Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Microsoft Jewel

Hoe snel kun jij de glinsterende edelstenen bij elkaar zoeken in Microsoft Jewel?

Reis naar een kristallen kasteel in een betoverd koninkrijk waar een gigantische schatkamer op je wacht! Je moet de edelstenen in groepjes van drie of meer plaatsen om ze van het bord te verwijderen.

Er zijn ook krachtige edelstenen te vinden in dit Microsoftspelletje terwijl jij in elk uitdagende level de doelen probeert te behalen. Als jij ze met identieke edelstenen kunt combineren, worden hun magische krachten geactiveerd! Zij maken een willekeurig gedeelte van het bord schoon.

Lukt het jou de hoogste score te halen? Als je niet verder kunt, klik dan op het vergrootglas. Dan krijg je een handige hint te zien!

Hoe speel je Microsoft Jewel?

Microsoft Jewel is een klassiek drie-op-een-rijspelletje. Je moet de edelstenen in groepjes van drie of meer plaatsen om ze van het bord te verwijderen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke edelstenen te zoeken.
  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN SLEEP een edelsteen naar een andere plek om hem met stenen van dezelfde soort te combineren.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar puzzelspelletjes die je geweldig zult vinden!

  1. Microsoft Minesweeper
  2. Jewel Legend
  3. Sweet Candy Saga
  4. Jelly Crush

Wie is de maker?

Microsoft Jewel is gemaakt door Microsoft.