Populair

 
 • Agame Stunt Cars Multiplayer
  Spelen
  Agame Stunt Cars Multiplayer
  504 keer gespeeld

  In deze 3D racegame kun je lekker in je eentje gaan scheuren of het tegen een vriend opnemen. Pas je auto aan voordat je een rit maakt in de woestijn en in de laadfaciliteit.

 • Uitbraak uit de gevangenis
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis
  28372 keer gespeeld

  Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?

 • Bomb It 6
  Spelen
  Bomb It 6
  35463 keer gespeeld

  Zet je bommen op scherp en moge de beste bot winnen...

 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  44140 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • Gebit schoonmaken
  Spelen
  Gebit schoonmaken
  12615 keer gespeeld

  De tanden van dit meisje zijn niet om aan te zien. Alleen jij kunt ze weer stralend wit maken...

 • 3D Bowlen
  Spelen
  3D Bowlen
  3024 keer gespeeld

  Hoeveel strikes kan jij gooien in deze 3D bowlinggame? Betreed deze virtuele bowlingbaan waar je een vriend kan uitdagen of het tegen de computer kan opnemen.

 • My Dolphin Show 7
  Spelen
  My Dolphin Show 7
  67419 keer gespeeld

  Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  37619 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Rollende vortex
  Spelen
  Rollende vortex
  330 keer gespeeld

  Hoe ver schop jij het in deze intense 3D actiegame? Laat je knikker door deze gang vol bewegende barrières rollen en verzamel tientallen edelstenen die je kan inwisselen voor vettere knikkers met meer kleuren.

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  32285 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Prinses in de put
  Spelen
  Prinses in de put
  11239 keer gespeeld

  Aurora is vandaag een beetje treurig. Kun jij haar weer opvrolijken met een mooie tekening of wat andere coole activiteiten in dit online spel?

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  28451 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Drunken Boxer
  Spelen
  Drunken Boxer
  5959 keer gespeeld

  Deze twee vechters hebben te diep in het glaasje gekeken maar desondanks stappen ze de ring in. Welke van hen eindigt als winnaar en keert terug naar de kroeg en wie wordt er wakker in het ziekenhuis? Help ze hun vuisten te ballen in dit wilde sportspel.

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  20612 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Dol op winkelen: Hollywood
  Spelen
  Dol op winkelen: Hollywood
  38485 keer gespeeld

  Ben je klaar om samen met dit modieuze trio de filmhoofdstad van de wereld op zijn kop te zetten?

 • Voidstad
  Spelen
  Voidstad
  265 keer gespeeld

  Als je jezelf ooit al eens hebt afgevraagd hoe het leven van een intelligente void met een onverzadigbare eetlust eruit ziet, zoek dan niet verder! Sluit je in deze bizarre avonturen- en survivalgame aan bij een mysterieuze portal naar een andere dimensie. Slik autobussen, hele voetbalstadiums en nog veel meer in terwijl je het tegen andere spelers opneemt en duizenden punten probeert te winnen.

 • Omhaalkampioen
  Spelen
  Omhaalkampioen
  22215 keer gespeeld

  Kun jij een achterwaartse omhaal uitvoeren? Stel je voetbalvaardigheden op de proef en schiet de bal tussen de doelpalen!

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  81266 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Rode bal 4
  Spelen
  Rode bal 4
  7585 keer gespeeld

  Die vervelende vierkanten willen de wereld veroveren. Alleen een echte cirkel kan dat voorkomen!

 • Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  Spelen
  Poppenvoetbal: kampioenen 2015
  13754 keer gespeeld

  Kleine spelers met GROTE en dappere harten. Kun jij net zo goed voetballen als Messi, Neymar of Ronaldo? Doe je voetbalschoenen dan maar aan en probeer de ultieme kampioen te worden. Voer ongelooflijke voetbalstunts uit en speel prestaties vrij om gesponsord te worden. Hoor je het publiek? Maak je klaar om te scoren!

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  13537 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Papa's ijssalon
  Spelen
  Papa's ijssalon
  90289 keer gespeeld

  Na een lange cruise is niets zo fijn als een lekker ijsje!

 • Boat Simulator
  Spelen
  Boat Simulator
  774 keer gespeeld

  Een gewone boot besturen is al supertof, maar het is nog veel toffer om aan het roer te staan van een onderzeeër of een gigantisch slagschip! Pak je kapiteinspet en licht het anker in dit 3D-simulatiespel.

 • World Craft 2
  Spelen
  World Craft 2
  30382 keer gespeeld

  Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

 • Messenregen
  Spelen
  Messenregen
  1927 keer gespeeld

  Het gaat ... messen regenen? Inderdaad! Werp jij al je messen in deze draaiende boomstammen zonder dat ze elkaar raken? Je moet perfect timen en je hebt snelle reflexen nodig om alle levels van deze verslavende actiegame uit te spelen.

 • Kleuren
  Spelen
  Kleuren
  1176 keer gespeeld

  In deze actiegame gaat de bal niet op één, maar op een heleboel botsritten. Kan jij hem helpen om door alles te knallen wat in zijn weg staat en de finish van elk level te bereiken? Hij moet door enorme kegels, lange rijen blokken en nog veel meer beuken.

 • Spider Soli
  Spelen
  Spider Soli
  102655 keer gespeeld

  Verplaats de kaarten zodat ze van hoog naar laag lopen!

 • Tenkyu-bal balanceren
  Spelen
  Tenkyu-bal balanceren
  6938 keer gespeeld

  Kun jij de bal naar het gaatje laten rollen in de uitdagende levels van dit 3D-puzzelspel? Draai en kantel het platform om de bal de juiste kant op te laten gaan.

 • Pool Live Pro
  Spelen
  Pool Live Pro
  13262 keer gespeeld

  Speel je favoriete biljartspel en neem het elke dag op tegen andere online spelers!

 • Agame Stunt Cars
  Spelen
  Agame Stunt Cars
  1327 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn eindeloos in deze te gekke autorijgame. Pas je auto aan voordat je door loopings scheurt en de lucht invliegt.

 • Tuinverhalen
  Spelen
  Tuinverhalen
  6288 keer gespeeld

  Deze charmante dwergen proberen in hun betoverde koninkrijk overal tuinen schoon te maken. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken in deze magische drie-op-een-rij puzzelgame. Help jij ze een handje terwijl ze boosters en hun puzzeltalenten inzetten om fruit, bloemen en nog veel meer met elkaar te matchen?

 • Dream Pet Link
  Spelen
  Dream Pet Link
  53173 keer gespeeld

  Verbind dezelfde stenen met elkaar om het bord leeg te spelen.

 • Billiards
  Spelen
  Billiards
  12948 keer gespeeld
 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  115247 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bad Ice Cream 3
  Spelen
  Bad Ice Cream 3
  14621 keer gespeeld

  Break blocks of ice, and eat the fruit to win! Bad Ice-Cream 3 lets you play as vanilla, chocolate, and strawberry frozen treats. You will face hungry animals and monsters in 40 icy levels. Create your own icy barriers for protection!

 • Dumb Ways to Die 2
  Spelen
  Dumb Ways to Die 2
  1220 keer gespeeld

  In dit supergevaarlijke attractiepark kan je jezelf vermaken tot je erbij neervalt! Help jij deze maffe schepsels om in veiligheid te blijven terwijl ze alle waanzinnige attracties uitproberen? Ze hebben iemand nodig die een oogje in het zeil houdt in deze maffe en wilde puzzelgame.