Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Shaun the Sheep: Baahmy Golf

Er gaat niets boven een sappige groene weide op een mooie lentedag! Bereid je voor op wat golfrondjes in Shaun the Sheep: Baahmy Golf.

Shaun heeft zijn swing geoefend en kan niet wachten om een mole-in-one (nee, geen hole-in-one) te slaan als hij deze middag van een rondje golf geniet. Jij kunt met hem samenwerken in dit hilarische Shaun the Sheep-spelletje dat deel uitmaakt van de Champhionsheep-serie.

Kijk wat er gebeurt als zijn bal terechtkomt op een trampoline, een tractor raakt of van de bovenkant van een tuinkabouter stuitert als hij koers zet richting een molshoop. We weten niet zeker wie deze golfbaan heeft ontworpen, maar het kan zijn dat Wallace en Gromit er iets mee te maken hebben!

Hoe speel je Shaun the Sheep: Baahmy Golf?

Shaun the Sheep: Baahmy Golf is een grappig golfspelletje gebaseerd op de populaire animatieserie van Aardman Animations. Sluit je aan bij Shaun terwijl hij de bal in een molshoop probeert te slaan en tegelijkertijd een heleboel punten verdient.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om de kracht en hoek van Shauns swings te bepalen.

Toetsenbord

  • DRUK OP DE SPATIEBALK  om de kracht en hoek van Shauns swings te bepalen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag sportspelletjes? Check dan deze geweldige titels!

  1. Mini Golf Master
  2. Adam and Eve: Golf
  3. Table Tennis Pro
  4. Pool Clash: 8 Ball Billiards Snooker

Wie is de maker?

Shaun the Sheep: Baahmy Golf is gemaakt door Spelletjes.nl.