Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Egg Adventure

Egg Adventure is een grappig puzzelspelletje waarin je het eitje Mr Egg moet beschermen tegen allerlei dreigingen. Kun jij hem naar de uitgang laten rennen of rollen zonder dat zijn schaaltje barst?

Hoe speel je Egg Adventure?

Het doel is om Meneer Ei ongedeerd naar de deur te brengen. In sommige levels kan hij rennen, maar in andere levels moet hij erheen rollen. Gebruik je penseel om lijnen en vormen te tekenen die hem tegen de vele gevaren zullen beschermen.

Teken bijvoorbeeld een muur om kwaadaardige vijanden tegen te houden die hem met gootsteenontstopper te lijf willen gaan. Schilder een lijn om een brug te bouwen of ontwerp een gek wapen voor hem door binnen de lijntjes te tekenen.

Elk lijntje of voorwerp dat je tekent wordt onderhevig aan de zwaartekracht op het moment dat je de pen loslaat. Bekijk de animatie en zie wat er gebeurt. Als je plan niet werkte zoals je had gehoopt, dan kun je het altijd opnieuw proberen.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Houd de muisknop ingedrukt om te tekenen
  • Laat los om te stoppen met tekenen

Speel meer online spelletjes die lijken op Egg Adventure

Als je dit spel leuk vindt, probeer dan ook onze andere tekenspelletjes met vergelijkbare puzzel-gameplay, zoals Protect my Dog of Draw 2 Save: Stickman Rescue.

Neem ook een kijkje bij ons overzicht van puzzelspelletjes om onze volledige verzameling denkspelletjes te bekijken.

Wie is de maker van Egg Adventure?

Egg Adventure is gemaakt door Yizhiyuan Network.

Wanneer werd Egg Adventure voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 5 februari 2024.