Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Enchanted Waters

Enchanted Waters is een pseudo-3D ren spelletje met een twist: magische portalen zorgen ervoor dat het kronkelende pad dat je volgt zich splitst en samenkomt. Kun jij geconcentreerd genoeg blijven om je aandacht over meerdere routes te verdelen?

Hoe speel je Enchanted Waters?

Terwijl je personage over het doolhofachtige pad door het betoverde landschap rent, moet je springen om de gaten, valdeuren en andere gevaren te ontwijken. Laat je personage niet in de betoverde vijver tuimelen!

Om het nog lastiger te maken, zijn er veel magische portalen verspreid langs het pad. Als je personage door een van deze loopt, kan het pad zich in twee, drie of zelfs meer splitsen. Je personage wordt ook gekloond. Kun jij alle klonen in leven houden totdat je het punt bereikt waar het pad weer samenkomt?

Geniet van dit eindeloze doolhof runner spelletje met een strak, pastelkleurig ontwerp en veel creatieve uitdagingen.

Spelbesturing

  • Je personage rent automatisch
  • Klik of tik om te springen
  • Dubbelklik/dubbeltik om hoger te springen

Spelletjes die lijken op Enchanted Waters

Als je dit soort behendigheidsspellen leuk vindt, probeer dan ook eens het 3D-spel Tomb Runner of kijk hoe ver je kunt komen in het klassieke online ren spelletje Run. Bekijk voor meer de verzameling gratis games op onze endless runner spelletjes pagina.

Wie heeft Enchanted Waters gemaakt?

Enchanted Waters is gemaakt door Advergame Technologies Ltd.

Wanneer werd Enchanted Waters voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 12 juni 2023.