• Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  297462 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Realm Grinder
  Spelen
  Realm Grinder
  124689 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Bubble Pop Story
  Spelen
  Bubble Pop Story
  113922 keer gespeeld

  Laat de kleurrijke bubbels maar knallen en probeer een zo hoog mogelijke score te behalen in het gloednieuwe puzzelspel Bubble Pop Story! Geniet van de prachtige graphics en de leuke gameplay!

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  112618 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  112125 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  109988 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Algerian Patience Solitaire
  Spelen
  Algerian Patience Solitaire
  86407 keer gespeeld

  Je concentratie en geduld wordt zeker beloond in deze online versie van het beruchte solitaire-spel. Hoe snel kun jij alle kaarten koppelen?

 • Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  80959 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  79716 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • Mysterieuze schat van de zee
  Spelen
  Mysterieuze schat van de zee
  73958 keer gespeeld

  Diep in de zee ligt een prachtige schat! Maak een rij van drie gelijke symbolen door de naastliggende tegels te verwisselen. Verzamel verschillende magische effecten die je kunt gebruiken op je speelbord. Ontdek de schat van de mysterieuze zee!

 • Neonbiker
  Spelen
  Neonbiker
  64195 keer gespeeld

  Deze biker staat op het punt om aan een van de moeilijkste racecircuits ter wereld te beginnen. Kun jij hem helpen met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts in dit intense, futuristische racespel?

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  64169 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Knife Hit
  Spelen
  Knife Hit
  60653 keer gespeeld

  Er staat je een echte uitdaging te wachten in dit intense actiespel. Hoeveel messen kun je gooien naar deze draaiende boomstammen? Gebruik elk mes om elk level te voltooien. Er staan je ook heftige baasgevechten te wachten. Denk je dat je het allemaal aankan?

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  54153 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  53113 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • I want to be a Billionaire 2
  Spelen
  I want to be a Billionaire 2
  52569 keer gespeeld

  Wie wil er weer miljardair worden? Als jij denkt dat je genoeg zakeninstinct hebt om het te kunnen maken in dit populaire vaardigheidsspel, moet je nu aan de slag gaan. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld rollen!

 • Slijmmaker
  Spelen
  Slijmmaker
  48516 keer gespeeld

  Het is slijmtijd! Pak alle virtuele ingrediënten die je nodig hebt, samen met een kom om ze in te doen. Kun jij een supersmerig en supercool slijm maken?

 • Pet Connect
  Spelen
  Pet Connect
  46546 keer gespeeld

  Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  40263 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  39987 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  38715 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Liefdestest 2.0
  Spelen
  Liefdestest 2.0
  37321 keer gespeeld

  Zijn jij en je vriendje of vriendinnetje voor elkaar gemaakt? Ontdek het met deze mystieke machine...

 • Forest Match
  Spelen
  Forest Match
  35719 keer gespeeld

  Verzamel krachtige boosters terwijl je een schilderachtig bos verkent in dit drie-op-een-rij puzzelspel. Verbind tijdens je avontuur zo snel mogelijk verschillende soorten fruit.

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  35587 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • Hill Racing Challenge
  Spelen
  Hill Racing Challenge
  34596 keer gespeeld

  Stap in je auto en tart alle natuurwetten in dit verslavende racespelletje.

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  34177 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

 • Basketball FRVR
  Spelen
  Basketball FRVR
  32951 keer gespeeld

  Hoeveel hoops scoor jij in dit intensieve basketbalspel? Als je mist, dan is het spel afgelopen. Weet wat je doet en blijf gefocused.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  31069 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • Bob de slak 5: een liefdesverhaal
  Spelen
  Bob de slak 5: een liefdesverhaal
  30255 keer gespeeld

  Bob de slak komt eindelijk uit zijn schulpje, maar de weg naar liefde is vol gevaar...

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  27322 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Moto X3M
  Spelen
  Moto X3M
  25203 keer gespeeld

  Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.

 • Piggy Fight
  Spelen
  Piggy Fight
  23438 keer gespeeld

  Dit boze varkentje heeft een drukke dag voor de boeg. Hij moet allemaal doelen vernietigen, maar gelukkig heeft hij een heel arsenaal aan coole wapens tot zijn beschikking. Kun jij hem een handje helpen in dit toffe actiespel?

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  22102 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Classic Solitaire
  Spelen
  Classic Solitaire
  22079 keer gespeeld

  Train je Solitaire-vaardigheden in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten van tafel spelen?

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  21260 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  21011 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.