• Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  3800 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Kleurenwissel
  Spelen
  Kleurenwissel
  6192 keer gespeeld

  In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  154886 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  16952 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  10942 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  10351 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  16235 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  8317 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  6605 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  1760 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  5262 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  4970 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  3120 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  3221 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  14021 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  14294 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  61500 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • College Life
  Spelen
  College Life
  1063 keer gespeeld
 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  14420 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  16845 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  35646 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  6003 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  1916 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Straatachtervolging
  Spelen
  Straatachtervolging
  1943 keer gespeeld

  Til racen naar een nieuw niveau met dit uitdagende racespelletje. Verzamel het geld, maar pas op dat je de agenten niet raakt!

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  7234 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Tennis Legends 2016
  Spelen
  Tennis Legends 2016
  1581 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een van je favoriete tennissterren en gebruik de power-ups om je tegenstander te verslaan in dit leuke tennisspelletje voor één of twee spelers.

 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  1998 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!

 • Agario 3D
  Spelen
  Agario 3D
  2302 keer gespeeld

  Houd je van Agario en 3D-multiplayerspelletjes? Als je antwoord 'ja' luidt, dan is Biome 3D (dat ook wel Agario 3D wordt genoemd) echt iets voor jou! Veel plezier!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  4885 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Wormax.io
  Spelen
  Wormax.io
  9678 keer gespeeld

  Dit epische io-spel is één groot vreetfestijn! Bestuur een glimworm en overleef, overwin en verslind alle tegenstanders.

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  2002 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Wraak op je baas
  Spelen
  Wraak op je baas
  1276 keer gespeeld

  Je baas heeft je nog meer werk gegeven. Zou je hem nu wel aan flarden willen snijden met de klauwen van Wolverine of bestoken met ijs zoals in Mortal Kombat? In dit online spelletje kan het allemaal.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  3219 keer gespeeld
 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  8970 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Snake.is
  Spelen
  Snake.is
  2972 keer gespeeld

  Laat die glimmende slang groeien door zo veel mogelijk gloeiballetjes op te eten! Maar pas op voor de andere slangen (bestuurd door live spelers) in deze online multiplayer-versie van het klassieke slangenspel.

 • Troll Face Quest Video Games
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games
  1219 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op onmogelijke situaties terwijl je de populairste videospelfiguren ooit trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol lekkernijen en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab met portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek, of ben jij het? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.