Beste van 2016

 • Treasures of Atlantis
  Spelen
  Treasures of Atlantis
  2220 keer gespeeld

  Verzamel zeldzame waardevolle schatten in het coole 3-op-een-rij-spelletje Treasures of Atlantis. Maak rijtjes van 3 of meer identieke edelstenen om alle schatfragmenten te vinden.

 • Russian Car Driver
  Spelen
  Russian Car Driver
  2598 keer gespeeld

  Zet je schrap om op de meest krankzinnige banen en wegen in Rusland te racen. Neem deel aan een dragrace en stel je parkeervaardigheden op de proef of probeer gewoon een van de andere leuke speltypes uit in dit spannende racespel.

 • Papa’s donutaria
  Spelen
  Papa’s donutaria
  4653 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Voetballegenden 2016
  Spelen
  Voetballegenden 2016
  1188 keer gespeeld

  Laat zien dat jij een ware voetbalkampioen bent in Voetballegenden 2016! Probeer meer doelpunten te scoren dan je tegenstander in dit coole sportspelletje!

 • Moto X3m 3
  Spelen
  Moto X3m 3
  1496 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  33925 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  9765 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  6540 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Puppet Football League Spain
  Spelen
  Puppet Football League Spain
  1245 keer gespeeld

  Dit krankzinnige voetbalspel ga je helemaal te gek vinden. Doe mee met deze poppetjes op het veld wanneer ze aan hun volgende wedstrijd beginnen. Kun jij ze naar de top van het klassement leiden?

 • Rio 2016
  Spelen
  Rio 2016
  593 keer gespeeld

  Geniet van de spanning en sensatie van Rio 2016 in dit online spel. Reis naar Rio en leid je land naar de overwinning met voetbal, tennis en vier andere onderdelen!

 • Candy Bubble
  Spelen
  Candy Bubble
  1181 keer gespeeld

  Niets is zo lekker als Candy Bubble, een leuke bubble shooter voor het hele gezin. Richt en schiet op de juiste gekleurde bellen en laat ze allemaal verdwijnen voor heel veel punten. Je hoeft helemaal geen zoetekauw te zijn om van dit spel te kunnen genieten!

 • Algerian Patience
  Spelen
  Algerian Patience
  631 keer gespeeld

  Speel alle kaarten van het speelveld om te winnen!

 • Papa's bakkerij
  Spelen
  Papa's bakkerij
  5668 keer gespeeld

  Je hebt een nieuwe baan gevonden in het winkelcentrum! Papa Loue heeft jou de leiding gegeven over zijn nieuwe bakkerij! Bak, verdien geld en zorg dat je klanten tevreden zijn in dit managementspelletje waar je je vingers bij aflikt!

 • Pixel Warfare 5
  Spelen
  Pixel Warfare 5
  1288 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  5788 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  541 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Extreme makeover
  Spelen
  Extreme makeover
  1803 keer gespeeld

  Experimenteer en geniet van dit prachtige makeover spel met meerdere levels. Laat zien hoe goed je bent met de voor-en-na-foto's als bewijs!

 • Kleurenwissel
  Spelen
  Kleurenwissel
  1861 keer gespeeld

  In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?

 • Zombieleger
  Spelen
  Zombieleger
  704 keer gespeeld

  Doe alles wat je kunt om jouw zombieleger uit te breiden in dit leuke en uitdagende spelletje! Verzamel schedels om je dodenbezweerder en zombies te upgraden!

 • Tennis Legends 2016
  Spelen
  Tennis Legends 2016
  599 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een van je favoriete tennissterren en gebruik de power-ups om je tegenstander te verslaan in dit leuke tennisspelletje voor één of twee spelers.

 • Penalty Shooters 2
  Spelen
  Penalty Shooters 2
  1553 keer gespeeld

  Kies een competitie, selecteer je favoriete team en leid ze naar de overwinning. Kun jij meer doelpunten scoren dan het andere team in dit uitdagende voetbalspelletje?

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  1720 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Penalty: Euro 2016
  Spelen
  Penalty: Euro 2016
  1099 keer gespeeld

  Neem het op tegen de beste voetbalteams van over de hele wereld in dit geweldige sportspelletje. Bepaal de kracht en de richting en schop de bal in het doel. Daarna worden de rollen omgedraaid en moet jij de bal zien tegen te houden!

 • Wormax.io
  Spelen
  Wormax.io
  6721 keer gespeeld

  Dit epische io-spel is één groot vreetfestijn! Bestuur een glimworm en overleef, overwin en verslind alle tegenstanders.

 • Slither.io
  Spelen
  Slither.io
  18544 keer gespeeld

  A new version of the super popular game Agar.io is available now! This time with very colorful slithers! Grow as big as you can and block the way of other slithers to kill them.

 • Zball 2
  Spelen
  Zball 2
  872 keer gespeeld

  Kun jij deze bal over het platform laten rollen zonder dat hij over de rand valt? Dit vervolg op het populaire Zball is nog net iets lastiger!

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1693 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Lady Popular
  Spelen
  Lady Popular
  1150 keer gespeeld

  Ontdek de wereld van mode en romantiek in deze leuke MMO. Pas talloze outfits en accessoires aan, ga op zoek naar de ware liefde en word de ultieme fashionista.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  1408 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Mope.io
  Spelen
  Mope.io
  1719 keer gespeeld

  Overleef jij dit leuke io-spel? Help dit schattige muisje op weg terwijl hij voedsel en water verzamelt. Kun jij hem beschermen tegen andere knaagdieren zodat hij groot en sterk kan worden?

 • Summer Sports: Water Polo
  Spelen
  Summer Sports: Water Polo
  2265 keer gespeeld

  Wordt het zwemmen of verzuipen in je poging om goud behalen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde waterpolowedstrijd? Maak je tegenstanders bang door ze ballen toe te werpen die ze niet kunnen tegenhouden. Scoren is winnen... dus duik erin en scoor erop los! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Draaiende platformen
  Spelen
  Draaiende platformen
  610 keer gespeeld

  In dit uitdagende spelletje draait het allemaal om je reactievermogen. Denk je dat jij een topscore kunt behalen?

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  1229 keer gespeeld
 • Splix.io
  Spelen
  Splix.io
  7781 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Summer Sports: Diving
  Spelen
  Summer Sports: Diving
  2238 keer gespeeld

  Duik in het coolste onderdeel van de zomerspelen! Laat je duiktalenten zien in deze verslavende duiksimulatie en hark die gouden medaille binnen. Neem deel aan een PvP-toernooi met ander Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Troll Face Quest Video Games
  Spelen
  Troll Face Quest Video Games
  480 keer gespeeld

  Het nieuwste doldwaze deel van Troll Face Quest is eindelijk hier! Beleef een hilarisch avontuur vol breinbrekende puzzels. Probeer grip te krijgen op onmogelijke situaties terwijl je de populairste videospelfiguren ooit trolt. Om ze niet in verlegenheid te brengen zullen we geen namen noemen, maar de helden uit first-person shooters, Italiaanse loodgieters, fruitlustige ninjas, woeste orcs, puzzels vol lekkernijen en onschuldige proefpersonen, opgesloten in een lab met portals, ontkomen niet aan de grappen en grollen van Troll Face. Hoe krijg je vat op een wereld die niet te bevatten is? Is de wereld gek, of ben jij het? Probeer je hoofd koel te houden terwijl je je een weg baant door de meer dan 30 absurde levels of draai volledig door als je voor de zoveelste keer genadeloos wordt getrolled.