Prinsessen Spelletjes

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  485 keer gespeeld
 • Princess Wedding Fashion Week
  Princess Wedding Fashion Week
  891 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Prinses: hoe word je populair op school
  1279 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  2468 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  809 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Ivy League-prinsessen
  Ivy League-prinsessen
  669 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  1206 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Punkprinses garderobe
  Punkprinses garderobe
  591 keer gespeeld

  Deze prinses is dol op gewaagde stijlen en ze vindt het leuk om mensen te schockeren. Kun jij haar helpen om een paar wilde outfits uit te kiezen in dit hippe aankleedspel voor meiden?

 • Prinses op de catwalk: modewedstrijd
  Prinses op de catwalk: modewedstrijd
  1416 keer gespeeld

  Drie prinsessen. Eén catwalk. Wie wint deze spannende modewedstrijd? Dat hangt helemaal van jou af. Help deze prinselijke deelnemers om een cool outfit te ontwerpen en een mooi kapsel uit te kiezen voordat ze de catwalk op stappen in dit hippe aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen: weekenduitje
  Prinsessen: weekenduitje
  573 keer gespeeld

  Deze prinsessen weten niet wat ze dit weekend moeten doen of dragen. Geef ze wat inspiratie in dit leuke aankleedspel voor meiden. Kies ook meteen wat coole outfits uit voordat ze naar de bioscoop of hun favoriete pretpark gaan.

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  1547 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Moderne prinsessen: schooldag
  733 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Winterprinses: school look-book
  Winterprinses: school look-book
  591 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn op zoek naar coole winteroutfits voor school. Kies samen met hen comfortabele sweaters en coole mutsen uit. Misschien kun je wat mooie foto's maken voor hun winter look-book?

 • Prinses: jeugdherinneringen
  Prinses: jeugdherinneringen
  759 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het erg naar haar zin op school maar ze mist haar vrienden in haar rijk. Kun jij haar helpen om haar heimwee te onderdrukken door een mooi fotoalbum te maken in dit online spel voor meiden?

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Prinsessen: gemaskerd bal
  767 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Punkprinses garderobe 2
  Punkprinses garderobe 2
  642 keer gespeeld

  Deze dappere prinses is nu op zoek naar nog coolere outfits! Ga samen met haar op een modemissie om de hipste topjes, schoenen, make-up en meer te vinden in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Princesses Truth or Dare
  Princesses Truth or Dare
  673 keer gespeeld

  Deze meiden trappen graag lol samen in dit coole online spel, Princesses Truth or Dare, speciaal voor meisjes. Beleef een te gekke tijd met deze twee Disney prinsessen door verschillende minigames te spelen.

 • Prinses Fashionista onderweg
  Prinses Fashionista onderweg
  1095 keer gespeeld

  Rapunzel heeft een drukke planning en totaal geen tijd om nieuwe outfits voor zichzelf te verzinnen. Jij kunt haar helpen! Kun jij een paar fantastische stijlen ontwerpen voor school, een koningsbal en een feestje bij de club? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Prinsessen: BFFs in Parijs
  Prinsessen: BFFs in Parijs
  707 keer gespeeld

  Deze hippe prinsessen zijn klaar om Frankrijk te veroveren! Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voor hun reis naar Disneyland Parijs. Ze moeten ook wat moois hebben voor wanneer ze gaan stappen.

 • Zwarte prinses: model
  Zwarte prinses: model
  3203 keer gespeeld

  Deze prinses wil een wereldberoemd model worden maar hiervoor heeft ze je hulp nodig. Help haar wanneer ze verschillende kledingstukken showt, haar portfolio op orde brengt en meer in dit aankleedspel voor meiden.

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  985 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Blonde prinses in het ziekenhuis
  Blonde prinses in het ziekenhuis
  622 keer gespeeld

  O nee! Rapunzel is van haar paard gevallen en nu is ze gewond geraakt! Kun jij haar weer op de been helpen?

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Echte make-over voor blonde prinses
  596 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Prinsessen BFF-uitje
  Prinsessen BFF-uitje
  583 keer gespeeld

  Deze drie beste prinsessenvriendinnen hebben een meidendag gepland en je weet dat ze er dan tiptop uit willen zien. Duik in hun kledingkast en creëer een mooie outfit gebaseerd op hun individuele kledingstijl. Kies daarna een plek uit waar ze ermee kunnen pronken!

 • Prinses bij de kapper: slechte haardag
  Prinses bij de kapper: slechte haardag
  1008 keer gespeeld

  Cinderella wilde een nieuwe look en een nieuw kapsel maar er is van alles misgegaan bij de kapper. Een van de haardrogers functioneerde niet goed en nu ziet ze er niet uit. Kun jij haar helpen om er weer tiptop uit te zien in dit leuke make-overspel?

 • Prinses op het Coachella Festival
  Prinses op het Coachella Festival
  555 keer gespeeld

  Amerika's jaarlijkse en vetste muziekfestival staat voor de deur en deze prinses is er helemaal klaar voor. Help haar aan een coole Coachella-stijl op basis van haar favoriete nummers in dit make-overspel voor meiden.

 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  842 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinsessenmodel
  Prinsessenmodel
  527 keer gespeeld

  Aurora is uitgenodigd voor een belangrijke modewedstrijd. Ze moet alleen nog een outfit uitkiezen. En daar kun jij haar natuurlijk mee helpen! Kun jij haar wat modeadvies geven in dit leuke aankleedspel voor meiden?

 • Prinses: 1 april in de haarsalon
  Prinses: 1 april in de haarsalon
  623 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan naar een haarsalon voor een nieuw kapsel. Helaas werkt er een gemene koningin in de salon die dol is op 1 april grapjes. Haal samen met haar grapjes uit met de prinsessen door ze maffe kapsels te geven in dit grappige make-over spel voor meiden.

 • Modewedstrijd met de prinses
  Modewedstrijd met de prinses
  533 keer gespeeld

  Deze prinses wil meedoen aan een modewedstrijd, waarin de hipste stijlen van het seizoen worden getoond. Ze heeft alleen geen flauw idee waar ze moet beginnen in dit spel voor meiden. Kun jij haar helpen? Geef haar wat modetips, kies haar outfits en haar make-up, help haar met de fotoshoot en zorg dat ze de eerste prijs in de wacht sleept.

 • Prinses Studentenblad
  Prinses Studentenblad
  949 keer gespeeld

  Deze stijlbewuste prinses is vastbesloten een modeblad voor haar opleiding uit te geven. Kun jij haar helpen met outfits kiezen, foto's maken en inhoud te ontwerpen waardoor het eerste nummer een enorm succes wordt? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit online ontwerpspel voor meisjes.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Kleerkast van een ijskoningin
  1049 keer gespeeld
 • Prinses: banenjacht
  Prinses: banenjacht
  737 keer gespeeld

  Het is behoorlijk saai op het kasteel. Daarom heeft de prinses besloten een nieuwe loopbaan te beginnen. Kun jij haar helpen met haar cv en daarna met de perfecte outfit voor een sollicitatiegesprek? Ze is op zoek naar haar droombaan in dit spel voor meisjes.

 • Zwangere prinses: speciaal cadeau
  Zwangere prinses: speciaal cadeau
  1484 keer gespeeld

  Deze prinses is in verwachting en haar vriendinnen hebben voor haar een leuke uitdaging in petto. Ze gaat schatzoeken! Kun jij haar helpen om aan verborgen cadeaus in haar woonkamer te vinden? Ze zal je hulp heel erg op prijs stellen in dit leuke zoek-en-vind spel voor meiden.

 • Prinses: online daten
  Prinses: online daten
  495 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

  • Modieuze prinsessenverjaardag
   Modieuze prinsessenverjaardag
   758 keer gespeeld

   De prinses is jarig en haar vriendinnen hebben haar verrast met een paar leuke mode-uitdagingen. Stel haar outfit samen, help haar met haar make-up en nog veel meer in dit make-overspel voor meiden.

  • Anna and Elsa Makeover
   Anna and Elsa Makeover
   1135 keer gespeeld

   Zelfs prinsessen hebben huidproblemen! Help de knappe zusjes Anna en Elsa met schoonheidsbehandelingen om hen een frisse, nieuwe look te geven in deze leuke game voor meisjes!

  • Prinses of boef: ruilen van gezicht
   Prinses of boef: ruilen van gezicht
   1137 keer gespeeld

   Enkele van je favoriete prinsessen ruilen van gezicht met enkele van de meest beruchte boeven ter wereld. Hiervoor gebruiken ze een app. Help iedereen met het uitzoeken van een coole outfit en haarstijl voordat ze zelf ontdekken hoe ze eruit zien als ze echt van gezicht ruilen in dit krankzinnige make-overspel.

  • Moderne prinses: perfecte make-up
   Moderne prinses: perfecte make-up
   1121 keer gespeeld

   Deze modieuze prinses wil dat haar make-up helemaal perfect is. Denk je dat jij haar kunt helpen in dit make-overspel voor meiden? Probeer de verschillende soorten eyeliner, lippenstift en nog veel meer.

  • Prinses Hawaii-avontuur
   Prinses Hawaii-avontuur
   591 keer gespeeld

   Hawaii is de volgende vakantiebestemming van deze prinses. Ze gaat ook een strandfeest geven voor al haar vrienden. Help haar bij het kiezen van de versieringen en natuurlijk ook een gave outfit voor haarzelf in dit online spel voor meisjes.

  • Prinses: landstijl
   Prinses: landstijl
   915 keer gespeeld

   Een betovering heeft deze hippe zeemeermin flink in de problemen gebracht. Ze is in een mens veranderd! Kun jij haar helpen om een paar nieuwe stijlen te ontwerpen, nu ze op het land woont? Ze heeft echt snel nieuwe outfits nodig in dit leuke aankleedspel voor meiden.

  • Adventure, Ho!
   Adventure, Ho!
   105 keer gespeeld

   Wie is je man (ehm... beest) als de prinses moet worden gered?

  • American Idol-prinses
   American Idol-prinses
   43 keer gespeeld

   Rapunzel neemt deel aan American Idol en als ze de hoofdprijs wil winnen, dan moet ze er op en top uitzien. Kun jij haar helpen om de perfecte outfit te kiezen in dit leuke aankleedspel?

  • Baby Princess Room Cleaning
   Baby Princess Room Cleaning
   20 keer gespeeld

   Deze grappige kleine prinses heeft jouw hulp nodig om haar kamer op te ruimen voordat het grote feest begint. Help Baby Princess in dit leuke familiespel voor meiden, Baby Princess Room Cleaning. Zorg dat je alles opruimt!

  • Ball Princess Make Up
   Ball Princess Make Up
   39 keer gespeeld

   Kies de allermooiste make up en accesoires voor deze prinses.

  • Blonde prinses: dagje naar de spa
   Blonde prinses: dagje naar de spa
   95 keer gespeeld

   Deze prinses heeft een stressvolle week achter de rug en is klaar om een middagje door te brengen in de spa. Kun jij ervoor zorgen dat ze heerlijk ontspant en zich weer helemaal jong voelt in dit leuke online spel voor meiden?

  • Bow Adventure
   Bow Adventure
   20 keer gespeeld

   Red princes Yaya van Grizwald's, kijk uit voor de vallen!