Baby Spelletjes

 • Veeziekenhuis
  Spelen
  Veeziekenhuis
  1786 keer gespeeld

  O nee! Deze arme boerderijdieren zijn ziek! Kun jij ze helpen?

 • Dierenziekenhuis
  Spelen
  Dierenziekenhuis
  1742 keer gespeeld

  Wat zielig! Deze schattige diertjes zijn ziek! Kun jij ze genezen?

 • IJskoningin: tweelingengeboorte
  Spelen
  IJskoningin: tweelingengeboorte
  1370 keer gespeeld

  De IJskoningin staat op het punt om niet één, maar twee baby's te krijgen in dit online spel voor meisjes! Kan jij ervoor zorgen dat ze ontspannen en op haar gemak blijft tot de ambulance bij haar kasteel aankomt? Ook heeft ze jouw hulp nodig bij het inpakken van alle spullen die ze mee wil nemen naar het ziekenhuis.

 • Baby Sofia verzorgen
  Spelen
  Baby Sofia verzorgen
  1040 keer gespeeld

  Deze mama in spé kan elk moment bevallen van een prachtige dochter die ze dolgraag Sofia wil noemen. Zou jij haar kunnen helpen bij de verzorging van haar kleine bundel van vreugde in dit leuke spel voor meiden?

 • Koninklijke BFFs: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Koninklijke BFFs: zwangerschapscontrole
  509 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn beste vriendinnen en ze zijn ook nog eens zwanger! Ze willen ervoor zorgen dat hun baby's helemaal gezond zijn. Daarom zijn ze naar de huisarts gegaan voor een controle. Kun jij ervoor zorgen dat zij en hun baby's gezond en gelukkig zijn in dit schattige medische spel?

 • Baby Hazel: inenting
  Spelen
  Baby Hazel: inenting
  462 keer gespeeld

  Help Baby Hazel om baby Max wakker te maken voor zijn inenting... maar zorg dat hij niet in paniek raakt. Wees heel voorzichtig!

 • Ellie krijgt een baby
  Spelen
  Ellie krijgt een baby
  444 keer gespeeld

  Ellie is er net achter gekomen dat ze zwanger is! Nu moet ze nog heel veel doen. Ze moet iedereen het grote nieuws vertellen, een van haar slaapkamers veranderen in een kinderkamer, en nog veel meer! Onnodig te zeggen dat Ellie jouw hulp echt kan gebruiken in dit online ontwerp- en moederschapsspel voor meisjes.

 • Ginseng baby
  Spelen
  Ginseng baby
  415 keer gespeeld

  Deze tovenaar spreekt een spreuk uit om duizenden ongelofelijk aanbiddelijke baby's van ginseng te maken. Voeg je bij hem terwijl hij ze in zijn magische tuin plukt in dit mobiele spel.

 • Baby in bad
  Spelen
  Baby in bad
  398 keer gespeeld

  Deze slaperige baby moet eerst in bad!

 • Dino Babies
  Spelen
  Dino Babies
  262 keer gespeeld

  Wacht tot het ei uitkomt en verzorg de dino babies.

 • My Cool Baby
  Spelen
  My Cool Baby
  251 keer gespeeld

  Dos deze schattige baby uit in dit leuke spel voor meisjes, My Cool Baby. Kies uit verschillende kledingopties om deze baby een unieke look te geven!

 • Babybad
  Spelen
  Babybad
  242 keer gespeeld

  Deze jonge prinses moet nodig in bad! Zorg ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voordat je badschuim uitkiest in dit schattige online spel voor meisjes.

 • Stippenmeisje: een tweeling
  Spelen
  Stippenmeisje: een tweeling
  198 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen! Het wordt dubbel feest dus breng haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en zorg ervoor dat ze alles bij de hand heeft. Ze mag haar mobieltje en babyspulletjes niet vergeten.

 • Heldenvriendinnen: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Heldenvriendinnen: zwangerschapscontrole
  196 keer gespeeld

  Deze twee superhelden zijn beste vriendinnen met elkaar. Verder zijn ze allebei hoog zwanger! Ze zijn nu in het ziekenhuis voor een controle. Kan jij verzekeren dat ze in goede gezondheid verkeren en hun zwangerschap goed verloopt in dit online medische spel?

 • Je krijgt een dochter
  Spelen
  Je krijgt een dochter
  172 keer gespeeld

  Deze jongedame staat op het punt om te bevallen. Kun jij haar geruststellen en ervoor zorgen dat ze zich gemakkelijk voelt in dit geboortesimulatiespel?

 • Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Stippenmeisje: zwangerschapscontrole
  156 keer gespeeld

  Deze superheld staat op het punt om te bevallen. Laten we samen met haar naar de dokter gaan om te controleren of alles goed is. Zou jij de dokter een handje kunnen helpen in dit online spel?

 • Baby Mary gaat winkelen
  Spelen
  Baby Mary gaat winkelen
  149 keer gespeeld

  Mary’s vader heeft promotie gemaakt en dat wordt gevierd met een gezellig familiediner. Zorg er samen met haar moeder voor dat ze helemaal klaar is om naar de winkel te gaan om allerlei lekkere etenswaren te kopen in dit leuke winkelspel.

 • Baby Mary Care
  Spelen
  Baby Mary Care
  121 keer gespeeld

  Dit schattige baby'tje heeft iemand nodig om haar te verzorgen. Geef haar te eten en speel met haar. Vergeet ook niet om haar op tijd in bed te leggen.

 • Lieve baby Emily
  Spelen
  Lieve baby Emily
  112 keer gespeeld

  Je hebt zeker je handen vol aan baby Emily maar zou je toch nog een middagje op haar willen passen? Geef haar iets te eten en houd haar bezig in dit leuke spel voor meisjes.

 • Babyverzorging
  Spelen
  Babyverzorging
  112 keer gespeeld

  Deze kersverse moeder heeft het vanmiddag even moeilijk met haar baby die erg lastig is. Kun jij haar helpen om de baby in slaap te krijgen in dit leuke online spel voor meiden? Geef ze ook wat tips voor een schattige outfit.

 • Baby goudlokje: in bad
  Spelen
  Baby goudlokje: in bad
  108 keer gespeeld

  Het is badtijd voor deze baby met de gouden lokken. Zorg ervoor dat ze alles heeft wat ze nodig heeft in dit online verzorgspel voor meiden. Vul haar bad en kies badschuim en een leuk speelgoedje voor haar uit.

 • Baby Lizzie: luier verschonen
  Spelen
  Baby Lizzie: luier verschonen
  99 keer gespeeld

  O jee... baby Lizzie is net wakker en nu heeft ze een schone luier nodig! Kun jij haar helpen?

 • Mama's bevalling
  Spelen
  Mama's bevalling
  94 keer gespeeld

  Deze drukke moeder staat op het punt te bevallen van een tweeling. Kun jij ervoor zorgen dat ze al haar spullen heeft voor in het ziekenhuis? Ze kan je hulp goed gebruiken in dit medische simulatiespel.

 • Baby Hazel: knipbeurt
  Spelen
  Baby Hazel: knipbeurt
  94 keer gespeeld

  Hier heeft iemand duidelijk een knipbeurt nodig. Maar ze is nogal lastig! Kun jij haar aan?

 • Baby Mia: kruipwedstrijd
  Spelen
  Baby Mia: kruipwedstrijd
  81 keer gespeeld

  Baby Mia is op weg naar de startlijn voor een spannende kruipwedstrijd. Zal ze de eindstreep van dit raceparcours halen? Dat hangt helemaal af van jou! Help haar om alle speeltjes en autootjes uit de weg te ruimen terwijl haar vrienden en familie haar enthousiast aanmoedigen!

 • Aria: babykamer decoratie
  Spelen
  Aria: babykamer decoratie
  80 keer gespeeld

  Deze jonge moeder ontwerpt een slaapkamer voor haar pasgeboren baby. Help haar om een ledikant, een uitzet en veel meer uit te kiezen in dit leuke decoratiespel.

 • Mamma Eliza: babyshoppen
  Spelen
  Mamma Eliza: babyshoppen
  66 keer gespeeld

  In deze boetiek gaat het er allemaal net iets anders aan toe. Sommige kledingstukken zijn gemakkelijk te vinden, andere zijn verstopt in dozen. Ga samen met Eliza op zoek naar coole outfits in dit leuke spel voor meisjes. Ze wil ook een paar leuke spulletjes voor zichzelf en haar baby uitkiezen.

 • Zwanger stippenmeisje helpen
  Spelen
  Zwanger stippenmeisje helpen
  66 keer gespeeld

  Er is iets mis met deze superheldin en haar baby. Ze moet snel naar het ziekenhuis! Kun jij uitzoeken wat er aan de hand is in dit medische spel?

 • Baby Horse Deluxe
  Spelen
  Baby Horse Deluxe
  64 keer gespeeld

  Echte paarden kosten een hoop werk, maar met dit virtuele veulen hoef je alleen maar te spelen!

 • Baby meermin: dollen met de oppas
  Spelen
  Baby meermin: dollen met de oppas
  64 keer gespeeld

  Deze kleine zeemeermin vindt haar oppas helemaal niet leuk omdat ze niet alle koekjes uit de koekjestrommel mag opeten. Flauw hè?! Help de meermin om een grap uit te halen met haar veel te strenge oppas in dit grappige simulatiespel.

 • Ocean Baby eerste hulp
  Spelen
  Ocean Baby eerste hulp
  61 keer gespeeld

  Dit lieve jonge meisje woont op een tropisch eiland en raakte gewond toen ze een boom beklom om kokosnoten te plukken. Help je haar met haar verwondingen in dit schattige medische simulatiespel?

 • Pyamaparty van peuterprinsessen
  Spelen
  Pyamaparty van peuterprinsessen
  61 keer gespeeld

  Deze drie prinsesjes hebben hun eerste pyamaparty en dat moet natuurlijk in stijl gebeuren. Help ze een aantal geweldige outfits te kiezen voordat ze beslissen welke activiteit ze als eerste gaan doen. Zullen ze een theekransje houden? Een selfie maken? Wat karaoke doen? Jij mag het zeggen in dit online spel voor meisjes.

 • Baby Hazel: gebroken hand
  Spelen
  Baby Hazel: gebroken hand
  59 keer gespeeld

  Hazel heeft haar hand gebroken toen ze op een tafel wilde klimmen. Snel naar de dokter dus...

 • Net Pet
  Spelen
  Net Pet
  57 keer gespeeld

  Kies een kat of hond en zorg goed voor je nieuwe huisdier.

 • Baby Hazel: schoolfeest
  Spelen
  Baby Hazel: schoolfeest
  57 keer gespeeld

  Het is tijd voor het jaarlijkse schoolfeest op Baby Hazels school. Dit jaar gaat Hazel als clown verkleed. Kun jij de andere kinderen helpen met hun liedjes? En wacht, Hazel heeft ook nog clownskleding nodig!

 • Kindermeisje plagen: Baby-ijskoningin
  Spelen
  Kindermeisje plagen: Baby-ijskoningin
  56 keer gespeeld

  Dit kindermeisje past niet erg goed op deze jonge ijskoningin. Misschien dat ze met een beetje plagen weer aan het werk gaat in plaats van met haar smartphone te spelen. Help de koningin terwijl ze haar kindermeisje plaagt in dit leuke online spel.