Jongens Spelletjes

 • Bubble Shooter
  Spelen
  Bubble Shooter
  962077 keer gespeeld

  Bubble Shooter zal je verslaafd maken vanaf de eerste bubbels die je neerschiet. Dit is een tijdloos spel dat nog altijd uitdagend blijft. Hoewel dit boeiende spel schijnbaar eenvoudig genoeg is voor kinderen, is het toch aantrekkelijk gebleven voor spelers van alle leeftijden. Het doel is om alle bubbels van het scherm te verwijderen door je eigen bubbel nauwkeurig te richten en een groep van drie of meer bubbels van dezelfde kleur neer te halen. Pas je winstrategie aan in elk spel! Hoe meer bubbels je verwijdert met één schot, hoe meer punten je scoort, en hoe eerder je de meesterbubbelschieter bent!

 • Klondike - the lost expedition
  Spelen
  Klondike - the lost expedition
  537141 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een kolonist en bouw een nieuw leven op in Noord-Amerika!

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  359769 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  224542 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Moto X3m 2
  Spelen
  Moto X3m 2
  159525 keer gespeeld

  Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?

 • Uphill Rush 7: Waterpark
  Spelen
  Uphill Rush 7: Waterpark
  149384 keer gespeeld
 • Vuurjongen+watermeisje 4: kristaltempel
  Spelen
  Vuurjongen+watermeisje 4: kristaltempel
  126031 keer gespeeld

  Dit duo heeft al heel wat tempels doorzocht. Maar zo'n mysterieuze tempel hebben ze nog nooit gezien!

 • Sevenventure
  Spelen
  Sevenventure
  119616 keer gespeeld

  Het speelveld is even groot en iedereen heeft hetzelfde geluksgetal!

 • Realm Grinder
  Spelen
  Realm Grinder
  119412 keer gespeeld

  Na een paar voorzichtige klikken, raak je vanzelf klikverslaafd en voor je het weet ben je urenlang bezig met het verzamelen van gebouwen, assistenten en handeldrijven met een door jou gekozen factie. Hoe snel kun jij bakken met geld binnenharken in deze zwaar verslavende RPG?

 • Love Tester
  Spelen
  Love Tester
  110802 keer gespeeld

  Ben je verliefd? Voer twee namen in en kijk of jullie bij elkaar passen.

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  103565 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Wormate.io
  Spelen
  Wormate.io
  101396 keer gespeeld

  De wormen in dit super bizarre io-spel hebben mega-honger. Bestuur een van de wormen en prop hem vol met lekkernijen zoals donuts en snoep! Kun jij ervoor zorgen dat deze worm groter en sterker dan de andere wormen wordt? Laat hem snel groeien om te overleven en neem het intussen op tegen spelers van over de hele wereld.

 • Apple Shooter
  Spelen
  Apple Shooter
  101079 keer gespeeld

  Een appel van iemands hoofd af schieten is heel gevaarlijk. Probeer het dan ook nooit zelf. Behalve in dit spelletje natuurlijk...

 • Pixel Gun Apocalypse 3
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 3
  84440 keer gespeeld

  De actie is intens in dit online multiplayerspel. Daag tegenstanders uit de hele wereld uit en ga de strijd met ze aan om krachtige wapens te vinden waarmee je ze één voor één uitschakelt!

 • Plants vs Zombies
  Spelen
  Plants vs Zombies
  76535 keer gespeeld

  Maak je klaar om je planten te bevuilen: de zombies komen en je kunt ze alleen stoppen met flower power!

 • Auto's 3D
  Spelen
  Auto's 3D
  74125 keer gespeeld

  Neem het op tegen de klok of tegen een vriend in dit spannende 3D-spel. Kies gewoon een auto en ga naar de start. Maar haast je, want de race kan elk moment beginnen.

 • Bottle Flip
  Spelen
  Bottle Flip
  69337 keer gespeeld

  Dit vaardigheidsspel lijkt heel simpel, maar schijn bedriegt! Hoe vaak kun jij de fles laten draaien voordat hij op de tafel belandt?

 • Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  63498 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Papa's cupcakeria
  Spelen
  Papa's cupcakeria
  59508 keer gespeeld

  Altijd al cupcakes willen bakken? Dan ben je bij Papa aan het juiste adres!

 • Neonbiker
  Spelen
  Neonbiker
  57076 keer gespeeld

  Deze biker staat op het punt om aan een van de moeilijkste racecircuits ter wereld te beginnen. Kun jij hem helpen met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts in dit intense, futuristische racespel?

 • Knife Hit
  Spelen
  Knife Hit
  56519 keer gespeeld

  Er staat je een echte uitdaging te wachten in dit intense actiespel. Hoeveel messen kun je gooien naar deze draaiende boomstammen? Gebruik elk mes om elk level te voltooien. Er staan je ook heftige baasgevechten te wachten. Denk je dat je het allemaal aankan?

 • Bob de slak
  Spelen
  Bob de slak
  55924 keer gespeeld

  Leid deze slijmerige, maar moedige slak naar zijn nieuwe onderkomen!

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  53832 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Oorlog in Miragine
  Spelen
  Oorlog in Miragine
  53362 keer gespeeld

  Wees slimmer dan je tegenstander en versla zijn troepen!

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  50133 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Battle For the Galaxy
  Spelen
  Battle For the Galaxy
  49434 keer gespeeld

  Wie wint deze epische oorlog om het lot van het sterrenstelsel te bepalen? Leid je strijdkrachten, bouw legerbasissen en vecht om te overleven in dit real-time militair strategiespel.

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  49147 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • I want to be a Billionaire 2
  Spelen
  I want to be a Billionaire 2
  47823 keer gespeeld

  Wie wil er weer miljardair worden? Als jij denkt dat je genoeg zakeninstinct hebt om het te kunnen maken in dit populaire vaardigheidsspel, moet je nu aan de slag gaan. Analyseer de risico's en de winstmogelijkheden en laat het geld rollen!

 • Madalin Cars Multiplayer
  Spelen
  Madalin Cars Multiplayer
  47807 keer gespeeld

  Er staat je een verzameling coole sportwagens te wachten in dit intense 3D-racespel. Maar ben je dapper genoeg om over 's werelds meest woeste schansen te razen? Enkele zijn zo hoog als wolkenkrabbers! Race in de singleplayer-modus of daagt gamers uit de hele wereld uit in de multiplayer-modus.

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  46169 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Stickman Archer 2
  Spelen
  Stickman Archer 2
  44507 keer gespeeld

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Ontsnapping uit de gevangenis
  Spelen
  Ontsnapping uit de gevangenis
  43463 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  37831 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  37244 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Papa's ijssalon
  Spelen
  Papa's ijssalon
  34887 keer gespeeld

  Na een lange cruise is niets zo fijn als een lekker ijsje!

 • Skribbl.Io
  Spelen
  Skribbl.Io
  33635 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers uit de hele wereld in dit leuke en spannende io-spel. Stel je creatieve vaardigheden op de proef en probeer erachter te komen wat andere spelers hebben getekend. Zullen ze jouw tekening kunnen ontcijferen?