Eindeloos Rennenspellen

 • Run
  Spelen
  Run
  145386 keer gespeeld

  Ren je rot in de ruimte!

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  45727 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Bus & Subway Runner 3D
  Spelen
  Bus & Subway Runner 3D
  17014 keer gespeeld

  Deze jongen wilde alleen zijn stad verkennen op zijn nieuwe hoverboard toen een gemene agent hem op de bon wilde slingeren. Help hem ontsnappen van deze chagrijnige agent in dit online actiespel.

 • Free Running
  Spelen
  Free Running
  12810 keer gespeeld

  Verzamel oplichtende icoontjes en ren en spring over gevaarlijke daken. Ontwijk hindernissen en spring over gaten om het einde van het level te behalen. Zorg dat je ongedeerd blijft tijdens je race door dit sportspel.

 • Kawairun
  Spelen
  Kawairun
  11116 keer gespeeld

  Kawai is erg gevoelig. Als hij rent, is hij zo blij als een kind. Maar als hij valt, huilt hij als een baby.

 • Skate Hooligans
  Spelen
  Skate Hooligans
  6313 keer gespeeld

  Deze skater heeft per ongeluk een ruit gebroken met zijn voetbal en nu wordt hij achternagezeten door een boze agent! Kun jij voorkomen dat hij wordt gearresteerd in dit racespel? Ontwijk de trucks, duik onder de obstakels door en vergeet niet om de munten te verzamelen.

 • Rainbow Poop
  Spelen
  Rainbow Poop
  4982 keer gespeeld

  Bereik het toilet voordat het te laat is! Dit arme drolletje moet heel nodig naar het toilet, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Kun jij hem zo snel mogelijk naar het toilet leiden? Spring van platform naar platform, ontwijk de obstakels en zorg dat je het wc-papier niet raakt. Naar de wc gaan is nog nooit zo leuk geweest!

 • Skatelander
  Spelen
  Skatelander
  1706 keer gespeeld

  Hé skater, zou je het liefst voor altijd op je board willen staan? Vergeet dan die halfpipe maar: in Skatelander is de hele wereld jouw stuntterrein. En net als in de echte wereld zijn er geen grenzen of beperkingen. Het spel houdt pas op als jij dat wilt. Ontwijk obstakels in verschillende omgevingen in deze mix tussen een Crossy Road-achtig spel en een actierijk skateboardspel.

 • Bike Blast
  Spelen
  Bike Blast
  1527 keer gespeeld

  Deze twee fietsers razen door hun woonplaats die bezaaid ligt met obstakels en andere dingen waar ze echt niet tegenaan willen knallen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen ongelukken maken met hun fiets in dit spannende racespel?

 • Rennen of roosteren
  Spelen
  Rennen of roosteren
  1505 keer gespeeld

  Deze arme kip laat zich niet zo makkelijk plukken! Help hem ontsnappen uit de gigantische keuken in dit doldwaze actiespel. Maar hij moet wel muizenvallen, keukenkastjes en kleverige toetjes zien te ontwijken die tussen hem en zijn vrijheid staan!

 • Angry Gran Run: Australia
  Spelen
  Angry Gran Run: Australia
  1077 keer gespeeld

  De wereldberoemde chagrijnige oma is terug om de straten van Sydney onveilig te maken. Ben je klaar om haar een handje te helpen? Ontwijk de obstakels en laat die Aussies zien wie de baas is in dit waanzinnige actiespel.

 • Yeti-sensatie
  Spelen
  Yeti-sensatie
  900 keer gespeeld

  Als deze yeti wordt gepakt, zullen de kranten er vol van staan! Verzamel zoveel mogelijk bessen en pas op dat je niet tegen de obstakels botst!

 • Angry Gran: London
  Spelen
  Angry Gran: London
  814 keer gespeeld

  Deze hollende oma gaat weer eens door het lint! Knal samen met haar punkers omver, ontwijk straatnaamborden en spring over de iconische rode telefooncellen van Londen. Kun jij ervoor zorgen dat ze geen heup breekt in dit wilde actiespel?

 • 3D stierenren
  Spelen
  3D stierenren
  437 keer gespeeld

  Deze stier krijgt vanmiddag wat broodnodige lichamelijke oefening. In deze 3D racegame heeft zijn fokker een grappig obstakelparcours gebouwd waarmee hij weer in topvorm kan raken. Ga met de stier mee als hij tonnen omstoot, door brandende hoepels springt, wrattenzwijnen ontwijkt en een boel lekkernijen opeet terwijl hij op de finishlijn afstormt.

 • Ponyrace
  Spelen
  Ponyrace
  409 keer gespeeld

  Spring over de obstakels en galoppeer naar de finish!

 • Speedy Ball
  Spelen
  Speedy Ball
  377 keer gespeeld

  Deze stuiterbal moet binnen de tijd de eindstreep zin te halen. Kun jij de bal een handje helpen? Bestuur hem en ontwijk de gaten terwijl je ondertussen probeert de gekleurde vierkantjes te raken die je een boost geven.

 • Run Ninja Run 3
  Spelen
  Run Ninja Run 3
  334 keer gespeeld

  Gebruik al die ninja-vaardigheden die je hebt geleerd tijdens je training in deze gloednieuwe runner game, Run Ninja Run 3. Spring over obstakels, verzamel schatten en zorg ervoor dat de vijand je niet te pakken krijgt!

 • Euro Soccer Sprint
  Spelen
  Euro Soccer Sprint
  327 keer gespeeld

  Ontwijk tegenstanders, verzamel munten en laat de wereld zien dat jullie het beste voetbalelftal van de planeet zijn!

 • The Little Fox
  Spelen
  The Little Fox
  317 keer gespeeld

  Deze moedige vos is op een missie in de kosmos in dit leuke avonturenspel. Kun je hem beschermen terwijl hij heel veel nieuwe werelden verkent? Hij heeft je nodig om hem te helpen bij het verzamelen van power-ups en het vermijden van kloven terwijl hij zijn opwindende tocht volgt.

 • Tropisch avontuur
  Spelen
  Tropisch avontuur
  293 keer gespeeld

  Deze schatzoeker zit zwaar in de penarie op een exotisch eiland. De lokale bevolking is het er totaal niet mee eens dat hij alle gouden munten steelt. Kun jij hem veilig houden terwijl hij het ondertussen op een lopen zet in dit spannende avonturenspel?

 • Craft-renner
  Spelen
  Craft-renner
  290 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze rengame? Er zit een zombie op je hielen en je moet explosieven, boze mastodonten en nog veel meer obstakels ontwijken! Pas ook op voor de tientallen mijnkarretjes en lavapoelen die je pad versperren!

 • Ontsnappen uit school
  Spelen
  Ontsnappen uit school
  286 keer gespeeld

  De leraar zit je achterna en dus zit er maar één ding op: RENNEN!

 • Slapeloosheid
  Spelen
  Slapeloosheid
  267 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een actierijk avontuur in dit superleuke 2D-spelletje voor in je browser. Aan jou de taak om de wereld te beschermen tegen het kwaad.

 • Boze losgeslagen oma - Japan
  Spelen
  Boze losgeslagen oma - Japan
  264 keer gespeeld

  De beruchte oma gaat Japan laten beven met haar razernij! Vandaag is ze nog pittiger dan gewoonlijk. Ga met haar mee terwijl ze uit een gekkenhuis breekt en elke rotzak die ze tegenkomt een pak slaag geeft! In deze knotsgekke actiegame moet jij haar helpen om enorme sushirollen, riksja's en nog veel meer te ontwijken.

 • Bukken of springen
  Spelen
  Bukken of springen
  231 keer gespeeld

  Bukken of springen? Die vraag bepaalt hoe ver je komt in dit waanzinnige racespelletje.

 • Aanval van de eenhoornrobot
  Spelen
  Aanval van de eenhoornrobot
  230 keer gespeeld

  Ga op een betoverend vechtavontuur met deze magische eenhoornrobot in dit gratis online spel!

 • Rennende ridder
  Spelen
  Rennende ridder
  220 keer gespeeld

  Deze arme ridder wordt achternagezeten door een boos skelet. Kun jij hem helpen ontsnappen?

 • Rennend konijntje
  Spelen
  Rennend konijntje
  216 keer gespeeld

  Voedsel geeft energie en dit konijntje heeft heel wat energie nodig om te kunnen blijven rennen!

 • FlakBoy Escape
  Spelen
  FlakBoy Escape
  198 keer gespeeld

  FlakBoy zit vast in een gevaarlijke fabriek. Kun jij hem helpen deze Crossy Road-achtige uitdaging te voltooien?

 • Jump and Bounce
  Spelen
  Jump and Bounce
  161 keer gespeeld

  Stuit je weg naar de overwinning in een leuk spring-, hop- en brokkelspel. Vermijd de obstakels in deze lego-achtige wereld van gevaarlijke blokken. Perfect stuiteren en timing zijn de sleutel om het einde te bereiken. Als je klaar bent, kun je springen van vreugde!

 • Rennende peper
  Spelen
  Rennende peper
  152 keer gespeeld

  Deze rode peper is niet alleen erg pittig, maar kan ook nog eens heel hard rennen!

 • Valerian Space Run
  Spelen
  Valerian Space Run
  131 keer gespeeld

  Ga met Valerian en zijn kornuiten op een te gekke tocht door Alpha, de Stad van Duizend Planeten. Zoek de vele waardevolle munten, maar let op de gevaarlijke barrières, enorme gaten en andere gevaren om te vermijden tijdens het lopen, springen en glijden door de intergalactische metropool. Help ze niet ten onder te gaan in dit intense actiespel, gebaseerd op de sci-fi blockbuster van Luc Besson.

 • Panda Training Challenge
  Spelen
  Panda Training Challenge
  124 keer gespeeld

  Train met je favoriete Kungfu panda Po in dit fantastische avontuur-platformspel, Panda Training Challenge. Help Po om zijn favoriete eten te verzamelen terwijl hij ondertussen zijn leerlingen traint!

 • Angry Gran Run: Paris
  Spelen
  Angry Gran Run: Paris
  117 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze haar konden opsluiten in een gekkenhuis. ECHT NIET! Deze mopperende grootmoeder is klaar om een spoor van vernielingen aan te richten overal in Parijs. Help haar knokken tegen uitschot en aliens in dit dwaze en wilde actiespel.

 • Gravity Guy
  Spelen
  Gravity Guy
  113 keer gespeeld

  Gravity Guy rent voor zijn leven want er zit een robotagent achter hem aan die hem alle hoeken van de futuristische wereldstad laat zien. Hij mag niet worden gepakt dus het is maar goed dat hij een jumpsuit bij zich heeft waarmee hij de wetten van de zwaartekracht kan tarten. Ren je met hem mee?

 • Grandpa Run 3D
  Spelen
  Grandpa Run 3D
  109 keer gespeeld

  Deze opa is nog heel goed ter been en hij probeert te ontsnappen! Kun jij hem helpen om zijn vijanden te snel af te zijn terwijl hij ondertussen auto's ontwijkt en munten verzamelt in dit grappige renspel?