New Room
  9698 keer gespeeld

  Richt je favoriete kamer in! Kies meubels, decoraties, kleuren en nog veel meer!

 • Cute Room Decoration
  Spelen
  Cute Room Decoration
  645 keer gespeeld
 • My New Room 2
  Spelen
  My New Room 2
  20908 keer gespeeld

  In My New Room 2 zitten nu nog meer coole opties om een heel eigen kamer in te richten!

 • Familie Poppenhuis 4
  Spelen
  Familie Poppenhuis 4
  5639 keer gespeeld

  Help deze familie om het poppenhuis zo leuk mogelijk in te richten.

 • Maak een Huis
  Spelen
  Maak een Huis
  18459 keer gespeeld

  Bouw je eigen huis!

 • My New Room 3
  Spelen
  My New Room 3
  7278 keer gespeeld

  Ontwerp de kamer van je dromen!

 • IJsprinses: poppenhuis
  Spelen
  IJsprinses: poppenhuis
  627 keer gespeeld

  Ja kan een heel poppenhuis verkennen en decoreren in dit betoverende ontwerpspel voor meisjes. Waar moeten de meubels staan? Moet de slaapkamer van de koning roze behang krijgen? Wat voor sneeuwpop moeten we buiten maken? Dat en nog veel meer mag jij allemaal beslissen.

 • Moeders kamerinrichting
  Spelen
  Moeders kamerinrichting
  690 keer gespeeld

  Deze moeder wil de kamer van haar jonge dochter opnieuw inrichten. Help haar om leuke gordijnen, een heerlijk bed en nog veel meer uit te kiezen in dit aankleed- een decoratiespel.

 • Modern Summer House Design
  Spelen
  Modern Summer House Design
  12098 keer gespeeld
 • Ellie de makelaar
  Spelen
  Ellie de makelaar
  927 keer gespeeld

  Ellie wil haar huis opnieuw inrichten omdat ze het binnenkort wil verkopen. Help haar om een mooie outfit te kiezen voordat ze aan het werk gaat in dit leuke aankleedspel.

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Spelen
  Prinses: hoe word je populair op school
  8471 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  18697 keer gespeeld

  Doe je badpak maar aan, vergeet de zonnebrand niet en leef je uit in de studio van Betsy.

 • Pink Apartment Make Over
  Spelen
  Pink Apartment Make Over
  4347 keer gespeeld

  Richt dit roze apartement in zoals je wilt.

 • Mijn perfecte slaapkamerdecoratie
  Spelen
  Mijn perfecte slaapkamerdecoratie
  128 keer gespeeld

  In deze online designgame bereiden Anna en haar vrienden zich voor om hun slaapkamers opnieuw in te richten. Kan jij ze helpen om te gekke nieuwe kussens, versieringen en nog veel meer gave dingen uit te kiezen? Ze willen dat hun slaapkamers mooi én comfortabel zijn!

 • Baby van de zeemeermin voeren
  Spelen
  Baby van de zeemeermin voeren
  976 keer gespeeld

  Het dochtertje van deze zeemeermin voelt zich niet zo lekker vanmiddag. Kun jij haar helpen uitzoeken wat er mis is in dit spel voor meisjes? Misschien moet ze eten hebben of een nieuwe luier?

 • Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  Spelen
  Badkamer schoonmaken met de ijskoningin
  164 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat haar badkamer wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken en daar heeft ze eigenlijk wel gelijk in. Pak je schoonmaakspullen en ga aan de slag in dit leuke opruimspelletje.

 • Gezellig winkelen voor zwangerschapkleding
  Spelen
  Gezellig winkelen voor zwangerschapkleding
  642 keer gespeeld

  Deze jonge moeder en haar vriendinnen vieren de komst van haar nieuwe baby. Maak samen mooie uitnodigingen voor haar babyshower, ga shoppen voor zwangerschapskleding en veel meer in dit online spel voor meiden.

 • Schurk: moderne make-over
  Spelen
  Schurk: moderne make-over
  133 keer gespeeld

  Oh nee! Deze meid is smoorverliefd op een van de grootste superschurken ter wereld! Kunnen haar vrienden voorkomen dat ze meedoet met zijn volgende kwaadaardige plan om de wereld over te nemen in dit waanzinnige online spel? Misschien kunnen een make-over en nieuwe stijl voor haar huis haar op andere gedachten brengen en ervoor zorgen dat ze het uitmaakt voordat ze in de gevangenis belandt!

 • Zussen: feest bij het zwembad
  Spelen
  Zussen: feest bij het zwembad
  29 keer gespeeld

  Deze twee hippe zussen organiseren dit weekend een cool feest bij het zwembad maar ze lopen achter op schema. Kun jij ze helpen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden? Help ze schattige outfits uit te kiezen en alles op orde te krijgen.

 • Ellie: lifestylefotograaf
  Spelen
  Ellie: lifestylefotograaf
  186 keer gespeeld

  Ellie's lifestyleblog wordt steeds populairder. Ze wil nog snel even een paar foto's maken voor haar volgers. Kun jij haar helpen met het regelen van de fotoshoot in dit online spel?

 • Mijn verlanglijstje voor de herfst
  Spelen
  Mijn verlanglijstje voor de herfst
  624 keer gespeeld

  Deze drukke meid heeft een scala aan projecten en bezigheden die ze deze herfst wil uitvoeren, dus heeft ze er een verlanglijstje van gemaakt. Kan jij haar helpen om ze allemaal uit te voeren in dit seizoensgeoriënteerde aankleed- en designspel voor meisjes? Ze wil graag door het park wandelen, een van de kamers in haar huis opnieuw decoreren en nog veel meer.

 • Ontwerp je eigen schoenen
  Spelen
  Ontwerp je eigen schoenen
  10681 keer gespeeld

  Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je nieuwe favoriete schoenen! Kies uit allerlei hippe kleuren en patronen en maak er iets moois van!

 • Prinses: magische bruiloft
  Spelen
  Prinses: magische bruiloft
  547 keer gespeeld

  Deze prinses gaat trouwen en ze wil dat alles perfect verloopt. Kun jij haar helpen met het versieren van het paleis en het uitkiezen van een jurk in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Chloe's kraamfeest
  Spelen
  Chloe's kraamfeest
  161 keer gespeeld

  Chloe organiseert een kraamfeest. Kun jij haar helpen om een mooie outfit uit te kiezen en samen met haar vrienden haar huis te versieren in dit leuke partyspel?

 • Pyamaparty van peuterprinsessen
  Spelen
  Pyamaparty van peuterprinsessen
  209 keer gespeeld

  Deze drie prinsesjes hebben hun eerste pyamaparty en dat moet natuurlijk in stijl gebeuren. Help ze een aantal geweldige outfits te kiezen voordat ze beslissen welke activiteit ze als eerste gaan doen. Zullen ze een theekransje houden? Een selfie maken? Wat karaoke doen? Jij mag het zeggen in dit online spel voor meisjes.

 • BFF-stelletjes: de bruiloft
  Spelen
  BFF-stelletjes: de bruiloft
  333 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes trouwen op dezelfde dag. Help hen om de perfecte jurken, smokings en meer uit te kiezen in dit romantische online spel.

 • Bohowinter met prinsessen
  Spelen
  Bohowinter met prinsessen
  152 keer gespeeld

  De winter staat voor de deur en deze prinsessen zijn klaar voor een make-over, niet alleen voor henzelf maar ook voor hun huis. Ga met ze mee op zoek naar levendige bohokleding en -accessoires en kies ladingen waanzinnige decoratie uit in dit online spel voor meisjes.

 • Beach House Decoration
  Spelen
  Beach House Decoration
  326 keer gespeeld

  Het uitzicht is prachtig, maar waar kun je nou het beste zitten om ervan te genieten?

 • Droomhuisontwerper
  Spelen
  Droomhuisontwerper
  571 keer gespeeld

  Amber verbouwt haar huis, zowel van binnen als van buiten! Het is een groot project en ze heeft beslist jouw hulp nodig. Sluit je bij haar aan terwijl ze enkele geweldige stijlen en decoratie voor haar huis uitkiest in deze online ontwerp-game.

 • Prinsessen: magisch bal
  Spelen
  Prinsessen: magisch bal
  108 keer gespeeld

  Deze prinses moet het coolste galafeest van het jaar organiseren, namelijk het Arendelle bal. Help haar om uitnodigingen te maken, de balzaal te versieren en nog veel meer in dit leuke spel voor meiden.

 • Schattige babykamer
  Spelen
  Schattige babykamer
  208 keer gespeeld

  Deze jonge moeder wil de babykamer opnieuw inrichten. Help haar om nieuwe meubels en nog veel meer uit te kiezen in dit superleuke decoratiespel.

 • Theemiddag voor prinsessen
  Spelen
  Theemiddag voor prinsessen
  137 keer gespeeld

  Deze actieve prinses geeft een theekrans voor haar vriendinnen in een van de leukste en gezelligste cafés in het koninkrijk. Kun jij haar helpen een paar prachtige versieringen uit te zoeken en te kiezen wat voor eten er wordt geserveerd in dit spel voor meisjes?

 • Babypop: huis opruimen
  Spelen
  Babypop: huis opruimen
  55 keer gespeeld

  O jee! Het is een enorme puinhoop in dit huis! Kun jij als eerste de babykamer opruimen in dit online schoonmaakspel? Zet alle spullen terug, verwijder de spinnenwebben en nog veel meer.

 • Baby Princess Bedroom Decor
  Spelen
  Baby Princess Bedroom Decor
  245 keer gespeeld

  Deze schattige prinsessen willen kun kamer opnieuw inrichten en daar ben jij de juiste persoon voor! Kies uit de verschillende opties en zorg dat hun kamer er weer prachtig uitziet in Baby Princess Bedroom Decor.

 • Zussen: lelijke kerstmistrui
  Spelen
  Zussen: lelijke kerstmistrui
  80 keer gespeeld

  Deze twee zussen houden dit jaar een lelijke kerstmistruienfuif en ze willen zelf de allerlelijkste trui hebben! Daarom ontwerpen ze hem in plaats van er een in de winkel te kopen. Doe met ze mee bij het maken van knotsgekke truien en het versieren van hun huis versieren voordat de gasten aankloppen in dit online spel voor meisjes.

 • Sprookje: moderne rivalen
  Spelen
  Sprookje: moderne rivalen
  56 keer gespeeld

  Deze twee heksen gaan naar een betoverde universiteit waar ze de strijdbijl maar niet kunnen begraven. Misschien zou een uitdagend project voor vrede kunnen zorgen? Doe met ze mee terwijl ze deze collegezaal een magische makeover geven in deze aankleed- en ontwerpgame. Als ze eenmaal klaar zijn, zullen ze waarschijnlijk een passende nieuwe outfit willen aantrekken.