Spellen met kunstwerken

 • Pixelart 3D
  Spelen
  Pixelart 3D
  3243 keer gespeeld

  Je hebt waarschijnlijk nog nooit eerder een online inkleurgame zoals deze gespeeld! Kan jij al deze driedimensionele afbeeldingen versieren? Je mag van alles inkleuren, van honden tot katten en van fietsen tot helicopters!

 • Mozaïekfantasie
  Spelen
  Mozaïekfantasie
  217 keer gespeeld

  In dit online ontwerp- en inkleurspel kun je allerlei schitterende mozaïeken maken. Ontwerp landschappen, afbeeldingen van schattige dieren, of iets totaal anders waar je graag een waanzinnig virtueel kunstwerk van wil maken.

 • My Slime Mixer
  Spelen
  My Slime Mixer
  5044 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar in de echte wereld wordt dat al gauw een kliederboel. Dus waarom maak je geen virtueel slijm met deze te gekke online game? Na het mixen kan je glitters en andere coole versieringen toevoegen. En als je klaar bent, kan je het platmeppen, erop trappen, met een stamper tekeer gaan, of alledrie doen!

 • Slijmmaker 2
  Spelen
  Slijmmaker 2
  7632 keer gespeeld

  Slijm maken is dolle pret, maar ook een kliederboel! In deze knotsgekke simulatiegame maak je virtuele versies, zonder dat je helemaal vies wordt. In de keuken staan alle benodigde ingrediënten al op je te wachten.

 • Maak een Huis
  Spelen
  Maak een Huis
  19151 keer gespeeld

  Bouw je eigen huis!

 • Bouwen en vervaardigen
  Spelen
  Bouwen en vervaardigen
  4203 keer gespeeld

  In deze online game kan je een hele wereld opbouwen, vervaardigen en aanpassen. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je alle verschillende gereedschappen, landschappen en andere features probeert.

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  2710 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Kleurboek met dinosaurussen
  Spelen
  Kleurboek met dinosaurussen
  24 keer gespeeld

  In dit online inkleurspel kun je allerlei dinosaurussen versieren. Teken de afbeeldingen na of laat je fantasie de vrije loop, net als een jagende dinosaurus! Ontwerp voor deze superschattige hagedissen allerlei te gekke stijlen met een hele reeks waanzinnig gave kleuren.

 • Perfect Girl Creator
  Spelen
  Perfect Girl Creator
  1092 keer gespeeld

 • Create a Ride 2
  Spelen
  Create a Ride 2
  2525 keer gespeeld

  Kies een auto en pimp hem naar je eigen smaak.

 • Doodle God
  Spelen
  Doodle God
  2158 keer gespeeld

  Ben je in een creatieve bui? Deze tekenende god kan je hulp goed gebruiken bij het maken van nieuwe elementen.

 • Maak een auto-simulatie
  Spelen
  Maak een auto-simulatie
  5307 keer gespeeld

  Ontwerp een voertuig en test op enkele unieke tracks in dit 3D-race- en simulatiespel. Kun je een duinwagen ontwerpen die over het oppervlak van Mars kan rijden? En wat vind je van een auto die door een gevaarlijk labyrint tegen een berg op kan manoeuvreren?

 • Kleurboek: getekende olifanten
  Spelen
  Kleurboek: getekende olifanten
  47 keer gespeeld

  Laat je fantasie de vrije loop bij de tekeningen van dikhuiden die je te wachten staan in dit online inkleurspel. Geef de olifanten een heleboel schitterende kleuren en zorg ervoor dat ze stralen.

 • Slijmmaker
  Spelen
  Slijmmaker
  66005 keer gespeeld

  Het is slijmtijd! Pak alle virtuele ingrediënten die je nodig hebt, samen met een kom om ze in te doen. Kun jij een supersmerig en supercool slijm maken?

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  857 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Cake Pops Maker
  Spelen
  Cake Pops Maker
  41 keer gespeeld

  Betreed een magisch koninkrijk waar een leuke bakuitdaging je te wachten staat! Het is bijna tijd om een paar geweldige lekkernijen te bakken in Cake Pops Maker

  Wil je eerst een regenboogcake of een trendy taart maken in dit bakspelletje? Alle ingrediënten staan klaar om te worden gebruikt. Je kunt beginnen door de taartmix in de kom te doen voordat je verse melk, eieren en andere dingen toevoegt. Er zijn ook een heleboel verschillende manieren waarop je elke lekkere en supersnoezige taart kunt versieren. 

  Zoek je nog meer geweldige bakspelletjes? Speel dan ook eens Cake Design en Papa's Scooperia

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de ingrediënten en meer te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken terwijl je elke taart versiert.

  Over de spelontwikkelaar 

  Cake Pops Maker is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf. 

 • Epic Trains 3
  Spelen
  Epic Trains 3
  3623 keer gespeeld

  Bouw een imperium op het spoor in dit simulatiespel. Verzamel je treinen en gebruik ze om olie en andere goederen te transporteren of laat je onderdompelen in een scenario dat zich afspeelt in steden over de hele wereld.

 • Supertatoeages 2
  Spelen
  Supertatoeages 2
  7652 keer gespeeld

  Tatoeages zijn helemaal hip, dus waarom leer je niet hoe je ze zelf kunt zetten? Help je klanten en geef ze de meest waanzinnige tatoeages. Volg de instructies en doe alsof je een echte tatoeëerder bent.

 • Magic Touch
  Spelen
  Magic Touch
  21 keer gespeeld

 • Create Your Blossom Tree
  Spelen
  Create Your Blossom Tree
  445 keer gespeeld

 • Evo
  Spelen
  Evo
  61 keer gespeeld

  Dit is een primitieve planeet. Uit de oertijd zelfs! Wie weet kun jij deze plek tot leven brengen in dit epische 3D-simulatiespel. Doe alsof je God bent en verbeter het klimaat van de planeet, ontwikkel het landschap en creëer nieuwe en spannende levensvormen.

 • Buat Merk Kosmetik Sendiri
  Spelen
  Buat Merk Kosmetik Sendiri
  22 keer gespeeld

 • Ollie Goes to School
  Spelen
  Ollie Goes to School
  16 keer gespeeld

  Ollie genoot van een lekker dutje toen zijn baasje besloot om hem naar school te sturen. Help jij het superschattige konijntje in dit hilarische online spel om zich voor te bereiden op een heel lange dag? Je moet hem worteltjes voeren, aankleden, zijn rugtas inpakken en nog veel meer!

 • Doodle Creatures
  Spelen
  Doodle Creatures
  98 keer gespeeld

  Ontdek alle mysteries van genetische splitsing in een geavanceerd laboratorium. Creëer coole nieuwe dieren en zorg ervoor dat hun DNA juist gecodeerd is in dit wetenschappelijke mobiele spel.

 • Fantasiediertje: spreukenfabriek
  Spelen
  Fantasiediertje: spreukenfabriek
  27 keer gespeeld

  Dit meisje gebruikt haar magische krachten om allerlei sprookjesachtige, exotische dieren te creëren. Ontdek wat er gebeurt als ze verschillende ingrediënten zoals aardbeien, rubberen eendjes en chocoladekoekjes combineert met een betoverd ei. Ze kan twaalf verschillende dieren maken in dit grappige online spel.

 • Spreukenfabriek: terug naar school
  Spelen
  Spreukenfabriek: terug naar school
  0 keer gespeeld

  Op deze betoverde academie staat het nieuwe schooljaar op het punt te beginnen. Ga mee met deze studente en haar geestige vriend en werk aan een paar fantastische magische spreuken. Met elke spreuk kan ze een nieuwe te gekke klasgenoot maken!

 • Creatures Alchemist
  Spelen
  Creatures Alchemist
  20 keer gespeeld

  De Shee is een van de beroemdste wetenschappers ter wereld, maar dat betekent niet dat hij geen stagiair nodig heeft. Kun jij hem helpen met het ontwerpen van allerlei nieuwe soorten Norns in dit unieke simulatiespel?

 • Doodle God: Rocket Scientist
  Spelen
  Doodle God: Rocket Scientist
  175 keer gespeeld

  Rome is niet in één dag gebouwd en moderne technologie ook niet. Kun jij de elementen combineren om raketten, vliegtuigen en zelfs atoombommen te maken? Gebruik je goddelijke krachten en je strategisch inzicht om een futuristische wereld te scheppen in dit epische simulatiespel.

 • Terug naar school: katten inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: katten inkleuren
  0 keer gespeeld

  Met deze grappige en gave inkleurgame kun je alvast wennen voor wanneer je terug naar school moet. Hoe ga jij al deze superschattige poesjes versieren?

 • Doodle farm
  Spelen
  Doodle farm
  193 keer gespeeld

  Wat ga jij maken in deze betoverende puzzelgame? Je moet er allerlei dingen met elkaar combineren en matchen. Ga naar deze virtuele boerderij waar je ontdekt hoe je bloemen en andere planten kan laten groeien en steeds indrukwekkendere creaties ontwerpt.

 • Super Flippy Knife
  Spelen
  Super Flippy Knife
  120 keer gespeeld

  Met messen spelen is levensgevaarlijk in het echte leven maar dolle pret in dit waanzinnige online spel. Gooi dit mes in de rondte en probeer tientallen te gekke combinaties en andere manoeuvres te maken.

 • Kitten Village
  Spelen
  Kitten Village
  186 keer gespeeld

 • Free Rider HD
  Spelen
  Free Rider HD
  56 keer gespeeld

  In dit online spel zijn gamers uit de hele wereld samengekomen om levels te ontwerpen en tegen elkaar te racen. Maak racebanen of probeer die eindstreep te behalen. Je kunt ook vette prestaties winnen door te spelen en mooie dingen te ontwerpen.

 • Kleurboek: schattige baby's
  Spelen
  Kleurboek: schattige baby's
  0 keer gespeeld

  Hoe versier jij alle superschattige baby's in dit online inkleurspel? Je kunt ze oranje of paars maken of een totaal andere kleur geven!

 • Terug naar school: beren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: beren inkleuren
  0 keer gespeeld

  Hoe decoreer jij al deze schattige beren? Gebruik een hele reeks kleuren en vul hun wereld met jouw fantasieën in deze online inkleurgame.

 • Slapende prinses: wrede look
  Spelen
  Slapende prinses: wrede look
  927 keer gespeeld

  Deze prinses is meestal ontzettend braaf, maar vandaag trekt ze de stoute schoenen aang. Ze wil er namelijk uitzien als een schurk uit een verhalenboek. Help haar om een wrede jurk te maken in dit grappige online spel.