Teken Spelletjes

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  4715 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  28901 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  1586 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Tekenen en raden
  Spelen
  Tekenen en raden
  1661 keer gespeeld

  In deze multiplayergame mag je al je tekentalenten laten zien. Kan jij raden wat je tegenstanders aan het tekenen zijn? Kunnen ze jouw tekeningen raden? Tijd om er zelf achter te komen!

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  8102 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  2373 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  4397 keer gespeeld

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  285 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  677 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  2710 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Jungledieren om in te kleuren
  Spelen
  Jungledieren om in te kleuren
  306 keer gespeeld

  In deze schattige online game kan je ontdekken hoe een roze leeuw en een zebra vol gekke kleuren eruit zien! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je zelf tekeningen ontwerpt, of er een paar inkleurt die we al voor je hebben gemaakt.

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  294 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Kleurboek: schattige eenhoorn
  Spelen
  Kleurboek: schattige eenhoorn
  212 keer gespeeld

  Dit kleurboek staat vol superschattige eenhoorns. Hoe ga jij ze versieren in dit online kleurspel? Kies uit de talloze kleuren en laat je verbeelding de vrije loop!

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  32434 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit leuke en spannende io-spel. Stel je creatieve vaardigheden op de proef en probeer erachter te komen wat andere spelers hebben getekend. Zullen ze jouw tekening kunnen ontcijferen?

 • Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  Spelen
  Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  465 keer gespeeld

  Een van de prinsessen wil haar vriendinnen voor de gek houden in dit grappige online spel. Kun jij haar een handje helpen? Kies eerst een pyjama voor het slaapfeestje, wacht tot de prinsessen in slaap zijn gevallen en pak dan je kleurstiften maar...

 • Liefdesverhaal van katjes
  Spelen
  Liefdesverhaal van katjes
  1185 keer gespeeld

  Deze schattige katjes zijn verliefd op elkaar! Jammer genoeg zijn er een heleboel obstakels tussen hen die ware romantiek in de weg staan. Help jij ze om bij elkaar te komen in de uitdagende levels van deze levendige puzzelgame?

 • Pony Coloring Game
  Spelen
  Pony Coloring Game
  312 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte kunstenaar bent in dit leuke kleurspelletje. Kies en meng de kleuren en maak een unieke pony.

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  1457 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Kerstmiskleuren
  Spelen
  Kerstmiskleuren
  187 keer gespeeld

  In deze kleurgame die perfect is voor de kerst kan je zelf plaatjes ontwerpen of er een paar versieren. Kies allerlei schitterende kleuren voor de Kerstman, een peperkoekenhuis en nog veel meer!

 • Christmas: Color and Decorate
  Spelen
  Christmas: Color and Decorate
  89 keer gespeeld

  Kom alvast in de kerstsfeer! Er zijn vier tekeningen om te verfraaien in Christmas: Color and Decorate

  Er zijn tekeningen van de kerstman, kerstbomen, sneeuwpoppen en meer. Gebruik je fantasie terwijl je dit grappige kerstspelletje speelt. Zo kun je de kerstman een paars pak geven, de sneeuwpop oranje verven en meer! Er is ook een downloadoptie als je de afbeelding wilt opslaan om met je vrienden en familie te delen. 

  Back to School: Coloring Book en Coloring Book: Shopkins zijn nog twee coole kleurspelletjes die je uit kunt proberen!  

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om een kleur te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om de kleur in een van de tekeningen te gebruiken.  

  Over de spelontwikkelaar 

  Christmas: Color and Decorate is gemaakt door Azerion, een Nederlands bedrijf. 

 • Rollercoaster Creator
  Spelen
  Rollercoaster Creator
  5969 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen achtbanen en verzamel de munten in alle levels!

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  30934 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Schmink
  Spelen
  Schmink
  103 keer gespeeld

  Het is tijd voor de trendy meid van deze make-overgame om een gloednieuwe look te ontwerpen! Ze wil wat gave make-up uitproberen in combinatie met lekker gekke schmink. Ook zijn er een heleboel stijlvolle outfits die ze een keertje wil aantrekken.

 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  94 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  2378 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  1317 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  3890 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Coloring Book Animals
  Spelen
  Coloring Book Animals
  468 keer gespeeld

 • Rollercoaster Creator 2
  Spelen
  Rollercoaster Creator 2
  6579 keer gespeeld

  Deze achtbanen zijn alleen voor echte waaghalzen...

 • Zandtekening
  Spelen
  Zandtekening
  55 keer gespeeld

  Je naam in het zand schrijven of een vlugge tekening maken is dolle pret. Nu kan je dat ook thuis doen met deze virtuele tekengame. Laat je fantasie de vrije loop. Je kan altijd opnieuw beginnen met een druk op de golfjesknop.

 • Motorlijn
  Spelen
  Motorlijn
  6038 keer gespeeld

  Je mag je eigen conclusies trekken, maar met deze online racegame staat je een echte uitdaging te wachten! Bestuur deze miniatuurracer terwijl hij over een aantal parcours die voor hem op de bladzijden van dit notitieboek zijn getekend en zijn gevuld met obstakels probeert te navigeren. Kan jij de eindstreep van elk parcours halen?

 • Teken in 90 seconden een portret
  Spelen
  Teken in 90 seconden een portret
  1167 keer gespeeld

  Maak je klaar voor de ultieme schilderuitdaging. Creër jij deze portretten in 90 seconden of minder in dit intense tekenspel? Sommigen van hen zijn gewoon simpele krabbels maar andere zijn veel complexer.

 • Badkamer Kleurplaat
  Spelen
  Badkamer Kleurplaat
  276 keer gespeeld

  Kleur dit grappige plaatje zo mooi mogelijk in.

 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  857 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Spelen
  Pusheens verjaardagsfeestje
  191 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Dierentuindieren: kleurboek
  Spelen
  Dierentuindieren: kleurboek
  214 keer gespeeld

  In dit gave inkleurspelletje kun je vijf verschillende dieren versieren. Verf een leeuw groen of geef een zebra maar wat paarse strepen! Laat je fantasie de vrije loop!