tandarts spelletjes

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  2914 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  7025 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Gebit schoonmaken
  Spelen
  Gebit schoonmaken
  17234 keer gespeeld

  De tanden van dit meisje zijn niet om aan te zien. Alleen jij kunt ze weer stralend wit maken...

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  1110 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  839 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Baby Hazel: tandverzorging
  Spelen
  Baby Hazel: tandverzorging
  110 keer gespeeld

  Hazel was met haar speelgoed aan het spelen toen ze besloot om in een lolly bijten. Het harde snoep heeft haar tanden flink beschadigd! Het lijkt erop dat ze naar de tandarts moet. Kan jij ervoor zorgen dat alles weer in orde komt in deze schattige medische simulatiegame?

 • Feest in de tandartspraktijk
  Spelen
  Feest in de tandartspraktijk
  908 keer gespeeld

  Het is weer een drukke ochtend in deze tandartspraktijk. Kan jij het gebit van alle patiënten snel controleren in deze medische simulatiegame?

 • Funny Dentist Surgery
  Spelen
  Funny Dentist Surgery
  219 keer gespeeld

  Dit meisje heeft ontzettend last van kiespijn! Kun jij ontdekken wat de oorzaak is in Funny Dentist Surgery

  Je zult voor heel wat verrassingen komen te staan zodra je aan haar onderzoek begint in dit hilarische simulatiespelletje. Je zult misschien zelfs moeten opereren! Stap de tandartspraktijk binnen om te kijken of ze een paar gaatjes heeft, of gewoon wat snoep tussen haar tanden heeft. 

  Je kunt je virtuele medische vaardigheden ook uitproberen in Ella: Hips Surgery en Extreme Dental Emergency. Dat zijn twee van onze meest gespeelde operatiespelletjes.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de medische instrumenten te selecteren.
  • KLIK MET LINKS om ze tijdens het onderzoek te gebruiken.

   

 • Leuke tandarts
  Spelen
  Leuke tandarts
  1182 keer gespeeld

  Werken als een virtuele tandarts was nog nooit zo leuk! Kun je voor deze jonge patiënt zorgen? Ze heeft heel veel gaatjes. Nadat je haar tanden hebt behandeld en ze een beugel hebt gegeven, kun je ze versieren met stickers en allerlei gekke kleuren in dit leuke medische spel.

 • IJskoningin: echte tandarts
  Spelen
  IJskoningin: echte tandarts
  461 keer gespeeld

  Deze coole koningin heeft last van haar gebit. Ga samen met haar naar de tandarts en kijk wat er aan de hand is in dit leuke verzorgspel.

 • IJskoningin: tongendokter
  Spelen
  IJskoningin: tongendokter
  111 keer gespeeld

  Er is de laatste tijd iets geks aan de hand met de tong van de IJskoningin in deze online medische simulatiegame. Ze heeft misschien wel een infectie of een ander probleem. Kan jij er even naar kijken? Ze wacht al op je in de onderzoekskamer.

 • Operate Now: Tandimplantatie
  Spelen
  Operate Now: Tandimplantatie
  5369 keer gespeeld

  O nee! Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens het sporten. Tijd om naar de tandarts te gaan...

 • Pou: kiespijn
  Spelen
  Pou: kiespijn
  623 keer gespeeld

  Tja, van al die snoepjes wordt je gebit niet mooier, Pou. Hoog tijd dus om die gaatjes te vullen!

 • Tandarts van de sterren
  Spelen
  Tandarts van de sterren
  4169 keer gespeeld

  Hé, bah… poetsen die sterren hun tanden eigenlijk wel?

 • Princess: Dentist Adventure
  Spelen
  Princess: Dentist Adventure
  468 keer gespeeld

  Het bezoek aan een tandkliniek kan behoorlijk spannend zijn. Ontdek wat deze jonge hoogheid over haar gebit te weten komt in Princess: Dental Adventure

  De prins heeft vreselijke kiespijn. Ze wacht op jou in de behandelkamer. Neem een kijkje om te zien of jij de oorzaak van al deze ellende kunt vaststellen in dit tandartsspelletje

  Ice Princess: Real Dentist Experience en Dentist Salon Party zijn nog twee online spelletjes die je uit kunt proberen.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de verschillende items te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze tijdens het onderzoek te gebruiken.

   

 • Doctor Teeth
  Spelen
  Doctor Teeth
  149 keer gespeeld

  Denk je dat jij er in dit gratis tandartsspel in slaagt om binnen de tijd de tanden van elke patiënt schoon te maken? Enkele van hen hebben ook gaatjes in hun tanden waardoor je extra hard moet werken om ze weer spik en span te krijgen.

 • Prinses Ava: echte tandarts
  Spelen
  Prinses Ava: echte tandarts
  0 keer gespeeld

  Prinses Ava heeft vreselijke tandproblemen! Kan jij haar een bezoekje brengen in de tandartspraktijk van deze medische simulatiegame en onderzoeken wat de reden van het probleem is? Ze heeft misschien een gaatje!

 • Prinsessen tandarts
  Spelen
  Prinsessen tandarts
  1389 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben last van hun tanden. Kun jij er even naar kijken? Zorg ervoor dat ze hun perfecte glimlach weer terugkrijgen in dit leuke online spel.

 • Audrey's Real Dentist
  Spelen
  Audrey's Real Dentist
  241 keer gespeeld

  Audrey heeft een tandpijn die gigantisch irritant is geworden de laatste tijd. Kan jij er even naar kijken in deze online medische game? Ze wacht op je bij de tandarts. Het is misschien een gaatje!

 • Tandarts worden
  Spelen
  Tandarts worden
  508 keer gespeeld

  Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om tandarts te zijn? Dan is dit simulatiespel echt iets voor jou. Behandel je patiënten, maak hun tanden schoon en vul hun gaatjes voordat de tijd om is.

 • Olivia: echte tandarts
  Spelen
  Olivia: echte tandarts
  46 keer gespeeld

  Olivia moet al heel lang naar de tandarts maar ze stelt het steeds uit. Nu heeft ze kiespijn en moet het er toch van komen. Help haar om te ontdekken waarom ze kiespijn heeft in dit online tandartsspel.

 • Klein meisje als tandarts
  Spelen
  Klein meisje als tandarts
  95 keer gespeeld

  O, nee! Deze baby loopt op wonderbaarlijke wijze met een medisch diploma op zak! Nu gaat ze als tandarts van een klein dorpje aan de slag. Kun jij voorkomen dat ze chaos en vooral veel tandpijn creëert? Zowel zij als haar arme patiënten zouden dat enorm op prijs stellen in dit doldwaze verzorgingsspel.

 • Blonde prinses: echte tandarts
  Spelen
  Blonde prinses: echte tandarts
  154 keer gespeeld

  Deze prinses gaat niet graag naar de tandarts. Kun jij zorgen dat haar afspraak probleemloos verloopt in dit simulatiespel? Zorg dat ze rustig blijft terwijl jij haar tanden schoonmaakt.

 • Zusjes: keelpijn
  Spelen
  Zusjes: keelpijn
  81 keer gespeeld

  Deze zusjes hebben allebei last van hun keel. Het is behoorlijk pijnlijk en dus hebben ze besloten om naar de dokter te gaan om uit te zoeken wat er aan de hand is. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel? Ze staan al op je te wachten.

 • Mia de tandarts: hamburgers
  Spelen
  Mia de tandarts: hamburgers
  38 keer gespeeld

  Een grappig tandartsspel met een vlezig tintje. Weet je wat hamburgers met je tanden doen? Na dit orale avontuur met Mia wel. Aan jou de taak om deze hamburgerbijters eens flink onderhanden te nemen!

 • Word tandarts 2
  Spelen
  Word tandarts 2
  657 keer gespeeld

  Er is weer een groep patiënten aangekomen in de wachtkamer. Ben jij er klaar voor om hun tanden onder de loep te nemen in dit online medische spel? Sommigen hebben ernstige gaatjes of nog erger: een slechte adem! Maar daar ben jij wel tegen opgewassen, toch?

 • Savanna tandarts
  Spelen
  Savanna tandarts
  41 keer gespeeld

  Zelfs de meeest wilde dieren op de planeet kunnen af en toe een tandheelkundige check-up gebruiken! Maak jij de tanden van deze schattige leeuw en zijn vrienden schoon in dit mooie natuurreservaat? Ze kunnen je hulp met hun tandsteen en gaatjes echt goed gebruiken in dit online medische spel.

 • Prinses Tandarts en feestmake-up
  Spelen
  Prinses Tandarts en feestmake-up
  163 keer gespeeld

  Deze prinses verheugt zich al tijden op dit feestje, maar nu heeft ze vreselijke kiespijn! Ga met haar mee naar de tandarts om te zien wat er aan de hand is in dit online spel voor meisjes. Zodra je klaar bent, kun je de prinses helpen met haar make-up voordat ze haar vriendinnen achterna gaat op het feestje.

 • Dierentandarts worden
  Spelen
  Dierentandarts worden
  882 keer gespeeld

  Er zijn meer dan 12 dieren in de wachtkamer en ze hebben allemaal je hulp nodig. Ze hebben tandpijn. Kun jij ze helpen en kijken wat er aan de hand is in dit leuke medische simulatiespel?

 • Tandarts van de sterren 2
  Spelen
  Tandarts van de sterren 2
  435 keer gespeeld

  Deze sterren zijn op wereldtournee en ze hebben het superdruk. Door alle concerten die ze moeten geven, houden ze weinig tijd over om hun gebit te verzorgen. Stuur ze naar de tandarts om hun tanden te laten controleren op gaatjes.

 • Dentist Crazy Day
  Spelen
  Dentist Crazy Day
  146 keer gespeeld

  Deze kinderen hebben veel te veel snoep gegeten en dat is duidelijk te zien aan hun gebit. Trek de kapotte tanden en doe wat aan hun slechte adem. Verwijder de plak en maak hun gebit schoon. Kun jij deze tandarts een handje helpen? Zorg dat hij - en zijn patiënten - weer kunnen lachen!

 • Poezentandarts
  Spelen
  Poezentandarts
  3350 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een echte dierentandarts en help dit schattige poesje van haar kiespijn af.

 • Pou bij de tandarts
  Spelen
  Pou bij de tandarts
  8119 keer gespeeld

  Pou is al lang niet meer bij de tandarts geweest... Dus pak maar een boor en ga aan de slag.