Zoek- & Klikspellen

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  191100 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  114633 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  109772 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  105583 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  98997 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  83316 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  71294 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  52550 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Mahjong Express
  Spelen
  Mahjong Express
  47091 keer gespeeld

  Neem even lekker een momentje voor jezelf met het ontspannende Mahjong.

 • Fleeing the Complex
  Spelen
  Fleeing the Complex
  38341 keer gespeeld

  Fleeing the Complex is een van de coolste en leukste 'point-and-click'-avonturen die er zijn. Kruip in de huid van een stickmannetje en probeer tegen elke prijs uit de zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen!

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  37760 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  35700 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  34523 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • 10x10
  Spelen
  10x10
  33609 keer gespeeld
 • Troll face Quest: TV Shows
  Spelen
  Troll face Quest: TV Shows
  27025 keer gespeeld

  Maak populaire tv-shows het leven zuur in deze nieuwe maffe Troll Face Quest! Het ultieme plaagspel staat bekend om zijn memes en beroepsporten. Het spel is nu terug met een heel nieuw slachtoffer: tv-shows! De Troll Face Quest-franchise is wereldwijd meer dan 50 miljoen keer geïnstalleerd en is de meest succesvolle serie plaagspellen. In Troll Face Quest TV Shows vecht je om trollenkoning van de wereld te worden! Zoek je wezenloos naar aanwijzingen in breinbrekende puzzels en houd je favoriete tv-shows voor de gek! Naarmate je je door verbluffende plaaglevels in Troll Face Quest TV Shows heen worstelt, zul je veel personages en scènes uit diverse drama's, comedy's en andere tv-shows tegenkomen! Netflix en relaxen? Niet vandaag! Of jij houd anderen voor de gek, of zij jou! Met de winter in aantocht verschijnen er steeds meer ondoden die je trollen in plaats van je mensenhersenen opeten! Zet je schrap voor de ultieme trollenstrijd: hijs je in een geel anti-trollenpak en huur een louche advocaat in voor het geval je een snel 'trolgevangenis-vrijkaartje' nodig hebt. Voor je het weet heb je je een weg naar Het Witte Huis geplaagd. Nou maar hopen dat de baas daar gevoel voor humor heeft! De knotsgekke wereld vol maffe puzzels en lijpe verborgen voorwerpen die je op elk level van Troll Face Quest TV Shows tegenkomt, kan je tot waanzin drijven. Zorg dat je het juiste pad vindt en geen knallende koppijn krijgt. Als je ook maar een millimeter toegeeft, weet je zeker dat deze gestoorde, non-stop trollen je zo naar het dichtstbijzijnde gekkengesticht sturen! Maar als je je blijft concentreren en je hoofd koel houdt, versla je deze onaflatende trollen met hun eigen middelen! Maak je dus maar op voor je volgende trollenuitzending. Je bent al bijna live in de lucht!

 • Breaking the Bank
  Spelen
  Breaking the Bank
  24209 keer gespeeld

  Wat is de beste manier om deze bank te beroven? Probeer ze gewoon allemaal en je komt er vanzelf achter!

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  22552 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Whack your Ex
  Spelen
  Whack your Ex
  20335 keer gespeeld
 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  19439 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • World Cup Penalty
  Spelen
  World Cup Penalty
  19400 keer gespeeld

  Het is tijd om te voetballen! In dit coole sportspelletje draait het allemaal om je reflexen. Kies je team en speel als aanvaller of keeper. Versla je tegenstander en vecht je een weg naar de finale. Neem het op tegen de beste teams van over de hele wereld en win de wereldbeker!

 • Trump vs trompet
  Spelen
  Trump vs trompet
  18837 keer gespeeld

  Blaas Donald Trump zo hard mogelijk met een trompet in zijn oor!

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  18775 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  18629 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Miljardair worden
  Spelen
  Miljardair worden
  18068 keer gespeeld

  Wie wil er nu geen miljardair worden? Helaas komt het geld niet uit de lucht vallen. Je moet er wel wat voor doen. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld maar binnenstromen.

 • Piano Tiles
  Spelen
  Piano Tiles
  17836 keer gespeeld

  desc

 • Tube Clicker
  Spelen
  Tube Clicker
  17295 keer gespeeld

  Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.

 • Gekleurde bubbels
  Spelen
  Gekleurde bubbels
  17284 keer gespeeld

  Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  17232 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  16620 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • 2020!
  Spelen
  2020!
  16593 keer gespeeld

  Leg deze blokken op de juiste plek en kijk of ze allemaal op het veld passen.

 • Whack the Phone
  Spelen
  Whack the Phone
  16424 keer gespeeld

  Ben je ooit zo gefrustreerd geweest met je smartphone dat je 'm wel in duizend stukken kapot wilde gooien? Een vervangende smartphone kost echter een lieve duit. Dus je kunt misschien maar beter deze virtuele telefoons vernietigen. Kies een iPhone, Android of kies ze allebei en bereid je voor op wat gooi- en smijtwerk in dit gekke onlinespel. Gebruik een hamer, een kettingzaag of wat dan ook!

 • Trollface Quest 1
  Spelen
  Trollface Quest 1
  16330 keer gespeeld

  Wandel door de schaduwenvallei van de lol, en wees niet bevreesd voor de trol.

 • Woorden maken 2
  Spelen
  Woorden maken 2
  16213 keer gespeeld

  Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  16149 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  15913 keer gespeeld

  Elke dag een nieuwe puzzel! Speel voor de dagelijkse highscore of gewoon voor de lol.

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  15882 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?