• Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  98640 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  53036 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  52932 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  38299 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  23683 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  23680 keer gespeeld
 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  22127 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  15026 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  14623 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  14368 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  11697 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  10313 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  7008 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Combat Guns 3D
  Spelen
  Combat Guns 3D
  6141 keer gespeeld

  Daag spelers van over de hele wereld uit in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij ze uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen? Kies een wapen en stort je in deze dodelijke strijd.

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  5606 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  4817 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Military Wars 3D Multiplayer
  Spelen
  Military Wars 3D Multiplayer
  1949 keer gespeeld

  Ga de strijd aan in dit superleuke 3D online schietspelletje voor meerdere spelers. Kies een team en schakel zoveel mogelijk vijandelijke eenheden uit om te winnen!

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1757 keer gespeeld

  Hordes of zombies are causing all sorts of problems in this 3D multiplayer action game. You know what to do, right? Grab some weapons and take them down! Or, if you’d rather fight soldiers, that’s an option too. Choose the battle that’s right for you!

 • Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spelen
  Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  1569 keer gespeeld

  Oldschool graphics en moderne spanning, dat is waar het allemaal om draait in dit multiplayer actiespel. Neem het op tegen andere spelers van de hele wereld en probeer zo lang mogelijk te overleven op tropische eilanden, in droge woestijnen en andere omgevingen.

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  1518 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  1444 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1230 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  1191 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  1131 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  990 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  974 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  942 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Military Squad
  Spelen
  Military Squad
  878 keer gespeeld

  Lock and load! Are you ready to head into battle in this multiplayer first person shooter game? You’ll be going up against players from all over the world so you’ll need to stay on your toes while you try to wipe them out!

 • Opstandelingen 2
  Spelen
  Opstandelingen 2
  703 keer gespeeld

  Een aantal van 's wereld dodelijkste revolutionairen gaan nu de strijd opnieuw aan. In deze multiplayer 3D schietgame duik je midden in de actie. Ga met ze mee in een duel tot de dood met machinegeweren, sniperrifles en nog veel meer.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  684 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Leger soldaten: verzet
  Spelen
  Leger soldaten: verzet
  642 keer gespeeld

  Deze twee soldaten zijn zeker dapper maar er staat ze een zware taak te wachten. Ze zitten op een eiland vol monstrs en zombies en kunnen geen kant op. Help ze om op een slimme manier gebruik te maken van alle hulpmiddelen die ze hebben terwijl ze hun wapens upgraden en deze ellendelingen uitschakelen.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  601 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  531 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.

 • Tankoorlog-simulator
  Spelen
  Tankoorlog-simulator
  512 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in deze 3D actiegame. Het is ten slotte oorlog! Kruip achter het stuur van een vette tank en blaas de andere tanks zo snel als je kan uit de weg.

 • Counter Striker
  Spelen
  Counter Striker
  510 keer gespeeld

  Shoot as many terrorists as you can

 • Soldatenstrijd
  Spelen
  Soldatenstrijd
  389 keer gespeeld

  Deze soldaten gaan de strijd aan met een hele stad vol gevaarlijke schurken en criminelen. Ze kunnen je hulp dus goed gebruiken! Verzamel de coole wapens en munten en zoek de sleutels om de actierijke levels te voltooien.