Kleurplaatspellen

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  4832 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Kleurboek: ijskoninkrijk
  Spelen
  Kleurboek: ijskoninkrijk
  350 keer gespeeld

  Dit magische kleurboek bevat een heel koninkrijk aan kleurplaten. De prinsessen, prinsen, betoverde sneeuwpoppen en griezelige ijsmonsters houden je urenlang zoet!

 • Blokken
  Spelen
  Blokken
  869 keer gespeeld

  Hoe snel verwijder jij alle gekleurde blokken van het bord? Er zijn er tientallen in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Probeer ze met elkaar te matchen op basis van hun kleur en laat ze allemaal verdwijnen.

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  3460 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Mozaïekfantasie
  Spelen
  Mozaïekfantasie
  225 keer gespeeld

  In dit online ontwerp- en inkleurspel kun je allerlei schitterende mozaïeken maken. Ontwerp landschappen, afbeeldingen van schattige dieren, of iets totaal anders waar je graag een waanzinnig virtueel kunstwerk van wil maken.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  302 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Kleuren met nummers: dieren
  Spelen
  Kleuren met nummers: dieren
  2660 keer gespeeld

  Maak de mooiste kunstwerken met superschattige dieren zoals olifanten, pinguïns, katten en meer in dit online ontwerpspel. Je hoeft alleen maar een van de dieren te kiezen en de genummerde vakjes in te kleuren.

 • Mandala-kleurboek
  Spelen
  Mandala-kleurboek
  1537 keer gespeeld

  Verken de wereld van mandala in dit unieke en spirituele kleurspel. Vul de ontwerpen met levendige rode, gele, groene en meer kleuren.

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  707 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  4412 keer gespeeld

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  29030 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  304 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Kleurboek met dinosaurussen
  Spelen
  Kleurboek met dinosaurussen
  29 keer gespeeld

  In dit online inkleurspel kun je allerlei dinosaurussen versieren. Teken de afbeeldingen na of laat je fantasie de vrije loop, net als een jagende dinosaurus! Ontwerp voor deze superschattige hagedissen allerlei te gekke stijlen met een hele reeks waanzinnig gave kleuren.

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  221 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  32558 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit een io-spelletje als dit gespeeld! Bewijs dat jij fantastische tekenvaardigheden hebt in Skribbl.io. Je daagt andere spelers van over de hele wereld uit in een eindeloze kunstwedstrijd. Ontdek of jij de hoogste score kunt halen en maak indruk met je snel gemaakte “krabbels”. 

  Jullie spelen om de beurt in dit io-spel. Kun jij raden wat de andere spelers tekenen? Het kan alles van sinaasappels tot de president van de Verenigde Staten zijn! Als jij als eerste het juiste antwoord raadt, verdien je een heleboel punten. 

  Zodra het jouw beurt aan de tekentafel is, heb je slechts 80 seconden de tijd om een tekening te maken die de andere spelers moeten zien te raden. Gelukkig kun je uit drie woorden kiezen voor je de virtuele kwast oppakt in dit spannende multiplayerspel

  Hoe speel je Skribbl.Io?

  Het doel van Skribbl.io is om zoveel mogelijk punten te verdienen in een aantal rondes waarin je moet raden wat de andere spelers tekenen. Je krijgt ook de gelegenheid om indruk op ze te maken met je eigen vaardigheden zodra het jouw beurt is in dit tekenspelletje

  Spelbediening 

  Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om kleuren, het verfemmertje en meer te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te selecteren en gebruiken.  

  Toetsenbord 

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om berichten naar andere spelers te sturen en elke tekening te raden.

  Wat zijn de tips en trucs voor Skribbl.io?  

  • Is een andere speler heel irritant of negeert hij zijn beurt? Je kunt stemmen om die speler uit het spel te zetten met de “Votekick”-knop. 
  • Als niemand je tekening kan raden, kun je altijd een hint op het tekenbord schrijven. 
  • Bereid je voor om alles te tekenen. Je kunt zelfs woorden krijgen als “bloedneus” of “Parijs”. 

  Soortgelijke spelletjes

  Dit zijn nog een paar geweldige creatieve spelletjes. Maar als je een echte uitdaging zoekt, probeer dan Pixel Art: Color by Number

  Wie is de maker van Skribbl.Io?

  Dit spel is gemaakt door ticedev, een spelontwikkelaar uit Duitsland.

 • Prinses: ontwerp je regenboogjurk
  Spelen
  Prinses: ontwerp je regenboogjurk
  719 keer gespeeld

  Alle jurken in de kledingkast van deze prinses zijn zo saai en simpel. Ze zou maar wat graag een kleurrijk en spannend exemplaar willen hebben! Kan jij haar helpen bij het ontwerpen van een te gekke jurk die alle andere prinsessen groen van jaloezie doet zien in dit aankleed- en designspel voor meisjes?

 • Prinsessen: regenboogjurken
  Spelen
  Prinsessen: regenboogjurken
  280 keer gespeeld

  De jurken in de kledingkasten van elk van deze prinsessen zien er wat jammerlijk uit. Ze willen hun stijlen graag een flinke opkikker geven met meer kleuren: alle kleuren van de regenboog! Kan jij elk van hen helpen om een stralende jurk te ontwerpen in deze online modegame?

 • Christmas: Color and Decorate
  Spelen
  Christmas: Color and Decorate
  94 keer gespeeld

  Kom alvast in de kerstsfeer! Er zijn vier tekeningen om te verfraaien in Christmas: Color and Decorate

  Er zijn tekeningen van de kerstman, kerstbomen, sneeuwpoppen en meer. Gebruik je fantasie terwijl je dit grappige kerstspelletje speelt. Zo kun je de kerstman een paars pak geven, de sneeuwpop oranje verven en meer! Er is ook een downloadoptie als je de afbeelding wilt opslaan om met je vrienden en familie te delen. 

  Back to School: Coloring Book en Coloring Book: Shopkins zijn nog twee coole kleurspelletjes die je uit kunt proberen!  

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een kleur te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om de kleur in een van de tekeningen te gebruiken.  

  Over de spelontwikkelaar 

  Christmas: Color and Decorate is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf. 

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  1465 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  94 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  1381 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Zandtekening
  Spelen
  Zandtekening
  61 keer gespeeld

  Je naam in het zand schrijven of een vlugge tekening maken is dolle pret. Nu kan je dat ook thuis doen met deze virtuele tekengame. Laat je fantasie de vrije loop. Je kan altijd opnieuw beginnen met een druk op de golfjesknop.

 • Coloring Book Animals
  Spelen
  Coloring Book Animals
  470 keer gespeeld

 • Pony Coloring Game
  Spelen
  Pony Coloring Game
  320 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte kunstenaar bent in dit leuke kleurspelletje. Kies en meng de kleuren en maak een unieke pony.

 • Kleurboek: getekende olifanten
  Spelen
  Kleurboek: getekende olifanten
  58 keer gespeeld

  Laat je fantasie de vrije loop bij de tekeningen van dikhuiden die je te wachten staan in dit online inkleurspel. Geef de olifanten een heleboel schitterende kleuren en zorg ervoor dat ze stralen.

 • Snap the Shape: Spring
  Spelen
  Snap the Shape: Spring
  284 keer gespeeld

  Ga vrolijk de lente in met deze geinige puzzels!

 • Teken in 90 seconden een portret
  Spelen
  Teken in 90 seconden een portret
  1175 keer gespeeld

  Maak je klaar voor de ultieme schilderuitdaging. Creër jij deze portretten in 90 seconden of minder in dit intense tekenspel? Sommigen van hen zijn gewoon simpele krabbels maar andere zijn veel complexer.

 • Superhex.Io
  Spelen
  Superhex.Io
  26860 keer gespeeld

  Kun je je cellen opbouwen tot een krachtige zeshoekige basis in dit spannende io-spel? Kijk of je je cellen kan beschermen tegen je vijanden, en verover zoveel mogelijk terrein.

 • Dierentuindieren: kleurboek
  Spelen
  Dierentuindieren: kleurboek
  219 keer gespeeld

  In dit gave inkleurspelletje kun je vijf verschillende dieren versieren. Verf een leeuw groen of geef een zebra maar wat paarse strepen! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  941 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  19124 keer gespeeld

  Doe je badpak maar aan, vergeet de zonnebrand niet en leef je uit in de studio van Betsy.

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  3900 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Hallo kinderen: kleuren met nummers
  Spelen
  Hallo kinderen: kleuren met nummers
  591 keer gespeeld

  Er zijn een heleboel schattige dieren die je in kan kleuren in deze te gekke online game. Je kan zelfs in- en uitzoomen terwijl je alle witte pixels met allerlei verschillende kleuren opvult.