Nieuw

 
 • Mahjongmeester 2
  Spelen
  Mahjongmeester 2
  0 keer gespeeld

  Kun jij alle uitdagingen in deze online versie van het klassieke bordspel voltooien? Er zijn er meer dan 40! Kies een moeilijkheidsniveau en proberen de stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • Spider Simulator: Amazing City
  Spelen
  Spider Simulator: Amazing City
  0 keer gespeeld

  Heb je ooit weleens als een gigantische spin een volledige stad willen bestoken? Beleef het nu zelf! Sluit je aan bij gigantische tarantula's, zwarte weduwen en zelfs robo-arachnoïden als ze op vernielingstocht gaan in dit wilde 3D actiespel. Hoeveel chaos en vernieling kan jij veroorzaken voordat de tijd op is?

 • Star Pops
  Spelen
  Star Pops
  0 keer gespeeld

  Deze prachtige sterren stapelen zich nu wel heel hoog op. Als ze tegen de spietsen aan de bovenkant van het scherm knallen, blijft er niets van over! Bescherm ze door ze in groepen van twee of meer te combineren in dit vermakelijke puzzelspel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  596 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • De weergaloze reis
  Spelen
  De weergaloze reis
  21 keer gespeeld

  Amanda gaat een cruise maken, maar niet zomaar een cruise. Deze luxe oceaanstomer neemt haar mee op wereldreis! Ga met haar mee op deze onvergetelijke vakantie in dit spel met verborgen voorwerpen.

 • Caveman Adventure
  Spelen
  Caveman Adventure
  0 keer gespeeld

  Deze holbewoner zou voorlopig liever niet in een fossiel veranderen. Kan jij hem beschermen terwijl hij terug naar zijn grot reist? Je kan hem met lekkere dinodrumsticks in de juiste richting lokken zodat hem niets overkomt in dit prehistorische online spel.

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  112 keer gespeeld

  Je kunt nu echt je woordenschatvaardigheden laten zien met dit woordzoekspel. Kijk hoeveel je kunt vinden tussen alle letters. Behaal jij een indrukwekkende hoge score voordat de klok naar nul loopt?

 • Solitaire Patience
  Spelen
  Solitaire Patience
  0 keer gespeeld
 • Grand Action Crime: New York
  Spelen
  Grand Action Crime: New York
  91 keer gespeeld

  De Big Apple ligt aan jouw voeten! Vecht je een weg naar de top in dit waanzinnige actiespel. Jat auto's, wees agenten te slim af, elimineer concurrende gangsters en verdien onderweg bakken bitcoins. Spoedig zul je de straten van New York met een ijzeren vuist regeren!

 • Klaverjassen
  Spelen
  Klaverjassen
  0 keer gespeeld

  Klaverjassen

 • Dieren verbinden
  Spelen
  Dieren verbinden
  105 keer gespeeld

  Deze schattige dieren proberen verbindingen met elkaar te leggen. Kun jij ze matchen in dit schattige en knuffelige puzzelspel? Als je vastloopt, druk je gewoon op de knop om de dieren te verplaatsen en ze in een andere volgorde te plaatsen.

 • Extreme Off-Road Cars 2
  Spelen
  Extreme Off-Road Cars 2
  646 keer gespeeld

  Deze verraderlijke bergwegen zijn niet bedoeld voor angsthazen! Kan jij ze een voor een helemaal uitrijden? Je moet voor elke weg een gepast voertuig kiezen in dit uitdagende 3D autorijdspel. Kruip achter het stuur van een militaire vrachtwagen, een muscle car met krachtige motor en nog veel meer.

 • Gouden Classic Mahjong
  Spelen
  Gouden Classic Mahjong
  48 keer gespeeld

  Heb jij wat nodig is om kampioen te worden? Deze wijze panda zal je coachen terwijl je eraan werkt je Mahjongvaardigheden te verbeteren in deze online versie van het klassieke spel. Verbind de tegels snel met elkaar voordat de tijd op elk niveau is verstreken.

 • Highway Rider Extreme
  Spelen
  Highway Rider Extreme
  796 keer gespeeld

  Heb je behoefte aan wat snelheid? Als dat zo is, spring dan op deze motor en ontdek of je langs alle checkpoints op deze drukke snelweg kunt komen. Er is heel veel verkeer dat je moet vermijden terwijl je munten verzamelt en de bochten neemt in dit epische 3D-racespel.

 • Jewel Aquarium
  Spelen
  Jewel Aquarium
  108 keer gespeeld

  De schattige wezentjes in dit aquarium zijn allemaal door elkaar gehusseld. Kun jij ze een handje helpen in de 40 levels van dit kleurrijke 3-op-een-rij-spel?

 • Temple Dash
  Spelen
  Temple Dash
  148 keer gespeeld

  Deze dappere schatzoeker zit in de penarie. Kun jij hem helpen ontsnappen uit deze gevaarlijke tempel? De tempel is vol valkuilen, brede gaten waar hij overheen moet springen en gigantische rollende rotsen. Probeer hem veilig eruit te krijgen in dit actierijke en spannende avonturenspel.

 • Bubble Trouble
  Spelen
  Bubble Trouble
  1778 keer gespeeld

  Engage in some devilishly good bubble-popping therapy!

 • Biker Street
  Spelen
  Biker Street
  324 keer gespeeld

  Deze dappere uitvinder heeft een nieuw soort fiets uitgevonden en hij wil hem uittesten op een van de gevaarlijkste wegen ter wereld. Kun jij ervoor zorgen dat hem niets overkomt in dit grappige actiespel?

 • 2018 Voetbalcupgevoel
  Spelen
  2018 Voetbalcupgevoel
  770 keer gespeeld

  Sluit je aan bij je favoriete nationale elftal in de strijd om faam in dit beurtgebaseerde voetbalspel. Haal jij de top van de toernooiranglijst? Dat hangt er helemaal vanaf of je al je zetten goed hebt gepland. Kan jij tientallen goals scoren voordat het laatste fluitje klinkt en die felbegeerde beker mee naar huis nemen?

 • Sacra Terra: engelennacht
  Spelen
  Sacra Terra: engelennacht
  112 keer gespeeld

  Dit is zeker geen leuke plek. Het stormt buiten, er ligt bloed op de vloer en de lakens op het bed zijn smerig. Lukt het jou om uit dit griezelige pand te ontsnappen in dit punt- en klik avonturenspel?

 • Star Stable
  Spelen
  Star Stable
  0 keer gespeeld

  tmp

 • RoBBie
  Spelen
  RoBBie
  592 keer gespeeld

  RoBBie deed alleen gewoon zijn werk toen een andere robot verf over hem heen gooide. En toen moesten de problemen nog beginnen. Nu heeft een kwaadaardige robot de fabriek overgenomen en keren alle collega's van RoBBIe zich tegen hem! Help jij hem met het verzamelen van alle onderdelen en microchips die hij nodig heeft om alles weer normaal te krijgen in dit leuke en slimme wijs- en klikspel?

 • De spoorwegdetective
  Spelen
  De spoorwegdetective
  316 keer gespeeld

  Deze spoorweg is Clactons enige verbinding met de buitenwereld. Daarom komt de treinberoving van vanavond als een grote schok voor de bewoners van dit kalme Engelse stadje. Sluit je aan bij Gerald en Sally in deze race tegen de klok om de schuldige crimineel te vinden in dit spannende verborgen voorwerpen-spel.

 • Woorden zoeken
  Spelen
  Woorden zoeken
  307 keer gespeeld

  Allerlei uitdagende puzzels liggen op je te wachten in dit online woordenzoekspel. Kies eerst een categorie en ga dan op zoek naar de verschillende soorten fruit, dieren en nog veel meer.

 • Angry Flappy Wings
  Spelen
  Angry Flappy Wings
  492 keer gespeeld

  Deze furieuze vogels zijn het beu om de hele tijd tegen pilaren op te vliegen en daarom hebben ze zich bewapend. Schiet je een weg door de obstakels en neem het op tegen reusachtige eindbazen in dit actierijke online spel.

 • Hondensimulator: puppykunst
  Spelen
  Hondensimulator: puppykunst
  1488 keer gespeeld

  Het leven van een pup is geen makkie, vooral niet in dit online 3D spel! Kies je favoriete minikeffertje en zet je schrap voor een aantal gigantische uitdagingen. Kan jij op trampolines springen, ballen in zwembaden duwen en een ritje op een carrousel maken? Als dat zo is, zul je virtuele munten verdienen waarmee je allerlei schattige outfits voor je puppy kan kopen.

 • Wanderers.io
  Spelen
  Wanderers.io
  249 keer gespeeld

  De wildernis is niet voor zwakkelingen. Kun jij ervoor zorgen dat je nomadenstam het overleeft in dit ouderwetse io-spel? Verzamel voorraden, versla je vijanden en werk samen met andere spelers van over de hele wereld.

 • Moto X3M: Winter
  Spelen
  Moto X3M: Winter
  1517 keer gespeeld

  Kan je de feestdagen beter doorbrengen dan je leven te riskeren met tientallen halsbrekende stunts? Spring op die fiets en zet je schrap voor het ontwijken van enorme zagen terwijl je door een winters wonderland sprint. Haal jij elke eindstreep zonder jezelf op te blazen tegen stapels TNT-kisten of andere knotsgekke gevaren? Dit hilarische winterracespel houd je bezig tot de lente, of nog langer!

 • Bloxorz Classic
  Spelen
  Bloxorz Classic
  566 keer gespeeld

  Tientallen intense levels staan op je te wachten in dit uitdagende puzzelspel. Kan jij het blok in de openingen laten vallen zonder van al deze drijvende platformen af te kukelen?

 • Lordz.io
  Spelen
  Lordz.io
  584 keer gespeeld

  Niemand zei dat het leven van een heer makkelijk zou zijn. Je moet soldaten bij elkaar rapen om je terreinen te verdedigen, goud vinden om ze te betalen en genoeg huizen voor je boeren bouwen. Denk jij dat je dat allemaal voor elkaar kan krijgen? Zo ja, duik dan in dit uitdagende io-spel en strijd tegen andere wannebe-heren van over de hele wereld.

 • Gummieblokken
  Spelen
  Gummieblokken
  560 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit leuke en uitdagende puzzelspel? Probeer genoeg plekken voor al deze snoepblokken te vinden terwijl je rijen vormt om ze te doen verdwijnen. Als je geen plaats meer hebt, is het over en uit!

 • Monster Hunting: City Shooting
  Spelen
  Monster Hunting: City Shooting
  542 keer gespeeld

  Deze stad zit bomvol monsters. Durf jij ze allemaal te lijf te gaan? Kies je wapens uit en zet je schrap voor een klopjacht in dit first-person actiespel. Versla jij de angstaanjagende beesten of eindig je als tussendoortje?

 • Patience solitaire
  Spelen
  Patience solitaire
  336 keer gespeeld

  Met kalmte en concentratie kom je het verst bij het combineren van alle kaarten in deze unieke versie van het klassieke kaartspel. Krijg jij alle kaarten op de weggooistapel voordat je zetten op zijn?

 • Let's Worm
  Spelen
  Let's Worm
  1207 keer gespeeld

  Het leven van de meeste wormen is nogal saai maar deze worm gaat een spannend avontuur beleven. Kan jij ervoor zorgen dat hij niet in stukken wordt gesneden, gescheurd of gehakt in dit retro actisepel? Hij moet onder draaiende messen duiken en af en toe een pissige mol te lijf gaan bij het verkennen van schroothopen en allerlei andere bizarre en wilde plekken.

 • Schildpadmahjong
  Spelen
  Schildpadmahjong
  270 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel? Dankzij de handige functie waarmee je stenen kunt vinden die vrij liggen is dit spel ook geschikt voor onervaren spelers.

 • Kindersommen
  Spelen
  Kindersommen
  151 keer gespeeld

  Kun jij de sommen binnen de tijd oplossen? Poets je wiskundeknobbel op en stel je rekenvaardigheden op de proef in dit uitdagende rekenspel.