Nieuw

 
 • Dumb Ways to Die 2
  Spelen
  Dumb Ways to Die 2
  0 keer gespeeld

  In dit supergevaarlijke attractiepark kan je jezelf vermaken tot je erbij neervalt! Help jij deze maffe schepsels om in veiligheid te blijven terwijl ze alle waanzinnige attracties uitproberen? Ze hebben iemand nodig die een oogje in het zeil houdt in deze maffe en wilde puzzelgame.

 • Princess Easter Bunny Party
  Spelen
  Princess Easter Bunny Party
  0 keer gespeeld
 • Papieren slangen
  Spelen
  Papieren slangen
  0 keer gespeeld

  Hoe lang wordt jouw slang in deze multiplayer online game? Dit avontuur is duidelijk een strijd om overleving! Neem het op tegen andere spelers terwijl je slang tientallen kleurrijke balletjes inslikt. Maar pas op! Als hij een andere slang raakt, ontploft 'ie!

 • Juwelen samenvoegen
  Spelen
  Juwelen samenvoegen
  0 keer gespeeld

  Onthul jij de geheimen van deze mysterieuze stenen vierkanten? Open de dozen en ontdek wat er gebeurt als je ze met elkaar combineert in deze uitdagende puzzelgame. Ze veranderen misschien wel op magische wijze in juwelen!

 • Epische autorace
  Spelen
  Epische autorace
  15 keer gespeeld

  Denk je dat jij de finish kunt bereiken in dit te gekke online racespel? Neem het op tegen de snelste coureurs en scheur door een verlaten woestijnlandschap. Voer de meest waanzinnige stunts uit en vergeet niet om je auto te upgraden.

 • Boat Simulator
  Spelen
  Boat Simulator
  205 keer gespeeld

  Een gewone boot besturen is al supertof, maar het is nog veel toffer om aan het roer te staan van een onderzeeër of een gigantisch slagschip! Pak je kapiteinspet en licht het anker in dit 3D-simulatiespel.

 • 360-verbinding
  Spelen
  360-verbinding
  17 keer gespeeld

  Krijg jij het voor elkaar om de genummerde blokken van het raster te verwijderen in deze uitdagende en razendsnelle puzzelgame? Schiet ze naar de juiste plek wanneer ze aan het draaien zijn. Je hebt in elk level weinig tijd en een beperkt aantal zetten, dus hou je hoofd erbij!

 • Ruimteschutters
  Spelen
  Ruimteschutters
  22 keer gespeeld

  Ga een epische strijd aan in dit driedimensionale schietspel voor meerdere spelers. Kies je voor het rode team of sluit je je toch liever aan bij het blauwe team? Pak je lasergeweer, schiet je tegenstanders aan flarden en verzamel de coole upgrades om zolang mogelijk in leven te blijven.

 • Nova Xonix 3D
  Spelen
  Nova Xonix 3D
  17 keer gespeeld

  Deze met een propeller aangedreven robot is vastbesloten om alle strandballen te vangen die over deze zandplatforms rollen. Kun jij hem helpen in dit vreemde 3D-puzzelspel? Vergeet ook niet om de muntjes, hartjes en andere handige voorwerpen te verzamelen.

 • Solitaire-verslaving
  Spelen
  Solitaire-verslaving
  32 keer gespeeld

  Deze unieke versie van het klassieke kaartspel is ontzettend verslavend! Kan jij in elk uitdagend level alle getallen en kleuren met elkaar combineren voordat de tijd op is?

 • Pixel Apocalypse: Infection Begins
  Spelen
  Pixel Apocalypse: Infection Begins
  47 keer gespeeld

  In deze first person shooter verspreidt een mysterieuze infectie zich in razend tempo. Hij lijkt mensen in bloeddorstige zombies te veranderen! Kan jij de zombies snel afmaken met shotguns, rakettenwerpers en nog veel meer?

 • De laatste panda
  Spelen
  De laatste panda
  106 keer gespeeld

  Deze panda is vastbesloten om te ontsnappen! Kan jij hem op dit groene grasveld vasthouden? Plaats houten hekken zodat hij niet ontsnapt in deze schattige puzzelgame.

 • Prinsessen: bloggen over vlechten
  Spelen
  Prinsessen: bloggen over vlechten
  152 keer gespeeld

  Het tijd voor deze prinsessen om aan de volgende post op hun modeblog te werken. Ze hebben besloten om over vlechten te schrijven. Help jij ze in deze online ontwerp- en make-overgame om de stijlen te kiezen waarop ze zich moeten concentreren?

 • Boerderijsimulator
  Spelen
  Boerderijsimulator
  216 keer gespeeld

  Op deze drukke boerderij is er een heleboel werk te doen! Spring op je tractor en steek je handen uit de mouwen in deze 3D landbouw en management simulatiegame. Je moet de akkers omploegen en cash verdienen dat je gebruikt om gaandeweg upgrades te kopen.

 • Jigsaw
  Spelen
  Jigsaw
  88 keer gespeeld

  In deze uitdagende legpuzzelgame barst het van de waanzinnige foto's en tekeningen die je zelf mag samenstellen. Speel eerst op de makkelijke en gemiddelde moeilijkheidsgraad en probeer daarna de moeilijkste. Hoe lang doe jij erover om elke puzzel te leggen?

 • Sniper herladen
  Spelen
  Sniper herladen
  210 keer gespeeld

  In deze knallende online actiegame moet je gefocused blijven en je hoofd koel houden om alle doelen uit te schakelen. Je hebt maar een beperkt aantal kogels en je gezondheid is kwetsbaar, dus blijf alert en schiet met scherp.

 • Scalak
  Spelen
  Scalak
  125 keer gespeeld

  In deze ruimtelijke puzzelgame is er voor elk leeg vak een passende vorm. Kan jij ze allemaal op de juiste plek zetten?

 • Vrachtwagen besturen
  Spelen
  Vrachtwagen besturen
  240 keer gespeeld

  Voor deze snelwegen en besneeuwde bergpassen heb je al je stuurkunsten nodig, vooral omdat je achter het stuur van een gigantische truck zit. Kijk of jij je lading op de juiste plek kunt afleveren in dit realistische rijsimulatiespel.

 • Tiny Alien
  Spelen
  Tiny Alien
  111 keer gespeeld

  Het Kwaadaardige Rijk heeft een collectie edelstenen gestolen! Nu moet deze piepkleine alien ze terug zien te krijgen in deze retro actiegame. Ga met hem en zijn vriend mee op een epic missie waarbij ze laserstralen moeten ontwijken en het ruimteschip van het Kwaadaardige Rijk infiltreren.

 • Gele lijnen
  Spelen
  Gele lijnen
  526 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle gele lijnen verpletteren in deze ontzettend verslavende ruimte-puzzelgame? Gebruik de stuiterende bal en laat de lijnen in elk level in honderden stukjes uit elkaar knallen!

 • Rallyrace 6
  Spelen
  Rallyrace 6
  527 keer gespeeld

  Probeer verschillende racevoertuigen in dit online racespel. Scheur door de stad in een muscle car of over een besneeuwde snelweg in een buggy en kijk of je met jouw voertuig als eerste de controlepunten kunt bereiken.

 • Mahjong-koning
  Spelen
  Mahjong-koning
  98 keer gespeeld

  Heb jij de skills om alle koninklijke uitdagingen te winnen die je te wachten staan in deze versie van het klassieke bordspel? Confronteer de mahjong-koning terwijl hij je vaardigheden test in een reeks lastige levels.

 • Pixelavontuur 3: nieuw avontuur
  Spelen
  Pixelavontuur 3: nieuw avontuur
  173 keer gespeeld

  De tijd is aangebroken om weer een leger zombies af te maken in deze 3D multiplayer schietgame! Gebruik deze keer pistolen en raketwerpers om ze allemaal omver te knallen! Speel samen met andere spelers om de ondoden het graf in te helpen ... of elkaar!

 • Kleurenschieter
  Spelen
  Kleurenschieter
  392 keer gespeeld

  In deze actiegame moet je perfect timen om alle uitdagende levels te voltooien. Bij elk level krijg je maar drie ballen. Kan jij ervoor zorgen dat ze op precies het juiste moment de kleurrijke doelen raken?

 • Zwart
  Spelen
  Zwart
  418 keer gespeeld

  In deze lastige puzzelgame wordt alles weer zwart. Kan jij alles in elk level in duisternis zo donker als het maanlicht tijdens een maanloze nacht veranderen? Vind de oplossing voor alle uitdagende scenario's in elk nauwelijks verlicht level.

 • DolleNacht.io
  Spelen
  DolleNacht.io
  86 keer gespeeld

  In deze multiplayer survivalgame beleef je een compleet gestoorde nacht! Met een parachute land je op een slagveld vol gamers van over de hele wereld. Als je het gevecht wil overleven, moet je voorraden verzamelen en een heleboel vette wapens oppakken terwijl de kogels van de vijand om je oren vliegen. Kan jij ze allemaal afmaken voordat het te laat is?

 • Moto X3M 5: zwembadfeest
  Spelen
  Moto X3M 5: zwembadfeest
  1091 keer gespeeld

  Na een duik in deze wilde en knotsgekke motorracegame verveel je je geen moment meer! De zwembaden langs dit prachtige strand zijn gigantisch en in een paar epic racetracks getransformeerd. Ze zijn allemaal gevuld met superscherpe pinnen, buizen, hellingen en zelfs loopings! Verzamel onderweg upgrades zoals raketboosters en haal als eerste de finish!

 • Een lijn
  Spelen
  Een lijn
  549 keer gespeeld

  Kan jij alle lijnen met elkaar verbinden in deze uitdagende puzzelgame? Probeer alle unieke ontwerpen te voltooien in het grote aantal verschillende levels.

 • Uno met vrienden
  Spelen
  Uno met vrienden
  266 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel speel je tegen je vrienden of tegen de computer. Kan jij van al je kaarten afkomen en tientallen punten scoren?

 • Troll Face Quest: videomemes en tv-shows: deel 2
  Spelen
  Troll Face Quest: videomemes en tv-shows: deel 2
  1012 keer gespeeld

  Troll Face Quest en zijn bende beruchte pranksters zijn terug! Dit keer zetten ze opnieuw een hele reeks wereldberoemde tv-shows en videomemes voor joker. Kan jij alle knotsgekke levels uitspelen die ze in deze puzzelgame hebben gemaakt? Maak ook kennis met een dappere FBI-detective, de bemanning van een ruimteschip en zelfs een magische pony!

 • Naruto Online
  Spelen
  Naruto Online
  174 keer gespeeld

  Duik in de wereld van Naruto met deze waanzinnige online actiegame. Ervaar alle spannende momenten van de klassieke animeserie terwijl je op quests gaat en ninjateams samenstelt om samen mee te vechten. Vorm een team met Naruto, Sasuke, Sakura en andere populaire personages van de show of met andere spelers. Verken grotten en vecht tegen vreselijke eindbazen en andere vijanden.

 • Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  Spelen
  Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
  257 keer gespeeld

  In deze 3D schietgame komt er geen einde aan de strijd. Vernietig je vijanden terwijl je cash zoekt om betere en vettere wapens te komen. Als je in de problemen komt, kun je jezelf altijd terug naar je schuilplaats teleporteren.

 • Dagelijkse legpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse legpuzzel
  122 keer gespeeld

  In deze online tafelgame kan je elke dag een nieuwe legpuzzel uitproberen. Leg grappige en uitdagende puzzels met foto's van puppy's, poesjes en nog veel meer!

 • Mahjong: snoepdimensie
  Spelen
  Mahjong: snoepdimensie
  96 keer gespeeld

  In deze 3D versie van het klassieke bordspel ga je volledig op in een superzoete dimensie. Kan jij de snoepsymbolen op alle blokken in de kubus met elkaar matchen?

 • Islandoom
  Spelen
  Islandoom
  200 keer gespeeld

  Heb jij het in je om over de zeeën te heersen in deze multiplayer simulatiegame? Bouw een vloot machige schepen die je voor handel ... of oorlog kan gebruiken. Breid je invloedsfeer uit, werk samen met andere gamers en ontwikkel een sterke economie zodat je de ultieme ondernemer van de zeeën wordt. Vorm bondgenootschappen met vijanden of schiet ze gewoon het water uit!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  1964 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?