Nieuw

 
 • Ontwerp je eigen schoenen
  Spelen
  Ontwerp je eigen schoenen
  689 keer gespeeld

  Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je nieuwe favoriete schoenen! Kies uit allerlei hippe kleuren en patronen en maak er iets moois van!

 • Verloren Eiland 2
  Spelen
  Verloren Eiland 2
  0 keer gespeeld

  Welke mysteries wachten je op de oevers van dit exotische eiland? Er is maar één manier om erachter te komen. Vernietig jij de betoverde edelstenen terwijl je elke hoek van het eiland in dit puzzelspel verkent?

 • Prinsessen: modetips
  Spelen
  Prinsessen: modetips
  38 keer gespeeld

  Deze twee hippe prinsessen zijn op zoek naar nieuwe outfits: eentje voor een avondje stappen en eentje voor overdag. Help ze om de juiste keuze te maken in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Snakes and Ladders
  Spelen
  Snakes and Ladders
  340 keer gespeeld

  You can compete against the computer or a friend while you play this online version of the classic board game. See if you can get all the way to the top of the board while you avoid sliding down the snakes.

 • Stoere jongens make-over
  Spelen
  Stoere jongens make-over
  612 keer gespeeld

  Deze stoere jongen heeft een behoorlijk wilde baardgroei dus het is tijd voor een make-over. Kun jij zijn baard knippen en hem een nieuw kapsel geven in deze kapperszaak? Hij kan je hulp hard gebruiken in dit online make-overspel.

 • Smakelijk eten
  Spelen
  Smakelijk eten
  49 keer gespeeld

  Anna werkt in een restaurant en ze verwachten een grote familie vanavond voor het diner. Helaas is het een grote chaos. Help je haar alles klaar te krijgen voordat ze komen in dit verborgen voorwerpenspel?

 • Tegelknaller
  Spelen
  Tegelknaller
  82 keer gespeeld

  Er staat deze kleurige tank een wel heel spannende missie te wachten. Hoe lang zal het hem lukken om al deze tegels te verwoesten? Kruip achter het stuur en ontdek het zelf in dit intense actiespel.

 • Clash of Demons
  Spelen
  Clash of Demons
  14 keer gespeeld

  Waar gaat je krijger vandaag ten onder? In het Colosseum? Of in een donkere kerker? Uiteraard is er een kleine kans dat hij alle verschrikkingen en chaos overleeft die hem in dit 3D-actiespel te wachten staat. Maak slimme keuzes. Hij kan op heel veel manieren het loodje leggen!

 • Robot-tweeling
  Spelen
  Robot-tweeling
  93 keer gespeeld

  Deze coole robots begeven zich door de stad maar hun software is een beetje van slag. Kun jij ervoor zorgen dat ze niet tegen kratten en andere voorwerpen botsen in dit futuristische avonturenspel?

 • Woorduil
  Spelen
  Woorduil
  12 keer gespeeld

  Deze uil wil je graag helpen om je vaardigheden te verbeteren zodat je beter wordt in het oplossen van puzzels. Zal het je lukken om alle verborgen woorden in deze puzzels te vinden?

 • Fidget Spinner-meester
  Spelen
  Fidget Spinner-meester
  87 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij deze virtuele spinner laten draaien? Ontdek het zelf in dit leuke en uitdagende actiespel.

 • Just Don't Fall
  Spelen
  Just Don't Fall
  0 keer gespeeld

  Deze stuiterende slang geniet van zijn dag maar nu blijkt er verschrikkelijke overstroming zijn kant op te komen. Zorg ervoor dat hem niets overkomt en laat hem het stijgende water vermijden in dit schattige actiespel. Je kunt ook tussen de levels door nieuwe outfits voor hem kopen met behulp van de munten die hij onderweg verzamelt.

 • Stickman Boogschieten
  Spelen
  Stickman Boogschieten
  472 keer gespeeld

  Hoeveel doelen tref jij in dit uitdagende nauwkeurigheidsspel? Mis één keer en het spel is voorbij voor deze dappere en brutale boogschutter.

 • 4 pix-woordquiz
  Spelen
  4 pix-woordquiz
  63 keer gespeeld

  Kun jij ontdekken wat deze groepen van vier foto's gemeen hebben? Probeer alle foto- en woordpuzzels te voltooien in dit leuke online spel.

 • Farmington Tales
  Spelen
  Farmington Tales
  59 keer gespeeld

  Help boer Floyd en zijn trouwe viervoeter de boerderij te verbouwen.

 • Sery bruid: poppen make-up
  Spelen
  Sery bruid: poppen make-up
  23 keer gespeeld

  Welke verrassing staat deze bruid te wachten in deze geschenkdozen? Accessoires, make-up of andere spullen die haar bruiloft compleet maken? Ontdek het zelf in dit online aankleedspel voor meiden.

 • Galaxy-gezagvoerder
  Spelen
  Galaxy-gezagvoerder
  27 keer gespeeld

  Er gaat weer een spannende missie beginnen voor deze dappere commandant. Reis met hem mee door de kosmos en probeer een marshal te redden van een bende aliens in dit real-time strategiespel.

 • Ninja: sensationele schatten
  Spelen
  Ninja: sensationele schatten
  152 keer gespeeld

  Deze dappere ninja is opgesloten in een warenhuis. Help hem om de kratten op de triggerschakelaars te plaatsen zodat hij kan ontsnappen en talloze waardevolle schatten kan verzamelen in dit ruimtelijke puzzelspel.

 • Prinses: mode-obsessie
  Spelen
  Prinses: mode-obsessie
  38 keer gespeeld

  Mode is bijna een obsessie voor deze hippe prinses. Ga samen met haar en haar beste vriendin online winkelen. Kies de nieuwste trendy accessoires en outfits uit in dit leuke spel voor meiden.

 • Donuts schieten
  Spelen
  Donuts schieten
  71 keer gespeeld

  In een mierzoete wereld kan een overschot aan donuts behoorlijk lastig zijn. Probeer de overtollige donuts te verwijderen in deze doldwaze bubble shooter. Plaats gelijke donuts in de juiste volgorde zodat ze ontploffen!

 • Astronaut: vloer van lava
  Spelen
  Astronaut: vloer van lava
  34 keer gespeeld

  Deze dappere astronaut is per ongeluk op een planeet vol lava geland. Nu moet hij al springend op spinners zijn ruimteschip zien te bereiken. Kun jij hem een handje helpen in dit doldwaze actiespel?

 • War Thunder
  Spelen
  War Thunder
  0 keer gespeeld

  War Thunder

 • Legends of Atlantis: Exodus
  Spelen
  Legends of Atlantis: Exodus
  36 keer gespeeld

  Snel! Laat de inwoners van Atlantis niet verdrinken!

 • Rummi
  Spelen
  Rummi
  0 keer gespeeld

  Rummi

 • Exotische prinses: make-up
  Spelen
  Exotische prinses: make-up
  415 keer gespeeld

  Deze prinses woont op een afgelegen eiland in de Pacifische Oceaan maar dat wil niet zeggen dat ze geen luxe make-over kan hebben. Help haar om van haar puistjes af te komen en haar gezicht te beschilderen in dit online spel voor meiden.

 • Spaarvarkenavontuur
  Spelen
  Spaarvarkenavontuur
  176 keer gespeeld

  Dit spaarvarkentje voelt zich tamelijk leeg van binnen. Kun je hem vullen met heel veel munten? Knip de touwen door om het geld in hem te laten vallen in dit dynamische puzzelspel.

 • Bergtransport
  Spelen
  Bergtransport
  60 keer gespeeld

  Deze arme jongen moet een grote vracht transporteren door gevaarlijke bergpassen en langs woestijnroutes. Kun jij hem helpen om rustig te blijven in dit uitdagende racespel?

 • Loodgieterpuzzel
  Spelen
  Loodgieterpuzzel
  25 keer gespeeld

  Kun jij tot het naadje gaan van elk van deze uitdagende puzzels? Stap dit riool binnen en koppel zo snel mogelijk alle delen van deze buizen.

 • Gerechtigheid voor iedereen
  Spelen
  Gerechtigheid voor iedereen
  28 keer gespeeld

  Norma is politieagent en onderzoekt een mysterieus ongeval dat in deze enorme villa is gebeurd. Is mevrouw Paul door haar echtgenoot vermoord? Help Norma met het oplossen van deze zaak in dit spel vol verborgen voorwerpen.

 • Tanksio.online
  Spelen
  Tanksio.online
  19 keer gespeeld

  Ga op een interstellair avontuur in dit spannende io-spel. Een leger tanks neemt het tegen elkaar op in een arena in de ruimte. Hoe lang overleef jij het in een strijd tegen gamers uit de hele wereld?

 • Middeleeuwse agent 8
  Spelen
  Middeleeuwse agent 8
  16 keer gespeeld

  Het avontuur zet zich voort in dit doldwaze retro rollenspel. Verken samen met Dregg een mysterieus ziekenhuis vol gevaarlijke monsters en artsen die nog gevaarlijker blijken te zijn.

 • Cup and Ball
  Spelen
  Cup and Ball
  124 keer gespeeld

  Het doel van dit spel? Laat de bal steeds weer opnieuw in het kopje rollen, dat is alles. Nou, ja niet helemaal. Je zult ook wat platforms op de juiste plek moeten plaatsen in dit dynamische puzzelspel.

 • Mahjong chaos
  Spelen
  Mahjong chaos
  47 keer gespeeld

  Haal jij het binnen de tijd in deze coole en te gekke versie van het klassieke bordspel? Koppel zo snel mogelijk alle tegels. Als je niet verder komt, gebruik dan een bom om het pad vrij te maken.

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  122 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Prinsessen: boho zwemkleding
  Spelen
  Prinsessen: boho zwemkleding
  127 keer gespeeld

  Ook prinsessen gaan graag op vakantie. Help deze stijlvolle meiden om zich klaar te maken voor een uitje naar het strand in dit online aankleedspel voor meiden. Kies zwemkleding uit en meer.

 • Eilandstam 5
  Spelen
  Eilandstam 5
  61 keer gespeeld

  Deze stam hoopt in dit eilandenrijk dorpen te kunnen vestigen. Bouw met hen nieuwe nederzettingen onder de zee, op het eiland en in de wolken die erop zweven in dit hoofdstuk van de simulatiespellenreeks.

  • Bermuda piramide
   Spelen
   Bermuda piramide
   157 keer gespeeld

   Een familielied van Emma was een onderzoeker die vastbesloten was om de mysteries van de Bermudadriehoek te ontrafelen. Het is hem nooit gelukt maar nu wil ze zijn levenswerk voortzetten in dit zoek-en-vindspel. Ga samen met haar op een spannend avontuur in een van de meest mysterieuze gebieden ter wereld.

  • Maffe professor
   Spelen
   Maffe professor
   62 keer gespeeld

   Het is een schoolavond maar Keithan moet naar het lab komen van de maffe wetenschapper die hij al een tijdje helpt. Wat kan er nou zo belangrijk zijn? Beleef samen met hem een spannende avond in dit 'point-and-click'-avonturenspel.

  • Dokter noot 2
   Spelen
   Dokter noot 2
   128 keer gespeeld

   Deze dappere dokter heeft hét recept voor plezier! Ga samen met hem op een maf avontuur in dit dynamische puzzelspel. Hij probeert thuis te komen nadat een van zijn huisbezoeken is uitgelopen op een regelrechte ramp dankzij een wel heel vervelende vogel.

  • Gwen: studentenkamer
   Spelen
   Gwen: studentenkamer
   166 keer gespeeld

   Gwen verhuist naar een nieuwe studentenkamer maar de kamer is volledig vernield. Kun jij haar helpen om er weer iets moois van te maken in dit ontwerpspel voor meiden?

  • Stickman met een speer
   Spelen
   Stickman met een speer
   239 keer gespeeld

   Deze stickman vecht voor zijn leven. Een eindeloos leger boogschutters wil hem doorzeven met pijlen. Hoe lang zal hij kunnen overleven? Hoeveel boogschutters moet hij uitschakelen voordat hij zijn schepper bereikt? Dat hangt helemaal af van jou.

  • Ranch Rush
   Spelen
   Ranch Rush
   75 keer gespeeld

   Steek je handen uit de mouwen en breng deze boerderij tot bloei!

  • Huisdierensport
   Spelen
   Huisdierensport
   419 keer gespeeld

   Deze schattige huisdieren maken zich op voor een spannende sportwedstrijd. Kun jij ze in dit online sportspel helpen om munten te verzamelen terwijl ze intussen trainen voor onder andere zwem- en hardloopwedstrijden?

  • Prinsessen: flower power
   Spelen
   Prinsessen: flower power
   721 keer gespeeld

   Deze vijf prinsessen bekijken een aantal leuke stijlen uit de jaren '60. Help ze een hoop geweldige retro-outfits te creëren die praktisch "flower power!" schreeuwen in dit online aankleed- en ontwerpspel voor meisjes.

  • Bliksemrace
   Spelen
   Bliksemrace
   697 keer gespeeld

   Ben je klaar voor de race? Kruip dan achter het stuur van een van deze coole wagens die je te wachten staan in dit 3D-racespel. Ben jij de eerste die de eindstreep haalt?

  • Match Jong
   Spelen
   Match Jong
   34 keer gespeeld

   Geniet het hele jaar door van dit leuke puzzelspel. Duik in levels met seizoenthema's en probeer alle gelijke tegels te koppelen voordat ze onder in het scherm belanden.

  • Prins niet zo Charming
   Spelen
   Prins niet zo Charming
   23 keer gespeeld

   Deze jonge prins heeft niet veel charme maar hij werkt eraan. Ga met hem op een episch avontuur om hem te helpen zijn waarde te bewijzen... en hem ook van zijn pukkels af te helpen. Als je hem helpt, redt hij misschien zelfs nog een prinses in deze retro-platformer.

  • 2048 groot worden
   Spelen
   2048 groot worden
   113 keer gespeeld

   Kun jij deze jonge kinderen op de tegels bijhouden? Koppel alle gelijke tegels zodat ze snel groot worden in dit unieke en uitdagende puzzelspel.