Nieuw

 
 • Ellie en Eliza: bruiloft crashen
  Spelen
  Ellie en Eliza: bruiloft crashen
  0 keer gespeeld

  Ellie en Eliza vervelen zich en daarom gaan ze naar een bruiloft van iemand die ze niet kennen. Maar om te zorgen dat ze niet worden betrapt, hebben ze de perfecte outfits, kapsels en accessoires nodig. Denk je dat jij ze kunt helpen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Botenraas
  Spelen
  Botenraas
  15 keer gespeeld

  De rivier van dit actiespel is niet zonder gevaar! Hij is gevuld met piratenschepen, draaikolken en hier en daar een met lasers bekrachtigde versperring. Maar ook zit hij bomvol waardevolle munten en sterren! Klim dus aan boord van deze boot en ga op een episch avontuur in deze gevaarlijke vaarwateren. Al die schatten liggen op jou te wachten!

 • Prinses sociale mediavlinder
  Spelen
  Prinses sociale mediavlinder
  17 keer gespeeld

  Anna wil enkele van haar gelukkigste momenten en coolste outfits op sociale media delen in dit online spel voor meisjes. Kan jij haar helpen om de beste outfits van haar kledingkast te kiezen terwijl ze zich klaarmaakt voor een rits aan te gekke ontmoetingen met haar vriendinnen?

 • Zombienachten
  Spelen
  Zombienachten
  0 keer gespeeld

  Hoelang houd jij het vol tegen deze eindeloze zombieaanval? Bescherm de overlevenden met elk wapen dat je te pakken kunt krijgen in dit meedogenloze actiespel.

 • Gin Rummy Plus
  Spelen
  Gin Rummy Plus
  0 keer gespeeld

  Geef jouw gin rummy vaardigen een oppepper in deze online versie van het klassieke kaartspel. Kan jij elk van deze virtuele tegenstanders tot op de laatste aan toe verslaan? Sommigen zijn sterk genoeg om zelfs de meest gehaaide kaartenspelers te tergen.

 • Bewapende kat
  Spelen
  Bewapende kat
  13 keer gespeeld

  In de ruimte hoort niemand je schreeuw. Gelukkig voor deze kat hoort ook niemand hem haarballen ophoesten. Ga samen met hem op een nieuwe missie in dit grappige en maffe sci-fi actiespel. Hij moet een bende ruimtemonsters wegsturen en talloze coole power-ups verzamelen.

 • 3D solitaire
  Spelen
  3D solitaire
  32 keer gespeeld

  Welke geheimen en schatten kan jij terugvinden in deze oeroude tempel? Verbind zo snel als je kan de nummers en kleuren met elkaar in deze 3D versie van het klassieke kaartenspel en ontdek het zelf!

 • Star Stable
  Spelen
  Star Stable
  0 keer gespeeld

  tmp

 • VIP-verhalen
  Spelen
  VIP-verhalen
  356 keer gespeeld

  Deze beroemde popster heeft een paar nieuwe outfits voor de komende dagen nodig. Eerst geeft ze een groot concert in een stadion en daarna moet ze naar een prijsuitreiking. En tot slot is ze ook nog op zoek naar een outfit om even lekker in te relaxen. Kun jij haar een handje helpen in dit leuke aankleedspel?

 • Game Of Bows
  Spelen
  Game Of Bows
  82 keer gespeeld

  Slechts één enkele boogschutter overleeft elk van deze gevaarlijke duellen. Daag andere spelers van over de hele wereld uit en test de ware macht van je boog. Kun jij ze vol met pijlen schieten voordat ze jou over de kling jagen in dit multiplayer actiespel?

 • Rummi
  Spelen
  Rummi
  0 keer gespeeld

  Rummi

 • Basket Monsterz
  Spelen
  Basket Monsterz
  157 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in de basket gooien? Neem het op tegen buitenaardse wezens of maniakale monsters in dit leuke basketbalspel.

 • Pinguïnwoorden
  Spelen
  Pinguïnwoorden
  169 keer gespeeld

  Deze gekke pinguïns gaan graag in bad, maar ze zijn ook dol op woordspelletjes. Kun jij hun woordenschat vergroten en ze helpen met deze uitdagende puzzels?

 • Flying Snake 3D
  Spelen
  Flying Snake 3D
  420 keer gespeeld

  Het klassieke videospel stapt een nieuwe dimensie binnen. Kun jij voorkomen dat de hongerige en groeiende slang in gevaar komt? Probeer te voorkomen dat hij tegen muren en obstakels botst in dit spannende actiespel.

 • Beste klassieke piramide solitaire
  Spelen
  Beste klassieke piramide solitaire
  106 keer gespeeld

  Neem plaats aan deze tafel en ontdek hoe snel je alle nummers en kleuren kunt koppelen. Haal jij de top van deze piramides in deze spannende versie van het klassieke kaartspel?

 • Ivy League-prinsessen
  Spelen
  Ivy League-prinsessen
  452 keer gespeeld

  De prinsessen Belle en Raponsje gaan naar een topuniversiteit uit de Ivy League! Help jij hen met de juiste voorbereiding?

 • Rolling Sky 3D
  Spelen
  Rolling Sky 3D
  3960 keer gespeeld

  Deze knikker begeeft zich graag op het randje! Kun jij voorkomen dat hij er vanaf valt in dit intense 3D-actiespel? Pas alleen wel op voor de obstakels!

 • Dapper Bob
  Spelen
  Dapper Bob
  476 keer gespeeld

  Bob de ridder heeft weinig te doen vandaag. Daarom gaat hij op een episch avontuur om een prinses uit de zwarte toren te bevrijden en ondertussen praatjes te houden met een betoverende kraai of twee. Ga samen met hem op een doldwaze missie in dit grappige rollenspel.

 • Wildedierenzoo-stad Simulator 3D
  Spelen
  Wildedierenzoo-stad Simulator 3D
  1036 keer gespeeld

  Deze dieren zijn ontsnapt uit de plaatselijke dierentuin en zijn klaar om de stad te overvallen...letterlijk! Je kunt met ze meegaan terwijl ze door achtertuinen, parken, benzinestations enz. rennen in dit compleet wilde simulatiegame. Hoeveel haal jij overhoop?

 • Match Masters
  Spelen
  Match Masters
  55 keer gespeeld
 • Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  Spelen
  Zoek-en-vind: 6 zilveren sleutels
  364 keer gespeeld

  Rita en Monica zitten in een opwindend avontuur om een langverloren schat te vinden. Volgens de legende was die ooit van koningin Sophie-Charlotte en ligt misschien in een geheimzinnige kamer. Kun jij ze helpen de zes zilveren sleutels te vinden die ze nodig hebben om de kamer te openen in dit zoek-en-vindspel?

 • Rock Hero
  Spelen
  Rock Hero
  190 keer gespeeld

  Lukt het jou om de maat houden en een rocklegende te worden in dit actierijke muziekspel? Druk op de knoppen, in de juiste volgorde, en maak coole nummers.

 • Untamed
  Spelen
  Untamed
  100 keer gespeeld

  Deze onschuldige wereld ligt onder vuur! Zeon en zijn machtige legioenen willen de hele planeet tot puin schieten in dit interstellaire torenverdedigingsspel. Nu moet Zak, de dapperste en sterkste krijger van de planeet, de legers van de buitenaardse bevelhebber zo lang mogelijk op afstand houden. Vorm een team bij het beschermen van zijn thuiswereld met een scala aan explosieve wapens.

 • Tina leert ballet
  Spelen
  Tina leert ballet
  303 keer gespeeld

  Tina wil graag ballerina worden. Doe met haar mee bij het oefenen van haar nieuwe bewegingen in dit betoverende geheugenspel. Kan jij Tina helpen om alle bewegingen perfect uit te voeren?

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  0 keer gespeeld

  Klaverjassen

 • Muky & Duky: Match Drop
  Spelen
  Muky & Duky: Match Drop
  254 keer gespeeld

  De tijd is aangebroken om naar een betoverd koninkrijk af te reizen in dit wonderlijke drie-op-een-rij spel. Help Muky en Duky bij het verbinden van al deze magische stenen. Als je vast komt te zitten, kan je power-ups zoals bommen en drankjes gebruiken om het volgende level te bereiken.

 • DinoMelt
  Spelen
  DinoMelt
  120 keer gespeeld

  Zijn wereld werd verwoest door een komeet maar dat is niet zijn grootste probleem. Hij zit opgesloten in een ondergrondse grot vol mysterieuze wezens die hem aanvallen met hooivorken. Help de kleine hagedis om een slechte dag te overleven in dit schattige avonturenspel dat al 65 miljoen jaar in de maak is?

 • Gats.io
  Spelen
  Gats.io
  185 keer gespeeld

  Duik achter de hindernissen en ontwijk de dodelijke mist. Strijd tegen je vijanden in dit onophoudelijke io-spel. Kies een cool wapen voordat je ten strijde trekt en kijk hoe lang je het overleeft.

 • Heksenmode: toen en nu
  Spelen
  Heksenmode: toen en nu
  453 keer gespeeld

  Deze hippe heks blikt terug op de coole mode die ze de afgelopen jaren heeft gedragen. Ze trekt een paar hippe jurken aan, van de 18e eeuw tot nu. Help haar om een Halloween-outfit te ontwerpen geïnspireerd op zowel een klassieke als moderne stijl in dit leuke aankleedspel voor meiden.

 • Snoeprijk
  Spelen
  Snoeprijk
  172 keer gespeeld

  Deze koning is een echte zoetekauw! Kun jij hem helpen om zo veel mogelijk snoep te eten zonder misselijk te worden in dit grappige puzzelspel? Zoek zo snel mogelijk gelijke snoeptegels bij elkaar.

 • Sift Heads: Remasterized
  Spelen
  Sift Heads: Remasterized
  590 keer gespeeld

  Zo veel doelwitten, zo weinig tijd! Vinnie is ingehuurd door een woeste crimineel om zijn zoon te beschermen tegen talloze vijanden. Kun jij de jongen veilig houden en alle tegenstanders uitschakelen in dit meedogenloze actiespel?

 • 3D-parkeersimulatie
  Spelen
  3D-parkeersimulatie
  1175 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een realistische parkeersimulatie? Kies uit ruim 20 parkeeruitdagingen en doe je best om deze bolides op soms heel krappe parkeerplaatsen te parkeren.

 • City Connect 2
  Spelen
  City Connect 2
  946 keer gespeeld

  Alweer een rits aan steden heeft dringend jouw bijdrage nodig. Zou jij deze ingenieur willen helpen bij het repareren van de autowegen en spoorrails in dit stadsgerichte puzzelspel? Verbind alle woonwijken met elkaar en ontdoe je van alle infrastructuur die gewoon niet echt efficiënt werkt.

 • Archery War
  Spelen
  Archery War
  986 keer gespeeld

  Dit is niet zomaar een wedstrijdje, het is oorlog! Hoeveel duels kun jij overleven in dit intense actiespel? Schakel je tegenstanders uit met je boog voordat ze een pijl door jouw hoofd schieten!

 • World of Tanks
  Spelen
  World of Tanks
  1402 keer gespeeld
 • Generals.io
  Spelen
  Generals.io
  121 keer gespeeld

  Ben je klaar om de strijd aan te gaan? Denk je dat jij je tegenstanders kunt verslaan in dit strategische actiespel? Stort je dan in het uitdagende Generals.io. Omsingel en vernietig de vijandelijke eenheden en leid je troepen naar de overwinning.