Nieuw

 
 • Tunnel Rush
  Spelen
  Tunnel Rush
  53 keer gespeeld

  Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!

 • Mahjong-dimensies: snoep en 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep en 640 seconden
  0 keer gespeeld

  Beleef een nieuwe mahjong-dimensie in deze spannende versie van het klassieke bordspel. Kan jij alle symbolen op de blokken in deze 3D kubus matchen? Voor elk level heb je maar 640 seconden, dus ga snel te werk!

 • Spinnensolitaire kaartspel
  Spelen
  Spinnensolitaire kaartspel
  0 keer gespeeld

  Raak verstrikt in een web van plezier en uitdagingen in deze online versie van het klassieke kaartspel. Je kan met een, twee of vier kleuren spelen.

 • Emoji-limax
  Spelen
  Emoji-limax
  0 keer gespeeld

  Deze emoji's hebben heel wat in huis! Zin om met ze mee te doen terwijl ze tientallen gloeiende stipjes inslikken en elkaar probeer te vernietigen? Je verveelt je geen moment met deze wile io-game!

 • Nightwalkers.io
  Spelen
  Nightwalkers.io
  0 keer gespeeld

  Om van deze gemuteerde beesten af te komen heb je meer nodig dan een vliegenmepper! Doe in deze epic io-game mee met andere spelers van over de hele wereld om te laten zien wie de baas is. Je kan geweren, bazook'as en allerlei andere wapens gebruiken om de insecten te doden, terwijl je zoekt naar spullen voor defensieve installaties, olieplassen maakt en nog veel meer doet!

 • Juwelenval
  Spelen
  Juwelenval
  0 keer gespeeld

  Deze jonge meid gaat op een spannende reis door een land vol juwelen, maar ze wil ze niet verzamelen. Ze laat ze liever klappen! Kan jij haar helpen in deze gekke en grappige drie-op-een-rij puzzelgame?

 • V6 offroad racer
  Spelen
  V6 offroad racer
  151 keer gespeeld

  In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

 • Pool met 9 ballen
  Spelen
  Pool met 9 ballen
  111 keer gespeeld

  Kan jij in deze unieke en uitdagende biljartgame alle virtuele tegenstanders verslaan? Ze staan je al op te wachten, dus grijp je keu en doe je best om zoveel mogelijk ballen in de pockets te stoten.

 • Dagelijkse Sudokupuzzel
  Spelen
  Dagelijkse Sudokupuzzel
  32 keer gespeeld

  In deze online versie van Sudoku kan je elke dag een andere puzzel uitproberen. Er zijn ook dagelijkse tips die je zullen helpen om je skills te verbeteren.

 • De puzzeltuin van Mr. Tulpenknop
  Spelen
  De puzzeltuin van Mr. Tulpenknop
  87 keer gespeeld

  De magische meneer Tulpenknop gaat vanmiddag een paar prachtige tuinen maken. Hij kan jouw hulp goed gebruiken in deze betoverende puzzel- en simulatiegame. Kan jij de paden tekenen, beslissen waar de bloemen moeten worden geplant en nog veel meer doen?

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  512 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Verdedig het torenkoninkrijk
  Spelen
  Verdedig het torenkoninkrijk
  929 keer gespeeld

  Je toren wordt aangevallen! Gebruik snel je pijl en boog om alle barbaren af te schieten die maar wat graag je toren willen plunderen in deze 3D actiegame. Kan jij jouw toren verdedigen terwijl je de vijand met pijlen belaagt?

 • Drie-op-een-rij in de bloesemtuin
  Spelen
  Drie-op-een-rij in de bloesemtuin
  119 keer gespeeld

  Betreed deze tuin voor een schattige en superleuke drie-op-een-rij puzzelgame. Kan jij al deze kleurrijke bloemen met elkaar verbinden? Probeer de arcademodus of de traditionele klassieke modus.

 • Fort Battleground Royale
  Spelen
  Fort Battleground Royale
  632 keer gespeeld

  De spanning blijft om te snijden in deze 3D multiplayer schietgame die erg op Fortnite lijkt. Ga met deze dappere commando's mee terwijl ze met een parachuut neerdalen in een gevaarlijke gevechtsarena. Kan jij ze helpen om wapens te verzamelen, munitie te vinden en al hun vijanden af te maken voordat ze vol gaten worden geschoten of worden opgeblazen?

 • Adam en Eva 5: deel 1
  Spelen
  Adam en Eva 5: deel 1
  532 keer gespeeld

  Adam en Eva zijn twee holbewoners die op het punt staan om een spannend avontuur te gaan beleven. In deze grappige en uitdagende online game mag je met ze meegaan tijdens het eerste deel van hun reis. Kan jij ze onderweg helpen om de puzzels op te lossen en langs alle wegversperringen te komen?

 • Duivel-bubbelschieter
  Spelen
  Duivel-bubbelschieter
  103 keer gespeeld

  Kan jij al deze mysterieuze bubbels met elkaar combineren in deze duivels leuke bubbelschietgame? Grijp de magische ketel en verbind zo snel mogelijk met elkaar.

 • Prinsessen: uitmaakdrama
  Spelen
  Prinsessen: uitmaakdrama
  675 keer gespeeld

  Uitmaken gaat vaak gepaard met een heleboel drama, vooral als er prinsessen bij betrokken zijn! Kan jij de koninklijke dame in deze make-overgame helpen om over haar vorige vriendje heen te komen? Haar vriendinnen zijn vastbesloten om haar op te vrolijken met wat nieuwe kleding, make-up en nog veel meer!

 • Neonweg
  Spelen
  Neonweg
  167 keer gespeeld

  Deze intense online game heeft een spannende uitdaging voor je in petto. De neonweg is een gevaarlijke plek. Kan jij dit wiel langs alle gevaarlijke obstakels en over de kuilen leiden?

 • Kleurringen
  Spelen
  Kleurringen
  73 keer gespeeld

  Hoeveel van deze kleurrijke ringen kan jij om de paaltjes hangen in deze uitdagende puzzelgame? Doe je best om er zoveel mogelijk in het raster te zetten.

 • Boze superhelden
  Spelen
  Boze superhelden
  231 keer gespeeld

  De boze robots zijn ten strijde getrokken en vallen nu de stad aan! Kapitein Knorretje en zijn dappere vrienden moeten ze dus gaan bestrijden in deze gekke en grappige actiegame. Gebruik het krachtige schild om door de versperringen te knallen terwijl ze de robots een lesje leren!

 • Terug naar school
  Spelen
  Terug naar school
  275 keer gespeeld

  Veronica bezoekt vanmiddag haar oude school en ze denkt terug aan de tijd die ze daar als leerling heeft doorgebracht. In deze verborgen-objectengame mag je met haar meegaan op ontdekkingsreis terwijl ze naar voorwerpen uit haar verleden op zoek gaat.

 • Swipex
  Spelen
  Swipex
  66 keer gespeeld

  Krijg jij alle punten op de juiste plek in deze grappige en uitdagende puzzelgame? In elk level heb je maar een paar zetten, dus je moet goed nadenken.

 • Fortenbouwer & schietsimulator
  Spelen
  Fortenbouwer & schietsimulator
  441 keer gespeeld

  Sluit je aan bij deze android voor een reeks epic gevechten in deze futuristische schietgame. Kan jij hem helpen om forten te bouwen en zijn vijanden één voor één af te maken?

 • 1010!
  Spelen
  1010!
  398 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze unieke vormen in het raster blijven persen? Blijf doorgaan totdat je geen plek meer over hebt in deze uitdagende puzzelgame.

 • Extreem gevecht: pixel royale
  Spelen
  Extreem gevecht: pixel royale
  830 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een epic gevecht in deze multiplayer schietgame. Je kan andere spelers van over de hele wereld uitdagen. Pas je character en je wapens aan voordat je de strijd aangaat.

 • 3D taxistad
  Spelen
  3D taxistad
  494 keer gespeeld

  Deze stad barst van de passagiers die staan te wachten om te worden opgepikt. Kan jij ze snel naar hun plaats van bestemming brengen in de 3D autorijgame? Kies een auto die je als taxi wil gebruiken voordat je op zoek gaat naar klanten. Maar waarschijnlijk moet je eerst een stop maken bij het tankstation.

 • Weef de lijn
  Spelen
  Weef de lijn
  405 keer gespeeld

  Kan jij de vormen creëren die je tegenkomt in elk level van deze betoverende puzzelgame? Verplaats de gekleurde draden totdat ze op de juiste plek zijn. Voor een échte uitdaging kan je ook de speelmodus met twee kleuren proberen.

 • Blije slangen
  Spelen
  Blije slangen
  381 keer gespeeld

  Deze slangen zijn erg blij, maar ook ontzettend gevaarlijk! Stort je op deze io-game en help je rappe reptiel om tientallen gloeiende puntjes in te slikken. Dat is de enige manier om hem in leven te houden en ervoor te zorgen dat hij niet vernietigd wordt!

 • Kleurenpijpen
  Spelen
  Kleurenpijpen
  912 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij al deze pijpen verbinden? In deze uitdagende puzzelgame moet je er paden tussen maken en ze met elkaar matchen op basis van hun kleur.

 • Keukengeheimen
  Spelen
  Keukengeheimen
  252 keer gespeeld

  Laura heeft besloten om een paar van haar geheime recepten te delen met haar twee dochters. Ze gaat ze leren om deze heerlijke gerechten te koken, maar eerst moeten ze de ingrediënten verzamelen. Kan jij ze helpen alle benodigdheden op te sporen in deze verborgen-objectengame?

 • Vrekken: Stad der Hebzucht
  Spelen
  Vrekken: Stad der Hebzucht
  94 keer gespeeld

  Deze gierige gozers zijn duidelijk gek op geld. Daarom zijn ze tot alles bereid om waardevolle dingen te verzamelen of een euro te besparen. Kan jij ze in deze doldwaze online game helpen om alle zakken geld, edelstenen en allerlei andere dingen op te pikken?

 • Fidget.io
  Spelen
  Fidget.io
  449 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij blijven draaien in deze doorgedraaide io-game? Pak er een handspinner bij en probeer zoveel mogelijk gekleurde stippen te verzamelen. Grijp er zoveel als je kan, en snel een beetje, voordat de andere spelers je spinner in duizend stukken vermorzelen!

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  404 keer gespeeld

  In deze donkere dimensie kan je een echt unieke mahjong-uitdaging ervaren. Kan jij alle tegels in de kubus met elkaar matchen voordat het te laat is? Ook moet je de speciale getimede tegels verbinden voordat hun klok op nul staat!

 • Dog Simulator 3D
  Spelen
  Dog Simulator 3D
  1259 keer gespeeld

  Niemand heeft gezegd dat het leven van een hond een makkie was! In deze wilde 3D actiegame mag je het zelf beleven. Ga met deze dalmatiër en zijn vrienden mee op zoek naar munten, lekker eten en nog veel meer!

 • Tien blokken
  Spelen
  Tien blokken
  140 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij de getallen op deze dominostenen met gekke vormen tot 10 laten optellen? Zet ze op de juiste plekken op het speelbord in deze lastige puzzelgame.

 • City Bus Simulator
  Spelen
  City Bus Simulator
  1502 keer gespeeld

  Een bus besturen is een stuk moeilijker dan het lijkt! Maar dat maakt ovor jou niets uit, of wel dan? Probeer het zelf maar in deze autorijsimulator. Kan jij deze bus over alle kronkelige wegen leiden zonder ergens tegenaan te botsen?