Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Only Up 3D Parkour Go Ascend

Een onnatuurlijke gebeurtenis heeft de zwaartekracht beïnvloed in dit duizelingwekkende parkourspel. Baan je een weg omhoog langs de zwevende voorwerpen en probeer zo hoog mogelijk te klimmen! Ontdek jij het mysterie achter deze wereldveranderende bovennatuurlijke gebeurtenis? Kom erachter in het Only Up parkour spel!

Hoe speel je Only Up 3D Parkour Go Ascend?

Klim op auto's, kratten, containers en andere voorwerpen die door de lucht verspreid staan. Maak precisiesprongen of spring op richels met een perfecte cat jump. Klouter langs muren, laat je vallen of trek je omhoog om steeds hoger te komen. Beweeg langzaam en voorzichtig, of versnel en vind je flow met sprintende passen over balken en regenpijpen. Blijf stijgen door dit ingewikkelde zwevende doolhof en bereik adembenemende hoogtes... kijk alleen niet naar beneden!

Besturing van het spel

  • Gebruik de WASD-toetsen om te bewegen
  • Houd Shift ingedrukt om te rennen
  • Druk op spatie om te springen
  • Gebruik de muis om rond te kijken

Andere games die lijken op Only Up 3D Parkour Go Ascend

Only Up is een parkour spel. We hebben meer van dit soort spellen beschikbaar, dus kijk ook eens bij Springspelletjes, Behendigheidsspelletjes en 3D games zoals Parkour Blok 5!

Wie heeft Only Up 3D Parkour Go Ascend gemaakt?

Dit freerunning spel is ontwikkeld door Craft Game World RA.

Wanneer is Only Up 3D Parkour Go Ascend uitgebracht?

Only Up is uitgebracht in augustus 2023.