• Latina prinses: echte kapsels
  Spelen
  Latina prinses: echte kapsels
  1029 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses staat alle kanten op. Kun jij de knopen ontwarren en haar een nieuw kapsel geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  1391 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Princess Super Team
  Spelen
  Princess Super Team
  425 keer gespeeld
 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  387 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Spelen
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  389 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Spelen
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  678 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  609 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  828 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Spelen
  Prinses: hoe word je populair op school
  661 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Prinses in de put
  Spelen
  Prinses in de put
  1319 keer gespeeld

  Aurora is vandaag een beetje treurig. Kun jij haar weer opvrolijken met een mooie tekening of wat andere coole activiteiten in dit online spel?

 • Princesses: BFFs Selfies
  Spelen
  Princesses: BFFs Selfies
  331 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zoeken elk naar een outfit die ze zal helpen om de perfecte selfie te maken. Doe met hun mee terwijl ze hun haar opmaken en wat te gekke kleding uitzoeken voordat ze hun foto's nemen in deze verkleed-game voor meisjes.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  1229 keer gespeeld
 • Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  Spelen
  Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  1041 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan winkelen met hun moeders. Ga mee en kies samen met hen een paar geweldige outfits en geniet van een leuke middag in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  427 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  1408 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Hippe winkelprinses
  Spelen
  Hippe winkelprinses
  752 keer gespeeld

  Deze drukke prinses wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Ga samen met haar een middagje shoppen in dit coole warenhuis. Kies nieuwe schoenen, een mooie outfit en vergeet ook haar kapsel niet.

 • Prinsessen Tweedehandszaakuitdaging
  Spelen
  Prinsessen Tweedehandszaakuitdaging
  510 keer gespeeld

  Deze prinses doet mee aan een leuke wedstrijd die een van haar favoriete goede doelen zal ondersteunen. Doe mee met haar terwijl ze in een paar tweedehandswinkels shopt en leuke stijlen creëert uit oude outfits in dit online design- en aankleedspel voor meisjes.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  492 keer gespeeld
 • Moderne prinsessen: schooldag
  Spelen
  Moderne prinsessen: schooldag
  1064 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Prinses: jeugdherinneringen
  Spelen
  Prinses: jeugdherinneringen
  828 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het erg naar haar zin op school maar ze mist haar vrienden in haar rijk. Kun jij haar helpen om haar heimwee te onderdrukken door een mooi fotoalbum te maken in dit online spel voor meiden?

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  1421 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Zwarte prinses: model
  Spelen
  Zwarte prinses: model
  430 keer gespeeld

  Deze prinses wil een wereldberoemd model worden maar hiervoor heeft ze je hulp nodig. Help haar wanneer ze verschillende kledingstukken showt, haar portfolio op orde brengt en meer in dit aankleedspel voor meiden.

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  442 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Spelen
  Echte make-over voor blonde prinses
  382 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Prinsessen: flower power
  Spelen
  Prinsessen: flower power
  721 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen bekijken een aantal leuke stijlen uit de jaren '60. Help ze een hoop geweldige retro-outfits te creëren die praktisch "flower power!" schreeuwen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes.

 • Stiekem naar de bruiloft
  Spelen
  Stiekem naar de bruiloft
  283 keer gespeeld

  Deze twee ondeugende prinsessen gaan stiekem naar een bruiloft. Kun jij ze helpen met hun jurken en schoenen in dit grappige aankleedspel voor meiden?

 • Geheim schoolfeest
  Spelen
  Geheim schoolfeest
  151 keer gespeeld

  Deze prinses heeft op school een leaflet gevonden over een geheim schoolfeest. Kun jij haar helpen om aanwijzingen te vinden zodat ze weet waar het feest gehouden wordt? Als je het antwoord weet, dan staat je een geweldige avond te wachten!

 • Prinses bij de kapper: slechte haardag
  Spelen
  Prinses bij de kapper: slechte haardag
  415 keer gespeeld

  Cinderella wilde een nieuwe look en een nieuw kapsel maar er is van alles misgegaan bij de kapper. Een van de haardrogers functioneerde niet goed en nu ziet ze er niet uit. Kun jij haar helpen om er weer tiptop uit te zien in dit leuke make-overspel?

 • Nieuw meisje op de prinsessenschool
  Spelen
  Nieuw meisje op de prinsessenschool
  683 keer gespeeld

  Deze prinses is het nieuwste meisje op de campus. Doe mee met haar en haar kamergenoot terwijl ze hun koffers uitpakken en hun kamer inrichten in dit online spel voor meisjes.

 • Prinsessen: filmavond
  Spelen
  Prinsessen: filmavond
  131 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen genieten van een ontspannen avond in hun kasteel. Kun je ze helpen ontspannen met een film en wat zalig junkfood in deze online-game voor meisjes?

 • Exotische prinses: make-up
  Spelen
  Exotische prinses: make-up
  415 keer gespeeld

  Deze prinses woont op een afgelegen eiland in de Pacifische Oceaan maar dat wil niet zeggen dat ze geen luxe make-over kan hebben. Help haar om van haar puistjes af te komen en haar gezicht te beschilderen in dit online spel voor meiden.

 • Van vet tot fit: Prinses Fitness
  Spelen
  Van vet tot fit: Prinses Fitness
  579 keer gespeeld

  Deze prinses wil in vorm komen zodat ze er fantastisch zal uitzien op het aanstaande bal. Help je haar met een paar geweldige workouts in dit online spel?

 • Prinses: nieuwe make-up trends
  Spelen
  Prinses: nieuwe make-up trends
  103 keer gespeeld

  Deze prinses volgt graag de nieuwste trends, vooral wat make-up betreft. Probeer samen met haar nieuwe stijlen uit in dit leuke make-over spel voor meiden.

 • Adventure, Ho!
  Spelen
  Adventure, Ho!
  105 keer gespeeld

  Wie is je man (ehm... beest) als de prinses moet worden gered?

 • American Idol-prinses
  Spelen
  American Idol-prinses
  25 keer gespeeld

  Rapunzel neemt deel aan American Idol en als ze de hoofdprijs wil winnen, dan moet ze er op en top uitzien. Kun jij haar helpen om de perfecte outfit te kiezen in dit leuke aankleedspel?

 • Blonde prinses: dagje naar de spa
  Spelen
  Blonde prinses: dagje naar de spa
  45 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een stressvolle week achter de rug en is klaar om een middagje door te brengen in de spa. Kun jij ervoor zorgen dat ze heerlijk ontspant en zich weer helemaal jong voelt in dit leuke online spel voor meiden?