• Kleurboek: terug naar school
  Spelen
  Kleurboek: terug naar school
  89 keer gespeeld

  Laat zien hoe trots je bent op je school met dit leuke online kleurspel. Bereid je voor op een nieuw schooljaar door deze coole plaatjes in te kleuren.

 • 3D kleuren met getallen
  Spelen
  3D kleuren met getallen
  1827 keer gespeeld

  In deze 3D kleur- en ontwerpgame kan je van alles mooi maken, van grappige dieren tot trendy outfits. Gebruik een scala aan kleuren terwijl je auto's, muziekinstrumenten en nog veel meer dingen een kleurtje geeft!

 • Coloring Book: Shopkins
  Spelen
  Coloring Book: Shopkins
  13 keer gespeeld

  Het is tijd om deze mooie tekeningen van eten en allerlei andere dingen te versieren! Welke kleuren gebruik jij voor een stapel pannenkoeken? En wat dacht je van een paar heerlijke en supermooie cakejes? Laat je voorstellingsvermogen de vrije loop terwijl je geniet van dit te gekke inkleurspel.

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  49 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Magisch kleurboek
  Spelen
  Magisch kleurboek
  45 keer gespeeld

  Dit is niet je gebruikelijke, alledaagse inkleurgame. Hij is magisch! Nou ja, een beetje. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schitterende tekeningen versiert of je eigen ontwerpen maakt!

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  4215 keer gespeeld
 • Leuk kleurboek voor kinderen
  Spelen
  Leuk kleurboek voor kinderen
  12 keer gespeeld

  Kinderen zijn dol op dit te gekke online inkleurspel. Ze kunnen hun lol niet op met tientallen tekeningen van allerlei soorten eten, dieren, auto's en nog veel meer.

 • Love Balls 2
  Spelen
  Love Balls 2
  3889 keer gespeeld

  De verliefde ballen zijn weer bezig! Kun jij ze naar elkaar toe leiden in dit romantische puzzelspel? Let op: het is moeilijker dan je denkt!

 • Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  Spelen
  Pyamafeestje: grappige gezichtjes
  292 keer gespeeld

  Een van de prinsessen wil haar vriendinnen voor de gek houden in dit grappige online spel. Kun jij haar een handje helpen? Kies eerst een pyjama voor het slaapfeestje, wacht tot de prinsessen in slaap zijn gevallen en pak dan je kleurstiften maar...

 • Terug naar school: dieren inkleuren
  Spelen
  Terug naar school: dieren inkleuren
  53 keer gespeeld

  In deze online inkleurgame kan je allerlei verschillende dierenafbeeldingen versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige honden, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Pony Coloring Game
  Spelen
  Pony Coloring Game
  161 keer gespeeld

  Laat zien dat je een echte kunstenaar bent in dit leuke kleurspelletje. Kies en meng de kleuren en maak een unieke pony.

 • Liefdesverhaal van katjes
  Spelen
  Liefdesverhaal van katjes
  500 keer gespeeld

  Deze schattige katjes zijn verliefd op elkaar! Jammer genoeg zijn er een heleboel obstakels tussen hen die ware romantiek in de weg staan. Help jij ze om bij elkaar te komen in de uitdagende levels van deze levendige puzzelgame?

 • Supertatoeages 2
  Spelen
  Supertatoeages 2
  7525 keer gespeeld

  Tatoeages zijn helemaal hip, dus waarom leer je niet hoe je ze zelf kunt zetten? Help je klanten en geef ze de meest waanzinnige tatoeages. Volg de instructies en doe alsof je een echte tatoeëerder bent.

 • Pusheens verjaardagsfeestje
  Spelen
  Pusheens verjaardagsfeestje
  191 keer gespeeld

  Deze vrolijke kater geeft een verjaardagsfeestje en jij bent ook uitgenodigd. Kun jij Pusheen een handje helpen in dit leuke browserspelletje?

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  690 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Schmink
  Spelen
  Schmink
  27 keer gespeeld

  Het is tijd voor de trendy meid van deze make-overgame om een gloednieuwe look te ontwerpen! Ze wil wat gave make-up uitproberen in combinatie met lekker gekke schmink. Ook zijn er een heleboel stijlvolle outfits die ze een keertje wil aantrekken.

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  1671 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Paper Cutting
  Spelen
  Paper Cutting
  2923 keer gespeeld

  Maak de mooiste creaties en word een kleedjes-knip-kunstenaar!

 • Rollercoaster Creator
  Spelen
  Rollercoaster Creator
  5762 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen achtbanen en verzamel de munten in alle levels!

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  3836 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Jungledieren om in te kleuren
  Spelen
  Jungledieren om in te kleuren
  133 keer gespeeld

  In deze schattige online game kan je ontdekken hoe een roze leeuw en een zebra vol gekke kleuren eruit zien! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je zelf tekeningen ontwerpt, of er een paar inkleurt die we al voor je hebben gemaakt.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  30080 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Alligator-kleurboek
  Spelen
  Alligator-kleurboek
  20 keer gespeeld

  Hoe versier jij al deze supergave alligators? Laat in dit online inkleurspel je fantasie de vrije loop terwijl je een paar gloednieuwe vette looks voor hen ontwerpt. Er zijn wel vier verschillende tekeningen die je mag inkleuren.

 • Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  Spelen
  Quinn de schurk: mijn tekenportfolio
  130 keer gespeeld

  Wat gaat Quinn vandaag doen? Ze heeft keihard in haar studio gewerkt, maar haar schilderijen krijgen maar weinig aandacht. Help jij haar om ze spannender en gaver te maken in deze online ontwerpgame? Ze heeft een magische kwast gevonden waarmee dat zou moeten lukken!

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  2380 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Tekenen en raden
  Spelen
  Tekenen en raden
  665 keer gespeeld

  In deze multiplayergame mag je al je tekentalenten laten zien. Kan jij raden wat je tegenstanders aan het tekenen zijn? Kunnen ze jouw tekeningen raden? Tijd om er zelf achter te komen!

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  1347 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  2353 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Kerstmiskleuren
  Spelen
  Kerstmiskleuren
  58 keer gespeeld

  In deze kleurgame die perfect is voor de kerst kan je zelf plaatjes ontwerpen of er een paar versieren. Kies allerlei schitterende kleuren voor de Kerstman, een peperkoekenhuis en nog veel meer!

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  2106 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Kleur je huisdier
  Spelen
  Kleur je huisdier
  237 keer gespeeld

  In deze kleurgame kan je allerlei soorten gekke huisdieren ontwerpen. Benieuwd hoe een paars poesje eruit ziet? Wat dacht je van roze exemplaar of een mix van allerlei felle kleuren? Je kan zelfs je eigen tekeningen ontwerpen en ze daarna inkleuren!

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  24151 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Bouw een Beest
  Spelen
  Bouw een Beest
  351 keer gespeeld

  Maak je eigen fantasiedier!

 • Teken in 90 seconden een portret
  Spelen
  Teken in 90 seconden een portret
  945 keer gespeeld

  Maak je klaar voor de ultieme schilderuitdaging. Creër jij deze portretten in 90 seconden of minder in dit intense tekenspel? Sommigen van hen zijn gewoon simpele krabbels maar andere zijn veel complexer.

 • Badkamer Kleurplaat
  Spelen
  Badkamer Kleurplaat
  229 keer gespeeld

  Kleur dit grappige plaatje zo mooi mogelijk in.

 • Coloring Book Animals
  Spelen
  Coloring Book Animals
  428 keer gespeeld