Nieuw

 
 • Jacks dorp
  Spelen
  Jacks dorp
  0 keer gespeeld

  Jack is een dappere krijger die zijn dorp tegen een horde monsters moet verdedigen. In deze 3D avonturengame moet hij 15 missies voltooien voordat hij van zijn welverdiende rust kan genieten. Kan jij hem helpen om het dorp te ontdoen van alle vijanden? Je kan ook met hem meegaan op een epic quest in de de open-wereldmodus.

 • Trek een lijn
  Spelen
  Trek een lijn
  0 keer gespeeld

  Kan jij binnen de lijntjes blijven in deze online puzzelgame? Probeer met een enkele lijn alle puntjes van de tekeningen met elkaar te verbinden. Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten!

 • Minireuzen.io
  Spelen
  Minireuzen.io
  0 keer gespeeld

  Hoe lang overleef jij het eindeloze gevecht dat aan de gang is in deze epic actie- en avonturengame? Duik in de strijd en baan je een weg door een enorm leger aan krijgers. Verzamel magische stenen om sterker mee te worden terwijl je vijanden te lijf gaat met zwaarden, magie en nog veel meer!

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  202 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Blocky Farm
  Spelen
  Blocky Farm
  438 keer gespeeld

  Welkom bij onze nieuwe boerderij! Voordat je gewassen plant en voor de dieren gaat zorgen, moet je eerst een paar reparaties uitvoeren! Repareer het huis en de silo voordat je aan de slag gaat in deze management- en simulatiegame.

 • Puzzel rol spat!
  Spelen
  Puzzel rol spat!
  50 keer gespeeld

  Deze verfklodders moeten over elke centimeter van deze doolhoven rollen. Kan jij ze in deze ruimtelijke puzzelgame helpen om al die afstand af te leggen zonder dat ze uit elkaar spatten?

 • Boogschietplezier
  Spelen
  Boogschietplezier
  14 keer gespeeld

  Kan jij alle doelen raken in deze realistische sportgame? Pak een pijl en boog en laat je virtuele boogschietkunsten zien. Verdien muntjes en koop betere bogen tussen twee levels in.

 • 3 card monte
  Spelen
  3 card monte
  21 keer gespeeld

  Kies een kaart, welke kaart dan ook! Kan jij hem volgen terwijl hij over de tafel vliegt? Zet je schrap en beproef je geluk in dit verslavende en razendsnelle kaartspel.

 • Paper.io 2
  Spelen
  Paper.io 2
  80 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit verslavende multiplayerspel? Je doel? Verover zoveel mogelijk gebied voordat een andere speler tegen je aan botst. Kom jij als overwinnaar uit de strijd of worden je veroveringsdromen wreed verstoord?

 • Blokken
  Spelen
  Blokken
  65 keer gespeeld

  Hoe snel verwijder jij alle gekleurde blokken van het bord? Er zijn er tientallen in deze grappige en uitdagende puzzelgame. Probeer ze met elkaar te matchen op basis van hun kleur en laat ze allemaal verdwijnen.

 • Ballengekte met rugby.io
  Spelen
  Ballengekte met rugby.io
  18 keer gespeeld

  Kan jouw team in deze sportgame touch-down na touch-down scoren? Sprint met de bal onder je arm naar het eindgebied terwijl je andere spelers ontwijkt. Je hebt nog nooit eerder zo'n rugby-uitdaging gespeeld!

 • Emily's droom
  Spelen
  Emily's droom
  50 keer gespeeld

  Kan jij voorkomen dat Emily's droom in een ware nachtmerrie verandert? Ga met haar mee terwijl ze drankjes en haar twee vuisten gebruikt om de vijand te verslaan in deze magische 3D actie- en avonturengame. Voordat de zon opkomt moet ze een hele wereld hebben verkend!

 • Schaaklegende
  Spelen
  Schaaklegende
  201 keer gespeeld

  Heb jij het in je om een schaaklegende te worden in deze online versie van het klassieke bordspel? Neem het op tegen een aantal virtuele tegenstanders terwijl je de makkelijke, gemiddelde en moeilijke niveaus meester wordt.

 • Vallende bal
  Spelen
  Vallende bal
  116 keer gespeeld

  Kan jij ervoor zorgen dat je bal niet te pletter valt in deze intense 3D racegame? Verzamel diamenten en raak de snelheidsboosters terwijl je naar de eindstreep scheurt in elk waanzinnig level.

 • Puppy Blast
  Spelen
  Puppy Blast
  102 keer gespeeld

  Dit schattige puzzelspel is een feest om te spelen. Deze keer hoef je geen drie blokken weg te spelen, maar slechts twee. Bovendien zijn er allerlei power-ups, zoals bommen en raketten, voor als je vastzit. Activeer de discobol om het feest helemaal compleet te maken!

 • Oorlog in Kubusstad
  Spelen
  Oorlog in Kubusstad
  106 keer gespeeld

  Deze stad ziet er misschien leuk uit, maar hij is in een vreselijke territoriumoorlog verwikkeld! Kan jij al je vijanden uitschakelen in deze wilde actiegame? Gebruik geweren, auto's en nog veel meer en verpletter ze allemaal!

 • Adam and Eve: Cut the Ropes
  Spelen
  Adam and Eve: Cut the Ropes
  284 keer gespeeld

  Adam en Eva proberen elkaar te ontmoeten in deze uitdagende puzzelgame, maar er liggen allerlei dingen in Adams weg. Kan jij de romantische holbewoner helpen om alle obstakels te overkomen die tussen hem en zijn ware liefde staan?

 • Bubbelboerderij
  Spelen
  Bubbelboerderij
  107 keer gespeeld

  Deze boerderij barst van de schattige bubbelbeesten, maar de eigenaar zou ze het liefste weg willen jagen! Kan jij hem helpen om al deze vreemde schepsels te laten klappen in deze vreemde en doldwaze bubbelschietgame?

 • Hoge heuvels
  Spelen
  Hoge heuvels
  398 keer gespeeld

  De racebanen in deze heuvels zijn levensgevaarlijk. Heb jij voldoende racetalent om steeds de finish te halen in deze waanzinnige racegame? Verzamel munten en koop upgrades tussen twee wedstrijden. Voer te gekke stunts uit terwijl je over draaiende messen en andere knotsgekke gevaren scheurt.

 • Slalomheld
  Spelen
  Slalomheld
  67 keer gespeeld

  Ski jij sneller dan de klok in deze 3D wintersportgame? Kies een skiër en haast je naar de top van de helling om je volgende slalomwedstrijd te beginnen. Bereik jij snel genoeg de finish en sleep je een medaille in de wacht?

 • 10 x 10 of Thrones
  Spelen
  10 x 10 of Thrones
  76 keer gespeeld

  Staat de winter voor de deur? Misschien wel, maar hij moet nog even wachten in deze gloeiend hete puzzelgame. Kan jij bewijzen dat je de troon waardig bent terwijl je een plek probeert te vinden voor al deze puzzelstukken met unieke vormen?

 • Juwelenlegende
  Spelen
  Juwelenlegende
  151 keer gespeeld

  Deze mijn zit boordevol juwelen. Kun jij ze allemaal verbinden in dit drie-op-een-rij-spel? Kijk of je alle doelen in de uitdagende levels kunt behalen.

 • Freeridersprongen
  Spelen
  Freeridersprongen
  350 keer gespeeld

  De hellingen op deze fietsbaan zijn nogal krankzinnig. Je hebt razendsnelle reflexen nodig om er overheen te scheuren zonder onderuit te gaan. Ben jij er klaar voor? Zet je dan schrap en speel deze te gekke racegame.

 • Tempelpuzzels
  Spelen
  Tempelpuzzels
  70 keer gespeeld

  Diep in deze mysterieuze tempel staan je een aantal uitdagende levels te wachten. Kan jij steeds de mystieke blokken laten omkantelen in deze puzzelgame met zwaartekracht?

 • 3D Subway-clash remastered
  Spelen
  3D Subway-clash remastered
  694 keer gespeeld

  In de metrotunnels van deze 3D multiplayer schietgame staan de treinen allemaal stil, maar zelf zal je een paar rappe sprintjes moeten trekken! Sluit je aan bij het rode of het blauwe team terwijl je kogels ontwijkt en naar vette wapens zoekt. Kan jij het andere team afmaken voordat je aan flarden wordt geschoten?

 • Biljarttrucs van de maffia
  Spelen
  Biljarttrucs van de maffia
  154 keer gespeeld

  Vinnie is pas de eerste ritselaar die je in deze dolle sportgame tegenkomt. Hoe nauwkeuriger je bent, hoe verder je komt terwijl je de beste biljarbaronnnen van de stad een voor een confronteert. Stap deze rokerige poolhal binnen en begin je avontuur, maar pas op: je kan altijd tegen de maffia aanlopen!

 • Overlink
  Spelen
  Overlink
  179 keer gespeeld

  Kan jij in deze 3D puzzelgame de kleurrijke tegels van elk level met elkaar verbinden? Je moet alle witte tegels opvullen terwijl je de perfecte route probeert te maken.

 • Schaatsheld
  Spelen
  Schaatsheld
  705 keer gespeeld

  In deze wintersportgame moet je alles uit de kast halen en perfect timen om indruk te maken op de jury! Kan jij tientallen waanzinnige stunts en halsbrekende sprongen uitvoeren terwijl je over de ijsbaan vliegt?

 • Duistere theorie
  Spelen
  Duistere theorie
  71 keer gespeeld

  Amanda de heks heeft zich altijd afgevraagd wat er echt aan de gang is in het mysterieuze bos vlakbij haar hut. Veranderen mensen echt in steen als ze een object verplaatsen en het mee naar huis proberen te nemen? Ga in deze betoverende verborgen-voorwerpengame met haar en haar magische vrienden mee op een tocht om de geheimen van het bos te onthullen

 • Het spookschip
  Spelen
  Het spookschip
  227 keer gespeeld

  Andrew steekt al tientallen jaren de Atlantische oceaan over. Net als andere zeemannen weet hij alles over het legendarische schip dat zonder bemanning de wateren doorkruist. Zouden er spoken op wonen? Ga in deze spannende verborgen-voorwerpengame met hem en zijn twee dochters mee om voor eens en voor altijd dit mysterie te ontrafelen.

 • 3D pinbal
  Spelen
  3D pinbal
  170 keer gespeeld

  In deze 3D arcadegame kan je twee flipperkasten uitproberen. De ene heeft een levendig 'Dag der doden'-thema en de ander transporteert je naar de kusten van Octopuseiland. Win jij genoeg punten om het scorebord te halen?

 • Appels schieten met pijl en boog
  Spelen
  Appels schieten met pijl en boog
  459 keer gespeeld

  Probeer dit niet thuis! Kan jij in deze 3D sportgame een appel van het hoofd van deze kerel schieten? Grijp een pijl en boog en test je virtuele boogschiettalenten. Maar vergeet niet: nauwkeurigheid telt!

 • Logic Tail
  Spelen
  Logic Tail
  362 keer gespeeld

  Trek jij aan het langste eind in deze uitdagende puzzelgame? Grijp in elk level de staarten probeer er alle vakjes van het bord mee te bedekken!

 • Hyper helixsprong
  Spelen
  Hyper helixsprong
  271 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij voorkomen dat deze klodder verf uit elkaar spat in deze 3D actiegame? Probeer hem langs alle obstakels te manoeuvreren terwijl hij de torens een voor een afdaalt.

 • Luchthaven-indringer
  Spelen
  Luchthaven-indringer
  204 keer gespeeld

  Victoria is een dappere detective die vastbesloten is om een groep criminelen te stoppen in deze verborgen-objectengame. Ga met haar mee naar deze drukke luchthaven, voeg je bij een paar personeelsleden en stop hun duivelse plannen om een vliegtuig te kapen!

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  692 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?