Beste van 2016

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  1426 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  6536 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  11010 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  111543 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  3537 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  4116 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  1293 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  3056 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Kleurenwissel
  Spelen
  Kleurenwissel
  7158 keer gespeeld

  In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  8260 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  5002 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  7919 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  13589 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  4891 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Wormax.io
  Spelen
  Wormax.io
  8953 keer gespeeld

  Dit epische io-spel is één groot vreetfestijn! Bestuur een glimworm en overleef, overwin en verslind alle tegenstanders.

 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  13442 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Prinses: online daten
  Spelen
  Prinses: online daten
  1527 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

 • Summer Sports: Water Polo
  Spelen
  Summer Sports: Water Polo
  3073 keer gespeeld

  Wordt het zwemmen of verzuipen in je poging om goud behalen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde waterpolowedstrijd? Maak je tegenstanders bang door ze ballen toe te werpen die ze niet kunnen tegenhouden. Scoren is winnen... dus duik erin en scoor erop los! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  939 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Tennis Legends 2016
  Spelen
  Tennis Legends 2016
  1041 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een van je favoriete tennissterren en gebruik de power-ups om je tegenstander te verslaan in dit leuke tennisspelletje voor één of twee spelers.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  4343 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  18528 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  2638 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Rio 2016
  Spelen
  Rio 2016
  995 keer gespeeld

  Geniet van de spanning en sensatie van Rio 2016 in dit online spel. Reis naar Rio en leid je land naar de overwinning met voetbal, tennis en vier andere onderdelen!

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  30047 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  9957 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  2547 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  2807 keer gespeeld
 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  14725 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Jewels of Arabia
  Spelen
  Jewels of Arabia
  3167 keer gespeeld

  Met deze magische koninkrijk staat je een spannend puzzelavontuur te wachten. Hoe snel kun jij al deze glinsterende objecten koppelen in dit drie-op-een-rij puzzelspel? Denk goed na over je volgende zet, tijdens een ronde kun je slechts een beperkt aantal zetten doen!

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  11331 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  8127 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  4657 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  1247 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Touwslingeraar 2
  Spelen
  Touwslingeraar 2
  1149 keer gespeeld

  Als mysterieus stokfiguur met Spiderman-achtige krachten is de stad je slingerspeeltuin. Zwier langs epische skylines... doe zachtjes aan en kom niet te dicht bij de grond, dan breekt het lijntje niet.

 • Wraak op je baas
  Spelen
  Wraak op je baas
  1173 keer gespeeld

  Je baas heeft je nog meer werk gegeven. Zou je hem nu wel aan flarden willen snijden met de klauwen van Wolverine of bestoken met ijs zoals in Mortal Kombat? In dit online spelletje kan het allemaal.