• Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  2264 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  26316 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Anime Bride Dress Up
  Spelen
  Anime Bride Dress Up
  112 keer gespeeld

  Tover Clara om in een prachtig bruidje!

 • Audreys droombruiloft
  Spelen
  Audreys droombruiloft
  76 keer gespeeld

  Nog een paar dagen en dan is het Audreys bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Daarom moet jij haar helpen! Kan jij haar wat advies geven bij het kiezen van de locatie, de kleuren van de decoratie en nog veel meer? Je kan haar zelfs helpen bij het ontwerpen van haar jurk in dit online bruiloftspel.

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  123 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Bruidsboetiek
  Spelen
  Bruidsboetiek
  38 keer gespeeld

  De mooiste dag uit het leven van dit meisje is bijna aangebroken. Kun jij de perfecte jurk voor haar uitkiezen en zorgen dat het echt een dag wordt om nooit meer te vergeten?

 • Bruidscupcakes: Sara's kookcursus
  Spelen
  Bruidscupcakes: Sara's kookcursus
  38 keer gespeeld

  Voor de mooiste dag van je leven zijn alleen de cupcakes van Sara goed genoeg! Snel naar de keuken dus!

 • Bruidsvlechten
  Spelen
  Bruidsvlechten
  233 keer gespeeld

  Deze bruid heeft het zo druk gehad met de voorbereidingen voor haar bruiloft dat ze vergeten is om naar de kapper te gaan! Kun jij haar snel een handje helpen zodat ze nog op tijd is voor de ceremonie in dit schattige online spel voor meiden?

 • Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  Spelen
  Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  42 keer gespeeld

  Deze drie bruiden zijn allemaal naar de perfecte jurk voor hun bruiloft op zoek. Maar dat is lang niet alles! Ze hebben ook wat hulp met hun make-up nodig en ze kunnen maar niet beslissen of ze gekleurde contactlenzen moeten dragen of niet. Kan jij ze helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame?

 • Ellie gaat trouwen
  Spelen
  Ellie gaat trouwen
  34 keer gespeeld

  De mooiste dag in het leven van Ellie is aangebroken, maar ze heeft puistjes! Kun jij haar snel helpen?

 • Las Vegas Getaway Wedding
  Spelen
  Las Vegas Getaway Wedding
  0 keer gespeeld
 • Liefdesverhaal Aankleden
  Spelen
  Liefdesverhaal Aankleden
  23 keer gespeeld

  Kleedt dit romantische stelletje in de mooiste kleding.

 • Make Me Over Wedding Edition
  Spelen
  Make Me Over Wedding Edition
  24 keer gespeeld

  Kies uit de bruid of bruidegom en kleed ze mooi aan. Let op de Tear&Wear-meter!

 • Princess Wedding Makeup
  Spelen
  Princess Wedding Makeup
  35 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich op voor de mooiste bruiloft ooit! Help haar om een prachtige jurk, de perfecte schoenen en te gekke make-up uit te kiezen in dit leuke make-overspel.

 • Wedding Bells
  Spelen
  Wedding Bells
  49 keer gespeeld
 • Bruiloft Aankleden 4
  Spelen
  Bruiloft Aankleden 4
  13 keer gespeeld

  Welke trouwjurk zou jij uitkiezen voor dit mooie meisje?

 • Wedding Empire
  Spelen
  Wedding Empire
  30 keer gespeeld

  Iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws...

 • Prinses Bruidstaart
  Spelen
  Prinses Bruidstaart
  43 keer gespeeld

  Deze prinses bakt een helemaal geweldige bruidstaart. Het wordt er een met 7 lagen! Dat betekent dat ze heel veel hulp nodig heeft in de keuken vanmiddag. Kun je de prinses een handje helpen in dit kookspel voor meiden?

 • Trouwen in de tuin
  Spelen
  Trouwen in de tuin
  13 keer gespeeld

  De bruidsklokken luiden voor deze schattige prinses. Kies samen met haar bruidsmeisjes de perfecte jurk voor haar uit in dit online spel.

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  113 keer gespeeld
 • Prinsessen: trouwselfie
  Spelen
  Prinsessen: trouwselfie
  0 keer gespeeld

  In dit nieuwe leuke spel moet je prinses er zo prachtig mogelijk uitzien! Laat haar de mooiste jurken dragen en maak coole selfies om aan iedereen te laten zien!

 • Prinsessenbruiloft: klassiek of ongewoon
  Spelen
  Prinsessenbruiloft: klassiek of ongewoon
  58 keer gespeeld

  Deze prinses gaat trouwen, maar ze heeft ze nog geen thema voor de bruiloft. Gaat ze voor een traditioneel huwelijk of toch iets heel anders? Misschien kun jij haar wel wat advies geven in dit leuke aankleed- en ontwerpspel voor meiden.

 • Zeemeermin bruiloft
  Spelen
  Zeemeermin bruiloft
  25 keer gespeeld

  Dit aankleedspel kent geen bridezilla: deze zeemeermin weet dat haar twee bruidsmeisjes er op haar grote dag, ook op en top uit moeten zien. Het stijl-lot van alle drie de dames ligt in jouw handen!

 • Zeemeermin: bruiloft make-over
  Spelen
  Zeemeermin: bruiloft make-over
  176 keer gespeeld

  Deze zeemeermin staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen en alles moet perfect verlopen. Kun jij haar helpen aan een coole make-over? Kies mooie make-up en een fantastische bruidsjurk voor haar uit in dit online meidenspel.

 • De perfecte bruiloft
  Spelen
  De perfecte bruiloft
  74 keer gespeeld

  De bruiloft van dit stelletje moet de mooiste dag van hun leven worden, maar ze kunnen nog wel wat hulp gebruiken met hun kleren...

 • Dream Wedding DressUp
  Spelen
  Dream Wedding DressUp
  30 keer gespeeld

  Elke meid droomt van haar volmaakte bruiloft, dus maak er nu zelf een! In Dream Wedding DressUp, dit leuke familiespel voor meiden, kun je uren spelen.

 • Drie bruidsmeisjes
  Spelen
  Drie bruidsmeisjes
  99 keer gespeeld

  Deze prinses stapt binnenkort in het huwelijksbootje en ze moet drie vriendinnen uitkiezen die haar bruidsmeisjes willen zijn. Welke vriendinnen zal ze kiezen? Help haar om een keuze te maken, uitnodigingen te versturen en meer.

 • BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  Spelen
  BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  221 keer gespeeld

  De bruiloft van deze bruid begint al bijna. Maar zij en haar bruidsmeisje zijn laat. Kun jij ze helpen om snel hun outfits te kiezen en zich klaar te maken voor de plechtigheid in dit aankleedspel voor meiden?

 • Blondie Elopes in Hawaï
  Spelen
  Blondie Elopes in Hawaï
  35 keer gespeeld

  Deze blonde bruid heeft er altijd van gedroomd om op Hawaï te trouwen en vandaag komt haar droom uit. Kies de juiste make-up en een prachtige jurk en zorg dat het de mooiste dag van haar leven wordt in dit make-overspel voor meiden.

 • Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  50 keer gespeeld

  Dit meisje maakt zich op voor de bruiloft van haar dromen. Kun jij ervoor zorgen dat zij en haar bruidsmeisjes er prachtig uitzien voor de grote dag in dit leuke aankleedspel? Help ze allemaal om een prachtige jurk uit te kiezen en dos ze uit met een mooi kapsel en make-up.

 • Bruid in de salon
  Spelen
  Bruid in de salon
  112 keer gespeeld

  Elke meid hoort op haar grote dag een stralende bruid te zijn!

 • Celebrities: modetrouwjurk
  Spelen
  Celebrities: modetrouwjurk
  14 keer gespeeld

  Deze twee beroemde celebrities bereiden zich voor op hun trouwdag. Kan jij ze allebei helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame? Ze hebben geen flauw idee welke trouwjurken ze moeten kiezen of welke soort make-up het beste bij hen past.

 • Cindy: een bruidsjurk kopen
  Spelen
  Cindy: een bruidsjurk kopen
  19 keer gespeeld

  Cindy wil een onvergetelijke look voor haar onvergetelijke dag en ze heeft jou gevraagd om haar bruiloft styliste te zijn! Van een klassieke tot ietwat minder traditionele look, help Cindy om de juiste jurk, sluier en accessoires uit te kiezen, in dit leuke trouwspel.

 • Eliza's wonderland-bruiloft
  Spelen
  Eliza's wonderland-bruiloft
  338 keer gespeeld

  Eliza plant haar bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Dat is waarom haar twee BFF's een "bruidsteam" hebben gevormd om haar te helpen. Help mee in dit online huwelijksspel. Sluit je aan bij het team en geef ze advies over het ontwerpen van Eliza's bruidsjurk, kies geweldige jurken uit voor de bruidsmeisjes en nog veel meer.

 • Ellie en Eliza: bruiloft crashen
  Spelen
  Ellie en Eliza: bruiloft crashen
  52 keer gespeeld

  Ellie en Eliza vervelen zich en daarom gaan ze naar een bruiloft van iemand die ze niet kennen. Maar om te zorgen dat ze niet worden betrapt, hebben ze de perfecte outfits, kapsels en accessoires nodig. Denk je dat jij ze kunt helpen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Ellie Wedding Dress Design
  Spelen
  Ellie Wedding Dress Design
  34 keer gespeeld

  Help Ellie met het ontwerpen van de mooiste bruidsjurk die de wereld ooit heeft gezien in dit leuke spelletje voor het hele gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos!