Nieuw

 
 • De immigranten
  Spelen
  De immigranten
  28 keer gespeeld

  Deze drie immigranten zijn net in Amerika aangekomen en ze moeten een nieuw leven opbouwen. Kun jij ze helpen met het vinden van de voorwerpen die ze nodig hebben in dit uitdagende zoek-en-vindspel?

 • Fortride: Open Ride
  Spelen
  Fortride: Open Ride
  0 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je van tientallen te gekke features genieten. Verken een complete wereld vol gave obstakels en portals die je naar andere plekken transporteren. Ook kan je nieuwe airtimerecords proberen te halen als je van hellingen afspringt!

 • 3D stierenren
  Spelen
  3D stierenren
  0 keer gespeeld

  Deze stier krijgt vanmiddag wat broodnodige lichamelijke oefening. In deze 3D racegame heeft zijn fokker een grappig obstakelparcours gebouwd waarmee hij weer in topvorm kan raken. Ga met de stier mee als hij tonnen omstoot, door brandende hoepels springt, wrattenzwijnen ontwijkt en een boel lekkernijen opeet terwijl hij op de finishlijn afstormt.

 • Muis & kaas
  Spelen
  Muis & kaas
  0 keer gespeeld

  Dit hongerige muisje is dol op kaas! Kun jij zijn buikje vullen in dit schattige puzzelspel? Je hoeft alleen maar de gekleurde blokken te verwijderen...

 • Kleine tuin
  Spelen
  Kleine tuin
  0 keer gespeeld

  Freddy de kikker is je nieuwe huisdier in dit unieke 3-op-een-rij-spel. Hij kan praten en hij staat klaar om je te helpen met het inrichten van zijn terrarium. Daar heb je alleen wel virtueel geld voor nodig en Freddy weet precies hoe je dat kunt verdienen. Kun jij samen met deze coole kikker rijtjes van bloemen, eikels en meer maken?

 • Battle Royale: Battlepoint.io
  Spelen
  Battle Royale: Battlepoint.io
  142 keer gespeeld

  In de straten van dit stadje gaat een strijd losbarsten. Als je niet met lood wil worden volgepompt of levend geroosterd wil worden, moet je snel een wapen zien te vinden! Vernietig je vijanden met shotguns, lasergeweren en nog veel meer in deze intense io-game. De klok tikt!

 • Kattenquiz
  Spelen
  Kattenquiz
  0 keer gespeeld

  Hoe goed ken jij je katten? Het is tijd om in deze grappige en dolle quizgame je kennis van alles wat pluizig is te showen. Deze gigantisch schattige katjes hebben een spannende uitdaging voorbereid. Kan jij ze allemaal identificeren op basis van hun ras of beroep? Sommige van hen zijn brandweermannen, andere piraten en zelfs ninja's!

 • Meesterschaker: multiplayer
  Spelen
  Meesterschaker: multiplayer
  1110 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassiek bordspel kan je de computer uitdagen of het tegen een andere speler opnemen. Maar pas op en denk goed na over elke zet en sprong.

 • While We Sleep: Slendrina is HERE
  Spelen
  While We Sleep: Slendrina is HERE
  94 keer gespeeld

  Lekker slapen zit er niet in als de mysterieuze, dodelijke Slendrina je dromen onveilig maakt! Kun jij het boosaardige monster en haar gevaarlijke bondgenoten verslaan in dit angstaanjagende 3D-spel?

 • Dagelijkse FreeCell
  Spelen
  Dagelijkse FreeCell
  74 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke kaartspel heeft elke dag een andere lay-out. Kun jij alle kaarten wegspelen in dit leuke online spel?

 • Battle S.W.A.T vs Mercenary
  Spelen
  Battle S.W.A.T vs Mercenary
  26646 keer gespeeld

  Spelers van de hele wereld komen samen voor een grote strijd in dit spannende multiplayer actiespel. Baan je een weg vol verwoesting en haal alles uit de kast; van slagersmessen tot geweren. Hoe lang zal jij overleven?

 • Real Car Parking
  Spelen
  Real Car Parking
  491 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een realistische parkeerervaring in dit uitdagende autospel. Kun jij deze voertuigen op de juiste plek zetten zonder iets te raken?

 • Mahjong: herfsttuin
  Spelen
  Mahjong: herfsttuin
  185 keer gespeeld

  Kom naar deze prachtige tuin voor een magisch mahjong-avontuur. De klok tikt. Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in dit online spel?

 • Piano Tiles Reflex
  Spelen
  Piano Tiles Reflex
  170 keer gespeeld

  Kun jij binnen de tijd op de juiste toetsen drukken in dit razendsnelle online spel? Probeer de drie uitdagende speltypen te voltooien, maar zorg er wel voor dat je de witte toetsen niet raakt.

 • Strijd van de orks
  Spelen
  Strijd van de orks
  243 keer gespeeld

  Een strijd op leven en dood staat op het punt te beginnen in dit strategische actiespel. Kun je jouw ork-troepen naar de overwinning leiden en je tegenstanders verslaan in dit strategische actiespel?

 • Pijpengekte
  Spelen
  Pijpengekte
  1072 keer gespeeld

  In deze online puzzelgame kun je lekker met de stroom meegaan. Kan jij deze pijpen op de juiste plekken zetten voordat het water begint te stromen? Je moet snel te werk gaan om de hele boel niet te laten overstromen!

 • Chroma-uitdaging
  Spelen
  Chroma-uitdaging
  499 keer gespeeld

  Dit stuiterende balletje is niet te houden! Kun jij ervoor zorgen dat het niet tegen de obstakels botst in dit leuke, uitdagende puzzelspel?

 • Mahjong: geheime piramide
  Spelen
  Mahjong: geheime piramide
  204 keer gespeeld

  Aan de oevers van deze mystieke rivier liggen een aantal lastige mahjong-uitdagingen op je te wachten. Kun jij alle stenenparen vinden voordat de tijd om is?

 • Crazysteve.io
  Spelen
  Crazysteve.io
  435 keer gespeeld

  Deze io-game is knotsgek en schittert met zijn retrographics! Daag andere spelers van over de hele wereld uit terwijl je vuurballen en TNT naar hun kop smijt! Ook moet je veel harten en ruiten verzamelen als er je langer dan een paar minuten in leven wil blijven.

 • Blokje bevrijden
  Spelen
  Blokje bevrijden
  304 keer gespeeld

  Kun jij het oranje blok naar de uitgang leiden in dit uitdagende online spel? Je hoeft de andere blokken alleen maar aan de kant te schuiven. Simpel toch?

 • Vrolijke Jong: stenenparen
  Spelen
  Vrolijke Jong: stenenparen
  370 keer gespeeld

  Deze mystieke draak heeft een serie uitdagende mahjong-uitdagingen voor je ontworpen. Kun jij alle stenenparen vinden voordat de tijd om is?

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  102049 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Worms.Zone
  Spelen
  Worms.Zone
  585 keer gespeeld

  Deze wormen hebben een ongelooflijke honger en schattige stripfiguurtjes zijn hun favoriete maaltijd. Kun jij je worm laten groeien en ervoor zorgen dat hij de andere ongewervelden niet raakt in dit uitdagende io-spel? Anders exploderen ze namelijk...

 • Blokkenpuzzel
  Spelen
  Blokkenpuzzel
  426 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze kleurrijke vormen in het raster blijven plaatsen? Probeer in deze intrigerende puzzelgame een plek voor ze te vinden voordat er geen ruimte meer is en je zal gegarandeerd een hoge score verdienen!

 • Hexaknoop
  Spelen
  Hexaknoop
  2134 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame zitten de kleurrijke knopen helemaal in de war. Kan jij alle levels uitspelen door ze te ontrafelen en ze in de juiste volgorde te zetten?

 • Opstandelingen
  Spelen
  Opstandelingen
  930 keer gespeeld

  Er staat je genoeg actie en chaos te wachten in deze multiplayer FPS-game. Neem het op tegen enkele van 's werelds meest meedogenloze opstandelingen terwijl je de strijd aangaat voor geld en naar allesvernietigende wapens zoekt.

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  2010 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • Junglejuwelen
  Spelen
  Junglejuwelen
  5140 keer gespeeld

  In deze mysterieuze tempel liggen allemaal kostbare juwelen verborgen. Kun jij ze met elkaar verbinden in dit 3-op-een-rij-spel? Help de magische aap en verzamel de boosters om extra punten te verdienen.

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  658 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  507 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Vuurjongen & watermeisje: de ijstempel
  Spelen
  Vuurjongen & watermeisje: de ijstempel
  69228 keer gespeeld

  Vuurjongen en watermeisje laten zich heus niet tegenhouden door een beetje ijs!

 • YORG.io
  Spelen
  YORG.io
  529 keer gespeeld

  Kun jij de hongerige zombies verslaan in dit intense io-spel? Verzamel zoveel mogelijk kristallen om je verdediging te versterken, maar schiet wel op, want de zombies vallen aan als het nacht wordt!

 • Woordkoekje
  Spelen
  Woordkoekje
  1440 keer gespeeld

  Wat wordt in er deze keuken gekookt? In deze uitdagende woordgame mag je het zelf ontdekken terwijl je jouw woordenschat en spelkunsten uittest. Kijk goed naar de letters in de braadplan en probeer er een paar smakelijke woorden van te bakken.

 • Switch Colors
  Spelen
  Switch Colors
  2818 keer gespeeld

  Hoelang kun jij dit balletje in de lucht houden? Zorg dat de kleur van je bal overeenkomt met die van de cirkels om verder te komen.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  3420 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Puzzelwereld
  Spelen
  Puzzelwereld
  1660 keer gespeeld

  In deze uitdagende online game kan je drie verschillende soorten puzzels en tientallen levels uitproberen. Geef je sudoku-skills een workout of probeer vierkanten met elkaar te verbinden zonder dat de paden elkaar overlappen. Verder kan je in een grappig ontsnapspel een gekleurd vierkant helpen bij het vinden van alle uitgangen.