• Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  36124 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit leuke en spannende io-spel. Stel je creatieve vaardigheden op de proef en probeer erachter te komen wat andere spelers hebben getekend. Zullen ze jouw tekening kunnen ontcijferen?

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  28907 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  7825 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Basketballijn
  Spelen
  Basketballijn
  4528 keer gespeeld

  Hoeveel schoten kan jij nemen in deze uitdagende basketbalgame? Tijdens het spelen kan je waardevolle edelstenen winnen die je kan inruilen voor allerlei knotsgekke ballen. Eentje lijkt op een dol tekenfilmfiguur en een andere ziet eruit alsof hij beter op een golfbaan thuishoort.

 • Volg de lijn
  Spelen
  Volg de lijn
  2909 keer gespeeld

  Kun jij met deze stip de lijn volgen? Pas op, het is moeilijker dan het lijkt...

 • Rollercoaster Creator 2
  Spelen
  Rollercoaster Creator 2
  2544 keer gespeeld

  Deze achtbanen zijn alleen voor echte waaghalzen...

 • Rollercoaster Creator
  Spelen
  Rollercoaster Creator
  2138 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen achtbanen en verzamel de munten in alle levels!

 • Animal Coloring Pages for Kids
  Spelen
  Animal Coloring Pages for Kids
  1924 keer gespeeld
 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  1802 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Best.Letsdraw.it
  Spelen
  Best.Letsdraw.it
  1765 keer gespeeld

  Voor dit intense io-spel heb je al je tekenskills nodig. Kies een onderwerp en probeer het binnen 60 seconden te tekenen. Als de tijd om is, kun je de tekeningen van andere spelers beoordelen terwijl zij die van jou bekijken. Wie krijgt de meeste punten voor zijn of haar artistieke vaardigheden? Daar kom je maar op één manier achter!

 • Sketchpad DX
  Spelen
  Sketchpad DX
  1745 keer gespeeld

  Teken het figuur over door de lijnen te volgen met je potlood.

 • Color Up Unicorn
  Spelen
  Color Up Unicorn
  1714 keer gespeeld

  Ver weg in deze fantastische wereld van de fantasie woont een majestueuze eenhoorn in een mistig bos, en bij hem is een prinses die voor hem zorgt. Met jouw hulp voeg je kleur toe aan dit sprookjesland en leg je dit beeld voor eeuwig vast.

 • Dots 2
  Spelen
  Dots 2
  1601 keer gespeeld

  Zet om de beurt een muur neer. Wie de meeste kamers vol maakt, wint het spel.

 • Hallo kinderen: kleuren met nummers
  Spelen
  Hallo kinderen: kleuren met nummers
  1453 keer gespeeld

  Er zijn een heleboel schattige dieren die je in kan kleuren in deze te gekke online game. Je kan zelfs in- en uitzoomen terwijl je alle witte pixels met allerlei verschillende kleuren opvult.

 • Physics Drop
  Spelen
  Physics Drop
  1225 keer gespeeld

  Beheers jij de krachten van de natuurkunde door deze bal in het kopje te laten vallen? Maak paden in elk level van het spel en zorg ervoor dat ze niet instorten in dit lastige puzzelspel.

 • Supertatoeages 2
  Spelen
  Supertatoeages 2
  1093 keer gespeeld

  Tatoeages zijn helemaal hip, dus waarom leer je niet hoe je ze zelf kunt zetten? Help je klanten en geef ze de meest waanzinnige tatoeages. Volg de instructies en doe alsof je een echte tatoeëerder bent.

 • Draw a Stickman 1
  Spelen
  Draw a Stickman 1
  1022 keer gespeeld

  Maak een stickman en laat hem een geweldig avontuur beleven. Help hem met je tekenvaardigheden zodat hij schatkisten kan vrijspelen, draken kan bestrijden en veel meer spannende dingen kan doen in dit leuke online spel.

 • Letsdraw.it
  Spelen
  Letsdraw.it
  946 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een leuke tekenwedstrijd en neem het op tegen kunstenaars en gamers uit de hele wereld in deze themakamers. Lukt het jou om alle getekende personages van deze bekende videospelletjes en meer te herkennen?

 • Drawthis2.io
  Spelen
  Drawthis2.io
  758 keer gespeeld

  In deze uitdagende io-game kan je al je artistieke talenten tonen. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld en probeer te raden wat ze tekenen. Als je het juiste woord raadt, mag je zelf een tekening maken!

 • Paper Cutting
  Spelen
  Paper Cutting
  617 keer gespeeld

  Maak de mooiste creaties en word een kleedjes-knip-kunstenaar!

 • Free Rider
  Spelen
  Free Rider
  609 keer gespeeld

  Teken je eigen parcours en rijd er met je motor overheen. Maar pas op: val niet!

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  582 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Teken in 90 seconden een portret
  Spelen
  Teken in 90 seconden een portret
  573 keer gespeeld

  Maak je klaar voor de ultieme schilderuitdaging. Creër jij deze portretten in 90 seconden of minder in dit intense tekenspel? Sommigen van hen zijn gewoon simpele krabbels maar andere zijn veel complexer.

 • Tekenen en raden
  Spelen
  Tekenen en raden
  571 keer gespeeld

  In deze multiplayergame mag je al je tekentalenten laten zien. Kan jij raden wat je tegenstanders aan het tekenen zijn? Kunnen ze jouw tekeningen raden? Tijd om er zelf achter te komen!

 • Knutselen met Betsy: zandtekening
  Spelen
  Knutselen met Betsy: zandtekening
  415 keer gespeeld

  Laat prachtige, kleurrijke kunstwerken tot leven komen met Betsy. Je hebt alleen wat zand nodig!

 • Tattoofeest
  Spelen
  Tattoofeest
  408 keer gespeeld

  Deze tattookunstenaar organiseert later vanmiddag een feest in haar studio. Ze zal ook werken aan een paar coole en schattige ontwerpen voor drie van haar gasten. Kun jij haar helpen deze gereed te maken en kiezen welke inktkleuren te gebruiken en meer in dit online spel?

 • Leuke les voor meisjes
  Spelen
  Leuke les voor meisjes
  391 keer gespeeld

  Deze trendy tieners kunnen niet wachten om vanmiddag te gaan shoppen, maar ze moeten eerst hun huiswerk afmaken! Kan jij ze helpen om hun opdrachten af te maken voordat ze hun tassen tevoorschijn halen voor een leuk bezoekje aan het winkelcentrum?

 • Elsa: Mandala Coloring Book
  Spelen
  Elsa: Mandala Coloring Book
  344 keer gespeeld

  Geniet van een magisch kleuravontuur in dit creatieve online spel. Dit virtuele kleurboek bevat talloze leuke plaatjes. Ga je voor een groene sneeuwpop? Of sneeuwvlokken in de kleuren van de regenboog? Alles is mogelijk, dus leef je uit!

 • Coloring Book Animals
  Spelen
  Coloring Book Animals
  315 keer gespeeld
 • Sneeuwlijn
  Spelen
  Sneeuwlijn
  282 keer gespeeld

  O nee! De pakjes van de kerstman liggen verspreid over de besneeuwde bergen. Help hem alle pakjes terug te vinden door een witte sneeuwlijn te trekken die hij kan volgen. Verbind de pakjes met elkaar om ze te verzamelen. Teken een vloeiende route naar de vlag. Je hebt maar een kleine witte pen met weinig inkt om de route te tekenen, dus maak het kort. Teken niet te dicht bij obstakels waar de slee tegenaan kan komen. Veel plezier met het redden van Kerstmis!

 • Sketch Quest
  Spelen
  Sketch Quest
  272 keer gespeeld

  Deze jongen baant zich een weg door een wereld vol krabbels, maffe figuren en gevaarlijke valkuilen. Kun jij ervoor zorgen dat hij veilig Tahiti bereikt in dit doldwaze actiespel?

 • The Toy Shop
  Spelen
  The Toy Shop
  260 keer gespeeld

  Zet het speelgoed op de jusite manier in elkaar volgens de bouwtekening.

 • Monstermaker: dinosaurussen
  Spelen
  Monstermaker: dinosaurussen
  256 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen prehistorische huisdier!

 • Hello kids: tijd om te kleuren
  Spelen
  Hello kids: tijd om te kleuren
  211 keer gespeeld

  Kies een dierentekening en ga lekker kleuren in dit leuke online spel. Je kunt zelfs je eigen afbeeldingen maken. Laat je fantasie de vrije loop!

 • Audrey's stemmingswisselingen
  Spelen
  Audrey's stemmingswisselingen
  191 keer gespeeld

  Audrey is een beetje humeurig en ze weet niet zeker hoe ze haar middag moet doorbrengen in dit online spel. Kun jij haar helpen te bepalen wat ze wil doen: met vrienden rondhangen, thuisblijven om een heerlijke maaltijd te koken of aan een creatief project werken?

 • Pinturillo 2
  Spelen
  Pinturillo 2
  184 keer gespeeld

  Laat je meevoeren in dit online multiplayer spel met kunstenaars van de hele wereld die allerlei mooie afbeeldingen creëren. Kun jij raden wat ze schilderen? Je kunt ook zelf kunstwerken tekenen en je vrienden laten raden wat ze voorstellen.