Kunst & Creativiteit Spelletjes

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  3036 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Kleuren met nummers: dieren
  Spelen
  Kleuren met nummers: dieren
  2570 keer gespeeld

  Maak de mooiste kunstwerken met superschattige dieren zoals olifanten, pinguïns, katten en meer in dit online ontwerpspel. Je hoeft alleen maar een van de dieren te kiezen en de genummerde vakjes in te kleuren.

 • Mozaïekfantasie
  Spelen
  Mozaïekfantasie
  207 keer gespeeld

  In dit online ontwerp- en inkleurspel kun je allerlei schitterende mozaïeken maken. Ontwerp landschappen, afbeeldingen van schattige dieren, of iets totaal anders waar je graag een waanzinnig virtueel kunstwerk van wil maken.

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  1830 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  2332 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Jungledieren om in te kleuren
  Spelen
  Jungledieren om in te kleuren
  288 keer gespeeld

  In deze schattige online game kan je ontdekken hoe een roze leeuw en een zebra vol gekke kleuren eruit zien! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je zelf tekeningen ontwerpt, of er een paar inkleurt die we al voor je hebben gemaakt.

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  210 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Kleurboek met dinosaurussen
  Spelen
  Kleurboek met dinosaurussen
  19 keer gespeeld

  In dit online inkleurspel kun je allerlei dinosaurussen versieren. Teken de afbeeldingen na of laat je fantasie de vrije loop, net als een jagende dinosaurus! Ontwerp voor deze superschattige hagedissen allerlei te gekke stijlen met een hele reeks waanzinnig gave kleuren.

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  32347 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit leuke en spannende io-spel. Stel je creatieve vaardigheden op de proef en probeer erachter te komen wat andere spelers hebben getekend. Zullen ze jouw tekening kunnen ontcijferen?

 • Kerstmiskleuren
  Spelen
  Kerstmiskleuren
  181 keer gespeeld

  In deze kleurgame die perfect is voor de kerst kan je zelf plaatjes ontwerpen of er een paar versieren. Kies allerlei schitterende kleuren voor de Kerstman, een peperkoekenhuis en nog veel meer!

 • Geef prinses een kleurtje
  Spelen
  Geef prinses een kleurtje
  35 keer gespeeld

  In deze online kleurgame kan je plaatjes inkleuren en ze zelf ook ontwerpen. Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je een paar mooie afbeeldingen van deze prinses en haar lievelingsplaatsen in haar betoverende koninkrijk maakt.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  30885 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  1247 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Zandtekening
  Spelen
  Zandtekening
  49 keer gespeeld

  Je naam in het zand schrijven of een vlugge tekening maken is dolle pret. Nu kan je dat ook thuis doen met deze virtuele tekengame. Laat je fantasie de vrije loop. Je kan altijd opnieuw beginnen met een druk op de golfjesknop.

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  2353 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Kleurboek: getekende olifanten
  Spelen
  Kleurboek: getekende olifanten
  47 keer gespeeld

  Laat je fantasie de vrije loop bij de tekeningen van dikhuiden die je te wachten staan in dit online inkleurspel. Geef de olifanten een heleboel schitterende kleuren en zorg ervoor dat ze stralen.

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  728 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Poly Art 3D
  Spelen
  Poly Art 3D
  472 keer gespeeld

  Welke afbeeldingen gaan schuil achter deze ogenschijnlijk willekeurige verzameling vormen? Lukt het jou om ze te ontrafelen in Poly Art 3D

  Het kunnen dieren, planten, of misschien wel iets compleet anders zijn. Draai de vormen tot je ontdekt wat ze moeten vormen in dit grappige en uitdagende 3D-spelletje

  Zoek je nog meer kunst- en hobbyspelletjes? Probeer dan ook eens Poly Puzzles 3D en Pixel Art 3D.

  Speluitleg 

  Kijk of je kunt bepalen welke afbeeldingen schuilgaan achter de magische wolken in elk raadselachtige level van Poly Art 3D. Je zult de wolken moeten draaien en verschuiven tot er verschillende dingen te zien zijn. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om elke afbeelding proberen te ontrafelen. 
  • KLIK MET LINKS EN HOUDT INGEDRUKT om de wolken te draaien. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Poly Art 3D is gemaakt door ConchGame.

 • Dierentuindieren: kleurboek
  Spelen
  Dierentuindieren: kleurboek
  201 keer gespeeld

  In dit gave inkleurspelletje kun je vijf verschillende dieren versieren. Verf een leeuw groen of geef een zebra maar wat paarse strepen! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Hallo kinderen: kleuren met nummers
  Spelen
  Hallo kinderen: kleuren met nummers
  580 keer gespeeld

  Er zijn een heleboel schattige dieren die je in kan kleuren in deze te gekke online game. Je kan zelfs in- en uitzoomen terwijl je alle witte pixels met allerlei verschillende kleuren opvult.

 • Happy hour
  Spelen
  Happy hour
  448 keer gespeeld

  Het is altijd wel ergens happy hour! In dit puzzelspel met zwaartekracht reis je de hele wereld over op zoek naar een paar te gekke bars. Maar kun jij alle verschillende soorten cocktails in de glazen krijgen? Trek voorzichtig lijnen over het scherm om te voorkomen dat je ook maar een druppeltje verspilt!

 • Draw a Stickman 1
  Spelen
  Draw a Stickman 1
  2212 keer gespeeld

  Maak een stickman en laat hem een geweldig avontuur beleven. Help hem met je tekenvaardigheden zodat hij schatkisten kan vrijspelen, draken kan bestrijden en veel meer spannende dingen kan doen in dit leuke online spel.

 • Mierenkunst-tycoon
  Spelen
  Mierenkunst-tycoon
  529 keer gespeeld

  In dit knotsgekke simulatiespel word je ware magnaat in de kunstwereld. Je bent mieren met talent tegengekomen die supermooie bomen, tarantula's en nog veel meer dingen schilderen. Het probleem is dat ze niet weten hoe ze hun schilderijen moeten verkopen. Help jij deze artistieke insecten om wereldberoemd te worden en bakken geld te verdienen? Ze hopen dat jij hun kunstdealer wil worden.

 • Sketchful.io
  Spelen
  Sketchful.io
  424 keer gespeeld

  Laat zien wat je allemaal van kunst weet! Maak jij indruk op de andere spelers met je tekeningen of verwar je ze alleen maar in Sketchful.io?

  Kijk of jij honderden punten kunt verdienen om de top van het scorebord te bereiken terwijl jij raadt wat de andere spelers tekenen. Je krijgt ook de kans om verschillende dingen te tekenen in dit io-spel. En dat kan alles van lasagna tot het Vrijheidsbeeld zijn! 

  Skribbl.io enPinturillo 2 zijn nog twee geweldige tekenspelletjes.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om kleuren, kwasten en meer te selecteren.
  • KLIK MET LINKS om ze op het schetsblok te gebruiken.  
 • Music Rush
  Spelen
  Music Rush
  112 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een fantastische muzikale reis! Kun jij de bal veilig houden in Music Rush

  Hij luistert naar zijn favoriete tunes op zijn koptelefoon terwijl hij over een hindernisbaan met schansen en andere kleurige ballen racet. Samen met het verzamelen van tokens die je kunt gebruiken om coole hoedjes en andere items van te kopen, kan hij tijdens zijn reis van kleur veranderen. Hij moet verschillend gekleurde ballen ontwijken in dit muziekspelletje. Als hij tegen een bal botst, is het afgelopen! 

  Speluitleg 

  Music Rush is een 3D-spel waarin je een kleurige bal bestuurt terwijl hij over een hindernisbaan rolt. Hij kan ballen van dezelfde kleur raken, maar je verliest het spel als hij tegen een bal van een andere kleur botst. 

  Spelbediening 

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de bal te besturen. 
  • GEBRUIK DE MUIS om items te kiezen en de bal naar links en rechts te bewegen. 

  Soortgelijke spelletjes 

  Als je Music Rush geweldig vond, probeer dan ook eens deze!

  Who Developed Music Rush?

  Music Rush is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf. 

 • Pinturillo 2
  Spelen
  Pinturillo 2
  2085 keer gespeeld

  Laat je meevoeren in dit online multiplayer spel met kunstenaars van de hele wereld die allerlei mooie afbeeldingen creëren. Kun jij raden wat ze schilderen? Je kunt ook zelf kunstwerken tekenen en je vrienden laten raden wat ze voorstellen.

 • Bird Coloring
  Spelen
  Bird Coloring
  0 keer gespeeld

  Dit online inkleurspel barst van de schattige vogels die je mag versieren. Laat tijdens het inkleuren je fantasie nieuwe hoogten bereiken, nog hoger dan de vogels kunnen vliegen!

 • Zomerkleurboek
  Spelen
  Zomerkleurboek
  0 keer gespeeld

  De zomer is de perfecte tijd van het jaar voor kleurboeken! In dit online inkleurspel mag je alle afbeeldingen van een virtueel kleurboek inkleuren. Je komt prachtige stranden, grappige dieren die lekker in het zwembad luieren en nog veel meer dingen tegen!

 • Schattige panda's inkleuren
  Spelen
  Schattige panda's inkleuren
  0 keer gespeeld

  Al deze schattige en knuffelige panda's staan in dit online inkleurspel op je te wachten om door jou versierd te worden. Geef je ze graag een paarse vacht? Of wat dacht je van roze stippen? Er zijn vier panda's die je met meer dan tien verschillende tinten het kleurtje kunt geven dat jij wil!

 • Kids Coloring Book
  Spelen
  Kids Coloring Book
  0 keer gespeeld

  Versier auto's, lieveheersbeestjes en nog veel meer in dit te gekke online kleurspel. Laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de tientallen krijtjes om de tekeningen zo leuk mogelijk in te kleuren.

 • Kleurboek met Arty de muis & vrienden
  Spelen
  Kleurboek met Arty de muis & vrienden
  0 keer gespeeld

  In deze online game kan je een heleboel superschattige tekeningen van Arty de muis en zijn vriendein inkleuren. Er zijn tekeningen waarop ze vliegtuigen besturen, in hun tuin werken en nog veel meer.

 • Kleurboek: schattige baby's
  Spelen
  Kleurboek: schattige baby's
  0 keer gespeeld

  Hoe versier jij alle superschattige baby's in dit online inkleurspel? Je kunt ze oranje of paars maken of een totaal andere kleur geven!

 • Kleur je huisdieren 2
  Spelen
  Kleur je huisdieren 2
  51 keer gespeeld

  In deze online game kan je allerlei lieflijke tekeningen van huisdieren inkleuren en zelfs aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop!

 • Kleurboek: zeewezens
  Spelen
  Kleurboek: zeewezens
  0 keer gespeeld

  Neem een plons in dit te gekke online inkleurspel. Versier al deze supergave zeewezens met allerlei felle kleuren. Geef een alligator roze schubben, verf een octopus paars en maak er een waar kleurfestijn van!

 • Hello kids: tijd om te kleuren
  Spelen
  Hello kids: tijd om te kleuren
  223 keer gespeeld

  Kies een dierentekening en ga lekker kleuren in dit leuke online spel. Je kunt zelfs je eigen afbeeldingen maken. Laat je fantasie de vrije loop!

 • Terug naar school: beren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: beren inkleuren
  0 keer gespeeld

  Hoe decoreer jij al deze schattige beren? Gebruik een hele reeks kleuren en vul hun wereld met jouw fantasieën in deze online inkleurgame.