First-Person Shooter Spelletjes

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  10366 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Sluipschutters
  Spelen
  Sluipschutters
  4113 keer gespeeld

  Zonder een goede sluipschutter kun je deze oorlog nooit winnen...

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  4269 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2103 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Shellshock.io
  Spelen
  Shellshock.io
  1231 keer gespeeld

  Het valt niet altijd mee om een ei te zijn. Vraag maar aan de eieren in dit waanzinnige driedimensionale io-spel. Ze zijn vastbesloten om elkaar in de pan te hakken. Kun jij de andere eieren uitschakelen of eindig je als omelet?

 • Red Crucible: Reloaded
  Spelen
  Red Crucible: Reloaded
  1439 keer gespeeld

  Het is tijd om weer naar het front te gaan. Pas je wapens aan, kies je voertuig en maak je klaar om het op te nemen tegen spelers van over de hele wereld in dit actiespel voor meerdere spelers.

 • Bullet Force Multiplayer
  Spelen
  Bullet Force Multiplayer
  3573 keer gespeeld

  Doe mee met de campagne of speel een snel potje in dit actierijke multiplayerspel. Andere spelers van over de hele wereld hebben het op jou gemunt, dus pas op je tellen!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  2745 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Army Force Online
  Spelen
  Army Force Online
  4522 keer gespeeld

  Grab your stuff, soldier, and get ready for an epic battle in this multiplayer shooter.

 • Wraak van de Pixelman
  Spelen
  Wraak van de Pixelman
  631 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een meedogenloos pixelgevecht in dit schietspel voor meerdere spelers. In deze gevechtsarena's wordt gevochten tot de dood erop volgt. Sluit jij je aan bij de goeden of kies je toch voor de slechteriken?

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  2085 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Oorlog
  Spelen
  Oorlog
  4450 keer gespeeld

  Kies een kamer en bereid je voor op de strijd. Hoe lang hou je het vol terwijl je tegen spelers van over de hele wereld speelt in dit online 3D-actiespel?

 • Pixel Gun Apocalypse 5
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 5
  1267 keer gespeeld

  Ga de strijd weer aan in dit 3D-actiespel. Neem het op tegen spelers van over de hele wereld, zoek naar wapens en zorg dat je niet wordt geraakt. Er zijn ook allerlei coole gevechtsarena's waar je uit kunt kiezen.

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  1754 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Kogelkracht
  Spelen
  Kogelkracht
  969 keer gespeeld

  Kun jij de vijandelijke troepen uitschakelen in deze uitdagende FPS? Pas alleen wel op voor de sluipschutters.

 • Warscrap.io
  Spelen
  Warscrap.io
  623 keer gespeeld

  De strijd is volledig losgebarsten in dit intense en spannende io-spel. Vorm teams met spelers van over de hele wereld in de strijd om vijandelijke gebieden en gebouwen. Slaag jij erin om hun terrein te veroveren voordat ze het jouwe binnenvallen en je hele troepenmacht om zeep helpen?

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  766 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Leader Strike 3D
  Spelen
  Leader Strike 3D
  850 keer gespeeld

  Deze machtige wereldleiders hebben besloten hun geschillen uit te vechten met kogels in plaats van diplomatie. Gelukkig beginnen ze geen oorlog, maar gaan ze met elkaar de strijd aan in dit krankzinnige schietspel. Kies voor Poetin, Merkel of Trump en laat deze staatshoofden elkaar de kop inslaan.

 • Pixel Gun Apocalypse 4
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 4
  1514 keer gespeeld

  Het gaat er apocalyptisch aan toe in dit first person schietspel. Neem het op tegen spelers uit de hele wereld en jaag op soldaten en hongerige monsters. Denk eerst goed na over je wapenkeuze voordat je helemaal losgaat!

 • Dino Survival
  Spelen
  Dino Survival
  955 keer gespeeld

  Een meute hongerige dinousaurussen komt jouw kant op. Overleef jij hun vraatzucht of kom je in hun geschubde buik terecht? Grijp alle wapens die je te pakken kan krijgen en zet je schrap voor een epische strijd op leven en dood. Hoe lang hou jij het uit in dit meedogenloze first-person actiespel?

 • Spinnenarena 2
  Spelen
  Spinnenarena 2
  923 keer gespeeld

  Deze gigantische spinnen zijn vastbesloten om hun tanden in jouw vlees te zetten. Dat kun je natuurlijk toestaan, maar je kunt ze ook vol met lood pompen in dit meedogenloze schietspel. Wat gaat het worden?

 • Sluipschutters 2
  Spelen
  Sluipschutters 2
  3100 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Blocky Combat Swat: Killing zombie
  Spelen
  Blocky Combat Swat: Killing zombie
  69 keer gespeeld

  O nee! Je wordt aangevallen door zombies in dit explosieve schietspel! Kun jij ze samen met andere spelers van over de hele wereld uitschakelen?

 • Dinosaur Killer 3D
  Spelen
  Dinosaur Killer 3D
  17 keer gespeeld
 • Pixel Gun Apocalypse
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse
  148 keer gespeeld

  Vecht jij aan de kant van de goeden of van de slechteriken? Waarom probeer je het niet allebei in dit ouderwetse 3D-actiespel?

 • Pixel Toonfare 3D
  Spelen
  Pixel Toonfare 3D
  42 keer gespeeld

  Het is oorlog in dit maffe multiplayer actiespel. Deze toons hebben maar één missie, en dat is iedereen uitschakelen. Vecht jij voor het zwarte of het rode team? Kies drie wapens uit en gooi alle remmen los.

 • Pixel Warfare 3: Youtubers
  Spelen
  Pixel Warfare 3: Youtubers
  74 keer gespeeld

  Enkele bekende YouTube-sterren nemen het tegen elkaar op in deze dodelijke arena. Trek ten strijde en vermorzel deze doldwaze sterren in dit maffe 3D-schietspel voor meerdere spelers.

 • Strike Blocky Fun
  Spelen
  Strike Blocky Fun
  207 keer gespeeld

  Versla je tegenstanders in dit leuke actiespel voor meerdere spelers. Vecht samen, en tegen, andere spelers in een 3D-arena. Gebruik de talloze wapens, zoals zwaarden en geweren, om de vijand onschadelijk te maken.

 • Warzone Mercenaries
  Spelen
  Warzone Mercenaries
  431 keer gespeeld

  Deze huurlingen zien er misschien schattig uit maar onderschat ze niet: voor je het weet hebben ze een volledige basis met de grond gelijk gemaakt. Ga samen op een nieuwe missie in dit spannende 3D-schietspel en help ze om hun doelwitten een voor een uit te schakelen.

 • Zombie vs. conciërge
  Spelen
  Zombie vs. conciërge
  160 keer gespeeld

  Deze conciërge is een van de weinige overlevenden op deze campus. Zijn munitie is bijna op en veel studenten en professoren zijn in zombies veranderd! Kun jij hem helpen in dit angstaanjagende schietspel?

 • De evacuatie
  Spelen
  De evacuatie
  327 keer gespeeld

  Zombies hebben het platteland overgenomen! En alsof dat nog niet erg genoeg was, ben je ook nog eens neergestort met je helikopter. Kun jij het evacuatiepunt bereiken en ontsnappen in dit meedogenloze schietspel? Verzamel de wapens en probeer je de zombies van het lijf te houden.

 • Monster Hunting: City Shooting
  Spelen
  Monster Hunting: City Shooting
  527 keer gespeeld

  Deze stad zit bomvol monsters. Durf jij ze allemaal te lijf te gaan? Kies je wapens uit en zet je schrap voor een klopjacht in dit first-person actiespel. Versla jij de angstaanjagende beesten of eindig je als tussendoortje?

 • Pixeloorlog 4
  Spelen
  Pixeloorlog 4
  149 keer gespeeld

  Trek ten strijde in het leuke, uitdagende spelletje Pixeloorlog 4! Sluit je aan bij je kameraden en neem het op tegen spelers van over de hele wereld!

 • Xibalba
  Spelen
  Xibalba
  310 keer gespeeld

  Speel dit ongelooflijke 3D-schietspel vandaag nog en schiet eeuwenoude monsters aan flarden. Beleef spannende avonturen in de mysterieuze Mayaanse piramide in dit Doom-achtige spel.

 • Zombiecraft.io
  Spelen
  Zombiecraft.io
  337 keer gespeeld

  You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

 • ZomBoiz-strijd
  Spelen
  ZomBoiz-strijd
  146 keer gespeeld

  Het wemelt van de zombies in deze strijdarena's, maar jij weet wat je te doen staat, toch? Schakel ze een voor een uit in dit online multiplayer-actiespel. De ondoden weten niet wat ze overkomt.