Prinsessen Spelletjes

 • Princesses Truth or Dare
  Princesses Truth or Dare
  659 keer gespeeld

  Deze meiden trappen graag lol samen in dit coole online spel, Princesses Truth or Dare, speciaal voor meisjes. Beleef een te gekke tijd met deze twee Disney prinsessen door verschillende minigames te spelen.

 • Ivy League-prinsessen
  Ivy League-prinsessen
  639 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?

 • Princess Super Team
  Princess Super Team
  780 keer gespeeld
 • Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  Princess Best & Worst: Red Carpet Gowns
  605 keer gespeeld

  Mensen kunnen heel kritisch zijn als het om kleren gaat. Kun jij ervoor zorgen dat deze prinsessen er perfect uitzien op de rode loper in dit aankleedspelletje?

 • Goed kapsel voor de perfecte prinses
  Goed kapsel voor de perfecte prinses
  3083 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses ziet er niet uit! Kun jij haar een kapsel geven waarmee ze echt de aandacht trekt?

 • Blonde prinses in het ziekenhuis
  Blonde prinses in het ziekenhuis
  704 keer gespeeld

  O nee! Rapunzel is van haar paard gevallen en nu is ze gewond geraakt! Kun jij haar weer op de been helpen?

 • Trouwkus van een IJskoningin
  Trouwkus van een IJskoningin
  577 keer gespeeld
 • Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  Prinsessen: Miss College-wedstrijd
  1021 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen alle drie de schoonheidswedstrijd winnen en Miss College worden. Help ze om de juiste jurken en accessoires uit te kiezen. Welke prinses wint, hangt helemaal af van jouw mode-talenten in dit leuke make-overspel.

 • Princess Wedding Fashion Week
  Princess Wedding Fashion Week
  1057 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  3401 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Modieuze prinsessen: pofjassen
  Modieuze prinsessen: pofjassen
  837 keer gespeeld

  Deze zes prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe pofjas en hun favoriete kledingwinkel heeft ze eindelijk op voorraad. Kun jij ze helpen met het kiezen van een nieuwe winteroutfit in dit online spel voor meiden?

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Prinses: hoe word je populair op school
  1241 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Winterprinses: school look-book
  Winterprinses: school look-book
  1268 keer gespeeld

  Deze prinsessen zijn op zoek naar coole winteroutfits voor school. Kies samen met hen comfortabele sweaters en coole mutsen uit. Misschien kun je wat mooie foto's maken voor hun winter look-book?

 • Prinses Fashionista onderweg
  Prinses Fashionista onderweg
  1013 keer gespeeld

  Rapunzel heeft een drukke planning en totaal geen tijd om nieuwe outfits voor zichzelf te verzinnen. Jij kunt haar helpen! Kun jij een paar fantastische stijlen ontwerpen voor school, een koningsbal en een feestje bij de club? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Punkprinses garderobe 2
  Punkprinses garderobe 2
  528 keer gespeeld

  Deze dappere prinses is nu op zoek naar nog coolere outfits! Ga samen met haar op een modemissie om de hipste topjes, schoenen, make-up en meer te vinden in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Princesses Bike Trip
  Princesses Bike Trip
  671 keer gespeeld

  Belle en Rapunzel willen gaan fietsen, maar ze zijn er nog niet helemaal klaar voor. Kun jij de prinsessen helpen met het vinden van een outfit en het versieren van hun fiets in dit aankleedspel?

 • Prinses op de catwalk: modewedstrijd
  Prinses op de catwalk: modewedstrijd
  1466 keer gespeeld

  Drie prinsessen. Eén catwalk. Wie wint deze spannende modewedstrijd? Dat hangt helemaal van jou af. Help deze prinselijke deelnemers om een cool outfit te ontwerpen en een mooi kapsel uit te kiezen voordat ze de catwalk op stappen in dit hippe aankleedspel voor meiden.

 • Moderne prinsessen: schooldag
  Moderne prinsessen: schooldag
  888 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn dol op de laatste modetrends maar vanochtend dreigen ze te laat op school te komen. Kun jij ze helpen aan een coole outfit voordat ze naar school vetrekken in dit leuke aankleedspel?

 • Echte make-over voor blonde prinses
  Echte make-over voor blonde prinses
  607 keer gespeeld

  Deze arme blonde prinses heeft last van puistjes en pukkels. Kun jij haar een make-over geven om te laten zien hoe knap ze eigenlijk is?

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Prinsessen: gemaskerd bal
  1167 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Zwarte prinses: model
  Zwarte prinses: model
  3176 keer gespeeld

  Deze prinses wil een wereldberoemd model worden maar hiervoor heeft ze je hulp nodig. Help haar wanneer ze verschillende kledingstukken showt, haar portfolio op orde brengt en meer in dit aankleedspel voor meiden.

 • Prinsessen BFF-uitje
  Prinsessen BFF-uitje
  732 keer gespeeld

  Deze drie beste prinsessenvriendinnen hebben een meidendag gepland en je weet dat ze er dan tiptop uit willen zien. Duik in hun kledingkast en creëer een mooie outfit gebaseerd op hun individuele kledingstijl. Kies daarna een plek uit waar ze ermee kunnen pronken!

 • De prinses: naar de toekomst gestuurd
  De prinses: naar de toekomst gestuurd
  913 keer gespeeld

  De toekomst is griezelig vreemd als je een prinses uit het verre verleden bent. Kun je deze koninklijke jongedame helpen zich aan te passen aan het leven in het jaar 2017? Ze moet haar uiterlijk veranderen voordat ze de terugweg kan gaan zoeken naar haar koninkrijk in dit tijdloze aankleedspel.

 • Prinsessen: rocksterren
  Prinsessen: rocksterren
  734 keer gespeeld

  Help deze rockende prinsessen om zich voor te bereiden op hun grote show. Van gewaagde rockkapsels tot ruige outfits, in dit hard-rock aankleed- en make-overspel bepaal jij hoe zij eruit zien op het podium en welke instrumenten ze bespelen!

 • Prinses: online daten
  Prinses: online daten
  1040 keer gespeeld

  Het is alweer een tijd geleden dat de prinses een vriendje had. Misschien moet ze eens online daten proberen. Help haar om een potentiële magische match te vinden in dit leuke datingspel.

 • Make-over voor een koningin
  Make-over voor een koningin
  762 keer gespeeld

  Dit meisje wil eruitzien als een echte koningin en daar kan ze jouw hulp goed bij gebruiken!

 • IJsprinses: in het ziekenhuis
  IJsprinses: in het ziekenhuis
  669 keer gespeeld

  Het leek zo'n leuk idee om op een rendier te rijden tot hij struikelde en deze coole prinses in een doornstruik lanceerde. Kun jij haar verwondingen behandelen in dit schattige dokter simulatiespel?

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Kleerkast van een ijskoningin
  1347 keer gespeeld
 • Feestprimeur: prinsessenstijl
  Feestprimeur: prinsessenstijl
  1015 keer gespeeld

  Deze prinses organiseert haar eerste feestje maar ze heeft geen idee welk thema ze moet kiezen. Zou jij haar een handje kunnen helpen? Kies samen met haar een thema uit, versier het huis en verwelkom de gasten in dit leuke online spel voor meiden.

 • Prinses: banenjacht
  Prinses: banenjacht
  647 keer gespeeld

  Het is behoorlijk saai op het kasteel. Daarom heeft de prinses besloten een nieuwe loopbaan te beginnen. Kun jij haar helpen met haar cv en daarna met de perfecte outfit voor een sollicitatiegesprek? Ze is op zoek naar haar droombaan in dit spel voor meisjes.

 • Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  Zeemeerminprinses: in het ziekenhuis
  679 keer gespeeld

  Het zit deze zeemeerminprinses vandaag niet mee. Ze is in een net vast komen te zitten terwijl ze aan een hongerige haai probeerde te ontsnappen. Kun jij haar bevrijden en haar verwondingen behandelen in dit magische simulatiespel?

 • Anna and Elsa Makeover
  Anna and Elsa Makeover
  1072 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen hebben huidproblemen! Help de knappe zusjes Anna en Elsa met schoonheidsbehandelingen om hen een frisse, nieuwe look te geven in deze leuke game voor meisjes!

 • Prinsessen: weekenduitje
  Prinsessen: weekenduitje
  773 keer gespeeld

  Deze prinsessen weten niet wat ze dit weekend moeten doen of dragen. Geef ze wat inspiratie in dit leuke aankleedspel voor meiden. Kies ook meteen wat coole outfits uit voordat ze naar de bioscoop of hun favoriete pretpark gaan.

 • Prinses of boef: ruilen van gezicht
  Prinses of boef: ruilen van gezicht
  1129 keer gespeeld

  Enkele van je favoriete prinsessen ruilen van gezicht met enkele van de meest beruchte boeven ter wereld. Hiervoor gebruiken ze een app. Help iedereen met het uitzoeken van een coole outfit en haarstijl voordat ze zelf ontdekken hoe ze eruit zien als ze echt van gezicht ruilen in dit krankzinnige make-overspel.

  • Prinses: landstijl
   Prinses: landstijl
   1075 keer gespeeld

   Een betovering heeft deze hippe zeemeermin flink in de problemen gebracht. Ze is in een mens veranderd! Kun jij haar helpen om een paar nieuwe stijlen te ontwerpen, nu ze op het land woont? Ze heeft echt snel nieuwe outfits nodig in dit leuke aankleedspel voor meiden.

  • Blonde prinses: dagje naar de spa
   Blonde prinses: dagje naar de spa
   830 keer gespeeld

   Deze prinses heeft een stressvolle week achter de rug en is klaar om een middagje door te brengen in de spa. Kun jij ervoor zorgen dat ze heerlijk ontspant en zich weer helemaal jong voelt in dit leuke online spel voor meiden?

  • Prinsessen: kledingkraampje
   Prinsessen: kledingkraampje
   532 keer gespeeld

   Deze prinses ruimt haar kledingkast op en heeft besloten om een paar oude outfits en accessoires te verkopen. Houd samen met haar en haar vriendinnen een uitverkoop en kies een paar van haar favoriete spullen uit in dit leuke winkelspel voor meiden.

  • Prinses feestmarathon
   Prinses feestmarathon
   814 keer gespeeld

   Deze drie prinsessen organiseren drie verschillende feesten op dezelfde avond. Dat is best bizar, nietwaar? Kun jij ervoor zorgen dat hun ingewikkelde plannen niet in de soep lopen? Help ze om alles goed te organiseren, mooi te versieren en meer in dit online spel.

  • Prinses Studentenblad
   Prinses Studentenblad
   862 keer gespeeld

   Deze stijlbewuste prinses is vastbesloten een modeblad voor haar opleiding uit te geven. Kun jij haar helpen met outfits kiezen, foto's maken en inhoud te ontwerpen waardoor het eerste nummer een enorm succes wordt? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit online ontwerpspel voor meisjes.

  • Prinses: 1 april in de haarsalon
   Prinses: 1 april in de haarsalon
   577 keer gespeeld

   Deze prinsessen gaan naar een haarsalon voor een nieuw kapsel. Helaas werkt er een gemene koningin in de salon die dol is op 1 april grapjes. Haal samen met haar grapjes uit met de prinsessen door ze maffe kapsels te geven in dit grappige make-over spel voor meiden.

  • Prinses bij de kapper: slechte haardag
   Prinses bij de kapper: slechte haardag
   924 keer gespeeld

   Cinderella wilde een nieuwe look en een nieuw kapsel maar er is van alles misgegaan bij de kapper. Een van de haardrogers functioneerde niet goed en nu ziet ze er niet uit. Kun jij haar helpen om er weer tiptop uit te zien in dit leuke make-overspel?

  • Prinsessen: BFFs in Parijs
   Prinsessen: BFFs in Parijs
   676 keer gespeeld

   Deze hippe prinsessen zijn klaar om Frankrijk te veroveren! Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voor hun reis naar Disneyland Parijs. Ze moeten ook wat moois hebben voor wanneer ze gaan stappen.

  • Prinses: origami-mode
   Prinses: origami-mode
   562 keer gespeeld

   Deze vier prinsessen doen mee aan een unieke modeshow. Al hun outfits zijn geïnspireerd op de Japanse kunstvorm origami. Kun jij ze helpen om een paar coole stijlen te ontwerpen in dit aparte aankleedspel voor meiden?

  • Moderne prinses: perfecte make-up
   Moderne prinses: perfecte make-up
   1104 keer gespeeld

   Deze modieuze prinses wil dat haar make-up helemaal perfect is. Denk je dat jij haar kunt helpen in dit make-overspel voor meiden? Probeer de verschillende soorten eyeliner, lippenstift en nog veel meer.

  • Prinsessen: dagje shoppen
   Prinsessen: dagje shoppen
   619 keer gespeeld

   Iedereen gaat graag winkelen en deze prinses en haar dochter zijn geen uitzondering. Ga samen shoppen tot ze erbij neervallen in dit leuke aankleedspel voor meiden.

  • Modieuze prinsessenverjaardag
   Modieuze prinsessenverjaardag
   676 keer gespeeld

   De prinses is jarig en haar vriendinnen hebben haar verrast met een paar leuke mode-uitdagingen. Stel haar outfit samen, help haar met haar make-up en nog veel meer in dit make-overspel voor meiden.