Prinsessen Spelletjes

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Spelen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  950 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: favorieten van de maand
  Spelen
  Prinses: favorieten van de maand
  562 keer gespeeld

  Deze prinses maakt een video voor YouTube over haar favoriete dingen van deze maand. Kun jij ervoor zorgen dat alles klaar staat in dit online ontwerp- en make-overspel voor meiden?

 • Prinsessenvakantie
  Spelen
  Prinsessenvakantie
  1269 keer gespeeld

  Deze prinses gaat een epische reis om de wereld maken. Ze is er alleen nog niet helemaal klaar voor. Kun jij haar helpen met het pakken van haar koffer in dit online spel voor meiden?

 • Four Fourteen
  Spelen
  Four Fourteen
  3419 keer gespeeld

  Betreed de treden van het kasteel en speel open kaart. Ga voor veertien.

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Spelen
  Prinses: hoe word je populair op school
  1694 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  2889 keer gespeeld
 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Spelen
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  938 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Prinses: terug naar school
  Spelen
  Prinses: terug naar school
  1351 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een nieuwe collectie schoolkleren ontworpen. Samen met haar vriendinnen gaat ze de mooiste kleren en accessoires laten zien tijdens een modeshow. Kun jij kiezen wat ze moeten dragen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Spelen
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  3188 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Prinses: bohemian vs grunge
  Spelen
  Prinses: bohemian vs grunge
  979 keer gespeeld

  Deze prinses kan maar niet beslissen welke stijl ze het leukst vindt in dit aankleedspel voor meiden. Wordt het bohemian of toch grunge? De keuze is aan jou!

 • Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  Spelen
  Prinses moeder & dochters gaan shoppen
  1237 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan winkelen met hun moeders. Ga mee en kies samen met hen een paar geweldige outfits en geniet van een leuke middag in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Prinses: dashboard
  Spelen
  Prinses: dashboard
  753 keer gespeeld

  Welk dashboard past het best bij deze prinses? Beantwoord de vragen en versier haar auto in dit coole ontwerpspel voor meiden.

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  985 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Spelen
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  1116 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  1413 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Princesses: BFFs Selfies
  Spelen
  Princesses: BFFs Selfies
  1013 keer gespeeld

  Deze vier prinsessen zoeken elk naar een outfit die ze zal helpen om de perfecte selfie te maken. Doe met hun mee terwijl ze hun haar opmaken en wat te gekke kleding uitzoeken voordat ze hun foto's nemen in deze verkleed-game voor meisjes.

 • Prinses: online daten
  Spelen
  Prinses: online daten
  1174 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

 • Prinses in de put
  Spelen
  Prinses in de put
  1900 keer gespeeld

  Aurora is vandaag een beetje treurig. Kun jij haar weer opvrolijken met een mooie tekening of wat andere coole activiteiten in dit online spel?

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  Spelen
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  2895 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  1483 keer gespeeld
 • Latina prinses: echte kapsels
  Spelen
  Latina prinses: echte kapsels
  743 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses staat alle kanten op. Kun jij de knopen ontwarren en haar een nieuw kapsel geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Spelen
  Echte make-over voor blonde prinses
  805 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Zeemeerminprinses: een nieuw leven
  Spelen
  Zeemeerminprinses: een nieuw leven
  677 keer gespeeld

  Ze komen uit twee totaal verschillende werelden, maar deze zeemeermin is vastbesloten om er het beste van te maken met haar vriendje. Hij heeft er alleen wel een puinhoop van gemaakt. Kun jij haar helpen met het opruimen van zijn kamer in dit online spel?

 • Prinsessen: fantasiekapsel
  Spelen
  Prinsessen: fantasiekapsel
  587 keer gespeeld

  Ook prinsessen houden van een verkleedpartijtje. Deze twee meiden willen eruitzien als hun favoriete sprookjesfiguur. Kun jij ze helpen aan magische kapsels en betoverende jurken in dit online spel voor meiden?

 • Hippe winkelprinses
  Spelen
  Hippe winkelprinses
  1078 keer gespeeld

  Deze drukke prinses wil altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends. Ga samen met haar een middagje shoppen in dit coole warenhuis. Kies nieuwe schoenen, een mooie outfit en vergeet ook haar kapsel niet.

 • Prinses: naar school
  Spelen
  Prinses: naar school
  683 keer gespeeld

  Het is de eerste schooldag en deze prinses wil dat alles perfect verloopt. Daarom staat ze vroeg op om de perfecte outfit uit te kiezen, een gezond ontbijt te nemen en meer. Kun je ervoor zorgen dat ze alles op orde heeft voordat ze naar school gaat in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: eerste studentenfeestje
  Spelen
  Prinses: eerste studentenfeestje
  654 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen moeten wennen aan het studentenleven. Kun jij ze helpen hun kamer in te richten, een paar coole outfits te kiezen en zich klaar te maken voor het eerste feestje aan hun nieuwe opleiding in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Blonde prinses: zomer make-up
  Spelen
  Blonde prinses: zomer make-up
  1311 keer gespeeld

  Er komt nooit een einde aan de zomer in dit leuke online make-overspel voor meiden. Kun jij deze beeldschone prinses helpen om nieuwe make-up stijlen uit te kiezen?

 • Prinses vs. slechterik: modewedstrijd
  Spelen
  Prinses vs. slechterik: modewedstrijd
  582 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd? In de ene hoek staat een hippe prinses, in de andere een woeste fashionista. Wie van de twee eindigt als winnaar in deze epische modewedstrijd? Dat hangt helemaal van jou af in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Dolly: prinses vs. slechterik
  Spelen
  Dolly: prinses vs. slechterik
  617 keer gespeeld

  Dolly weet niet of ze zich moet verkleden als beroemde slechterik of held. Help haar om een keuze te maken terwijl ze deze geschenkdozen doorpluist, op zoek naar kleding en accessoires, geïnspireerd op enkele van de meest populaire fictieve personages ooit.

 • Prinses: jeugdherinneringen
  Spelen
  Prinses: jeugdherinneringen
  1088 keer gespeeld

  Deze prinses heeft het erg naar haar zin op school maar ze mist haar vrienden in haar rijk. Kun jij haar helpen om haar heimwee te onderdrukken door een mooi fotoalbum te maken in dit online spel voor meiden?

 • Adventure, Ho!
  Spelen
  Adventure, Ho!
  105 keer gespeeld

  Wie is je man (ehm... beest) als de prinses moet worden gered?

 • American Idol-prinses
  Spelen
  American Idol-prinses
  31 keer gespeeld

  Rapunzel neemt deel aan American Idol en als ze de hoofdprijs wil winnen, dan moet ze er op en top uitzien. Kun jij haar helpen om de perfecte outfit te kiezen in dit leuke aankleedspel?

 • Blonde prinses: dagje naar de spa
  Spelen
  Blonde prinses: dagje naar de spa
  84 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een stressvolle week achter de rug en is klaar om een middagje door te brengen in de spa. Kun jij ervoor zorgen dat ze heerlijk ontspant en zich weer helemaal jong voelt in dit leuke online spel voor meiden?

 • Designs Esmeralda´s Gipsy Outfit
  Spelen
  Designs Esmeralda´s Gipsy Outfit
  29 keer gespeeld
 • Baby Princess Room Cleaning
  Spelen
  Baby Princess Room Cleaning
  15 keer gespeeld

  Deze grappige kleine prinses heeft jouw hulp nodig om haar kamer op te ruimen voordat het grote feest begint. Help Baby Princess in dit leuke familiespel voor meiden, Baby Princess Room Cleaning. Zorg dat je alles opruimt!