Schattige Spelletjes

 • Het sterrenleven
  Spelen
  Het sterrenleven
  2140 keer gespeeld

  De trendy meid van dit aankleedspel heeft zich altijd al afgevraagd hoe het leven van een ster eruitziet. Ga dus met haar mee en kom meer te weten over hun leefstijl. Kun jij haar helpen om er als wereldberoemde zangeres of actrice uit te zien nadat ze een paar hele gave outfits heeft ontworpen?

 • Princesses: Just Another Galaxy
  Spelen
  Princesses: Just Another Galaxy
  584 keer gespeeld

  Welke nieuwe stijlen wachten op jou tussen de sterren? Reis naar een nieuw zonnestelsel gevuld met fun en fashion in Princesses: Just Another Galaxy.

  Deze vier stijlvolle hoogheden zijn dol op astronomie en de ruimte. Help ze om de mooiste outfits te verzinnen geïnspireerd op de mysteries van het universum in dit futuristische aankleedspelletje. Gewoon niet van deze wereld! 

  Zoek je nog meer prinsesspelletjes? Speel dan ook eens Princesses at a Masquerade en Princess Maker.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om make-up en kleding te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze in elke outfit te gebruiken.

   

 • Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  Spelen
  Mijn lekkere dekentje ontwerpen
  529 keer gespeeld

  De meiden in dit online spel gooien hun ontwerptalenten in de strijd voor een supergaaf project. Ze gaan een paar comfortabele outfits maken en daarna een paar lekkere dekentjes ontwerpen. Kun jij ze een paar adviezen geven zodat hun project een groot succes wordt?

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelen
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  98 keer gespeeld

  Annie en Eliza bereiden zich voor om hun favoriete social-media-app op stelten te zetten! Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om met allerlei te gekke outfits en een paar gave kapsels hun volgers te imponeren. Kun jij voor elke dagelijkse uitdaging de perfecte stijl voor ze creëren?

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  724 keer gespeeld

  De beste vriendin van deze meid staat op het punt te gaan trouwen en iedereen is bezig om alles voor te bereiden voor de grote dag. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt? Ze moeten hun jurken uitkiezen, hebben nog een manicure nodig en moeten allerlei prachtige decoratiestukken klaarzetten.

 • Lieve katjesverzorging
  Spelen
  Lieve katjesverzorging
  1867 keer gespeeld

  Welke van deze drie superschattige katjes wil jij als eerste verzorgen? Ze moeten allemaal in bad, lekker worden geborsteld en hebben een vlugge inspectie nodig. Als je eenmaal klaar bent, kan je een paar hele schattige outfits voor ze uitkiezen in deze online game.

 • Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  Spelen
  Kawaii-avatarmaker: engel of duivel
  139 keer gespeeld

  In deze online ontwerpgame kan je een geweldige engel of duivelse demon maken. Ontwerp ook een paar te gekke outfits voor ze die zowel superleuk als megabetoverend zijn.

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  559 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Prom at the Princess College
  Spelen
  Prom at the Princess College
  467 keer gespeeld

  Het eindbal is al over een dag en deze hoogheden zijn nog lang niet klaar! Kun jij ze helpen om iets prachtigs aan te trekken voor een onvergetelijke avond in Prom at the Princess College

  Ze hebben ook de perfecte jurken, schoenen en accessoires nodig! Schiet ze te hulp terwijl alle zes de prinsessen de mooiste outfits maken in dit prinsessenspel

  Back to School: Princesses Rush en High School Prom zijn slechts een paar van de aankleedspelletjes die je te gek zult vinden! 

  Spelbediening

  • BEWEEG JE MUIS om stijlvolle items voor de prinsessen te vinden. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
 • Lady Bug and Friends Maker
  Spelen
  Lady Bug and Friends Maker
  235 keer gespeeld

  Lieveheersbeestje is een beroemde superheldin die in de straten van Parijs de criminaliteit en schurken te lijf gaat. Maar daardoor heeft ze nauwelijks tijd voor mode! Help jij haar en haar vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel om een paar gave nieuwe stijlen te ontwerpen? Ze kunnen wel een paar outifts gebruiken die net zo gaaf en opwindend zijn als zijzelf!

 • Princesses: Prom Night Celebration
  Spelen
  Princesses: Prom Night Celebration
  264 keer gespeeld

  De belangrijkste en beste avond van het schooljaar staat op het punt van beginnen! Kun jij deze vier jonge hoogheden helpen om zich voor te bereiden in Princesses: Prom Night Celebration

  Het bal nadert snel en de prinsessen kunnen wel wat modetips gebruiken. Kies de mooiste japonnen, accessoires, make-up en meer voor ze in dit aankleedspelletje.

  Back to School: Princesses Rush en Princesses at a Masquerade zijn nog twee geweldige prinsesspelletjes om uit te proberen.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om items voor de prinsessen te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun baloutfits te gebruiken.

   

 • Blondie: klaar om te rijden
  Spelen
  Blondie: klaar om te rijden
  243 keer gespeeld

  Blondie heeft haar autorijvaardigheden geoefend om haar rijbewijs te kunnen halen. Vanochtend gaat ze naar de autorijschool om haar rijexamen af te leggen. Help jij haar in deze aankleedgame om de juiste outfit uit te kiezen voordat ze haar huis verlaat?

 • Princess: Enchanted Forest Ball
  Spelen
  Princess: Enchanted Forest Ball
  197 keer gespeeld

  Was het echt maar een droom? Ga met deze jonge prinses op een magische reis en ontdek het antwoord in Princess: Enchanted Forest Ball.

  Ze had gisteravond een geweldige droom waarin ze een land vol wonderen bezocht. Jij kunt je bij haar en haar vrienden aansluiten als ze teruggaan en een betoverd bal bezoeken in dit prinsessenspelletje. Het zal een avond vol fantasie, plezier en heel wat mode worden! 

  Princesses: Prom Ball en Fairy Tale Princess Makeover zijn nog twee fantastische online spelletjes die je kunt uitproberen. 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de make-up en jurken te bekijken. 
  • KLIK MET LINKS om ze voor de prinsessen te kiezen.

   

 • Cute Salon
  Spelen
  Cute Salon
  1149 keer gespeeld

 • Princesses: Winter Braids
  Spelen
  Princesses: Winter Braids
  74 keer gespeeld

  Het is de coolste tijd van het jaar! Kun jij deze vier modieuze hoogheden helpen om wat mooie seizoensstijlen te maken in Princesses: Winter Braids

  Ze willen dit geweldige kapsel echt zelf uitproberen. Jij kunt ze helpen om de perfecte look voor hen te creëren. Zodra dat gedaan is kun je ook een paar fantastische outfits voor ze ontwerpen in dit hippe winterspelletje

  Zoek je nog meer kapperspelletjes? Probeer dan ook eens Latina Princess: Real Haircuts en Eliza's Neon Hairstyle.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om stijlen en meer te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in elke nieuwe outfit te gebruiken.

   

 • Princesses of the 4 Seasons
  Spelen
  Princesses of the 4 Seasons
  177 keer gespeeld

  Deze modieuze prinsessen zijn dol op seizoensstijlen! Kun jij ze helpen om een paar magische outfits te maken in Princesses of the 4 Seasons?

  Elke prinses heeft haar favoriete seizoen in dit make-overspelletje. Ontwerp een wonderlijke herfstfeeënoutfit voor de prinses die dol is op herfst, en ontdek of je de perfecte stijl kunt ontwerpen voor de prinses die geen genoeg van winterse taferelen krijgt. Kun jij een fantastische look ontwerpen voor al deze vier jonge en stijlvolle hoogheden? 

  Princesses: Fashion Brands Favorite en Princesses: Summer Greatest Hits zijn nog twee prinsesspelletjes die je geweldig zult vinden! 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om stijlvolle items voor de prinsessen te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun outfits op te nemen.

   

 • Princesses: The College's Popular Squad
  Spelen
  Princesses: The College's Popular Squad
  157 keer gespeeld
  • Deze hoogheden zwaaien hun scepter niet alleen over hun koninkrijk, maar ook over hun school! Sluit je bij hen aan voor een nieuw jaar vol mode en plezier in Princesses: The College's Popular Squad

   Het herfstsemester staat op het punt van beginnen en hun agenda puilt uit van de fantastische activiteiten. Help ze om een aantal outfits uit te kiezen voor het aankomende bal in dit prinsessenspelletje

   Wil je nog meer aankleedspelletjes spelen? Probeer dan ook eens Back to School: Princesses Rush en Princesses at a Masquerade

   Spelbediening 

   • GEBRUIK DE MUIS om items te kiezen. 
   • KLIK MET LINKS om ze in elke outfit te gebruiken. 
 • Prinsessen: kawaii-uniforms
  Spelen
  Prinsessen: kawaii-uniforms
  64 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen staan te trappelen om de gaafste stijlen uit Japan uit te proberen en een paar nieuwe schooluniforms te ontwerpen! Help jij ze om een paar typische kawaii-outfits samen te stellen in dit aankleed- en ontwerpspel? Je mag hun kleding, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • BFFs: Bachelorette Party
  Spelen
  BFFs: Bachelorette Party
  243 keer gespeeld

  De trouwklokken luiden voor deze modieuze bruid! Kun jij en haar vriendinnen helpen om fantastische outfits te ontwerpen in BFFs: Bachelorette Party

  Ze willen een onvergetelijke avond beleven en ze trappen af met een paar geweldige stijlen. Kun jij de perfecte looks voor de bruid en haar vier beste vriendinnen ontwerpen in dit bruiloftspelletje? Je kunt hun make-up, kapsels, kleding en meer uitzoeken! 

  Zoek je nog meer online feestspelletjes? Speel dan BFFs: Night-In Party en Bride and Bridesmaids Dress-Up.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om trendy items voor de meiden te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze in hun geweldige outfits te gebruiken.

   

 • Prinsessen: eerste collegedag
  Spelen
  Prinsessen: eerste collegedag
  373 keer gespeeld

  In dit aankleed- en ontwerpspel gaan de lessen op deze gave universiteit bijna weer van start. Help jij de drie prinsessen om ervoor te zorgen dat hun eerste dag supertrendy en modieus wordt? Het zijn nieuwe studenten en ze willen hun klasgenoten graag imponeren met een paar supergave stijlen. Ze hebben outfits nodig voor tijdens de colleges en voor een feestje aan het einde van de dag.

 • Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  Spelen
  Legpuzzel: schattige getekende beertjes
  82 keer gespeeld

  Deze superschattige beertjes kunnen zich nauwelijks inhouden. In dit grappige en knuffelachtige legpuzzelspel kunnen ze nauwelijks wachten totdat je al hun puzzels hebt gelegd. Probeer de drie verschillende spelmodussen uit: speel eerst de gemakkelijke en daarna de gemiddelde of moeilijke modus!

 • Prinsessen: kleurenroulette
  Spelen
  Prinsessen: kleurenroulette
  195 keer gespeeld

  Welke kleuren komen tevoorschijn wanneer de prinsessen aan het moderad draaien? In dit gave aankleed- en ontwerpspel kom je er zelf achter. Ze moeten outfits maken die de kleuren van het rad bevatten. Help jij ze om een paar blinkend gave stijlen te ontwerpen?

 • Beste vriendinnen: bruidzilla
  Spelen
  Beste vriendinnen: bruidzilla
  67 keer gespeeld

  Deze vier beste vriendinnen hebben het niet erg naar hun zin op de bruiloft van hun vriendin. Ze verandert namelijk in een bruidzilla! Nu moeten ze zich omkleden om te voorkomen dat ze helemaal doorslaat. Help jij ze in dit knotsgekke en razend grappige aankleedspel om snel een paar nieuwe outfits samen te stellen?

 • Fashionista: Weekend Challenge
  Spelen
  Fashionista: Weekend Challenge
  153 keer gespeeld

  De trendy vriendin van deze hippe meid heeft voor dit weekend grappige en spannende uitdaging bedacht. Ze moet drie outfits creëren op basis van een paar fantastische nieuwe stijlen die ze heeft uitgekozen. Help jij haar in dit aankleed- en ontwerpspel om wat gave looks te ontwerpen?

 • Schattige dieren inkleuren
  Spelen
  Schattige dieren inkleuren
  274 keer gespeeld

  In dit online kleurspel kun je allerlei verschillende dieren versieren. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je grappige konijntjes, katten en nog veel meer inkleurt!

 • Schattige eenhoorns verzorgen
  Spelen
  Schattige eenhoorns verzorgen
  526 keer gespeeld

  Elk van deze drie schattige baby-eenhoorns heeft zich een beetje pijn gedaan tijdens hun laatste magische avontuur. Kan jij ervoor zorgen dat ze zich weer beter voelen in deze online verzorggame? Je kan ze allemaal een controle geven, hun wonden verzorgen en nog veel meer doen!

 • Prinsessen: Knus en schattig
  Spelen
  Prinsessen: Knus en schattig
  657 keer gespeeld

  De winter is er en met veel warme chocolademelk vieren deze prinsessen het seizoen met een paar knusse en schattige outfits. Wat vind jij dat ze vandaag moeten dragen in dit online aankleedspel voor meisjes?

 • Unicorn's Date Adventure
  Spelen
  Unicorn's Date Adventure
  106 keer gespeeld

  Deze magische pony is in een romantische bui. Kun jij ervoor zorgen dat ze klaar is voor een leuke avond in Unicorn's Date Adventure?

  Zowel zij als haar vriendje willen er op hun best uitzien in dit eenhoornspelletje. Jij kunt hun haar kleuren en fantastische decoraties uitkiezen. Ook gaan ze samen rolschaatsen, dus het zou geweldig zijn als je ook haar rolschaatsen zou kunnen verven. 

  Unicorn Beauty Salon en My Fairy Tale Unicorn zijn nog twee fantastische online spelletjes. 

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de decoraties en andere items voor de eenhoorns te kiezen. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.
 • Fluffy's keukenavontuur
  Spelen
  Fluffy's keukenavontuur
  420 keer gespeeld

  In deze keuken belandt je van het ene avontuur in het andere, vooral als je Fluffy heet!

 • Prinses: selfie voor de herfst
  Spelen
  Prinses: selfie voor de herfst
  288 keer gespeeld

  De herfst is eindelijk aangebroken en deze drie prinsessen zijn vastberaden om de perfecte selfie voor het jaargetijde te maken. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een paar te gekke outfits? Kies wat fantastische make-up, prachtige truien en andere artikelen die ze kunnen dragen. Zodra je klaar bent, kun je foto's van ze maken onder de bomen van hun lievelingspark.

 • Haren vlechten
  Spelen
  Haren vlechten
  11174 keer gespeeld

  Je haren vlechten is nog nooit zo leuk geweest! Met dit schattige spelletje voor meisjes ben je urenlang zoet!

 • Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  Spelen
  Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  280 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn alle drie vastberaden om het hart van hun geheime liefde te veroveren. Help jij ze om de ware liefde te vinden in dit fantastische aankleed- en ontwerpspel? Ze hopen met een paar hele gave outfits en mooie make-up zo aantrekkelijk mogelijk te zijn en een vriendje te krijgen.

 • My Cool Rain Boots
  Spelen
  My Cool Rain Boots
  167 keer gespeeld

  Je kunt er zelfs op een regenachtige dag stijlvol uitzien! Kun jij deze meiden helpen om de meest spectaculaire outfits te ontwerpen op een sombere namiddag in My Cool Rain Boots

  Ze zijn beide op zoek naar een stel laarzen die zowel cool als comfortabel zijn in dit aankleedspelletje. Je kunt ze ook helpen om geweldige make-up en kleding te kiezen die er perfect bij zullen passen. 

  Ellie: Get Ready With Me en Ellie's Princess Shoes zijn nog twee online modespelletjes die je geweldig zult vinden. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om verschillende kledingstukken en make-up te kiezen.
  • KLIK MET LINKS om ze in elke stijlvolle outfit op te nemen.

   

 • Prinses: beste vrijand
  Spelen
  Prinses: beste vrijand
  62 keer gespeeld

  Deze prinsessen zouden vriendinnen moeten zijn, maar het lijkt alsof ze nooit met elkaar overweg kunnen. Nu proberen ze allebei met dezelfde jongen op school uit te gaan! Welke van deze vrijanden wint zijn hart in dit knotsgekke romantische aankleedspel? Kies de perfecte muziekmix voor ze uit terwijl ze allebei een paar aantrekkelijke outfits ontwerpen.

 • Prinsessen: terug-naar-school-feest
  Spelen
  Prinsessen: terug-naar-school-feest
  150 keer gespeeld

  Het is tijd voor deze trendy prinsessen om weer naar school te gaan! Help jij ze om het nieuwe jaar in stijl te starten? Ze houden in dit aankleed- en ontwerpspel een te gek feestje en ze willen voor de gelegenheid graag een paar gave nieuwe outfits ontwerpen. Je mag ze zelfs helpen om hun make-up uit te kiezen!

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  346 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.