Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Winx Club Baby Adventure

Hoe ver kom jij in Winx Club Baby Adventure? De jonge feeën leggen hele afstanden af en stoppen niet totdat ze de eindstreep hebben bereikt in dit online spelletje.

De Winx Club Babies zijn vastberaden om zo ver mogelijk over de roze atletiekbaan te rennen. Pas wel op voor de hekjes en de schaapjes die af en toe over de baan huppelen! Ontwijk de hindernissen met de baby feeën van Winx en probeer zo ver mogelijk te komen in dit schattige renspelletje voor jonge spelers en fans van de populaire Winx serie.

Hoe speel je Winx Club Baby Adventure?

Winx Club Baby Adventure is natuurlijk gebaseerd op de bekende animatieserie over een groep dappere feeën die op de kostschool Alfea leren hun magische krachten te beheersen. Ren door de wereld van Magix en wissel steeds van baan om hindernissen te ontwijken en de toverstenen te pakken. 

Deze magische edelstenen kun je inwisselen om nieuwe personages vrij te spelen, of je kunt ze inzetten om upgrades te kopen.

Spelbesturing

Muis

  • KLIK op de linker of rechter kant van het scherm om van baan te wisselen

Toetsenbord

  • Gebruik de PIJLTJES LINKS en RECHTS om van baan te wisselen

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag schattige online spelletjes, dan raden we je ook deze games aan:

  1. Om Nom Bounce
  2. Funny Kitty Care
  3. The Smurfs: Village Cleaning
  4. Hello Kitty and Friends: Restaurant

Wie is de maker van Winx Club Baby Adventure?

Winx Club Baby Adventure is gemaakt door Rainbow S.p.A.