Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Winx Club: Spot the Differences

Heb jij een goed oog voor detail? Laat zien wat je in huis hebt met Winx Club: Spot the Differences. Kun jij in dit betoverende Winx Club spelletje alle kleine dingetjes vinden die niet helemaal kloppen?

Ontdek een wonderlijke wereld vol magie in dit puzzel spelletje. Deze game is natuurlijk gebaseerd op de bekende televisie en tekenfilmserie, en is geschikt voor alle leeftijden. Bloom en haar vriendinnen staan in ieder level voor een nieuwe uitdaging. De plaatjes lijken op het eerste oog hetzelfde, maar toch zijn er een aantal kleine verschillen.

Kun jij ze allemaal vinden? Sommige verschillen zijn best subtiel, en daar kijk je dus makkelijker overheen. Speur alle hoeken van de plaatjes af. Er zijn telkens vijf verschillen die je moet vinden om het level uit te spelen. Kom je er echt niet uit, dan kun je op het lampje tikken (als het eenmaal opgeladen is). Je krijgt dan een handige hint te zien.

Hoe speel je Winx Club: Spot the Differences?

Winx Club: Spot the Differences is een zoek en vind spelletje. Vind alle details die niet overeenkomen in de twee bijna gelijke plaatjes. Pas wel op, want als je niet goed kijkt en op delen van het plaatje klikt die wel precies hetzelfde zijn, dan verlies je daardoor tijd!

Spelbesturing

  • KLIK MET DE LINKERMUISKNOP om details te omcirkelen die niet hetzelfde zijn.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal leuke online spelletjes om te spelen:

  1. Spring Differences
  2. Find the Differences: Sweet Babies
  3. Om Nom Bounce
  4. Hello Kitty Pinball

Wie is de maker van Winx Club: Spot the Differences?

Winx Club: Spot the Differences is gemaakt door Rainbow S.p.A.