Beste van 2016

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  5526 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  2665 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  6252 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  14995 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  1525 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  1389 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  14853 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  6211 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  11270 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  2702 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  5700 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  12161 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  8068 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  2601 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  3335 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  2807 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  13293 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  11403 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  9594 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  3655 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  4197 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Summer Sports: Water Polo
  Spelen
  Summer Sports: Water Polo
  2967 keer gespeeld

  Wordt het zwemmen of verzuipen in je poging om goud behalen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde waterpolowedstrijd? Maak je tegenstanders bang door ze ballen toe te werpen die ze niet kunnen tegenhouden. Scoren is winnen... dus duik erin en scoor erop los! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  99687 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  29431 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  2492 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  23454 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  1322 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!

 • Draaiende platformen
  Spelen
  Draaiende platformen
  2003 keer gespeeld

  In dit uitdagende spelletje draait het allemaal om je reactievermogen. Denk je dat jij een topscore kunt behalen?

 • Kleurenwissel
  Spelen
  Kleurenwissel
  7708 keer gespeeld

  In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?

 • Summer Sports: Diving
  Spelen
  Summer Sports: Diving
  2551 keer gespeeld

  Duik in het coolste onderdeel van de zomerspelen! Laat je duiktalenten zien in deze verslavende duiksimulatie en hark die gouden medaille binnen. Neem deel aan een PvP-toernooi met ander Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  2510 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Rio 2016
  Spelen
  Rio 2016
  1085 keer gespeeld

  Geniet van de spanning en sensatie van Rio 2016 in dit online spel. Reis naar Rio en leid je land naar de overwinning met voetbal, tennis en vier andere onderdelen!

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  1176 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Five Nights at Freddy's 2
  Spelen
  Five Nights at Freddy's 2
  5403 keer gespeeld

  Freddy Fazbear's pizzeria is weer open! Dat kan niet fout gaan... toch? Speel dit spannende actiespelletje en ontdek of jij de nachtploeg in de gevaarlijke pizzeria overleeft.

 • Straatachtervolging
  Spelen
  Straatachtervolging
  1725 keer gespeeld

  Til racen naar een nieuw niveau met dit uitdagende racespelletje. Verzamel het geld, maar pas op dat je de agenten niet raakt!

 • Tennis Legends 2016
  Spelen
  Tennis Legends 2016
  1015 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een van je favoriete tennissterren en gebruik de power-ups om je tegenstander te verslaan in dit leuke tennisspelletje voor één of twee spelers.