Nieuw

 
 • 3D Monster Truck: Skyroads
  3D Monster Truck: Skyroads
  0 keer gespeeld

  De mogelijkheden zijn oneindig is dit 3D-racespel. Race door lussen en over schansen. Verzamel onderweg geld voor upgrades.

 • Schatpiraat
  Schatpiraat
  0 keer gespeeld

  Deze dappere piraat heeft het druk vandaag. Hij moet talloze schatten en munten verzamelen maar een leger zombies maakt het hem wel erg lastig. Help hem om al die vervelende ondoden te vermorzelen in dit spannende actiespel.

 • Dappere tomaat 2
  Dappere tomaat 2
  0 keer gespeeld

  O, nee! Er is weer een leger genetisch gemodificeerde groenten uit het lab ontsnapt en deze tomaat moet ze allemaal uitschakelen. Zou jij hem een handje kunnen helpen? Of in dit geval een steeltje?

 • Sea Mahjong
  Sea Mahjong
  0 keer gespeeld

  Ga samen met deze schattige inktvis op een onderzees avontuur in deze schattige versie van het klassieke puzzelspel. Kun jij alle gelijke tegels bij elkaar zoeken en talloze sterren verdienen terwijl je dit magische rijk verkent?

 • Call of the Ages
  Call of the Ages
  0 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een zware klus in dit magische drie-op-een-rij puzzelspel? Stap de mysterieuze tent binnen en koppel zo snel mogelijk alle gelijke betoverende voorwerpen.

 • Orkio avontuur
  Orkio avontuur
  0 keer gespeeld

  Deze kleine tovenaar is op avontuur in een gevaarlijk land. Help hem veilig te blijven terwijl hij het opneemt tegen monsters en kwade ridders. Hij kan alle mogelijke hulp gebruiken in dit legendarische actiespel.

 • Verhonger.io
  Verhonger.io
  0 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een overlevingsstrijd in dit spannende io-spel. Neem het op tegen spelers van de hele wereld. Ding mee voor voedsel en andere speciale hulpmiddelen. Hoe lang overleef jij het?

 • Puzzelpaleis
  Puzzelpaleis
  180 keer gespeeld

  Bekijk alle puzzelstukjes in al deze uitdagende levels. Kun jij ervoor zorgen dat ze op de juiste plek belanden in dit leuke online spel?

 • Governor of Poker 3
  Governor of Poker 3
  166 keer gespeeld

  Howdy partner! Heb je zin in een uitdagend kaartspelletje? Kom dan naar de saloon voor een potje poker en speel je tegenstanders onder tafel!

 • Snoepketting
  Snoepketting
  75 keer gespeeld

  Dit snoep staat op klappen! Kun jij dit explosieve snoepgoed in de juiste volgorde laten exploderen? Je kunt ook nog op suikermijnen richten in dit mierzoete puzzelspel.

 • Superstapel
  Superstapel
  125 keer gespeeld

  De maffe wezens in dit puzzelspel houden ervan om zich op te stapelen. Zorg ervoor dat ze niet omvallen door torentjes te bouwen en kijk of ze zich staande kunnen houden tot de klok op nul staat.

 • Brutal.io
  Brutal.io
  52 keer gespeeld

  Dit io-spel is superwreed! Zwaai met je gespijkerde staart en knal andere spelers omver voordat ze jou te grazen nemen. Lukt het jou om overeind te blijven? Zo niet, dan lig je eruit.

 • Honor and Duty
  Honor and Duty
  132 keer gespeeld

  In dit first person schietspel voor meerdere spelers is het een ware doodsstrijd. Ontdek hoe lang je de strijd tegen andere spelers uit de hele wereld overleeft. Zoek dekking en zet alles op alles om ze uit te schakelen.

 • My Little Farmies
  My Little Farmies
  1546 keer gespeeld

  Ben je goed in ruimtelijke ordening? Maak je maar op voor een reis terug in de tijd...

 • IJskoningin: baby in bad
  IJskoningin: baby in bad
  410 keer gespeeld

  Deze magische baby zit liever in een sneeuwstorm dan in bad, maar ze zal er toch aan moeten geloven. Zorg dat ze er weer lekker schoon bijloopt in dit leuke simulatiespel. Vul het bad met warm water, kies heerlijk badschuim uit en schrobben maar!

 • Circuit voor een raceheld
  Circuit voor een raceheld
  559 keer gespeeld

  Heb jij het in je om deze internationale races te winnen? Neem deel aan enkele van Europa's meest beroemde races in dit spannende online spel. Verzamel onderweg geld om tussen de bedrijven door je wagen te upgraden.

 • Een gesloten wereld
  Een gesloten wereld
  83 keer gespeeld

  Wat gaat er schuil in dit mysterieuze bos en achter de mistbanken? De enige manier om erachter te komen is door je verstand en gevoel te gebruiken in plaats van wapens en magie. Kun jij alle geheimen ontgrendelen in dit unieke avonturen?

 • Free Rider HD
  Free Rider HD
  189 keer gespeeld

  In dit online spel zijn gamers uit de hele wereld samengekomen om levels te ontwerpen en tegen elkaar te racen. Maak racebanen of probeer die eindstreep te behalen. Je kunt ook vette prestaties winnen door te spelen en mooie dingen te ontwerpen.

 • Verloren zielen: betoverde schilderijen
  Verloren zielen: betoverde schilderijen
  65 keer gespeeld

  Stap door een betoverd schilderij in een mystieke wereld en red je zoon!

 • World of Tanks
  World of Tanks
  3000 keer gespeeld
 • 4 Elements 2
  4 Elements 2
  131 keer gespeeld

  Het boek der elementen heeft dit betoverde rijk al jaren staande gehouden maar nu is het een warboel. Als het je niet lukt om de pagina's in de juiste volgorde te plaatsen, dan is het einde zoek! Koppel zo snel mogelijk alle toverstenen terwijl de fee het waardevolle boek herstelt in dit magische drie-op-een-rij puzzelspel.

 • Hill Riders: Off-Road
  Hill Riders: Off-Road
  360 keer gespeeld

  In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.

 • The Path of Hercules
  The Path of Hercules
  166 keer gespeeld

  Treed in de voetsporen van een van de meest legendarische helden uit het oude Griekenland in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Haal zeven verloren schatten terug en breng ze terug naar de tempel terwijl je ondertussen een mysterieus land vol magie en avonturen verkent.

 • Off-road parkeren
  Off-road parkeren
  238 keer gespeeld

  En jij vond parkeren in de stad een uitdaging?! Probeer dan maar eens deze vrachtwagens op de juiste plek te krijgen. Lukt je dat? Ga off-road in dit parkeer simulatiespel.

 • Ellie: reis-expert
  Ellie: reis-expert
  698 keer gespeeld

  Ellie heeft geen idee waar ze haar volgende vakantie zal doorbrengen. Sluit je bij haar aan als ze een draai geeft aan de wereldbol en haar vakantiebestemming aan het lot overlaat in dit leuke online spel voor meiden. Waar ze ook naartoe gaat, je zult ze moeten helpen aan wat coole modetips.

 • Prinsessen: BFFs in Parijs
  Prinsessen: BFFs in Parijs
  525 keer gespeeld

  Deze hippe prinsessen zijn klaar om Frankrijk te veroveren! Help ze om een paar coole outfits uit te kiezen voor hun reis naar Disneyland Parijs. Ze moeten ook wat moois hebben voor wanneer ze gaan stappen.

 • Vogelrace
  Vogelrace
  468 keer gespeeld

  Deze dappere vogel probeert niet vermorzeld te raken onder de talloze vallende kratten. Help hem om te voorkomen dat hij het loodje legt in dit wilde actiespel. Laat hem voedsel verzamelen om tussen de levels door handige upgrades en voorwerpen te kopen.

 • Diamond Peak
  Diamond Peak
  353 keer gespeeld

  Deze arme man heeft net zijn droomhuis gekocht en is tot de ontdekking gekomen dat het op instorten staat! Gelukkig ligt er een diamantmijn op zijn land en nu moet jij alle plaatselijke arbeiders optrommelen en ervoor dat de arme man steenrijk wordt.

 • Right Click Totemland
  Right Click Totemland
  338 keer gespeeld

  Deze woestijn kan wel een opkikker gebruiken. Misschien een paar mooie grasvelden? Verander dit karige landschap in een weelderig paradijs in dit leuke puzzelspel.

 • Don't Get Spiked
  Don't Get Spiked
  180 keer gespeeld

  Het doel van dit spel is simpel. Hoe lang kun jij deze bal laten stuiteren voordat hij op de spiesen terechtkomt? Probeer de bal heel te houden terwijl je ondertussen sterren verzamelt in dit intense actiespel.

 • Magisch lentebal
  Magisch lentebal
  424 keer gespeeld

  Deze meid maakt zich op voor een magische avond. Ze gaat naar het lentebal en het zal niet meevallen om er te komen. Help haar om aanwijzingen te vinden waardoor ze uiteindelijk de juiste locatie kan achterhalen en kies meteen ook een betoverende jurk voor haar uit in dit leuke zoek-en-vind spel voor meiden.

 • Vrolijke poesjes
  Vrolijke poesjes
  136 keer gespeeld

  Deze vrolijke poesjes proberen knorrige vrienden op te vrolijken. Kun jij ze helpen om ze weer aan het lachen te krijgen? Ga voorzichtig te werk om te voorkomen dat de poesjes uiteindelijk zelf niet knorrig worden.

 • Off-road vrachtwagenchauffeur
  Off-road vrachtwagenchauffeur
  150 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een serie uitdagingen in dit spannende vrachtwagenspel. Kun jij deze grote booreilanden over 's werelds meest gevaarlijke zandpaden transporteren? Het weer zal niet meezitten en je vracht is ook niet altijd even goed vastgemaakt. Maar dat moet voor jou geen probleem zijn, toch?

 • Pizzatent
  Pizzatent
  170 keer gespeeld

  Het is weer een drukte van vanjewelste in dit café en de klanten stromen binnen! Zal het je lukken om alle bestellingen bij te houden? Leer zo snel mogelijk pizza's maken in dit doldwaze tijdmanagement spel. Appeltje-eitje, toch?

 • Prinses Fashionista onderweg
  Prinses Fashionista onderweg
  752 keer gespeeld

  Rapunzel heeft een drukke planning en totaal geen tijd om nieuwe outfits voor zichzelf te verzinnen. Jij kunt haar helpen! Kun jij een paar fantastische stijlen ontwerpen voor school, een koningsbal en een feestje bij de club? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit aankleedspel voor meisjes.

 • Jump Doper
  Jump Doper
  361 keer gespeeld

  Deze cactus houdt van touwtjespringen. Helaas verkeert hij in een precaire situatie, want als hij ook maar een keer niet goed springt, kan die in mootjes worden gehakt. Kan jij 'm helpen overleven in dit knotsgekke onlinespel?

  • Bubble Shoot
   Bubble Shoot
   283 keer gespeeld

   Dit is zeker geen doorsnee bubbelshooter! Je hebt bijna geen munitie meer dus denk goed na over je volgende schot in dit spannende actiespel. Lukt het jou om alle bubbels te vernietigen en ondertussen geld te verdienen voor upgrades?

  • Rennen of roosteren
   Rennen of roosteren
   1019 keer gespeeld

   Deze arme kip laat zich niet zo makkelijk plukken! Help hem ontsnappen uit de gigantische keuken in dit doldwaze actiespel. Maar hij moet wel muizenvallen, keukenkastjes en kleverige toetjes zien te ontwijken die tussen hem en zijn vrijheid staan!

  • Vikings: War Of Clans
   Vikings: War Of Clans
   0 keer gespeeld

   Vikings: War Of Clans

  • Ray Part 2
   Ray Part 2
   455 keer gespeeld

   Ray is er weer en hij is klaar voor actie! Hij probeert te genieten van een hamburger in een hamburgertent, maar daar is helaas geen tijd voor. Er komt zojuist een nieuwe opdracht binnen. Ga mee met Ray wanneer hij terugkeert naar zijn werk in dit actiespel dat is geïnspireerd op bekende avonturenboeken.

  • Droompatronen 2
   Droompatronen 2
   136 keer gespeeld

   Speel mahjong-link met een safari aan junglepatronen!

  • Sappige held
   Sappige held
   139 keer gespeeld

   Dit fruit begint zich echt op te stapelen. Kun jij het pletten en er sap van maken? Zoek al het gelijke fruit bij elkaar en vorm groepen in dit overheerlijke drie-op-een-rij puzzelspel.

  • Ontwerpwedstrijd voor horloges
   Ontwerpwedstrijd voor horloges
   226 keer gespeeld

   Deze twee jonge ontwerpers willen heel graag weten wie het coolste horloge kan ontwerpen. Help ze een paar leuke outfits uitzoeken voordat ze aan de slag gaan in dit online spel. Ze moeten een paar mooie bandjes, wijzerplaten en nog veel meer kiezen.

  • Bubbel knaller
   Bubbel knaller
   282 keer gespeeld

   Al deze dozen moeten worden uitgepakt. Knal zo snel mogelijk de bubbels van het verpakkingsmateriaal kapot om te ontdekken wat erin zit. Verdien punten en boosters waarmee je de dozen nog sneller kunt legen.

  • Vortex Point 8
   Vortex Point 8
   214 keer gespeeld

   Er gebeuren weer rare dingen in deze vreemde samenleving. De burgemeester heeft net gebeld. Hij is helemaal klaar met die maffe moorden die aldoor gebeuren bij de Rock, de oude vuurtoren aan de rand van de stad. Is de schuldige misschien de geest van een chagrijnige vroegere bewoner? Start een onderzoek en spoor de moordenaar op in dit aanwijzen-klikken-mysteriespel.

  • Prinses Hawaii-avontuur
   Prinses Hawaii-avontuur
   463 keer gespeeld

   Hawaii is de volgende vakantiebestemming van deze prinses. Ze gaat ook een strandfeest geven voor al haar vrienden. Help haar bij het kiezen van de versieringen en natuurlijk ook een gave outfit voor haarzelf in dit online spel voor meisjes.

  • Tassen ontwerpen
   Tassen ontwerpen
   224 keer gespeeld

   Deze prinsessen zijn vastbesloten om een spannende ontwerpcompetitie te winnen. Zou jij ze kunnen helpen om twee van de meest coole tassen ooit te maken? Geef ze wat ontwerptips zodat ze de eerste prijs in de wacht kunnen slepen in dit leuke meidenspel.

  • Dream Pet Link Adventures
   Dream Pet Link Adventures
   239 keer gespeeld

   Verken een magische wereld boordevol schattige dieren.