Eindeloos Rennenspellen

 • Run
  Spelen
  Run
  135524 keer gespeeld

  Ren je rot in de ruimte!

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  42983 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  15914 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • Free Running
  Spelen
  Free Running
  12398 keer gespeeld

  Verzamel oplichtende icoontjes en ren en spring over gevaarlijke daken. Ontwijk hindernissen en spring over gaten om het einde van het level te behalen. Zorg dat je ongedeerd blijft tijdens je race door dit sportspel.

 • Kawairun
  Spelen
  Kawairun
  10860 keer gespeeld

  Kawai is erg gevoelig. Als hij rent, is hij zo blij als een kind. Maar als hij valt, huilt hij als een baby.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  5505 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Rainbow Poop
  Spelen
  Rainbow Poop
  4855 keer gespeeld

  Bereik het toilet voordat het te laat is! Dit arme drolletje moet heel nodig naar het toilet, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kun jij hem zo snel mogelijk naar het toilet leiden? Spring van platform naar platform, ontwijk de obstakels en zorg dat je het wc-papier niet raakt. Naar de wc gaan is nog nooit zo leuk geweest!

 • Skatelander
  Spelen
  Skatelander
  1578 keer gespeeld

  Hé skater, zou je het liefst voor altijd op je board willen staan? Vergeet dan die halfpipe maar: in Skatelander is de hele wereld jouw stuntterrein. En net als in de echte wereld zijn er geen grenzen of beperkingen. Het spel houdt pas op als jij dat wilt. Ontwijk obstakels in verschillende omgevingen in deze mix tussen een Crossy Road-achtig spel en een actierijk skateboardspel.

 • Rennen of roosteren
  Spelen
  Rennen of roosteren
  1471 keer gespeeld

  Deze arme kip laat zich niet zo makkelijk plukken! Help hem ontsnappen uit de gigantische keuken in dit doldwaze actiespel. Maar hij moet wel muizenvallen, keukenkastjes en kleverige toetjes zien te ontwijken die tussen hem en zijn vrijheid staan!

 • Bike Blast
  Spelen
  Bike Blast
  1377 keer gespeeld

  Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?

 • Angry Gran Run: Australia
  Spelen
  Angry Gran Run: Australia
  982 keer gespeeld

  De wereldberoemde chagrijnige oma is terug om de straten van Sydney onveilig te maken. Ben je klaar om haar een handje te helpen? Ontwijk de obstakels en laat die Aussies zien wie de baas is in dit waanzinnige actiespel.

 • 3D stierenren
  Spelen
  3D stierenren
  437 keer gespeeld

  Deze stier krijgt vanmiddag wat broodnodige lichamelijke oefening. In deze 3D racegame heeft zijn fokker een grappig obstakelparcours gebouwd waarmee hij weer in topvorm kan raken. Ga met de stier mee als hij tonnen omstoot, door brandende hoepels springt, wrattenzwijnen ontwijkt en een boel lekkernijen opeet terwijl hij op de finishlijn afstormt.

 • Ponyrace
  Spelen
  Ponyrace
  327 keer gespeeld

  Spring over de obstakels en galoppeer naar de finish!

 • The Little Fox
  Spelen
  The Little Fox
  317 keer gespeeld

  Deze moedige vos is op een missie in de kosmos in dit leuke avonturenspel. Kun je hem beschermen terwijl hij heel veel nieuwe werelden verkent? Hij heeft je nodig om hem te helpen bij het verzamelen van power-ups en het vermijden van kloven terwijl hij zijn opwindende tocht volgt.

 • Run Ninja Run 3
  Spelen
  Run Ninja Run 3
  316 keer gespeeld

  Gebruik al die ninja-vaardigheden die je hebt geleerd tijdens je training in deze gloednieuwe runner game, Run Ninja Run 3. Spring over obstakels, verzamel schatten en zorg ervoor dat de vijand je niet te pakken krijgt!

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  293 keer gespeeld

  Deze schatzoeker zit zwaar in de penarie op een exotisch eiland. De lokale bevolking is het er totaal niet mee eens dat hij alle gouden munten steelt. Kun jij hem veilig houden terwijl hij het ondertussen op een lopen zet in dit spannende avonturenspel?

 • Craft-renner
  Spelen
  Craft-renner
  290 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze rengame? Er zit een zombie op je hielen en je moet explosieven, boze mastodonten en nog veel meer obstakels ontwijken! Pas ook op voor de tientallen mijnkarretjes en lavapoelen die je pad versperren!

 • Slapeloosheid
  Spelen
  Slapeloosheid
  267 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een actierijk avontuur in dit superleuke 2D-spelletje voor in je browser. Aan jou de taak om de wereld te beschermen tegen het kwaad.

 • Euro Soccer Sprint
  Spelen
  Euro Soccer Sprint
  266 keer gespeeld

  Ontwijk tegenstanders, verzamel munten en laat de wereld zien dat jullie het beste voetbalelftal van de planeet zijn!

 • Boze losgeslagen oma - Japan
  Spelen
  Boze losgeslagen oma - Japan
  264 keer gespeeld

  De beruchte oma gaat Japan laten beven met haar razernij! Vandaag is ze nog pittiger dan gewoonlijk. Ga met haar mee terwijl ze uit een gekkenhuis breekt en elke rotzak die ze tegenkomt een pak slaag geeft! In deze knotsgekke actiegame moet jij haar helpen om enorme sushirollen, riksja's en nog veel meer te ontwijken.

 • Bukken of springen
  Spelen
  Bukken of springen
  231 keer gespeeld

  Bukken of springen? Die vraag bepaalt hoe ver je komt in dit waanzinnige racespelletje.

 • Rennende ridder
  Spelen
  Rennende ridder
  220 keer gespeeld

  Deze arme ridder wordt achternagezeten door een boos skelet. Kun jij hem helpen ontsnappen?

 • Yeti-sensatie
  Spelen
  Yeti-sensatie
  164 keer gespeeld

  Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!

 • Jump and Bounce
  Spelen
  Jump and Bounce
  161 keer gespeeld

  Stuit je weg naar de overwinning in een leuk spring-, hop- en brokkelspel. Vermijd de obstakels in deze lego-achtige wereld van gevaarlijke blokken. Perfect stuiteren en timing zijn de sleutel om het einde te bereiken. Als je klaar bent, kun je springen van vreugde!

 • Rennende peper
  Spelen
  Rennende peper
  152 keer gespeeld

  Deze rode peper is niet alleen erg pittig, maar kan ook nog eens heel hard rennen!

 • Valerian Space Run
  Spelen
  Valerian Space Run
  131 keer gespeeld

  Ga met Valerian en zijn kornuiten op een te gekke tocht door Alpha, de Stad van Duizend Planeten. Zoek de vele waardevolle munten, maar let op de gevaarlijke barrières, enorme gaten en andere gevaren om te vermijden tijdens het lopen, springen en glijden door de intergalactische metropool. Help ze niet ten onder te gaan in dit intense actiespel, gebaseerd op de sci-fi blockbuster van Luc Besson.

 • Gravity Guy
  Spelen
  Gravity Guy
  113 keer gespeeld

  Gravity Guy rent voor zijn leven want er zit een robotagent achter hem aan die hem alle hoeken van de futuristische wereldstad laat zien. Hij mag niet worden gepakt dus het is maar goed dat hij een jumpsuit bij zich heeft waarmee hij de wetten van de zwaartekracht kan tarten. Ren je met hem mee?

 • Aanval van de eenhoornrobot
  Spelen
  Aanval van de eenhoornrobot
  112 keer gespeeld

  Ga op een betoverend vechtavontuur met deze magische eenhoornrobot in dit gratis online spel!

 • Rapid Rabbit Rush
  Spelen
  Rapid Rabbit Rush
  109 keer gespeeld

  Dit dappere konijntje gaat op zoek naar wortels. Help haar om barrières te ontwijken en onder hekken door te glijden terwijl ze ondertussen handige power-ups en heerlijke groenten verzamelt. Zorg jij ervoor dat haar niets overkomt in dit schattige renspel?

 • Circus: nieuwe avonturen
  Spelen
  Circus: nieuwe avonturen
  98 keer gespeeld

  Deze waaghals staat weer klaar voor een nieuwe serie waanzinnige stunts.

 • Ontsnappen uit school
  Spelen
  Ontsnappen uit school
  84 keer gespeeld

  De leraar zit je achterna en dus zit er maar één ding op: RENNEN!

 • Kerkerloop
  Spelen
  Kerkerloop
  80 keer gespeeld

  Ren door de kerker en ontwijk de obstakels. Spring over de vaten en pas op voor de scherpe zwaarden die uit het plafond komen zetten. Verzamel zo veel mogelijk schilden. Hoe ver kun jij komen?

 • Picnic Panic
  Spelen
  Picnic Panic
  80 keer gespeeld

  Picknicks in het bos kunnen dolle pret zijn ... zolang hongerige carnivoren zichzelf niet uitnodigen! Deze arme stakker is de enige overlevende van een afschuwelijke berenaanval. Kan jij voorkomen dat hij het volgende berenmaaltje wordt en ervoor zorgen dat hij het niet in zijn broek doet terwijl hij de benen neemt in dit wilde actiespel?

 • Speedy Ball
  Spelen
  Speedy Ball
  68 keer gespeeld

  Deze stuiterbal moet binnen de tijd de eindstreep zin te halen. Kun jij de bal een handje helpen? Bestuur hem en ontwijk de gaten terwijl je ondertussen probeert de gekleurde vierkantjes te raken die je een boost geven.

 • RunKaiju Run
  Spelen
  RunKaiju Run
  65 keer gespeeld

  Kaiju is running for his live but naked. Get him the eggs he want so he can proceed to the next levels and make sure you jump over obstacles.

 • Rennen met Kaiju
  Spelen
  Rennen met Kaiju
  62 keer gespeeld

  Kaiju heeft eieren nodig, en snel! Waarom? Misschien wil hij een omelet maken... Download Run Kaiju Run in de App Store : https://app.adjust.com/7ewvrh