• Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  1011277 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Mahjong Express
  Spelen
  Mahjong Express
  81668 keer gespeeld

  Neem even lekker een momentje voor jezelf met het ontspannende Mahjong.

 • Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  80826 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  74913 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Bubble Shooter Classic
  Spelen
  Bubble Shooter Classic
  63039 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  54415 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  53972 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  52968 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Vermink een pop 2
  Spelen
  Vermink een pop 2
  44668 keer gespeeld

  Vermink poppen met verschillende allesverwoestende hulpmiddelen, zoals luchtbuksen, elektrische stoten, explosies, kogels en nog veel meer in dit leuke virtuele fysicaspelletje.

 • Miljardair worden
  Spelen
  Miljardair worden
  40730 keer gespeeld

  Wie wil er nu geen miljardair worden? Helaas komt het geld niet uit de lucht vallen. Je moet er wel wat voor doen. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld maar binnenstromen.

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  38620 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • 2020!
  Spelen
  2020!
  34263 keer gespeeld

  Leg deze blokken op de juiste plek en kijk of ze allemaal op het veld passen.

 • 10x10
  Spelen
  10x10
  24065 keer gespeeld
 • Dream Farm Link 2
  Spelen
  Dream Farm Link 2
  23475 keer gespeeld

  Voor deze ene keer mag je wel met je eten spelen...

 • Bubble Hit
  Spelen
  Bubble Hit
  22572 keer gespeeld

  Laat de bubbels maar ploppen in dit bellenschietspel!

 • Hawaï: 10 x 10
  Spelen
  Hawaï: 10 x 10
  20975 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis naar een tropisch eiland in dit uitdagende puzzelspel. Hoe snel kun jij alle gelijke blokken in de juiste volgorde plaatsen?

 • Mep Trump
  Spelen
  Mep Trump
  18968 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • The Legend of El Dorado
  Spelen
  The Legend of El Dorado
  18843 keer gespeeld

  Ga samen met Dr. von Hutten op expeditie door de regenwouden van Zuid-Amerika in The Legend of El Dorado Deluxe. Op de kaart van de conquistadores staat de weg naar de zonnetempels aangegeven. Bestaat het goud van El Dorado echt, of is het slechts een mythe? Gebruik je strategische vaardigheden om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

 • Tom en Jerry: muizendoolhof
  Spelen
  Tom en Jerry: muizendoolhof
  18318 keer gespeeld

  Jerry heeft een enorme uitdaging om handen ... uh, poten. Hij moet niet alleen door dit doolhof zien te komen, maar het ook samenstellen. Kan jij hem helpen om dit labyrint in elkaar te zetten? En daarna een plakje verrukkelijke kaas naar de wachtende babymuis aan de overkant brengen in dit grappige en pluizige puzzelspel?

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  17812 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Magische steen 2
  Spelen
  Magische steen 2
  17232 keer gespeeld

  Heb jij de 'magic touch'? Speel nu het vervolg op het populaire drie-op-een-rij spel Magische steen en ontdek het! Tik telkens op stenen van dezelfde kleur en behaal in elk nieuw leven de doelscore. Scoor ervaringspunten door levels te voltooien en speciale vaardigheden vrij te spelen, en geniet van eindeloos magisch combinatieplezier!

 • 2020 Blocks
  Spelen
  2020 Blocks
  17123 keer gespeeld

  Can you find some perfect spots for all of these bricks? Look for them on the board and see if you can make the bricks fit together in this challenging puzzle game.

 • Poop Clicker 2
  Spelen
  Poop Clicker 2
  17117 keer gespeeld

  tmp

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  16264 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Bob de slak 8
  Spelen
  Bob de slak 8
  16256 keer gespeeld

  Bob is terug en deze keer is hij op een eiland terechtgekomen. Pas op voor de kannibalen...

 • SuperSnake.io
  Spelen
  SuperSnake.io
  16208 keer gespeeld

  Verzamel het eten en zorg dat de slang de muren of zijn eigen staart niet raakt in dit leuke spelletje voor meerdere spelers! Super Snake IO

 • Fleeing the Complex
  Spelen
  Fleeing the Complex
  16096 keer gespeeld

  Fleeing the Complex is een van de coolste en leukste 'point-and-click'-avonturen die er zijn. Kruip in de huid van een stickmannetje en probeer tegen elke prijs uit de zwaarbeveiligde gevangenis te ontsnappen!

 • Gekleurde bubbels
  Spelen
  Gekleurde bubbels
  16038 keer gespeeld

  Laat zoveel mogelijk van deze feestelijke bubbels knallen voordat de tijd om is.

 • 1010 Deluxe
  Spelen
  1010 Deluxe
  15057 keer gespeeld

  Probeer de hoogste score te behalen in dit uitdagende puzzelspelletje. Hoe ver kom jij?

 • Jewel Academy
  Spelen
  Jewel Academy
  14584 keer gespeeld

  3-op-een-rij zoals je het nog nooit hebt gespeeld! Maak rijtjes van edelstenen, activeer speciale power-ups en los puzzels op in dit supercoole nieuwe 3-op-een-rij-spel! En dankzij de talloze levens boordevol actie en juwelen hoef je je voorlopig niet meer te vervelen!

 • Diamant stelen
  Spelen
  Diamant stelen
  14374 keer gespeeld

  Het klinkt zo eenvoudig, maar het valt helemaal niet mee om in dit museum in te breken...

 • Woorden maken 2
  Spelen
  Woorden maken 2
  14168 keer gespeeld

  Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  13689 keer gespeeld

  Vind je legpuzzels ook zo leuk? Dan ben je hier elke dag aan het juiste adres!

 • Playing Soccer
  Spelen
  Playing Soccer
  13406 keer gespeeld

  Two different styles of play await you in this thrilling soccer challenge. Pick out your favorite national team and lead them to victory in a one-time match. You can also coach them as they begin an epic world tournament. There's lots of different teams to pick from. Would you like to help Ecuador win a championship or join France’s team as they snag a quick win on the field? The choice is yours.

 • Magische pianotegels
  Spelen
  Magische pianotegels
  12767 keer gespeeld

  Kan jij al deze toetsen bijhouden? Je zal duidelijk scherp moeten blijven en snel moeten reageren in deze supersnelle muzikale game. Als je er eentje mist kan dat vreselijke gevolgen hebben!

 • Tube Clicker
  Spelen
  Tube Clicker
  12481 keer gespeeld

  Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.