Koningin Spelletjes

 • Terug naar school: dag zonder uniform
  Spelen
  Terug naar school: dag zonder uniform
  273 keer gespeeld

  Deze week is de dag zonder uniform en deze vier vriendinnen willen er helemaal klaar voor zijn! Ze staan te trappelen om indruk te maken met hun favoriete stijlen. Help jij ze in dit aankleed- en ontwerpspel om de perfecte looks te maken? Je mag hun kleding, schoenen en zelfs hun accessoires uitkiezen!

 • Eliza's neon-haarstijl
  Spelen
  Eliza's neon-haarstijl
  4625 keer gespeeld

  Met Eliza's volgende haarstijl gaat ze praktisch gloeien! In deze make-overgame doe je mee met deze fantastische fashionista en ontwerp je een nieuwe levendige en spannende look. Ze wil haar haren versieren met tientallen te gekke kleuren.

 • Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  Spelen
  Prinsessen: T-shirts met een boodschap
  143 keer gespeeld

  Deze prinses hoopt dat haar geheime liefde vandaag op school het bericht op haar T-shirt opmerkt. Nu willen haar vriendinnen hun eigen T-shirt met een boodschap dragen! Help jij ze om in dit aankleedspel te bepalen welk T-shirt ze moeten aantrekken? Ze willen allemaal een te gekke en inspirerende boodschap laten zien.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  10149 keer gespeeld

 • IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  129 keer gespeeld

  De IJskoningin barst in tranen uit, want iemand heeft haar hele bruiloft geruïneerd! De ontvangsthal is gesloopt, er is niets meer over van de taart en zelfs haar jurk ziet er niet meer uit! Help jij haar in dit simulatiespel om alles in orde te maken voordat haar gasten aankomen? Ze heeft nog tijd genoeg om van haar grote dag een spetterend feest te maken!

 • Echte kapsels: ijskoningin met kerst
  Spelen
  Echte kapsels: ijskoningin met kerst
  320 keer gespeeld

  Deze coole ijskoningin kan wel een nieuw kerstkapsel gebruiken. Pak snel je schaar en ga aan de slag!

 • IJskoningin: make-over voor een moeder
  Spelen
  IJskoningin: make-over voor een moeder
  2269 keer gespeeld

  Zo nu en dan heeft elke moeder een make-over nodig om weer even de oude te zijn, ook een ijskoningin. Van huidverzorging tot nieuwe kleren, deze magische moeder laat het helemaal aan jou over om haar unieke ijzige glans terug te krijgen.

 • Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  Spelen
  Annie and Eliza's: Social Media Adventure
  27 keer gespeeld

  Annie en Eliza bereiden zich voor om hun favoriete social-media-app op stelten te zetten! Help ze in dit aankleed- en ontwerpspel om met allerlei te gekke outfits en een paar gave kapsels hun volgers te imponeren. Kun jij voor elke dagelijkse uitdaging de perfecte stijl voor ze creëren?

 • Prinses: selfie voor de herfst
  Spelen
  Prinses: selfie voor de herfst
  138 keer gespeeld

  De herfst is eindelijk aangebroken en deze drie prinsessen zijn vastberaden om de perfecte selfie voor het jaargetijde te maken. Kun jij ze helpen met het ontwerpen van een paar te gekke outfits? Kies wat fantastische make-up, prachtige truien en andere artikelen die ze kunnen dragen. Zodra je klaar bent, kun je foto's van ze maken onder de bomen van hun lievelingspark.

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Spelen
  Trouwkus van een IJskoningin
  1791 keer gespeeld

 • IJskoningin: echte tandarts
  Spelen
  IJskoningin: echte tandarts
  427 keer gespeeld

  Deze coole koningin heeft last van haar gebit. Ga samen met haar naar de tandarts en kijk wat er aan de hand is in dit leuke verzorgspel.

 • IJskoningin: relatieperikelen
  Spelen
  IJskoningin: relatieperikelen
  520 keer gespeeld

  De ijskoningin vindt dat zij en haar vriendje Jack uit elkaar zijn gegroeid en daarom wil ze het uitmaken. Kun jij haar advies geven in dit online spel? Help haar met het schrijven van een afscheidsbrief en het vinden van een nieuw vriendje.

 • Cindy's kapsalon
  Spelen
  Cindy's kapsalon
  614 keer gespeeld

  Deze knappe kapster knipt de coolste kapsels!

 • Koningin van het schoolfeest
  Spelen
  Koningin van het schoolfeest
  60 keer gespeeld

  Als je koningin van het schoolfeest wilt worden, zul je er wel wat voor moeten doen...

 • Sneeuwkoningin 3
  Spelen
  Sneeuwkoningin 3
  2490 keer gespeeld

  De ijskoude koningin is weer teruggekeerd. Alleen jij kunt de elfen beschermen...

 • Sneeuwkoningin 4
  Spelen
  Sneeuwkoningin 4
  10532 keer gespeeld

  De sneeuwkoningin heeft alles in ijs veranderd en de zeemeerminnen zijn in gevaar. Red ze!

 • Eliza's Wedding Planner
  Spelen
  Eliza's Wedding Planner
  51 keer gespeeld

  Eliza wil dat haar trouwdag de mooiste dag van haar leven wordt en dus kan ze wel wat hulp gebruiken! Ze wil jou graag inhuren als weddingplanner in dit online simulatie- en ontwerpspel. Kun jij ervoor zorgen dat alles perfect verloopt? Kies haar jurk, help haar met haar make-up, maak de uitnodigingen en nog veel meer.

 • Modieuze ijskoningin
  Spelen
  Modieuze ijskoningin
  202 keer gespeeld

  Deze koningin is een echte fashionista maar vandaag weet ze niet wat ze aan moet trekken. Neem een kijkje in haar kledingkast en kies een fantastische outfit voor haar uit in dit leuke aankleedspel.

 • Snow Queen Mobile
  Spelen
  Snow Queen Mobile
  776 keer gespeeld

  De sneeuwkoningin heeft een stel ijzige uitdagingen voor je bedacht. Hoe snel kun jij de betoverde edelstenen verwijderen in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel?

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  2906 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  Spelen
  Prinsessen: imponeer je schoolliefje
  199 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn alle drie vastberaden om het hart van hun geheime liefde te veroveren. Help jij ze om de ware liefde te vinden in dit fantastische aankleed- en ontwerpspel? Ze hopen met een paar hele gave outfits en mooie make-up zo aantrekkelijk mogelijk te zijn en een vriendje te krijgen.

 • Prinses: beste vrijand
  Spelen
  Prinses: beste vrijand
  16 keer gespeeld

  Deze prinsessen zouden vriendinnen moeten zijn, maar het lijkt alsof ze nooit met elkaar overweg kunnen. Nu proberen ze allebei met dezelfde jongen op school uit te gaan! Welke van deze vrijanden wint zijn hart in dit knotsgekke romantische aankleedspel? Kies de perfecte muziekmix voor ze uit terwijl ze allebei een paar aantrekkelijke outfits ontwerpen.

 • Feest in de tandartspraktijk
  Spelen
  Feest in de tandartspraktijk
  736 keer gespeeld

  Het is weer een drukke ochtend in deze tandartspraktijk. Kan jij het gebit van alle patiënten snel controleren in deze medische simulatiegame?

 • Prinsessen: uitdaging met kledingkasten
  Spelen
  Prinsessen: uitdaging met kledingkasten
  71 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben tientallen waanzinnig gave outfits in hun kast hangen. Daarom gaan ze de uitdaging met elkaar aan in deze wilde aankleed- en ontwerpgame. Doe met ze mee en plunder hun kledingkasten om een paar te gekke gloednieuwe stijlen te ontwerpen.

 • Sneeuwkoningin 2
  Spelen
  Sneeuwkoningin 2
  2515 keer gespeeld

  Bevrijd de elfen uit de klauwen van deze kille koningin in dit puzzelspelletje.

 • Prinsessen: zomerkleuren
  Spelen
  Prinsessen: zomerkleuren
  0 keer gespeeld

  De zomer is aangebroken! Help jij deze trendy prinsessen om de mooist mogelijke outfits en accessoires voor het seizoen te ontwerpen? Ze willen er in dit online aankleedspel helemaal te gek uitzien!

 • IJskoningin: make-over
  Spelen
  IJskoningin: make-over
  836 keer gespeeld

 • Feest op het dak
  Spelen
  Feest op het dak
  101 keer gespeeld

  Er is vanavond een groot concert, maar deze modieuze meiden gaan eerst naar een feest op een dak. Daar hebben ze natuurlijk wel een coole outfit voor nodig. Kun jij ze voordat het feest begint een handje helpen met hun kleren en accessoires in dit aankleed- en ontwerpspel?

 • Princess: Colorful Fashionistas
  Spelen
  Princess: Colorful Fashionistas
  256 keer gespeeld

  Deze vijf jonge prinsessen werken allemaal aan een nieuwe stijl. Kun jij ze helpen om een paar spectaculaire outfits te maken in Princess: Colorful Fashionistas?

  Je kunt kiezen uit een heleboel prachtige jurken, accessoires en nog veel meer. Denk je dat je een fantastische look kunt ontwerpen voor elke prinses? 

  We hebben nog veel meer gave modespellen en prinsessenspellen. Ellie: Get Ready With Me, Fashion Addicted Princesses en Princess Fashion Blogger zijn nog maar drie voorbeelden hiervan! 

  Spelbediening 

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om fantastische outfits voor de prinsessen te maken.
 • Duistere koningin: kast opruimen
  Spelen
  Duistere koningin: kast opruimen
  586 keer gespeeld

  Het is één grote griezelige puinhoop in de kast van deze duistere koningin. Kun jij haar helpen met opruimen in dit online spel voor meiden? Zoek gewoon alle voorwerpen, als je durft...

 • IJskoningin: familiedag met de tweeling
  Spelen
  IJskoningin: familiedag met de tweeling
  3337 keer gespeeld

  Deze jonge koningin is net bevallen van een tweeling en ze komt handen tekort. Help haar om de woonkamer op te ruimen voordat zij en de koning zich terugtrekken om samen van hun pasgeboren baby's te genieten in dit leuke simulatiespel.

 • Ice Queen Movie Time
  Spelen
  Ice Queen Movie Time
  20 keer gespeeld

  Deze coole koningin wil een avondje bankhangen om naar een van haar favoriete films te kijken. Help haar om een comfortabele pyjama en wat heerlijke snacks uit te kiezen voordat ze op “afspelen” drukt in dit knusse aankleedspel.

 • Missie voor de koningin
  Spelen
  Missie voor de koningin
  27 keer gespeeld

  Kun jij alle monsters onschadelijk maken zodat de koningin haar vader kan bezoeken?

 • IJskoningin: art deco mode
  Spelen
  IJskoningin: art deco mode
  26 keer gespeeld

  Deze stijlvolle koningin is op zoek naar een op maat gemaakte jurk. Help haar er eentje te ontwerpen in dit magische aankleedspel. O, en geef haar ook een nieuw kapsel als je wilt.

 • Feeënkoningin van vuur
  Spelen
  Feeënkoningin van vuur
  19 keer gespeeld

  Deze magische feeënkoningin heeft de kunst van het beheersen van vuur volledig onder de knie, maar hoe zit het met de mode? Daar valt nog heel wat op aan te merken. Zou jij haar kunnen helpen met een snelle make-over? Ze zou graag wat nieuwe make-up en nog veel meer willen uitproberen in dit betoverende online spel voor meisjes.

 • Legendarische mode: Marie Antoinette
  Spelen
  Legendarische mode: Marie Antoinette
  0 keer gespeeld

  Ga op een magische tijdreis en bezoek Versailles waar Marie Antoinette al op je staat te wachten. De legendarische Franse koningin wil je graag een rondleiding geven door haar prachtige paleis. Ze zal ook haar beste modetips met je delen en je de hipste stijlen van de 18e eeuw laten zien!