Nieuw

 
 • Bubbelklap-avontuur
  Spelen
  Bubbelklap-avontuur
  0 keer gespeeld

  Dit magische boswezen wil wanhopig haar baby's redden voordat ze allemaal wegvliegen! Ga met haar mee op een spannend bosavontuur waarbij ze een heleboel betoverde bubbels moet laten klappen. Ze hebben haar kinderen gevangen en als ze niet opschiet, kunnen ze zich flink pijn doen!

 • World Crafts
  Spelen
  World Crafts
  42 keer gespeeld

  In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

 • Het mysterie van het Kakkerlakkenmotel
  Spelen
  Het mysterie van het Kakkerlakkenmotel
  48 keer gespeeld

  In een van de griezeligste motels van de stad is iets erg vreemds gebeurd. Ga met Lara en Loga mee, twee van 's werelds beste detectives op het gebied van bovennatuurlijke zaken, terwijl ze in deze online game het mysterie onder de loep nemen. Kan jij alle verschillen op de parkeerplaats herkennen? En in alle enge kamers van het motel?

 • X-trial racing 2: bergavontuur
  Spelen
  X-trial racing 2: bergavontuur
  527 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een paar schitterende racepaden! In deze intense racegame word je ver boven de bomengrens meegenomen. Spring op je motor en blaas je een weg naar de eindstreep, maar pas op! Als je een platform mist, zul je crashen en branden.

 • Check3
  Spelen
  Check3
  75 keer gespeeld

  Kan jij steeds de juiste zet doen in deze uitdagende online game? Doe je best om drie markeringen in elke rij en kolom van het bord te zetten.

 • Idle Miner Tycoon
  Spelen
  Idle Miner Tycoon
  51 keer gespeeld

  Deze arme stakker heeft net gehoord dat zijn vader wordt vermist! Zijn collega's zijn in paniek geraakt en jij moet zijn plaats voor hen innemen. Kan jij hem helpen om zijn vaders mijnbedrijf te runnen in deze online simulatiegame? Hij moet kostbare mineralen zoeken terwijl hij probeert te achterhalen wat er in hemelsnaam is gebeurd.

 • Runenblokken
  Spelen
  Runenblokken
  159 keer gespeeld

  Op dit bord is genoeg plaats voor alle deze mysterieuze blokken ... of misschien toch niet? Doe je best om ze allemaal een plaatsje te geven tijdens het spelen van deze betoverende puzzelgame.

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  1417 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • Paintball Fun: 3D Pixel
  Spelen
  Paintball Fun: 3D Pixel
  549 keer gespeeld

  Vecht je een weg door een kasteel of ga de strijd aan met je vijanden in een een sneeuwstorm in deze multiplayer schietgame. Kan jij ze allemaal overhoop knallen met een enorme lading paintballs voordat ze jou zelfs maar in hun vizier kunnen krijgen?

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  584 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  420 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • Blokkenpuzzel
  Spelen
  Blokkenpuzzel
  834 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze kleurrijke vormen in het raster blijven plaatsen? Probeer in deze intrigerende puzzelgame een plek voor ze te vinden voordat er geen ruimte meer is en je zal gegarandeerd een hoge score verdienen!

 • Blokje bevrijden
  Spelen
  Blokje bevrijden
  972 keer gespeeld

  Kun jij het oranje blok naar de uitgang leiden in dit uitdagende online spel? Je hoeft de andere blokken alleen maar aan de kant te schuiven. Simpel toch?

 • Vuisten van staal
  Spelen
  Vuisten van staal
  898 keer gespeeld

  Het wemelt van de schurken in deze stad en ze kunnen allemaal wel een pak rammel gebruiken. Laat ze samen met deze mysterieuze vreemdeling zien wie de baas is in dit ouderwetse actiespel en gebruik de handige wapens zoals knuppels en messen om je tegenstanders te verslaan.

 • Verpest het niet!
  Spelen
  Verpest het niet!
  107 keer gespeeld

  In deze drie-op-een-rij-puzzelgame barst het van de grappige pompoenen en kleurrijke bladeren die je met elkaar kan verbinden, perfect voor de herfst! Jammer genoeg sluipen er ook een paar hebberige monsters rond. Kan jij ze allemaal wegjagen in de uitdagende levels die je te wachten staan? Als je dat niet doet, zullen die irritante monsters alles verpesten!

 • Parking Fury 3
  Spelen
  Parking Fury 3
  4155 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.

 • Conquer.io
  Spelen
  Conquer.io
  549 keer gespeeld

  Dit intense io-spel draait om het veroveren van een zo groot mogelijk gebied. Denk je dat jij je tegenstanders kunt verslaan? Pas wel op, want als je het territorium van je vijand raakt, ontplof je!

 • Bloemenmahjong
  Spelen
  Bloemenmahjong
  176 keer gespeeld

  In deze unieke versie van het klassieke bordspel mag je helpen bij het ontwerpen van een prachtige tuin. Kan jij alle planten op de tegels met elkaar matchen? Er staan je een heleboel uitdagende levels te wachten.

 • Opstandelingen 2
  Spelen
  Opstandelingen 2
  607 keer gespeeld

  Een aantal van 's wereld dodelijkste revolutionairen gaan nu de strijd opnieuw aan. In deze multiplayer 3D schietgame duik je midden in de actie. Ga met ze mee in een duel tot de dood met machinegeweren, sniperrifles en nog veel meer.

 • Snelle pinball
  Spelen
  Snelle pinball
  987 keer gespeeld

  Moet pinball voor jou lekker snel gaan? Dan is dit de perfecte game voor jou! De klok tikt door ... kan jij voordat de tijd op is met je pinballen alle edelstenen raken?

 • Mega-mahjong
  Spelen
  Mega-mahjong
  71 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke spel is simpelweg monsterlijk! Win jij de race tegen de klok terwijl je alle uitdagende levels uitspeelt? Je moet de monsters op de tegels zo snel mogelijk matchen totdat je geen zetten meer kan doen.

 • Verfklodders
  Spelen
  Verfklodders
  2073 keer gespeeld

  Deze draaiende schijven kunnen wel een kleurtje gebruiken. Bestook ze met verfklodders in dit intense online spel. Maar wees voorzichtig, want als je dezelfde plek twee keer raakt, is het spel afgelopen!

 • Kleine tuin
  Spelen
  Kleine tuin
  1233 keer gespeeld

  Freddy de kikker is je nieuwe huisdier in dit unieke 3-op-een-rij-spel. Hij kan praten en hij staat klaar om je te helpen met het inrichten van zijn terrarium. Daar heb je alleen wel virtueel geld voor nodig en Freddy weet precies hoe je dat kunt verdienen. Kun jij samen met deze coole kikker rijtjes van bloemen, eikels en meer maken?

 • Moto Trial Racing
  Spelen
  Moto Trial Racing
  711 keer gespeeld

  De meest waanzinnige circuits liggen op je te wachten in dit 3D-racespel! Spring op je motor en ga naar de start. Verzamel de upgrades om je motor te verbeteren en kijk of jij de finish heelhuids kunt bereiken.

 • 3D neonmahjong
  Spelen
  3D neonmahjong
  263 keer gespeeld

  In deze neonversie van mahjong lijkt het net alsof je het spel midden in een futuristische nachtclub speelt. Maar ben jij in staat om alle tegels op elk van de driemensionale borden met elkaar te matchen? Ontdek het zelf!

 • Apocalyps in de garage
  Spelen
  Apocalyps in de garage
  381 keer gespeeld

  Het is niet leuk als je auto stuk is. Maar het is nog minder leuk als dat gebeurt tijdens een zombie-apocalyps! Kun jij deze jongen helpen met het repareren van zijn auto in dit intense actie- en tijdmanagementspel? Zijn garage wordt aangevallen door zombies, maar gelukkig heeft hij genoeg munitie.

 • Hearts: Classic
  Spelen
  Hearts: Classic
  175 keer gespeeld

  Kan jij alle gehaaide kaartenspelers verslaan die jou staan op te wachten in deze online versie van de klassieke game? Stuk voor stuk zijn het sterke hartenjagenspelers, maar als je goed oplet welke kaarten je bij elke zet het beste kan spelen, zou je moeten kunnen winnen.

 • Meid aankleden
  Spelen
  Meid aankleden
  1029 keer gespeeld

  Deze stijlvolle meid is helemaal dol op mode! Kan jij haar helpen beslissen wat ze moet aantrekken in deze aankleedgame? Ze heeft ook moeite om een leuk kapsel te vinden. Gelukkig heeft ze tientallen verschillend artikelen en accessoires waaruit ze kan kiezen. Je kan letterlijk honderden unieke stijlen ontwerpen!

 • Avontuurlijke vos
  Spelen
  Avontuurlijke vos
  593 keer gespeeld

  Dit vosje is voor niets en niemand bang! Kun jij hem helpen met het vinden van de kostbare juwelen in dit schattige actiespel? Zet de handige voorwerpen, zoals de bubbels en de trampolines, op de juiste plek om dit epische avontuur te voltooien.

 • Getaway Shootout
  Spelen
  Getaway Shootout
  637 keer gespeeld

  Kun je ontsnappen of beland je in de gevangenis in dit ouderwetse actiespel? Verzamel de coole wapens of neem het op tegen een vriend in de modus voor twee spelers. Spring door de dubbeldekkers en nog veel meer, maar pas wel op dat je niet in het riool valt.

 • Mahjong solitaire
  Spelen
  Mahjong solitaire
  230 keer gespeeld

  Kan jij het voor elkaar krijgen om alle tegels met elkaar te matchen in deze unieke versie van het klassieke bordspel? Bekijk alle ze allemaal en probeer matchende combinaties te vinden. Er zijn meer dan tien verschillende levels die jouw Mahjongtalenten flink op de proef zullen stellen.

 • Tel de getallen op
  Spelen
  Tel de getallen op
  232 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij blijven doorspelen in deze intense puzzelgame? Blijf de getallen optellen terwijl je al jouw zetten nauwkeurig plant. Sommige genummerde kubussen zullen je totaal verhogen terwijl andere het compleet ruïneren!

 • Vierwielaandrijving: 3D off-road wagens
  Spelen
  Vierwielaandrijving: 3D off-road wagens
  785 keer gespeeld

  Voor deze trucks en jeeps is bijna geen enkel obstakel te moeilijk en met de ruigste off-roadwegen maken ze korte metten. Dat wil niet zeggen dat ze soms geen upgrade nodig hebben, vooral als je onder water komt! Zet je schrap voor een wilde rit in deze 3D racegame.

 • Undead 2048
  Spelen
  Undead 2048
  414 keer gespeeld
 • War of Carribean Pirates
  Spelen
  War of Carribean Pirates
  157 keer gespeeld

  Deze 3D actiegame barst van de avonturen en spannende momenten. De dappere piraat is in een oorlog verwikkeld tegen een bende bandieten. Ga met hem mee om ze met zijn slagzwaard allemaal te verslaan en ze op te sluiten in de kist van Davy Jones!

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  1369 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...