• Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  905620 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Solitaire FRVR
  Spelen
  Solitaire FRVR
  68135 keer gespeeld

  Dit spel is niet voor niks een van de populairste kaartspellen ter wereld! Zin in een paar potjes?

 • Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  52628 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  49936 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  46006 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Mahjong Express
  Spelen
  Mahjong Express
  44634 keer gespeeld

  Neem even lekker een momentje voor jezelf met het ontspannende Mahjong.

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  37774 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  30821 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • 2020!
  Spelen
  2020!
  25956 keer gespeeld

  Leg deze blokken op de juiste plek en kijk of ze allemaal op het veld passen.

 • Miljardair worden
  Spelen
  Miljardair worden
  25756 keer gespeeld

  Wie wil er nu geen miljardair worden? Helaas komt het geld niet uit de lucht vallen. Je moet er wel wat voor doen. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld maar binnenstromen.

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  25448 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  25266 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Magische steen 2
  Spelen
  Magische steen 2
  15615 keer gespeeld

  Heb jij de 'magic touch'? Speel nu het vervolg op het populaire drie-op-een-rij spel Magische steen en ontdek het! Tik telkens op stenen van dezelfde kleur en behaal in elk nieuw leven de doelscore. Scoor ervaringspunten door levels te voltooien en speciale vaardigheden vrij te spelen, en geniet van eindeloos magisch combinatieplezier!

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  15273 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Poop Clicker 2
  Spelen
  Poop Clicker 2
  15047 keer gespeeld

  tmp

 • Dream Farm Link 2
  Spelen
  Dream Farm Link 2
  14977 keer gespeeld

  Voor deze ene keer mag je wel met je eten spelen...

 • 10x10
  Spelen
  10x10
  14792 keer gespeeld
 • The Legend of El Dorado
  Spelen
  The Legend of El Dorado
  14610 keer gespeeld

  Ga samen met Dr. von Hutten op expeditie door de regenwouden van Zuid-Amerika in The Legend of El Dorado Deluxe. Op de kaart van de conquistadores staat de weg naar de zonnetempels aangegeven. Bestaat het goud van El Dorado echt, of is het slechts een mythe? Gebruik je strategische vaardigheden om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  14518 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  14371 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  13299 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  11907 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  11238 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • 2020 Blocks
  Spelen
  2020 Blocks
  10746 keer gespeeld

  Can you find some perfect spots for all of these bricks? Look for them on the board and see if you can make the bricks fit together in this challenging puzzle game.

 • Gekleurde bubbels
  Spelen
  Gekleurde bubbels
  10170 keer gespeeld

  Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.

 • SuperSnake.io
  Spelen
  SuperSnake.io
  10090 keer gespeeld

  Verzamel het eten en zorg dat de slang de muren of zijn eigen staart niet raakt in dit leuke spelletje voor meerdere spelers! Super Snake IO

 • Playing Soccer
  Spelen
  Playing Soccer
  9981 keer gespeeld

  Two different styles of play await you in this thrilling soccer challenge. Pick out your favorite national team and lead them to victory in a one-time match. You can also coach them as they begin an epic world tournament. There's lots of different teams to pick from. Would you like to help Ecuador win a championship or join France’s team as they snag a quick win on the field? The choice is yours.

 • Tube Clicker
  Spelen
  Tube Clicker
  9468 keer gespeeld

  Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.

 • Troll Face Quest: Video Games 2
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Games 2
  9265 keer gespeeld

  Ze dachten dat ze dans waren ontsprongen. Ze hadden het mis! Een nieuwe groep beroemde videogamepersonages staat op het punt om getrolld te worden in dit leuke puzzelspel. Kun je de avonturen van een grafrover saboteren? Of verpest je een volledige dag van een SIM-familie? Er staan je talloze sluwe, uitdagende en doldwaze levels te wachten.

 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  9017 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  8773 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  8614 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  7791 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Fleeing the Complex
  Spelen
  Fleeing the Complex
  7640 keer gespeeld

  Fleeing the Complex is een van de coolste en leukste 'point-and-click'-avonturen die er zijn. Kruip in de huid van een stickmannetje en probeer tegen elke prijs uit de zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen!

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  7636 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Little Alchemy
  Spelen
  Little Alchemy
  7605 keer gespeeld

  Combineer deze verschillende elementen en voorwerpen en creëer de meest wonderbaarlijke dingen.