Nieuw

 
 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  0 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.

 • Mars Tomorrow
  Spelen
  Mars Tomorrow
  0 keer gespeeld

  Zet je schrap om naar Mars te vliegen in deze futuristische simulatie- en managementgame. Ben jij in staat om de rode planeet te koloniseren? Leid het revolutionaire Mars-van-morgen-project en probeer die barre wereld leefbaar voor mensen te maken. Met hard werk en vastberadenheid transformeer je een gammele grenspost in een economisch bolwerk voor duizenden dappere interstellaire kolonisten.

 • Wondereiland
  Spelen
  Wondereiland
  18 keer gespeeld

  Is er echt een kist met gouden munten op Wondereiland verborgen? Daar proberen Richard, Susan en Karen achter te komen in dit zoek-en-vindspel. Ga met ze mee op avontuur op dit exotische eiland.

 • Stijgend zuur
  Spelen
  Stijgend zuur
  0 keer gespeeld

  Kun jij het stijgende zuur ontwijken in dit intense, retro actiespel? Spring tegen de muren, verzamel de beschermende pakken en zorg dat je niet in het zuur terechtkomt.

 • Geheime mijnen
  Spelen
  Geheime mijnen
  34 keer gespeeld

  Hinto heeft in het bos een mysterieuze mijn ontdekt. Kun jij hem helpen met het ontsluieren van de geheimen van deze mijn in dit zoek-en-vindspel?

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  31 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Superballen
  Spelen
  Superballen
  54 keer gespeeld

  Dit zijn geen gewone ballen. Dit zijn superballen! Kun jij ze gebruiken om alle genummerde blokken te verwoesten in dit snelle, ongelooflijk verslavende puzzelspel?

 • Dodemansrit
  Spelen
  Dodemansrit
  95 keer gespeeld

  De auto's in deze knotsgekke racegame zien er misschien ongevaarlijk uit, maar zodra je een paar wapens, wat armor en andere features toevoegt zijn ze meteen een stuk vetter. Als je het einde van elke spannende wedstrijd wil halen, heb je duidelijk een paar upgrades nodig. Je komt loopings en exploderende vaten tegen en elke racer wil je in het stof laten bijten of het graf in helpen!

 • Ella: heupoperatie
  Spelen
  Ella: heupoperatie
  341 keer gespeeld

  Oh nee! Ella's heupen zijn er slecht aan toe en nu moet ze worden geopereerd! Zoek jij haar op in de operatiekamer van deze medische simulatiegame? Haar beide heupen hebben een operatie nodig.

 • Lagoon Paradise
  Spelen
  Lagoon Paradise
  117 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame proberen Michael en Jane dit eiland in een paradijs te veranderen. Ze hebben natuurlijk gigantisch veel werk voor de boeg. Kan jij ze helpen om personeel in te huren, gewassen te planten, huur te innen en nog veel meer?

 • Water Splash
  Spelen
  Water Splash
  70 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame kun je een heerlijke duik nemen! Ga met deze dappere otter en zijn vrienden mee om een groep schattige eendjes te redden en een gigantisch gierige schurk te stoppen!

 • Geluk in het leven
  Spelen
  Geluk in het leven
  354 keer gespeeld

  De kettingzagen in de stoep en de dodelijke windmolens zijn maar twee redenen waarom je nooit in deze knotsgekke buurt wilt wonen! Kan jij ervoor zorgen dat het geluk van deze kerel nooit opraakt in deze doldwaze actiegame? Hij heeft je absoluut nodig om in veiligheid te blijven.

 • Pixelsurvival
  Spelen
  Pixelsurvival
  258 keer gespeeld

  Hoelang kun jij in leven blijven in dit 3D-schietspel? Kruip in de huid van een politieagent, een boer, een zakenman of een sportief meisje en maak je vijanden onschadelijk. Vergeet niet om de wapens, munitie en handige power-ups (zoals frietjes) te verzamelen.

 • Snoepjesblok
  Spelen
  Snoepjesblok
  60 keer gespeeld

  Kun jij alle snoepjesvormen op de juiste plek leggen? Ze passen er maar op één manier in, dus dit schattige puzzelspel is een stuk lastiger dan het lijkt.

 • Rij + rij
  Spelen
  Rij + rij
  59 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen met elkaar combineren in dit uitdagende puzzelspel? Je hoeft ze alleen maar te verschuiven... of zou het toch moeilijker zijn dan het op het eerste gezicht lijkt?

 • Pixelbouwsels
  Spelen
  Pixelbouwsels
  195 keer gespeeld

  Bouw een heel koninkrijk in dit magische bouwsimulatiespel. Ga op ontdekkingstocht, laat je verbeelding de vrije loop en gebruik de coole tools en voorwerpen om waanzinnige bouwwerken te maken.

 • Politieachtervolging 2
  Spelen
  Politieachtervolging 2
  723 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

 • Rio Rex
  Spelen
  Rio Rex
  706 keer gespeeld

  Deze rex is klaar om de boel in Rio kort en klein te slaan! Hij heeft geen zin in het strand en peuzelt tijdens zijn vakantie liever een paar bouwvakkers op in plaats van dat hij lokale lekkernijen uitprobeert! Ga met de duivelse dinosaurus mee terwijl hij zich een weg baant door de beroemde stad aan zee in deze waanzinnige actiegame.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  139 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • GeoGuessr
  Spelen
  GeoGuessr
  140 keer gespeeld

  In deze uitdagende puzzelgame wordt je kennis van aardrijkskunde grondig getest terwijl je een heleboel beroemde plekken van over de hele wereld verkent. Bekijk deze foto's van Google Maps eens goed. Kan jij raden waar ze zijn genomen?

 • Magische kamer
  Spelen
  Magische kamer
  155 keer gespeeld

  De dappere tovenaar Faro is net aangekomen in de legendarische magische kamer. Aan hem de taak om alle geheimen te ontsluieren in dit zoek-en-vind-spel. Durf jij met hem mee te gaan in dit ongelooflijke avonturenspel boordevol magie en mysterie?

 • Google-vete
  Spelen
  Google-vete
  467 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  408 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Snoepjesster
  Spelen
  Snoepjesster
  192 keer gespeeld

  Denk jij dat jij een topscore kunt behalen in dit spannende 3-op-een-rij-spel? Ga op avontuur in een betoverd snoepjesrijk en probeer zo snel mogelijk rijtjes te maken.

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  1318 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Motorsimulator
  Spelen
  Motorsimulator
  1366 keer gespeeld

  In deze 3D rijgame speel je een echte waaghals en voer je een scala aan verschillende stunts uit. Vlieg van hellingen af en scheur door loopings in een of meer van de verschillende mappen. Speel een snelheidsduivel op een racemotor of laat de sirenes loeien terwijl je op een politiemotor door de straten scheurt.

 • Koekjes combineren
  Spelen
  Koekjes combineren
  110 keer gespeeld

  Het is één grote koekjespuinhoop in dit schattige 3-op-een-rij-spel! Kun jij ze allemaal wegspelen? Hou wel de tijd in de gaten want voordat je het weet is het spel afgelopen!

 • Backflipper
  Spelen
  Backflipper
  681 keer gespeeld

  Doe vette stunts en verzamel honderden muntjes in deze verslavende simulatiegame. Maar probeer dit niet thuis! Je voert waanzinnige backflips uit terwijl je tussen platforms hoog boven de straten van deze wereldstad stuitert. Maar pas op, want als je één foute beweging maakt, belandt je character in het ziekenhuis, of nog erger!

 • Game of Thrones
  Spelen
  Game of Thrones
  0 keer gespeeld
 • Doolhof
  Spelen
  Doolhof
  1200 keer gespeeld

  Talloze leuke, uitdagende doolhoven liggen op je te wachten in dit online puzzelspel. Denk je dat jij ze allemaal kunt oplossen? Je krijgt een ster voor elk doolhof dat je voltooit.

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  604 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • EG Hexar 2048
  Spelen
  EG Hexar 2048
  245 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verplaats de hexagonen over het veld om de getallen samen te voegen, maar pas op dat je niet vast komt te zitten!

 • Short Life
  Spelen
  Short Life
  1325 keer gespeeld

  Deze dappere gast probeert zich een weg te banen door een reeks gevaarlijke obstakels in dit intense actiespel. Elk obstakel is dodelijker dan het vorige en hij heeft dus duidelijk jouw hulp nodig. Spring met hem mee over zagen, ontwijk ontploffende tonnen en probeer vooral niet op die superscherpe spietsen te stappen!

 • Snoeprijtjes maken
  Spelen
  Snoeprijtjes maken
  143 keer gespeeld

  De tijd tikt in dit uitdagende 3-op-een-rij-spel. Kun jij zoveel mogelijk snoeprijtjes maken voordat het te laat is?

 • Stokjesmannenkrijgers
  Spelen
  Stokjesmannenkrijgers
  885 keer gespeeld

  Deze onverschrokken stokjesmannen zijn klaar om te knokken! Ga met ze mee terwijl ze zich een weg schoppen en slaan door de tientallen waanzinnige levels van deze wilde actiegame. Ga met deze dappere krijgers mee in de verhaalmodus of strijd zij aan zij in een eindeloos gevecht.

 • Zwaar gevecht
  Spelen
  Zwaar gevecht
  227 keer gespeeld

  Deze 3D schietgame heeft tientallen intense missies voor je in petto. Ga de strijd aan met terroristen en maak ze een voor een af in de oude fabriek, of verpletter je vijanden in het woestijnstadje. Je hebt koevoeten, machinegeweren en nog veel meer tot je beschikking om korte metten met ze te maken.