Springspellen

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  103565 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  69337 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  53832 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  37244 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  30784 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Geometry Dash Online
  Spelen
  Geometry Dash Online
  30698 keer gespeeld

  Stel je reactievaardigheden op de proef in dit razendsnelle spel waarin je moet springen om tegemoetkomende objecten te ontwijken.

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  15742 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • Flip Master
  Spelen
  Flip Master
  14676 keer gespeeld

  Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?

 • My Dolphin Show 5
  Spelen
  My Dolphin Show 5
  6330 keer gespeeld

  Laat deze dartele dolfijn door de hoepels springen!

 • Basket Slam Dunk
  Spelen
  Basket Slam Dunk
  5177 keer gespeeld

  Basketballs aren’t the only thing that this b-baller loves to dunk. Join him while he hits the court with everything from basketballs to smilies in this outrageous sports game.

 • Paardrijleraar
  Spelen
  Paardrijleraar
  4190 keer gespeeld

  Spring in het zadel voor deze uitdagende hindernisbaan!

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  4095 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  3942 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  3928 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Vex
  Spelen
  Vex
  3515 keer gespeeld

  Het is een gevaarlijke wereld voor dit kleine mannetje, dus hou je hoofd koel!

 • Touwslingeraar 2
  Spelen
  Touwslingeraar 2
  3346 keer gespeeld

  Als mysterieus stokfiguur met Spiderman-achtige krachten is de stad je slingerspeeltuin. Zwier langs epische skylines... doe zachtjes aan en kom niet te dicht bij de grond, dan breekt het lijntje niet.

 • Geo Dash 2
  Spelen
  Geo Dash 2
  2992 keer gespeeld

  Dit kleine blokje staat klaar om een groots avontuur te gaan beleven. Ga met hem mee en ontdek nieuwe werelden in deze rengame. Onderweg kan je powerups verzamelen waarmee hij geweldige krachten krijgt om versperringen te vermijden en zelfs de zwaartekracht te overwinnen!

 • Geometry Neon Dash Subzero
  Spelen
  Geometry Neon Dash Subzero
  2979 keer gespeeld

  Deze vormen proberen door gevaarlijke gebieden te razen. Zullen ze heelhuids thuiskomen? Dat hangt allemaal van jou af in dit intense actiespel. Help ze gevaren ontwijken en over ongelooflijk scherpe en draaiende bladen te springen terwijl ze gloeiende bollen verzamelen waarmee je onderweg nieuwe personages kunt kopen.

 • Flipping Gun Simulator
  Spelen
  Flipping Gun Simulator
  2971 keer gespeeld

  Hoelang kun jij deze revolver in de lucht houden in dit online actiespel? Schiet op het juiste moment en vergeet niet om de munitie en munten te verzamelen.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  2836 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  2392 keer gespeeld

  Het leven van deze jongen hang aan een zijden draadje. Kun jij ervoor zorgen dat hem niets overkomt terwijl hij, net als Spider-man, van dak naar dak zwiert? Voorkom dat hij zichzelf bezeert in dit doldwaze actiespel.

 • Geometry Jump
  Spelen
  Geometry Jump
  2300 keer gespeeld

  Hoe lang houd jij dit blok in beweging voordat het wordt vernietigd in dit intense en vreselijk verslavende actiespel? Zet alles op alles om te voorkomen dat het niet te pletter slaat tegen de randen of door de superscherpe punten wordt doorboord.

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  1934 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • Balcony Diving
  Spelen
  Balcony Diving
  1920 keer gespeeld

  Jumping off a balcony and into a swimming pool is never a good idea but this guy is determined to try. Can you help him avoid getting seriously injured in this crazy online action game?

 • Totale terugslag
  Spelen
  Totale terugslag
  1912 keer gespeeld

  De tijd is aangebroken om korte metten te maken met alle robots! Jammergenoeg kan deze kerel de terugslag van zijn geweer niet echt beheersen. Kan jij hem helpen ze allemaal af te maken en vermijden dat hij per ongeluk tegen een robot aanloopt in deze compleet gestoorde actiegame? Oh ja, hij moet ook de raketten ontwijken!

 • Klifduiken
  Spelen
  Klifduiken
  1508 keer gespeeld

  Klifduiken is aardig gevaarlijk in het echte leven, maar in deze te gekke online game mag je het zelf uitproberen. Ga mee met deze dappere duiker wanneer hij steeds opnieuw in deze laguna springt. Kan jij ervoor zorgen dat hij niet gewond raakt terwijl hij een heleboel muntjes verdient voor elke sprong waarbij hij de dood in de ogen kijkt?

 • Haai in Sydney
  Spelen
  Haai in Sydney
  1420 keer gespeeld

  Deze hongerige haai is klaar om zijn tanden in Australië te zetten. Wat zal hij als eerste gaan eten?

 • Penny's Courageous Ride
  Spelen
  Penny's Courageous Ride
  1303 keer gespeeld

  Help Felicity en haar paard Penny met het redden van haar vriend Ben!

 • Geometry Rush
  Spelen
  Geometry Rush
  1154 keer gespeeld

  This little block is in a really big rush! Help him avoid the dangerous triangles while he collects lots of stars in this exciting action game.

 • Fire and Water: Geometry Dash
  Spelen
  Fire and Water: Geometry Dash
  1134 keer gespeeld

  Dit kleine blokje gaat een spannend avontuur beleven in een grot gevuld met lava en H2O. Om deze gevaren te overleven, moet hij zich in een ogenblik transformeren. Kan jij hem helpen om meester te worden van de vuur- en waterkrachten in dit ongelooflijk intense actierenspel?

 • Frizzle Fraz 2
  Spelen
  Frizzle Fraz 2
  1019 keer gespeeld

  Kun jij je al stuiterend een weg door de levels banen en de kleine frizzles redden?

 • Frizzle Fraz 3
  Spelen
  Frizzle Fraz 3
  902 keer gespeeld

  De frizzles zijn weer terug voor een gloednieuw avontuur.

 • Crazy Nut
  Spelen
  Crazy Nut
  828 keer gespeeld

  Stuiter naar de top in dit krankzinnige platformspel!

 • Horse Jumping
  Spelen
  Horse Jumping
  827 keer gespeeld

  Als je hem goed verzorgt, kan je paard elke sprong maken!

 • Skatelander
  Spelen
  Skatelander
  617 keer gespeeld

  Hé skater, zou je het liefst voor altijd op je board willen staan? Vergeet dan die halfpipe maar: in Skatelander is de hele wereld jouw stuntterrein. En net als in de echte wereld zijn er geen grenzen of beperkingen. Het spel houdt pas op als jij dat wilt. Ontwijk obstakels in verschillende omgevingen in deze mix tussen een Crossy Road-achtig spel en een actierijk skateboardspel.

 • Prehistorische haai
  Spelen
  Prehistorische haai
  601 keer gespeeld

  Deze gigantische haai zou wel wat holbewoners lusten...