Trouwspelletjes

 • Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  Spelen
  Bruid en bruidsmeisjes aankleden
  1973 keer gespeeld

  Dit meisje maakt zich op voor de bruiloft van haar dromen. Kun jij ervoor zorgen dat zij en haar bruidsmeisjes er prachtig uitzien voor de grote dag in dit leuke aankleedspel? Help ze allemaal om een prachtige jurk uit te kiezen en dos ze uit met een mooi kapsel en make-up.

 • Prinses: Wintertrouwjurk
  Spelen
  Prinses: Wintertrouwjurk
  1464 keer gespeeld

  Deze prinses gaat deze winter trouwen en ze wil dat haar bruiloft perfect wordt. Ze heeft veel ideeën en kan niet beslissen welke decoraties ze moet kiezen voor de ceremonie, welke jurk ze moet dragen en nog veel meer. Kun jij haar helpen ervoor te zorgen dat haar speciale dag wonderbaarlijk winters wordt in dit online ontwerp- en aankleedspel?

 • Blondie Bruiloftstress
  Spelen
  Blondie Bruiloftstress
  1148 keer gespeeld

  Deze jonge bruid wil dat alles perfect is voor haar bruiloft. Ze kan echt wel wat hulp gebruiken. Ga je met haar shoppen en met haar een geweldige jurk, mooie make-up en accessoires uitzoeken in dit bruidsjurkspel? Je kunt haar zelfs helpen met een snelle manicure.

 • Bonnie's verrassingsaanzoek
  Spelen
  Bonnie's verrassingsaanzoek
  0 keer gespeeld

  Bonnie's vriendje wil haar een belangrijke vraag stellen in dit romantische online spel! Kun jij ervoor zorgen dat zijn aanzoek perfect verloopt? Hij moet de maat voor haar ring weten, naar een juwelier en nog veel meer!

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  1700 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • Dove's bruiloft: Dove aankleden
  Spelen
  Dove's bruiloft: Dove aankleden
  381 keer gespeeld

  Dove is cadeaudozen aan het uitpakken. Elke doos bevat een voorwerp voor haar bruiloft. Maar wat moet ze aan? Jij bepaalt het in dit leuke aankleedspel.

 • IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  Spelen
  IJskoningin: geruïneerde bruiloft
  357 keer gespeeld

  De IJskoningin barst in tranen uit, want iemand heeft haar hele bruiloft geruïneerd! De ontvangsthal is gesloopt, er is niets meer over van de taart en zelfs haar jurk ziet er niet meer uit! Help jij haar in dit simulatiespel om alles in orde te maken voordat haar gasten aankomen? Ze heeft nog tijd genoeg om van haar grote dag een spetterend feest te maken!

 • Bride Dress Up 2
  Spelen
  Bride Dress Up 2
  137 keer gespeeld

  Help deze mooie bruid om er stralend uit te zien tijdens haar trouwdag.

 • Prinses Bruidstaart
  Spelen
  Prinses Bruidstaart
  372 keer gespeeld

  Deze prinses bakt een helemaal geweldige bruidstaart. Het wordt er een met 7 lagen! Dat betekent dat ze heel veel hulp nodig heeft in de keuken vanmiddag. Kun je de prinses een handje helpen in dit kookspel voor meiden?

 • Prinses: bruidsmode collectie
  Spelen
  Prinses: bruidsmode collectie
  468 keer gespeeld

  Deze prinses heeft een succesvolle carrière als modeontwerpster en ze gaat voor het eerst haar nieuwste bruidscollectie showen. Kun jij haar en de modellen helpen met de voorbereidingen voor de modeshow in dit online aankleed. en ontwerpspel voor meiden?

 • Bruiloftdrama
  Spelen
  Bruiloftdrama
  830 keer gespeeld

  Deze jonge bruid stapt vandaag in het huwelijksbootje, maar een van haar vrienden is vastbesloten om alles in de soep te laten lopen! Welke meid wint uiteindelijk het hart van de bruidegom in deze schandalige aankleed- en bruiloftgame?

 • Dol op winkelen: bruidsmodellen
  Spelen
  Dol op winkelen: bruidsmodellen
  5357 keer gespeeld

  Check deze schattige boetiekjes en zoek de perfecte jurk. Maar schiet wel op, want de bruiloft is al over een paar dagen!

 • Make Me Over Wedding Edition
  Spelen
  Make Me Over Wedding Edition
  115 keer gespeeld

  Kies uit de bruid of bruidegom en kleed ze mooi aan. Let op de Tear&Wear-meter!

 • BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  Spelen
  BFF's maken zich klaar voor de bruiloft
  867 keer gespeeld

  De bruiloft van deze bruid begint al bijna. Maar zij en haar bruidsmeisje zijn laat. Kun jij ze helpen om snel hun outfits te kiezen en zich klaar te maken voor de plechtigheid in dit aankleedspel voor meiden?

 • Ellie: bruiloftplezier
  Spelen
  Ellie: bruiloftplezier
  48 keer gespeeld

  Ellie gaat trouwen en ze wil dat op haar trouwdag alles helemaal perfect is. Ga in deze online bruiloftgame met haar en haar bruidsmeisjes mee om voor de ceremonie een paar prachtige jurken en schitterende make-up uit te kiezen.

 • My Fairy Wedding
  Spelen
  My Fairy Wedding
  333 keer gespeeld

  Deze bruid verheugt zich op een echte sprookjesbruiloft. Kun jij zorgen dat het een magische dag wordt?

 • Bruidsboetiek
  Spelen
  Bruidsboetiek
  198 keer gespeeld

  De mooiste dag uit het leven van dit meisje is bijna aangebroken. Kun jij de perfecte jurk voor haar uitkiezen en zorgen dat het echt een dag wordt om nooit meer te vergeten?

 • Bruidzilla Ellie
  Spelen
  Bruidzilla Ellie
  150 keer gespeeld

  De enorme stress bij de voorbereidingen voor haar bruiloft heeft Ellie in een complete bruidzilla veranderd! Kan jij haar bruidsmeisjes helpen om het hoofd koel te houden terwijl Ellie over de rooie gaat wegens de jurken die ze voor de ceremonie hebben uitgekozen? Ze wil dat ze snel een paar nieuwe jurken gaan uitzoeken, dus ze kunnen jouw advies goed gebruiken in deze bruiloft-aankleedgame.

 • Eliza's wonderland-bruiloft
  Spelen
  Eliza's wonderland-bruiloft
  697 keer gespeeld

  Eliza plant haar bruiloft en ze wil dat alles perfect is. Dat is waarom haar twee BFF's een "bruidsteam" hebben gevormd om haar te helpen. Help mee in dit online huwelijksspel. Sluit je aan bij het team en geef ze advies over het ontwerpen van Eliza's bruidsjurk, kies geweldige jurken uit voor de bruidsmeisjes en nog veel meer.

 • Princess Wedding Fashion Week
  Spelen
  Princess Wedding Fashion Week
  11397 keer gespeeld

  Ariel, Belle en Pocahontas nemen deel aan de Fashion Week. Help ze in dit aankleedspel om coole outfits uit te kiezen voordat ze weer een volgende fotoshoot hebben.

 • Bruiloft van mijn beste vriendin
  Spelen
  Bruiloft van mijn beste vriendin
  1535 keer gespeeld

  Kathy is bezig met de voorbereidingen voor de bruiloft van Jessica en haar verloofde. Het is haar beste vriendin en dus wil ze dat alles perfect is voor hun speciale dag. Kun jij Kathy helpen met het zoeken van de versieringen en de andere spullen in dit leuke zoekspel?

 • Lilly gaat trouwen
  Spelen
  Lilly gaat trouwen
  144 keer gespeeld

  Lilly wil er perfect uitzien op haar trouwdag, maar ze kan wel wat hulp gebruiken!

 • BFF-stelletjes: de bruiloft
  Spelen
  BFF-stelletjes: de bruiloft
  366 keer gespeeld

  Deze twee stelletjes trouwen op dezelfde dag. Help hen om de perfecte jurken, smokings en meer uit te kiezen in dit romantische online spel.

 • Prinses: bruidsmake-up
  Spelen
  Prinses: bruidsmake-up
  685 keer gespeeld

  Deze prinses maakt zich klaar voor haar bruiloft en ze komt tijd tekort. Kun jij ervoor zorgen dat ze op tijd bij de huwelijksvoltrekking is? Help haar om de juiste jurk te kiezen en verzorg haar make-up.

 • Blozende bruid opmaken
  Spelen
  Blozende bruid opmaken
  58 keer gespeeld

  Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk prachtig uitzien!