Jongens Spelletjes

 • Splix.io
  Splix.io
  3855 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • I want to be a Billionaire 2
  I want to be a Billionaire 2
  11501 keer gespeeld

  Wie wil er weer miljardair worden? Als jij denkt dat je genoeg zakeninstinct hebt om het te kunnen maken in dit populaire vaardigheidsspel, moet je nu aan de slag gaan. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld rollen!

 • Summer Sports: Diving
  Summer Sports: Diving
  9703 keer gespeeld

  Duik in het coolste onderdeel van de zomerspelen! Laat je duiktalenten zien in deze verslavende duiksimulatie en hark die gouden medaille binnen. Neem deel aan een PvP-toernooi met ander Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • A Goody Life
  A Goody Life
  1294 keer gespeeld

  Geniet van dit gloednieuwe simulatiespel genaamd A Goody Life! Houd je Goody-personage tevreden door hem deel te laten nemen aan allerlei activiteiten en houd hem vooral ook gezond. Je kunt zelfs zijn huis uitbreiden!

 • Whack Your Soulmate
  Whack Your Soulmate
  16149 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Summer Sports: Volleyball
  Summer Sports: Volleyball
  3495 keer gespeeld

  Smeer je in met zonnebrandcrème en ga naar het strand voor een spannende volleybalwedstrijd! Serveer, smash en blok je een weg naar de overwinning in deze beachvolleybal-simulatie! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Army Force Strike
  Army Force Strike
  1850 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Mep Trump
  Mep Trump
  662 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Riddle Transfer 2
  Riddle Transfer 2
  1134 keer gespeeld

  Ben je klaar voor het avonturenspel Riddle Transfer 2? Verzamel de voorwerpen en los de puzzels op in dit gloednieuwe spel voor in je browser.

 • Summer Sports: Water Polo
  Summer Sports: Water Polo
  15216 keer gespeeld

  Wordt het zwemmen of verzuipen in je poging om goud behalen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde waterpolowedstrijd? Maak je tegenstanders bang door ze ballen toe te werpen die ze niet kunnen tegenhouden. Scoren is winnen... dus duik erin en scoor erop los! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Futuristisch winkelcentrum
  Futuristisch winkelcentrum
  554 keer gespeeld

  Reis naar de toekomst en kijk of jij het in je hebt om een futuristisch winkelcentrum te runnen. Neem personeel in dienst, bouw winkels en nog veel meer in dit uitdagende simulatiespel.

 • Canyon Valley Rally
  Canyon Valley Rally
  873 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een rondje offroad-racing in dit gloednieuwe 3D-browserspel, Canyon Valley Rally! Concurreer tegen professionele racers, omzeil die rotsen en passeer die finish!

 • My Dolphin Show World
  My Dolphin Show World
  5777 keer gespeeld

  Ga terug naar het aquarium voor nieuwe sprongen, trucjes en andere te gekke stunts met je dolfijn.

 • Speed Play Soccer 4
  Speed Play Soccer 4
  4775 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Apple Shooter Champ
  Apple Shooter Champ
  11055 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Toon Cup 2016
  Toon Cup 2016
  5130 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Color Ball
  Color Ball
  1140 keer gespeeld

  Het is tijd om je reflexvaardigheden op de proef te stellen in dit nieuwe drie-op-een-rij kleurenspel, Color Ball! Zorg ervoor dat je door de juiste kleur gaat, anders explodeer je. En doe vooral je best om die stekels te ontwijken!

 • The Champions 2016: World Domination
  The Champions 2016: World Domination
  3117 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Minecraft Tower Defense 2
  Minecraft Tower Defense 2
  2769 keer gespeeld

  Onze held Steve is terug in Minecraft Tower Defense 2. Kun jij hem helpen de aanvalsgolven af te slaan in deze Minecraft-achtige wereld?

 • Bus Parking 3D
  Bus Parking 3D
  8810 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • Little Alchemy
  Little Alchemy
  5279 keer gespeeld

  Combineer deze verschillende elementen en voorwerpen en creëer de meest wonderbaarlijke dingen.

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Five Night's at Golden Freddy's
  6730 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • Stack Tower
  Stack Tower
  2151 keer gespeeld

  Denk je dat jij deze blokken netjes op elkaar kunt stapelen? Hoe meer fouten je maakt, hoe kleiner de blokken worden!

 • Swerve
  Swerve
  4562 keer gespeeld

  Het valt niet mee om op deze intense snelweg te rijden. Spring achter het stuur van deze auto en kijk hoe lang jij het volhoudt in dit uitdagende online spel.

 • Orion Sandbox
  Orion Sandbox
  1940 keer gespeeld

  Deze dappere ontdekkingsreiziger doet onderzoek in een nieuw gebied. Kun jij hem een handje helpen in dit uitdagende avonturenspel?

 • Parking Supercar City
  Parking Supercar City
  1322 keer gespeeld

  Hoe staat het met jouw parkeervaardigheden? Denk je dat je deze dure sportauto's ook op hun plek kunt zetten? Ga dan snel aan de slag in Supercar City!

 • Euro Soccer Forever
  Euro Soccer Forever
  2184 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.

 • Living Room Escape
  Living Room Escape
  1662 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Summer Sports: Javelin
  Summer Sports: Javelin
  4580 keer gespeeld

  Wrijf je handen in met kalk, grijp je speer en strijd om die gouden medaille! Een perfecte combinatie van precisie, kracht en timing is nodig om die perfecte worp uit te voeren en je tegenstanders te vermorzelen in deze op de Olympische Spelen geinspireerde simulatie. Neem deel aan een toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Jelly Slide
  Jelly Slide
  4429 keer gespeeld

  Dit vierkantje wezentje wil zoveel mogelijk sterren verzamelen in het superleuke platformspel Jelly Slide. De besturing is heel simpel, maar pas wel op voor de meteoren!

 • Dead Samurai
  Dead Samurai
  3371 keer gespeeld

  Pak je katana en de andere dodelijke wapens en versla je tegenstander in dit coole vechtspel. In Dead Samurai worden je vaardigheden echt op de proef gesteld, omdat je het moet opnemen tegen de beste vechters van over de hele wereld!

 • Pixel Warfare 5
  Pixel Warfare 5
  21134 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Summer Sports: Hurdles
  Summer Sports: Hurdles
  4465 keer gespeeld

  Wees de concurentie te snel af en spring over alle hordes om naar het goud te grijpen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde simulatie! Plan je sprongen zorgvuldig in je race naar de eindstreep en laat vrienden en tegenstanders stof happen! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • LoneWolf
  LoneWolf
  2943 keer gespeeld

  Denk je dat jij het in je hebt om een elite sluipschutter te worden? Dit schietspel vol doorlopende actie heeft een intense gameplay die je vaardigheden echt op de proef stelt!

 • Fury Of Metal
  Fury Of Metal
  748 keer gespeeld

  O, nee! Er loopt een woeste, losgeslagen robot rond en je raadt het nooit... Jij bent die robot! Creëer chaos in dit super coole platform-avonturenspel, Fury Of Metal! Vernietig alles wat op je pad komt!

 • Belegerde stad 4: buitenaardse aanval
  Belegerde stad 4: buitenaardse aanval
  1145 keer gespeeld

  De stad wordt weer aangevallen! Aan jou de taak om de buitenaardse indringers af te slaan en de bewoners te redden!

  • Higher Lower Game
   Higher Lower Game
   527 keer gespeeld

   Hoeveel weet jij eigenlijk over het internet? Weet jij welke van deze zaken de meeste zoekresultaten van Google heeft in dit waanzinnig verslavende quizspel?

  • Trump: The Mexican Wall
   Trump: The Mexican Wall
   1232 keer gespeeld

   Donald Trump heeft nog een lange weg te gaan in zijn strijd om het presidentschap. Help hem het Witte Huis te bereiken terwijl hij het straalgeweer Hillary en de bommen van Bernie ontwijkt in dit wilde onlinespel.

  • Sift Heads World: The Ultimatum
   Sift Heads World: The Ultimatum
   1426 keer gespeeld

   De maffia en de yakuza willen gaan samenwerken, maar dat laat Vinnie niet gebeuren. Verzamel je wapens en verijdel hun gevaarlijke plannen in dit uitdagende actiespel.

  • Scratch Wars
   Scratch Wars
   1608 keer gespeeld

   Ben je klaar voor een van de beste avonturenspellen voor in je browser? Ga naar de Death Star en neem het op tegen Darth Vader en zijn troepen in het coole Scratch Wars!

  • Crazy Runner
   Crazy Runner
   1580 keer gespeeld

   Deze runner is stapelgek...hij gaat rennen op een drukke snelweg! Spring over de auto's en andere obstakels terwijl je onderweg munten en eten verzamelt. Hoe lang kun je overleven?!

  • My Dolphin Show 7
   My Dolphin Show 7
   21933 keer gespeeld

   Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

  • Swords and Sandals - Gladiator
   Swords and Sandals - Gladiator
   3230 keer gespeeld

   Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

  • Sift Heads: World 5
   Sift Heads: World 5
   766 keer gespeeld

   Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

  • Clown Nights
   Clown Nights
   2648 keer gespeeld

   Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

  • Limax.io
   Limax.io
   3113 keer gespeeld

   Kun jij de grootste klodder worden in dit actiespel voor meerdere spelers? Lok je medespelers in de val, maar zorg dat je de muren en de andere spelers niet raakt, want dan is het game over.

  • Stickman Fighter: Epic Battle
   Stickman Fighter: Epic Battle
   9436 keer gespeeld

   Je vindt geen enkele strijd als deze op het hele internet! In Stickman Fighter: Epic Battle neem je het op tegen onheilspellende vijanden met gruwelijke krijgs- en gevechtskunsten, maar jij moet bewijzen dat je sterker bent!

  • NYPD Crime Control
   NYPD Crime Control
   2957 keer gespeeld

   De straten van New York City zijn onveilig geworden en nu moeten jij en je maatjes van het politiekorps de slechteriken uitschakelen. Hanteer een ‘shoot to kill’-beleid in het nieuwe 3D-schietspel, NYPD Crime Control.