Jongens Spelletjes

 • Realm Grinder
  Realm Grinder
  1017 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Flip Diving
  Flip Diving
  10058 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Torenverdediging: ballonnenaanval 5
  Torenverdediging: ballonnenaanval 5
  3657 keer gespeeld

  De eeuwenoude strijd tussen de ballonnen en de apen wordt voortgezet... Speel speciale torens vrij en bouw supercoole gebouwen om ballonnen te laten knallen in dit strategische spelletje met 50 uitdagende levels.

 • I want to be a Billionaire 2
  I want to be a Billionaire 2
  10787 keer gespeeld

  Wie wil er weer miljardair worden? Als jij denkt dat je genoeg zakeninstinct hebt om het te kunnen maken in dit populaire vaardigheidsspel, moet je nu aan de slag gaan. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld rollen!

 • Belegerde stad 4: buitenaardse aanval
  Belegerde stad 4: buitenaardse aanval
  595 keer gespeeld

  De stad wordt weer aangevallen! Aan jou de taak om de buitenaardse indringers af te slaan en de bewoners te redden!

 • Splix.io
  Splix.io
  20510 keer gespeeld

  Stel je voor dat Snake sociaal zou worden... Jij hoeft dat niet te zijn! Verover het bord, blok voor blok, en ontwijk aanvallen van andere live spelers. Lukt het jou om als eerste het hele rooster te veroveren met jouw kleur?

 • Warbanner
  Warbanner
  17496 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Five Nights at Freddy's
  Five Nights at Freddy's
  4633 keer gespeeld
 • Parking Supercar City
  Parking Supercar City
  1169 keer gespeeld

  Hoe staat het met jouw parkeervaardigheden? Denk je dat je deze dure sportauto's ook op hun plek kunt zetten? Ga dan snel aan de slag in Supercar City!

 • The Champions 2016: World Domination
  The Champions 2016: World Domination
  2138 keer gespeeld

  Duik in de wereld van voetbal in dit coole browserspel, The Champions 2016: World Domination! Vorm je eigen team, geef je team een naam en kleur en houd je spelers in topconditie terwijl je samen de wereld rondreist!

 • Apple Shooter Champ
  Apple Shooter Champ
  3891 keer gespeeld

  Gebruik je pijl en boog in dit coole schietspel, maar pas op dat je je vriendin niet raakt!

 • Pixel Warfare 5
  Pixel Warfare 5
  15091 keer gespeeld

  Ben je klaar voor ouderwetse actie? Kies een kamer, pak je wapens en schiet je tegenstanders aan flarden in dit uitdagende schietspel voor meerdere spelers.

 • Whack Your Soulmate
  Whack Your Soulmate
  16655 keer gespeeld

  Klik op elk object om te zien hoe het wordt gebruikt, en maak een eind aan de vete van dit ruziemakende paar in Whack Your Soulmate!

 • Speed Play Soccer 4
  Speed Play Soccer 4
  2369 keer gespeeld

  In dit uitdagende voetbalspel kun je kiezen uit vijf verschillende toernooien. Selecteer je favoriete team en probeer binnen de tijd zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

 • Froyo Bar
  Froyo Bar
  4330 keer gespeeld

  Maak overheerlijke bevroren yoghurt-gerechten voor je hongerige klanten in dit online tijdmanagementspel, Froyo Bar. Elke klant wil een eigen speciale froyo, dus let goed op dat je de juiste maakt!

 • High Dive Hero
  High Dive Hero
  5952 keer gespeeld

  Duik van 5, 10 en 15 meter en maak mooie sprongen voor meer punten.

 • Mep Trump
  Mep Trump
  780 keer gespeeld

  Zou je Donald Trump ook wel een flinke dreun willen verkopen? Bekogel hem met eieren of sla hem in elkaar met je bokshandschoenen.

 • Rio 2016
  Rio 2016
  1454 keer gespeeld

  Geniet van de spanning en sensatie van Rio 2016 in dit online spel. Reis naar Rio en leid je land naar de overwinning met voetbal, tennis en vier andere onderdelen!

 • Army Force Strike
  Army Force Strike
  2933 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • A Goody Life
  A Goody Life
  1422 keer gespeeld

  Geniet van dit gloednieuwe simulatiespel genaamd A Goody Life! Houd je Goody-personage tevreden door hem deel te laten nemen aan allerlei activiteiten en houd hem vooral ook gezond. Je kunt zelfs zijn huis uitbreiden!

 • Summer Sports: Water Polo
  Summer Sports: Water Polo
  22629 keer gespeeld

  Wordt het zwemmen of verzuipen in je poging om goud behalen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde waterpolowedstrijd? Maak je tegenstanders bang door ze ballen toe te werpen die ze niet kunnen tegenhouden. Scoren is winnen... dus duik erin en scoor erop los! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Toon Cup 2016
  Toon Cup 2016
  5873 keer gespeeld

  Kies je favoriete land en vervolgens 3 toons in dit fantastische cartoonspel, Toon Cup 2016! De knoppen leer je snel genoeg en de 2D-plaatjes zien er prachtig uit! Ga ervoor in dit voetbalspel!

 • Love Chase
  Love Chase
  1017 keer gespeeld

  Chase is niet alleen zijn baan kwijtgeraakt, maar ook nog eens gedumpt door zijn vriendin. Kun jij hem een handje helpen in het leuke 'point-and-click'-spel Love Chase?

 • Woeste klikker
  Woeste klikker
  3148 keer gespeeld

  Commando's banen zich een weg door de jungle en alleen jij kunt ze tegenhouden. Pak je machinegeweer en maak een einde aan hun duivelse missie in dit bloedstollende actiespel.

 • Bad Piggies 2
  Bad Piggies 2
  2102 keer gespeeld

  Deze varkentjes willen zo graag hun doel bereiken dat ze in elk voertuig klimmen dat je voor ze maakt!

 • Five Night's at Golden Freddy's
  Five Night's at Golden Freddy's
  1694 keer gespeeld

  Er is iets goed mis in dit restaurant. Aan jou de taak om uit te vogelen wat er precies aan de hand is in Five Night's at Golden Freddy's. Schakel tussen de verschillende camera's om te ontdekken welk monster het op jou heeft gemunt.

 • Summer Sports: Hurdles
  Summer Sports: Hurdles
  6689 keer gespeeld

  Wees de concurentie te snel af en spring over alle hordes om naar het goud te grijpen in deze op de Olympische Spelen geïnspireerde simulatie! Plan je sprongen zorgvuldig in je race naar de eindstreep en laat vrienden en tegenstanders stof happen! Neem deel aan een PvP-toernooi met andere Olympische spellen en word de ultieme kampioen!

 • Living Room Escape
  Living Room Escape
  2369 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Bus Parking 3D
  Bus Parking 3D
  4878 keer gespeeld

  Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?

 • LoneWolf
  LoneWolf
  3197 keer gespeeld

  Denk je dat jij het in je hebt om een elite sluipschutter te worden? Dit schietspel vol doorlopende actie heeft een intense gameplay die je vaardigheden echt op de proef stelt!

 • Age Of Defense Mini 2
  Age Of Defense Mini 2
  789 keer gespeeld

  Neem het op tegen gevaarlijke holbewoners en andere wezens en verdedig je koninkrijk in het gloednieuwe online verdedigingsspel Age of Defense Mini 2!

 • Ninjamijnwerker 2
  Ninjamijnwerker 2
  3065 keer gespeeld

  Hij is een van de beste schatzoekers ter wereld en nu gaat hij op zoek naar een nieuwe lading juwelen in deze gevaarlijke tempels. Kun jij hem een handje helpen in dit online spel?

 • Euro Soccer Forever
  Euro Soccer Forever
  2488 keer gespeeld

  Kun jij je team naar de overwinning leiden in dit Europese voetbaltoernooi? Verzamel de coole power-ups om de andere teams te verslaan.

 • Piranh.io
  Piranh.io
  2863 keer gespeeld

  Alleen de meest woeste piranha's overleven deze vreetpartij! Jaag op sappige toeristen maar pas op! Talloze andere piranha's zien jou ook als heerlijke kluif in dit verslindende multiplayer .io-spel.

 • Moto X3m 3
  Moto X3m 3
  1823 keer gespeeld

  In dit epische motorracespel heb je stalen zenuwen nodig om de eindstreep te halen. Dit eiland ziet er prachtig uit maar de racebaan zit vol gaten met vuur en mega-zagen!

 • Little Alchemy
  Little Alchemy
  3080 keer gespeeld

  Combineer deze verschillende elementen en voorwerpen en creëer de meest wonderbaarlijke dingen.

  • Actiebroers
   Actiebroers
   986 keer gespeeld

   Deze broers zijn eigenlijk supersoldaten en ze hebben jouw hulp nodig met zes verschillende missies. Sluit je bij hen aan, verwoest de levensgevaarlijke raket en nog veel meer in dit intense actiespel.

  • My Dolphin Show 7
   My Dolphin Show 7
   22235 keer gespeeld

   Maak je klaar om je nieuwste dolfijnenstunts te laten zien. Je volgende grote show begint zo in het aquarium! </br> </br> IOS <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="http://app.adjust.io/mfkxcl?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a></br> Google Play <a style="color:#438afe;text-decoration: underline;" href="https://app.adjust.io/4juj4y?campaign=%7bGamepage-Button%7d&adgroup=%7bMDS7%7d">link</a>

  • King Of Terrors
   King Of Terrors
   876 keer gespeeld

   er maarBouw de ultieme vechtmachine in dit vette robotbouwspel, King of Terrors! Zet alle onderdelen in elkaar en laat hem de strijd aangaan met een andere speler in een gevecht waar er maar één de winnaar kan zijn!

  • Clown Nights
   Clown Nights
   872 keer gespeeld

   Het goede nieuws: je hebt een baan in het circus gekregen. Het slechte nieuws: je moet een nachtdienst draaien, midden tussen de psychotische clowns. Hoelang hou jij het vol in dit waanzinnige online spel?

  • Goalkeeper Challenge
   Goalkeeper Challenge
   2346 keer gespeeld

   Kun jij dit doel verdedigen en ervoor zorgen dat de tegenpartij kansloos is? Ze komen met bliksemsnelle bewegingen op je af dus toon geen genade in dit actievolle voetbalspel.

  • Plazma Burst 2
   Plazma Burst 2
   676 keer gespeeld

   Pas je outfit aan en maak je klaar voor je volgende missie. Het gevecht om het lot van je planeet wordt voortgezet.

  • Zball 3: Football
   Zball 3: Football
   4586 keer gespeeld

   Laat de bal over het platform rollen zonder dat hij eraf valt in het derde vervolg op het populaire vaardigheidsspelletje. Verzamel de vlaggen om je favoriete voetbalteam te kopen en probeer je einddoel te bereiken. Veel plezier met Zball!

  • Toy Defense
   Toy Defense
   4155 keer gespeeld

   Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

  • King Soldier
   King Soldier
   7140 keer gespeeld

   'Hey soldier! Strap up your bazooka, because the King needs you! Use your awesome shooting skills to destroy all monsters and save the King from chaos!

  • Third Kingdom
   Third Kingdom
   770 keer gespeeld

   Bescherm je koninkrijk tegen het binnenvallende leger in dit fantastische torenverdedigingsspel, Third Kingdom. Vergeet niet om je torens te upgraden om ze sterker te maken!

  • Cartoon Strike
   Cartoon Strike
   11380 keer gespeeld

   Patrouileer havens of probeer je tegenstanders te verslaan in een woestijn in dit multiplayer actiespel. Kies een regio en speelkamer uit voordat je de volgende strijd aangaat.

  • Swords and Sandals - Gladiator
   Swords and Sandals - Gladiator
   3368 keer gespeeld

   Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan