Nieuw

 
 • Groot Klondike Solitaire
  Spelen
  Groot Klondike Solitaire
  0 keer gespeeld

  Dit is een race tegen de klok! Lukt het jou om alle stokken af te maken in deze supersnelle versie van het beroemde kaartspel? Speel met een stapel waarvan je een kaart of een stapel waarvan je drie kaarten kan trekken.

 • Big Hunter Online
  Spelen
  Big Hunter Online
  0 keer gespeeld

  Deze jager uit de stenen tijd neemt het op tegen 's werelds gevaarlijkste historische dieren in dit uitdagende actiespel. Kan jij hem helpen bij de jacht op mammoeten en het vermijden van de lange slagtanden? Hij wil liever terug naar huis gaan met een lading mammoetbiefstuk dan vroegtijdig in het graf belanden!

 • Driehoeksenergie
  Spelen
  Driehoeksenergie
  0 keer gespeeld

  Bij deze drie-op-een-rij puzzelgame zal je snel te werk moeten gaan! Verbind snel alle edelstenen met elkaar via pure energiestralen. Dat is de enige manier om ze van het bord te verwijderen voordat je tijd op is.

 • 3D sneeuwscooterrace
  Spelen
  3D sneeuwscooterrace
  0 keer gespeeld

  Zes uitdagende parcours en een aantal supervette sneeuwscooters staan op jou te wachten in deze 3D racegame. Scheur door de bochten, neem het op tegen de computer, of daag een vriend uit. Wie haalt bij elke baan als eerste de eindstreep?

 • Ado Stunt Car
  Spelen
  Ado Stunt Car
  240 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!

 • Trim FRVR
  Spelen
  Trim FRVR
  30 keer gespeeld

  De actie is niet te stoppen in deze chaotische en compleet gestoorde puzzelgame! Hoe lang kan jij al deze stenen bijhouden terwijl ze in rap tempo opeenhopen? Let op hun kleuren en combineer ze zo mogelijk met elkaar.

 • Solitaire Patience
  Spelen
  Solitaire Patience
  0 keer gespeeld
 • Star Stable
  Spelen
  Star Stable
  0 keer gespeeld

  tmp

 • Afterlife: The Game
  Spelen
  Afterlife: The Game
  789 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  24 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Nitrodrift.io
  Spelen
  Nitrodrift.io
  93 keer gespeeld

  Zet je schrap voor gekte op wielen in deze gestoorde io-game! Tientallen spelers knallen erop los in deze intense gevechtsarena. Spring achter het stuur van je eigen moordmobiel en probeer je een weg naar de top van het scorebord te vechten. Om zo lang mogelijk te overleven moet je gloeiende moeren verzamelen en de stormram van je auto in een allesvernietigend wapen veranderen.

 • Maze Planet 3D
  Spelen
  Maze Planet 3D
  633 keer gespeeld

  Op deze planeten kun je jezelf helemaal verliezen! Ga op een intergalactisch avontuur door de kosmos in dit 3D puzzelspel. Kan jij de voetbal door de ingewikkelde doolhoven op al deze vreemde en wilde planeten manoeuvreren? De meesten zijn echt knotsgek en een ervan bestaat zelfs uit oude piano's!

 • Blokkerig squad
  Spelen
  Blokkerig squad
  533 keer gespeeld

  De vijand is in beweging en heeft het op jouw basis gemunt! Je moet ze tegenhouden voordat ze je vlag inpikken in dit retro actie- en strategiespel. Gebruik je munten om de beste soldaten in te huren en zet ze strategisch in bij alle spannende gevechten. Ze bestormen de anderen met geweren, mitrailleurs en nog veel meer!

 • Squarus
  Spelen
  Squarus
  66 keer gespeeld

  Er schuilt een addertje onder gras in deze uitdagende actiegame. Kan jij het vierkant naar alle portalen manoeuvreren zonder dat het verpletterd of vernietigd wordt? Pas op voor de lasers en gebruik ray-guns om de versperringen tussen het vierkant en de veilige havens aan gort te schieten.

 • Sworm.io
  Spelen
  Sworm.io
  604 keer gespeeld

  Het leven van een worm gaat niet over rozen, vooral niet in deze grootse vechtarena! Kan jij deze worm helpen om te overleven en een enorme krachtpatser te worden in deze spannende io game? Verzamel boosters en slok vuurvliegjes op voor bepantsering terwijl je het opneemt tegen spelers van over de hele wereld.

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  101 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Forgotten Dungeon
  Spelen
  Forgotten Dungeon
  46 keer gespeeld

  Ergens in dit gevaarlijke oord bevindt zich een verlaten kerker vol mysterie en magie. Kan jij hem vinden en zijn geheimgen ontdekken? Sluit je aan bij deze legendarische helden in hun strijd tegen legioenen vijanden in wat zonder twijfel een episch avontuur wordt in dit online fantasiespel.

 • Truck Legend
  Spelen
  Truck Legend
  650 keer gespeeld

  Word een legende en verover de weg in dit meedogenloze racespel. Voer tartende stunts uit terwijl je over scherpe pinnen en lava vliegt op weg naar de finish. Maar eerst moet je een vrachtwagen uitkiezen en deze aanpassen voordat je de cabine in klimt en je klaarmaakt voor de race.

 • Puzzelbal
  Spelen
  Puzzelbal
  301 keer gespeeld

  Krijg jij de bal door de volledige lengte van deze pijpen met zo min mogelijk zetten? Schuif elk segment naar de juiste plek in deze lastige puzzelgame. Je kunt tips en sterren verzamelen als je voortgang boekt.

 • Pixel Art: Color by Number
  Spelen
  Pixel Art: Color by Number
  1597 keer gespeeld

  In dit online schilderspel kun je massa's retro pixel art bewerken. Zoom in op elk ontwerp en selecteer je kleuren. Geef een astronaut een leuk paars ruimtepak, een koe een paar groene vlekken en doe nog veel meer gekke dingen!

 • Adam and Eve: Love Quest
  Spelen
  Adam and Eve: Love Quest
  621 keer gespeeld

  In dit wijs-en-klik-avonturenspel tref je een miniatuurversie van Adam de holbewoner aan. Kan jij hem helpen om uit dit huis te ontsnappen terwijl hij op zoek gaat naar zijn ware liefde?

 • Schaakuitdagingen
  Spelen
  Schaakuitdagingen
  264 keer gespeeld

  Rupert, de gruwelijke Rode Koning, daagt je uit voor een aantal intense schaakscenario's. Kan jij hem met zo min mogelijk zetten schaakmat zetten in alle lastige levels van deze unieke schaakgame? Je kunt handige bommen verzamelen om je te helpen als je vast komt te zitten en je niet meer weet wat je moet doen.

 • 2248
  Spelen
  2248
  832 keer gespeeld

  Krijg jij alle cijfers opgeteld in dit uitdagende puzzelspel? Verbind de genummerde balletjes met elkaar totdat ze fuseren. Hoeveel zetten kan jij doen voordat je vast komt te zitten?

 • Go Go Airplane: Missile Attack
  Spelen
  Go Go Airplane: Missile Attack
  261 keer gespeeld

  Deze koelbloedige straaljagerpiloot bevindt zich ver achter de vijandelijke linies, maar hij is net gespot! Hittezoekende raketten komen in een noodvaart op hem af. Kan jij de piloot zo lang mogelijk in leven houden in dit intense actiespel? Gelukkig kan hij wat EHBO-pakketten en schilden oppikken zodat zijn straaljager niet in stukken uiteen valt.

 • Zombs Royale.io
  Spelen
  Zombs Royale.io
  2489 keer gespeeld

  De oorlog is losgebarsten in deze meedogenloze io game. Zet je schrap voor ongeremde actie en vernietiging terwijl je naar schaarse wapens zoekt, gedropte voorraden grijpt en voor vijandelijke kogels wegduikt. Hoe lang blijf jij in leven?

 • Wereldtoer boogschutten
  Spelen
  Wereldtoer boogschutten
  3036 keer gespeeld

  Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!

 • Pixel art-puzzel
  Spelen
  Pixel art-puzzel
  316 keer gespeeld

  Kun jij al deze gigantisch moeilijke puzzels afmaken en daarna een tweede woordpuzzel oplossen? Elk level heeft een thema dat is gebaseerd op videogames, dieren, wetenschap, muziek en meer. Los jij ze allemaal op in dit puzzelspel? Er zijn er meer dan honderd!

 • Car Eats Car 6
  Spelen
  Car Eats Car 6
  674 keer gespeeld

  In deze levensgevaarlijke stad blijft iedereen op zijn hoede en zijn de auto's aan hun lot overgelaten! Kan jij dit dappere autootje helpen om veilig thuis te komen in dit knotsgekke actiespel? Hij zal het tegen kannibalistische moeten auto's moeten opnemen en door straten bezaaid met tonnen vol giftig afval racen! Gelukkig kan hij onderweg ladingen te gekke upgrades en wapens oppikken.

 • Colorzzle
  Spelen
  Colorzzle
  327 keer gespeeld

  Er groeit en bloeit van alles in dit 3D puzzelspel. Schuif en combineer de gekleurde vakjes om allerlei planten uit de grond te laten schieten, van prachtige zonnebloemen tot statige palmbomen.

 • Hunter X Hunter
  Spelen
  Hunter X Hunter
  0 keer gespeeld

  Hunter X Hunter

 • One Piece 2: Pirate King
  Spelen
  One Piece 2: Pirate King
  0 keer gespeeld

  One Piece 2: Pirate King

 • Robostorm.io
  Spelen
  Robostorm.io
  118 keer gespeeld

  De actie houdt nooit op in deze arena! Bestuur een zwaarbewapende robot en neem het in dit io-spel op tegen spelers van over de hele wereld. Gebruik je schilden en schakel je tegenstanders uit voordat ze jou te grazen nemen!

 • Spin Solitaire met schoppen
  Spelen
  Spin Solitaire met schoppen
  130 keer gespeeld

  Voor nieuwe spelers van Spin Solitaire is dit de versie bij uitstek, maar hij is zelfs geschikt voor spelers die jarenlange ervaring met het traditionele kaartspel hebben. Het wordt met slechts één kleur gespeeld, maar houd je score in de gaten: voor elke kaart die je combineert verlies je een punt, dus je moet je zo snel mogelijk door de stok heen werken.

 • Mijn ministadje
  Spelen
  Mijn ministadje
  893 keer gespeeld

  Dit kleine stadje is klaar om flink uit te breiden! Baan je een weg door de stad en verbind alle helmen, zonnepanelen en andere dingen met elkaar in dit drie-op-een-rij-spel. Onderweg kun je handige boosters oppikken.

 • Crazy Pixel Apocalypse
  Spelen
  Crazy Pixel Apocalypse
  2045 keer gespeeld

  Het wordt ronduit apocalyptisch in dit multiplayer first-person schietspel! Duik in de gekte met een nachtstick en grijp zo snel mogelijk een beter wapen. Dat is de enige manier om te overleven zonder overhoop geknald te worden door gamers uit de hele wereld.

 • 2048 Online
  Spelen
  2048 Online
  380 keer gespeeld

  Kraak jij de code in dit lastige puzzelspel? Beweeg de genummerde blokken in de juiste richting terwijl ze met elkaar samenkomen. De bedoeling is dat ze opgeteld 32 vormen.