• Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  101284 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  46094 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  40781 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  32058 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Flip Master
  Spelen
  Flip Master
  30020 keer gespeeld

  Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?

 • Geometry Dash Online
  Spelen
  Geometry Dash Online
  23722 keer gespeeld

  Stel je reactievaardigheden op de proef in dit razendsnelle spel waarin je moet springen om tegemoetkomende objecten te ontwijken.

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  16521 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  14854 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  12455 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  12072 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  11288 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Vex
  Spelen
  Vex
  9901 keer gespeeld

  Het is een gevaarlijke wereld voor dit kleine mannetje, dus hou je hoofd koel!

 • Paardrijleraar
  Spelen
  Paardrijleraar
  9593 keer gespeeld

  Spring in het zadel voor deze uitdagende hindernisbaan!

 • My Dolphin Show 5
  Spelen
  My Dolphin Show 5
  9048 keer gespeeld

  Laat deze dartele dolfijn door de hoepels springen!

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  6814 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  6563 keer gespeeld

  Het leven van deze jongen hang aan een zijden draadje. Kun jij ervoor zorgen dat hem niets overkomt terwijl hij, net als Spider-man, van dak naar dak zwiert? Voorkom dat hij zichzelf bezeert in dit doldwaze actiespel.

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  6487 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • Touwslingeraar 2
  Spelen
  Touwslingeraar 2
  5772 keer gespeeld

  Als mysterieus stokfiguur met Spiderman-achtige krachten is de stad je slingerspeeltuin. Zwier langs epische skylines... doe zachtjes aan en kom niet te dicht bij de grond, dan breekt het lijntje niet.

 • Frizzle Fraz 3
  Spelen
  Frizzle Fraz 3
  4718 keer gespeeld

  De frizzles zijn weer terug voor een gloednieuw avontuur.

 • Haai in Sydney
  Spelen
  Haai in Sydney
  4704 keer gespeeld

  Deze hongerige haai is klaar om zijn tanden in Australië te zetten. Wat zal hij als eerste gaan eten?

 • Doodle Jump
  Spelen
  Doodle Jump
  4450 keer gespeeld

  Vergezel deze alien terwijl hij door een wereld vol krabbels stuitert. Zorg ervoor dat hij niet valt wanneer hij van platform naar platform springt in dit superleuke actiespel. Wat denk je? Zal het jou lukken om een topscore te behalen?

 • Basket Slam Dunk
  Spelen
  Basket Slam Dunk
  4447 keer gespeeld

  Basketballs aren’t the only thing that this b-baller loves to dunk. Join him while he hits the court with everything from basketballs to smilies in this outrageous sports game.

 • Chaos op de snelweg 2
  Spelen
  Chaos op de snelweg 2
  4301 keer gespeeld

  Spitsuur: het ideale moment voor chaos op de wegen!

 • Penny's Courageous Ride
  Spelen
  Penny's Courageous Ride
  4147 keer gespeeld

  Help Felicity en haar paard Penny met het redden van haar vriend Ben!

 • Frizzle Fraz 2
  Spelen
  Frizzle Fraz 2
  3973 keer gespeeld

  Kun jij je al stuiterend een weg door de levels banen en de kleine frizzles redden?

 • Horse Jumping
  Spelen
  Horse Jumping
  3408 keer gespeeld

  Als je hem goed verzorgt, kan je paard elke sprong maken!

 • Balcony Diving
  Spelen
  Balcony Diving
  3289 keer gespeeld

  Jumping off a balcony and into a swimming pool is never a good idea but this guy is determined to try. Can you help him avoid getting seriously injured in this crazy online action game?

 • Geometry Rush
  Spelen
  Geometry Rush
  2336 keer gespeeld

  This little block is in a really big rush! Help him avoid the dangerous triangles while he collects lots of stars in this exciting action game.

 • Geometry Jump
  Spelen
  Geometry Jump
  2335 keer gespeeld

  Hoe lang houd jij dit blok in beweging voordat het wordt vernietigd in dit intense en vreselijk verslavende actiespel? Zet alles op alles om te voorkomen dat het niet te pletter slaat tegen de randen of door de superscherpe punten wordt doorboord.

 • Geometry Neon Dash Subzero
  Spelen
  Geometry Neon Dash Subzero
  2248 keer gespeeld

  Deze vormen proberen door gevaarlijke gebieden te razen. Zullen ze heelhuids thuiskomen? Dat hangt allemaal van jou af in dit intense actiespel. Help ze gevaren ontwijken en over ongelooflijk scherpe en draaiende bladen te springen terwijl ze gloeiende bollen verzamelen waarmee je onderweg nieuwe personages kunt kopen.

 • Fire and Water: Geometry Dash
  Spelen
  Fire and Water: Geometry Dash
  2050 keer gespeeld

  Dit kleine blokje gaat een spannend avontuur beleven in een grot gevuld met lava en H2O. Om deze gevaren te overleven, moet hij zich in een ogenblik transformeren. Kan jij hem helpen om meester te worden van de vuur- en waterkrachten in dit ongelooflijk intense actierenspel?

 • Totale terugslag
  Spelen
  Totale terugslag
  1964 keer gespeeld

  De tijd is aangebroken om korte metten te maken met alle robots! Jammergenoeg kan deze kerel de terugslag van zijn geweer niet echt beheersen. Kan jij hem helpen ze allemaal af te maken en vermijden dat hij per ongeluk tegen een robot aanloopt in deze compleet gestoorde actiegame? Oh ja, hij moet ook de raketten ontwijken!

 • Cartapult
  Spelen
  Cartapult
  1641 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Skatelander
  Spelen
  Skatelander
  1547 keer gespeeld

  Hé skater, zou je het liefst voor altijd op je board willen staan? Vergeet dan die halfpipe maar: in Skatelander is de hele wereld jouw stuntterrein. En net als in de echte wereld zijn er geen grenzen of beperkingen. Het spel houdt pas op als jij dat wilt. Ontwijk obstakels in verschillende omgevingen in deze mix tussen een Crossy Road-achtig spel en een actierijk skateboardspel.

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  1323 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  1276 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!