• Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  47363 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  6027 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  1636 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Princess Wedding
  Spelen
  Princess Wedding
  895 keer gespeeld
 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  643 keer gespeeld

  Kathy is bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Jessica en haar verloofde. Het is haar beste vriendin en dus wil ze dat alles perfect is voor hun speciale dag. Kun jij Kathy helpen met het zoeken van de versieringen en de andere spullen in dit leuke zoekspel?

 • Bruiloft: perfecte make-up
  Spelen
  Bruiloft: perfecte make-up
  471 keer gespeeld

  Deze bruid wil dat alles piekfijn in orde is op haar bruiloft. Help haar om de juiste make-up uit te kiezen. Selecteer welke blusher, lippenstift en andere make-up ze moet gebruiken in dit make-overspel voor meiden.

 • Bruidsvlechten
  Spelen
  Bruidsvlechten
  404 keer gespeeld

  Deze bruid heeft het zo druk gehad met de voorbereidingen voor haar bruiloft dat ze vergeten is om naar de kapper te gaan! Kun jij haar snel een handje helpen zodat ze nog op tijd is voor de ceremonie in dit schattige online spel voor meiden?

 • Eliza's wonderland-bruiloft
  Spelen
  Eliza's wonderland-bruiloft
  394 keer gespeeld

  Eliza plant haar bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Dat is waarom haar twee BFF's een "bruidsteam" hebben gevormd om haar te helpen. Help mee in dit online huwelijksspel. Sluit je aan bij het team en geef ze advies over het ontwerpen van Eliza's bruidsjurk, kies geweldige jurken uit voor de bruidsmeisjes en nog veel meer.

 • Tropische prinsessenbruiloft
  Spelen
  Tropische prinsessenbruiloft
  269 keer gespeeld

  Er gaan maar liefst twee prinsessen trouwen in dit bruiloftsspel! Ze hebben alleen nog geen bruidsjurk en ook hun make-up is nog niet klaar. Kun jij ze een handje helpen? Haast je, want de bruiloft staat op het punt te beginnen!

 • Night Bride Dress Up
  Spelen
  Night Bride Dress Up
  269 keer gespeeld

  Maak van haar een droombruid!

 • Bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruidsmeisjes aankleden
  261 keer gespeeld

  Deze bruidsmeisjes willen er alle vier zo leuk mogelijk uitzien in dit aankleed- en bruiloftsspel. Kun jij de perfecte jurk voor ze uitzoeken en zorgen dat de bruiloft van hun vriendin vlekkeloos verloopt?

 • Princess Bride: The Fire Swamp
  Spelen
  Princess Bride: The Fire Swamp
  260 keer gespeeld

  Onnatuurlijk grote knaagdieren zijn nog de minste van je zorgen in het moeras...

 • Beautiful Wedding Princess Dress
  Spelen
  Beautiful Wedding Princess Dress
  231 keer gespeeld
 • Vintage glamour dubbele bruiloft
  Spelen
  Vintage glamour dubbele bruiloft
  215 keer gespeeld

  Trouwklokken luiden voor deze twee trendy bruiden! Ze gaan tegelijkertijd trouwen tijdens een dubbele bruiloft en ze hebben voor een vintage glamourthema gekozen. Kan jij ze helpen om alles uit te kiezen, van de bruidsjurken tot de decoratie voor de ceremonie in dit bruiloftspel voor meisjes?

 • Barbara Bride: Real Makeover
  Spelen
  Barbara Bride: Real Makeover
  212 keer gespeeld

  Barbara staat op het punt om te gaan trouwen. Kun jij haar een handje helpen? We beginnen met de make-up.

 • Elsa: prinsessenbruiloft
  Spelen
  Elsa: prinsessenbruiloft
  191 keer gespeeld

  Eliza’s koninklijke vrienden helpen haar bij de voorbereidingen van een perfecte huwelijksdag. Ontwerp samen een prachtige jurk voor Eliza en outfits voor de bruidsmeisjes in dit romantische aankleedspel.

 • Stiekem naar de bruiloft
  Spelen
  Stiekem naar de bruiloft
  188 keer gespeeld

  Deze twee ondeugende prinsessen gaan stiekem naar een bruiloft. Kun jij ze helpen met hun jurken en schoenen in dit grappige aankleedspel voor meiden?

 • Ellie's vrijgezellenfeest
  Spelen
  Ellie's vrijgezellenfeest
  169 keer gespeeld

  Ellie’s vrienden organiseren voor haar een te gek vrijgezellenfeest! Kan jij een van hen helpen om de perfecte outfit voor het feest te kiezen in deze online game voor meiden? Ze willen ook vlug een foto nemen voordat ze Ellie uitdagen met een grappige quiz over haar verloofde.

 • Ellie: koninklijk huwelijk
  Spelen
  Ellie: koninklijk huwelijk
  164 keer gespeeld

  Ellie maakt zich klaar voor haar droomhuwelijk en jij moet ze een handje helpen. Kies samen met haar de juiste make-up en een prachtige jurk uit in dit romantisch aankleedspel.

 • Wedding Escape
  Spelen
  Wedding Escape
  161 keer gespeeld

  Als je je op het allerlaatste moment bedenkt...

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  157 keer gespeeld
 • Bruid in de salon
  Spelen
  Bruid in de salon
  156 keer gespeeld

  Elke meid hoort op haar grote dag een stralende bruid te zijn!

 • Audreys droombruiloft
  Spelen
  Audreys droombruiloft
  137 keer gespeeld

  Nog een paar dagen en dan is het Audreys bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Daarom moet jij haar helpen! Kan jij haar wat advies geven bij het kiezen van de locatie, de kleuren van de decoratie en nog veel meer? Je kan haar zelfs helpen bij het ontwerpen van haar jurk in dit online bruiloftspel.

 • Fynsy's bruidssalon
  Spelen
  Fynsy's bruidssalon
  137 keer gespeeld

  Deze prinses gaat trouwen. De bruiloft is al bijna. Gebruik al je ontwerpvaardigheden om een prachtige jurk voor haar te maken in dit gratis make-overspelletje.

 • Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  Spelen
  Bruiloftstijl , een echte uitdaging
  134 keer gespeeld

  Deze drie bruiden zijn allemaal naar de perfecte jurk voor hun bruiloft op zoek. Maar dat is lang niet alles! Ze hebben ook wat hulp met hun make-up nodig en ze kunnen maar niet beslissen of ze gekleurde contactlenzen moeten dragen of niet. Kan jij ze helpen om de perfecte look te realiseren in deze online aankleed- en bruiloftgame?

 • Bruiloftvoorspeller
  Spelen
  Bruiloftvoorspeller
  126 keer gespeeld

  Met één druk op de knop heb je al een hilarische instantbruiloft!

 • Princesses Bridesmaids Rush
  Spelen
  Princesses Bridesmaids Rush
  120 keer gespeeld
 • Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  113 keer gespeeld

  Dit meisje maakt zich op voor de bruiloft van haar dromen. Kun jij ervoor zorgen dat zij en haar bruidsmeisjes er prachtig uitzien voor de grote dag in dit leuke aankleedspel? Help ze allemaal om een prachtige jurk uit te kiezen en dos ze uit met een mooi kapsel en make-up.

 • Perfect Wedding: Helen & Mark
  Spelen
  Perfect Wedding: Helen & Mark
  113 keer gespeeld

  Deze bruid en bruidegom willen dat dit echt de mooiste dag van hun leven wordt. Kun jij ze een handje helpen in het leuke aankleedspelletje Perfect Wedding: Helen & Mark?

 • Anime Bride Dress Up
  Spelen
  Anime Bride Dress Up
  112 keer gespeeld

  Tover Clara om in een prachtig bruidje!

 • Prinses: magische bruiloft
  Spelen
  Prinses: magische bruiloft
  108 keer gespeeld

  Deze prinses gaat trouwen en ze wil dat alles perfect verloopt. Kun jij haar helpen met het versieren van het paleis en het uitkiezen van een jurk in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Drie bruidsmeisjes
  Spelen
  Drie bruidsmeisjes
  99 keer gespeeld

  Deze prinses stapt binnenkort in het huwelijksbootje en ze moet drie vriendinnen uitkiezen die haar bruidsmeisjes willen zijn. Welke vriendinnen zal ze kiezen? Help haar om een keuze te maken, uitnodigingen te versturen en meer.

 • Toen en nu: Ellie's trouwdag
  Spelen
  Toen en nu: Ellie's trouwdag
  92 keer gespeeld

  Ellie droomt over wat ze tijdens haar bruiloft aan zal trekken. Help haar bij het uitproberen van alle mogelijke combinaties in deze aankleed- en bruiloftgame. Ga dus met maar mee terwijl ze allerlei prachtige jurken en accessoires uitkiest.

 • Ellie's bruiloftstijlen
  Spelen
  Ellie's bruiloftstijlen
  86 keer gespeeld

  Ellie is plannen aan het maken voor haar trouwdag, maar ze weet niet zo goed welk thema ze moet kiezen. Kan jij haar helpen kiezen tussen een paar totaal verschillende en erg coole thema's in deze aankleed- en bruiloftgame? Er zijn tientallen jurken, passende haarstijlen en accessoires die ze allemaal kan uitproberen.

 • Prinsessenstijlvlog: OMG-bruiloft
  Spelen
  Prinsessenstijlvlog: OMG-bruiloft
  82 keer gespeeld

  OMG, het is de bruiloft van deze prinses en ze loopt uren achter op schema! Kan jij haar helpen om snel een bruidsjurk uit te kiezen en zich klaar te maken in dit online aankleedsel voor meisjes? Ze moet ook vlug een paar jurken voor haar twee bruidsmeisjes uitzoeken.

 • Prinses: Wintertrouwjurk
  Spelen
  Prinses: Wintertrouwjurk
  76 keer gespeeld

  Deze prinses gaat deze winter trouwen en ze wil dat haar bruiloft perfect wordt. Ze heeft veel ideeën en kan niet beslissen welke decoraties ze moet kiezen voor de ceremonie, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer. Kun jij haar helpen ervoor te zorgen dat haar speciale dag wonderbaarlijk winters wordt in dit online ontwerp- en aankleedspel?