Single-player Spellen

 • Pet Connect
  Spelen
  Pet Connect
  10096 keer gespeeld

  Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  915 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Pirates! The Match 3 Game
  Spelen
  Pirates! The Match 3 Game
  903 keer gespeeld

  Deze dappere boekaniers zijn erop uit in een episch avontuur over de open zeeën. Maar ze zijn niet naar schatten op zoek. Ze hebben al meer dan genoeg! Kan jij ze helpen om alle juwelen in hun schatkisten met elkaar te verbinden in dit drie-op-een-rij-puzzelspel?

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  123906 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Mahjong
  Spelen
  Mahjong
  2037 keer gespeeld

  Speel deze traditionele versie van het populaire spel. Hoe snel kun jij alle tegels van het bord verwijderen? Wees er snel bij, want de klok tikt door.

 • Slope
  Spelen
  Slope
  4268 keer gespeeld

  Verken een neonwereld en probeer te voorkomen dat de verlichte bal van de baan rolt. Vermijd de zijkanten en kijk hoe ver je komt in dit zenuwslopende 3D-spel.

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  5871 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • 3D-boer
  Spelen
  3D-boer
  3722 keer gespeeld

  Kun jij deze boerderij laten groeien? Verzorg je gewassen en oogst ze met je tractor in dit 3D-boerderijspel.

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  5754 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Torenverdediging: ballonnenaanval 5
  Spelen
  Torenverdediging: ballonnenaanval 5
  5560 keer gespeeld

  De eeuwenoude strijd tussen de ballonnen en de apen wordt voortgezet... Speel speciale torens vrij en bouw supercoole gebouwen om ballonnen te laten knallen in dit strategische spelletje met 50 uitdagende levels.

 • Rainforest Adventure
  Spelen
  Rainforest Adventure
  1141 keer gespeeld

  Stap dit betoverende bos binnen en match alle objecten op het bord zo snel als je kunt. Als je tijdens het spelen van dit uitdagende puzzelspel vastloopt, kun je ook krachtige tokens gebruiken.

 • Flip Master
  Spelen
  Flip Master
  4498 keer gespeeld

  Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?

 • Puinruimers in Moskou
  Spelen
  Puinruimers in Moskou
  1015 keer gespeeld

  Klaar voor wat herrie? Het gaat hier flink knallen!

 • I want to be a Billionaire 2
  Spelen
  I want to be a Billionaire 2
  4038 keer gespeeld

  Wie wil er weer miljardair worden? Als jij denkt dat je genoeg zakeninstinct hebt om het te kunnen maken in dit populaire vaardigheidsspel, moet je nu aan de slag gaan. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld rollen!

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  9655 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  7364 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • Free Running
  Spelen
  Free Running
  2851 keer gespeeld

  Verzamel oplichtende icoontjes en ren en spring over gevaarlijke daken. Ontwijk hindernissen en spring over gaten om het einde van het level te behalen. Zorg dat je ongedeerd blijft tijdens je race door dit sportspel.

 • Politie vs. dief: achtervolging
  Spelen
  Politie vs. dief: achtervolging
  6870 keer gespeeld

  Deze dieven zijn op de vlucht en ze hebben ook nog een paar coole bolides gestolen. Jij moet ze vangen voordat ze ontsnappen. De klok tikt door dus wees er snel bij. Spring in je politiewagen en sla ze in de boeien in dit spannende racespel.

 • Speed Racing Pro 2
  Spelen
  Speed Racing Pro 2
  5620 keer gespeeld

  In dit coole racespel bepaal jij hoe je je tegenstanders wilt verslaan. Wil je als eerste de finish bereiken, of schakel je ze uit in een race tegen de klok? De keuze is aan jou!

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  4250 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Death Chase Racing
  Spelen
  Death Chase Racing
  1526 keer gespeeld

  Haal jij de eindstreep van deze racebanen? Deze dodenrace is niet voor zwakkelingen. Raas door bochten en muren en neem het op tegen je tegenstanders in dit doldwaze racespel. Verzamel ondertussen munten voor upgrades tussen evenementen door.

 • Driftrace 2
  Spelen
  Driftrace 2
  895 keer gespeeld

  Ben je klaar om achter het stuur van een van deze supersnelle racewagens te springen? Race op acht verschillende banen en stel je rijvaardigheden op de proef in dit intense racespel.

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  4659 keer gespeeld

  desc

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  8762 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Snipers Wars
  Spelen
  Snipers Wars
  1506 keer gespeeld

  Agenten, schurken en sluipschutters nemen het allemaal tegen elkaar op in dit intense actiespel voor meerdere spelers. Vind een wapen en maak je klaar voor de strijd. Het is erop of eronder!

 • Dynamons World
  Spelen
  Dynamons World
  1834 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.

 • 3D-topsnelheid
  Spelen
  3D-topsnelheid
  1162 keer gespeeld

  Verken de straten van deze stad in verschillende coole sportwagens in dit 3D-racespel. Behaal hoge snelheden en raas langs wolkenkrabbers op allerlei snelwegen.

 • Adam en Eva 3
  Spelen
  Adam en Eva 3
  1358 keer gespeeld

  Beleef nieuwe avonturen met deze maffe holbewoner en zijn vriendin. Waar zouden ze nu weer terechtkomen?

 • Sportscar Grand Prix
  Spelen
  Sportscar Grand Prix
  840 keer gespeeld

  Heb je zin om even lekker te scheuren? Of ga je voor het kampioenschap? In dit racespel kan het allebei. Pas je wagen aan voordat je naar de start gaat.

 • Beste klassieke mahjong combinatie
  Spelen
  Beste klassieke mahjong combinatie
  1161 keer gespeeld

  Ben jij pienter genoeg om alle uitdagende mahjong puzzels op te lossen die jou te wachten staan in deze traditionele versie van het klassieke spel? Combineer de stenen zo snel als je kan.

 • Evo-racer
  Spelen
  Evo-racer
  7533 keer gespeeld

  Geniet van een wilde rit in een terreinwagen in dit spannende autospel. Verken de straten van een stad, rij door het platteland of trotseer zelfs een berghelling.

 • 3D-trailers parkeren
  Spelen
  3D-trailers parkeren
  2655 keer gespeeld

  Er staan je talloze parkeeruitdagingen te wachten in dit 3D-autospel. Kun jij deze grote vrachtwagens door de stad manoeuvreren voordat je ze op krappe parkeerplaatsen plaatst?

 • Moto Trials Off Road 2
  Spelen
  Moto Trials Off Road 2
  3190 keer gespeeld

  Stap op je motor en voer de meeste waanzinnige stunts uit in dit coole racespel. Denk je dat jij de finish kunt bereiken?

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  5593 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2103 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • My Block World
  Spelen
  My Block World
  1039 keer gespeeld

  In dit spel stap je in een virtuele wereld, geïnspireerd op Minecraft. Kun jij deze wereld aanpassen en bruisender maken met een collectie van unieke mensen, dieren en allerlei andere leuke dingen?