• Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  100468 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  36300 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  33520 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  22468 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • Gods of Arena
  Spelen
  Gods of Arena
  14691 keer gespeeld

  Je bent teruggekeerd naar je vaderland om te ontdekken dat je vader is gestorven zonder je een cent na te laten. Kun je de eer van je familie herstellen in dit actiespel? Stel een team samen van machtige gladiatoren en maak je klaar om arena's door het hele rijk te veroveren. Kun je hun vechtkwaliteiten verbeteren met alle superieure wapens en bepantsering die je tijdens je reis kunt kopen?

 • Heldenhond
  Spelen
  Heldenhond
  13396 keer gespeeld

  Er is maar één dappere hond die de dieren tegen de krachten der duisternis kan beschermen...

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  8880 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Eeuw der verdediging 3
  Spelen
  Eeuw der verdediging 3
  8864 keer gespeeld

  Versterk je basis en scheur je tegenstanders aan stukken!

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  6727 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  6250 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • Middeleeuwse verdediging Z
  Spelen
  Middeleeuwse verdediging Z
  6097 keer gespeeld

  En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!

 • Kruistochtenverdediging
  Spelen
  Kruistochtenverdediging
  5163 keer gespeeld

  De vijand plant een aanval... Zet je boogschutters en ridders in positie, en snel!

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  4467 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  2936 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • Royal Offense 2
  Spelen
  Royal Offense 2
  2862 keer gespeeld
 • Middeleeuwse zombies
  Spelen
  Middeleeuwse zombies
  2674 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt aangevallen door zombies. Kun jij de grenzen van het rijk beschermen?

 • New World Empires
  Spelen
  New World Empires
  2209 keer gespeeld

  Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

 • Vietnam War: The Last Battle
  Spelen
  Vietnam War: The Last Battle
  1963 keer gespeeld

  Reis door de tijd naar een van s' werelds meest intense oorlogen. Hoe lang overleef jij dit multiplayer actiespel? Strijd samen met het Amerikaanse leger of Viet Cong-soldaten tegen spelers uit de hele wereld.

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  1784 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  1405 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • Battle Towers
  Spelen
  Battle Towers
  1345 keer gespeeld

  Een leger nare gnomen staat op het punt om het koninkrijk leeg te plunderen en jij gaat daar een stokje voor steken, nietwaar? Trommel je ridders op en zet alles op alles om het koninkrijk te beschermen in dit spannende 3D-torenverdedigingsspel.

 • Imperia Online
  Spelen
  Imperia Online
  1325 keer gespeeld

  Imperia Online neemt je mee naar een wereld waarin buskruit nog niet bestond. Een tijd van legendarische krijgsheren, overweldigend rijkdom en economisch ontwikkelde koninkrijken. Een tijd van machtige allianties die de strijd met elkaar aangaan voor volledige werelddominantie.

 • Roads of Rome
  Spelen
  Roads of Rome
  1324 keer gespeeld

  Rome heeft haar glorieus rijk uitgebreid over het hele continent. De sleutel om het te verdedigen tegen invallers zijn wegen. Kun jij iedere hoek van de machtige civilisatie verbinden in deze epische simulatie-game?

 • Koninklijke ridder
  Spelen
  Koninklijke ridder
  1279 keer gespeeld

  Word de ultieme ridder in dit dynamische en uitdagende strategiespelletje. Kun jij je een weg door alle levels vechten?

 • Age Of Defense Mini 2
  Spelen
  Age Of Defense Mini 2
  1157 keer gespeeld

  Neem het op tegen gevaarlijke holbewoners en andere wezens en verdedig je koninkrijk in het gloednieuwe online verdedigingsspel Age of Defense Mini 2!

 • Guns n Glory Heroes
  Spelen
  Guns n Glory Heroes
  1043 keer gespeeld

  Deze ridder en zijn vrienden gaan in dit magische rijk een reeks epische avonturen tegemoet. Hun eerste opdracht? Deze toren en een paar andere gebouwen in het dorp beschermen tegen woeste krijgers. Help ze om hun missies te voltooien in dit strategische actiespel.

 • Diamant van de ridder
  Spelen
  Diamant van de ridder
  868 keer gespeeld

  Er liggen tonnen gouden munten en diamanten in deze tempel... en ondode soldaten met ongelooflijk scherpe zwaarden. Dat weerhoudt deze dappere ridder niet om erin te rennen om al die kostbare schatten te grijpen. Wil je hem vergezellen op zijn wilde reis in dit avonturenspel?

 • Tower Defense
  Spelen
  Tower Defense
  760 keer gespeeld

  Het hele koninkrijk wordt geteisterd door oorlog in dit torenverdedigingsspel. Bouw legerposten voor je boogschutters, ridders en andere soldaten. Alleen zij kunnen de vijandelijke troepen nog tegenhouden!

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  759 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • The Path of Hercules
  Spelen
  The Path of Hercules
  658 keer gespeeld

  Treed in de voetsporen van een van de meest legendarische helden uit het oude Griekenland in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Haal zeven verloren schatten terug en breng ze terug naar de tempel terwijl je ondertussen een mysterieus land vol magie en avonturen verkent.

 • Knights vs Zombies
  Spelen
  Knights vs Zombies
  641 keer gespeeld

  De hersenvreters vallen het kasteel van koning Roodbaard aan! Hou ze tegen!

 • Diseviled: Stolen Kingdom
  Spelen
  Diseviled: Stolen Kingdom
  571 keer gespeeld

  Een kwaadaardige tovenaar en zijn legioen van verdoemde krijgers zijn het kasteel binnengedrongen! Zelfs de dapperste ridders maken geen kans! Het is aan deze heldhaftige prins en een jonge magiër om de koning te verlossen in deze spannende avonturengame. Leid ze door het koninkrijk en de kasteelgangen en laat die boosdoeners zien wie de baas is!

 • Legends of Atlantis: Exodus
  Spelen
  Legends of Atlantis: Exodus
  565 keer gespeeld

  Snel! Laat de inwoners van Atlantis niet verdrinken!

 • Gladiator strijdarena
  Spelen
  Gladiator strijdarena
  561 keer gespeeld

  Hoe lang overleeft jouw gladiator het in deze arena? Blijf scherp en leid hem naar de overwinning in dit epische actiespel. Neem het op tegen de computer of een vriend op weg naar de zege.

 • Crush The Castle 2
  Spelen
  Crush The Castle 2
  559 keer gespeeld

  Probeer verschillende langeafstandswapens en verpletter je vijand in het uitdagende browserspelletje Crush the Castle 2!

 • Vikingrestaurant
  Spelen
  Vikingrestaurant
  528 keer gespeeld

  Deze Vikingen zijn net teruggekomen van een plundertocht en nu hebben ze honger en dorst! Kun jij ze zoveel mogelijk bier en vlees geven in dit grappige online spel?