Middeleeuwse Spelletjes

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  1918 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Oorlogssimulator
  Spelen
  Oorlogssimulator
  3356 keer gespeeld

  Je koninkrijk wordt omringd door vijandelijke strijdkrachten! Verzamel je krijgers en boogschutters om ze in de pan te hakken in deze 3D gevechtssimulatorgame. Zal jij erin slagen om ze in het bos verslaan? En in de woestijn?

 • 3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  Spelen
  3D boogschutmeester: kasteel verdedigen
  1030 keer gespeeld

  Je vijanden staan bijna voor de poorten! Leer razendsnel met je nieuwe boog te schieten voordat ze het hele kasteel leegplunderen in dit 3D actiespel. Oefen je schietkunsten en bereid je voor op de aanval. Verzamel munten voor elke vijand die je afschiet en koop gave upgrades voor je character.

 • Middeleeuwse verdediging Z
  Spelen
  Middeleeuwse verdediging Z
  7174 keer gespeeld

  En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!

 • Heroes of Myths
  Spelen
  Heroes of Myths
  27190 keer gespeeld

  Een leger monsters is vastbesloten om jouw tempel met de grond gelijk te maken. Maar daar ga jij een stokje voor steken, toch? Bescherm de tempel met bliksemstralen en andere grootse wapens in dit torenverdedigingsspel.

 • New World Empires
  Spelen
  New World Empires
  2604 keer gespeeld

  Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

 • Sparta: War Of Empires
  Spelen
  Sparta: War Of Empires
  3534 keer gespeeld

  De Perzische koning Xerxes heeft een gigantisch leger vergaard dat richting de stad marcheert. Verdedig de poorten en leid je manschappen naar de overwinning in deze spannende MMO.

 • Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  Spelen
  Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  2411 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld van avontuur en opwinding en bereid je voor op een serie spannende veldslagen. Verdedig de stad tegen je vijanden in dit torendefensiespelletje.

 • Imperia Online
  Spelen
  Imperia Online
  1496 keer gespeeld

  Imperia Online neemt je mee naar een wereld waarin buskruit nog niet bestond. Een tijd van legendarische krijgsheren, overweldigend rijkdom en economisch ontwikkelde koninkrijken. Een tijd van machtige allianties die de strijd met elkaar aangaan voor volledige werelddominantie.

 • Tower Defense
  Spelen
  Tower Defense
  1205 keer gespeeld

  Het hele koninkrijk wordt geteisterd door oorlog in dit torenverdedigingsspel. Bouw legerposten voor je boogschutters, ridders en andere soldaten. Alleen zij kunnen de vijandelijke troepen nog tegenhouden!

 • Romeins legionair-simulator
  Spelen
  Romeins legionair-simulator
  501 keer gespeeld

  Ben jij in staat om als outlaw te overleven in de straten van het oude Rome? Laat je zwaard rondzwaaien en zoek naar nog betere wapens terwijl je de strijd aangaat met de dapperste krijgers van de stad in deze 3D actie- en avonturengame.

 • Swords and Sandals - Gladiator
  Spelen
  Swords and Sandals - Gladiator
  34497 keer gespeeld

  Creeer je held, koop een wapen en munitie en val je tegenstander gladiator aan

 • Knights and Brides
  Spelen
  Knights and Brides
  40504 keer gespeeld

  Kies een personage - een machtige ridder of een dappere prinses - en ga op een ongelooflijk avontuur. Je knechtjes zullen je helpen om dit kleine stukje land in een grote stad om te toveren. Beheer je voorraden, zorg voor je gebouwen en help je bondgenoten. Bovendien kun je met andere spelers duelleren en met andere ridders en prinsessen communiceren. Mis dit grootse, fantasierijke avontuur niet!

 • Gladiatorsimulator
  Spelen
  Gladiatorsimulator
  445 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol in dit driedimensionale actie- en avonturenspel? Je moet het opnemen tegen allerlei krijgers in deze met bloed doordrenkte arena's. Kun jij ze met je zwaarden, bogen en vuisten allemaal uitschakelen?

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  112067 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Middeleeuwse zombies
  Spelen
  Middeleeuwse zombies
  2809 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt aangevallen door zombies. Kun jij de grenzen van het rijk beschermen?

 • Legends of Honor
  Spelen
  Legends of Honor
  419 keer gespeeld

  In deze middeleeuwse realtime-strategygame hebben drie concurrerende clans elkaar de oorlog verklaard. Kies een kant en zet je schrap voor het ultieme gevecht om eer en glorie. Heb jij het in je om tot een legende uit te groeien terwijl je een rijk opbouwt en je vijanden vernietigt op het slagveld?

 • Roads of Rome
  Spelen
  Roads of Rome
  1441 keer gespeeld

  Rome heeft haar glorieus rijk uitgebreid over het hele continent. De sleutel om het te verdedigen tegen invallers zijn wegen. Kun jij iedere hoek van de machtige civilisatie verbinden in deze epische simulatie-game?

 • Achilles 2: Origins of a Legend
  Spelen
  Achilles 2: Origins of a Legend
  4640 keer gespeeld

  Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

 • Eeuw der verdediging 3
  Spelen
  Eeuw der verdediging 3
  9360 keer gespeeld

  Versterk je basis en scheur je tegenstanders aan stukken!

 • Machtige ridder
  Spelen
  Machtige ridder
  6714 keer gespeeld

  Alleen de dapperste ridders kunnen de monsters verslaan. Ben jij er klaar voor?

 • Prinsessen redden
  Spelen
  Prinsessen redden
  461 keer gespeeld

  Trek je harnas aan, pak je zwaard en red de prinsessen!

 • Crusader Defense 2
  Spelen
  Crusader Defense 2
  5086 keer gespeeld

  Een nieuwe golf krijgers probeert je kasteel aan te vallen. Verdedig het tegen elke prijs, dappere ridder!

 • The Path of Hercules
  Spelen
  The Path of Hercules
  730 keer gespeeld

  Treed in de voetsporen van een van de meest legendarische helden uit het oude Griekenland in dit spannende drie-op-een-rij puzzelspel. Haal zeven verloren schatten terug en breng ze terug naar de tempel terwijl je ondertussen een mysterieus land vol magie en avonturen verkent.

 • Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  Spelen
  Oude beschaving 3: marmeren tijdperk
  907 keer gespeeld

  Athene of Sparta? Welke van deze oude beschavingen leid jij naar roem en rijkdom? Denk goed na over je keuze voordat je een machtig rijk bouwt in dit turn-based strategie- en simulatiespel.

 • Mighty Knight 2
  Spelen
  Mighty Knight 2
  9174 keer gespeeld

  De wereld kan jouw zwaard weer goed gebruiken. Te wapen!

 • Hero Simulator: Idle Adventure
  Spelen
  Hero Simulator: Idle Adventure
  6751 keer gespeeld

  Help deze dolende ridder een eindje op weg en laat hem missies voltooien en monsters bestrijden terwijl jij wat anders doet. Als je naar een tijdje weer terugkomt, is hij een stuk sterker geworden!

 • Heldenhond
  Spelen
  Heldenhond
  13849 keer gespeeld

  Er is maar één dappere hond die de dieren tegen de krachten der duisternis kan beschermen...

 • Zand van het Colosseum
  Spelen
  Zand van het Colosseum
  276 keer gespeeld

  Zand van het Colosseum is een supercool strategisch vechtspel waarin je samen met een stel dappere gladiatoren de gespecialiseerde krijgers moet verslaan. Moge de beste gladiator winnen!

 • Legends of Atlantis: Exodus
  Spelen
  Legends of Atlantis: Exodus
  605 keer gespeeld

  Snel! Laat de inwoners van Atlantis niet verdrinken!

 • Zwaarden en sandalen: kampioenen
  Spelen
  Zwaarden en sandalen: kampioenen
  2796 keer gespeeld

  Kun jij de overwinning behalen in deze met bloed doordrenkte arena? Kies een van de onverschrokken gladiatoren en ga de strijd aan met je tegenstanders. Verbeter de eigenschappen van je held en hak je vijanden in de pan in dit turn-based actiespel.

 • Age Of Defense 5
  Spelen
  Age Of Defense 5
  483 keer gespeeld

  Je mag zelf weten hoe je je machtige koninkrijk uitbreidt in dit nieuwe gratis verdedigingsspel Age of Defense 5. Verbeter je troepen en verover andere steden om meer macht te krijgen!

 • Krijgsheren 2: demonenaanval
  Spelen
  Krijgsheren 2: demonenaanval
  24 keer gespeeld

  Kun jij vrede stichten in een wereld vol chaos en strijd? Kies één van de rassen en probeer de wereld te veroveren!

 • Strijdvaardige koning 2
  Spelen
  Strijdvaardige koning 2
  233 keer gespeeld

  Ga de strijd aan met de zombies in dit geweldige strategiespelletje voor in je browser! Oh, en vergeet de andere monsters niet...

 • Age Of Defense Mini 2
  Spelen
  Age Of Defense Mini 2
  1190 keer gespeeld

  Neem het op tegen gevaarlijke holbewoners en andere wezens en verdedig je koninkrijk in het gloednieuwe online verdedigingsspel Age of Defense Mini 2!

 • Crush The Castle 2
  Spelen
  Crush The Castle 2
  559 keer gespeeld

  Probeer verschillende langeafstandswapens en verpletter je vijand in het uitdagende browserspelletje Crush the Castle 2!