Leger Spellen

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  71092 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  10995 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  6913 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  26361 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  33695 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  1552 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  13199 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  15755 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

  Call of War is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  19150 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Tankoorlog-simulator
  Spelen
  Tankoorlog-simulator
  1003 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in deze 3D actiegame. Het is ten slotte oorlog! Kruip achter het stuur van een vette tank en blaas de andere tanks zo snel als je kan uit de weg.

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  39873 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  1269 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  1145 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1649 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • Warbanner
  Spelen
  Warbanner
  111788 keer gespeeld

  De tijd van oorlog is aangebroken en je moet zowel je leger als je nederzetting omhoog brengen! Train je troepen en rekruteer meer krachtige eenheden terwijl je nederzetting groeit en bloeit met nieuwe gebouwen die je helpen bij je verdediging. Zie hoe de door jou getrainde troepen vijandelijke strijdkrachten en steden verwoesten in dit epische online strategiespel, Warbanner!

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  24510 keer gespeeld

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  61866 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  598 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • WWII: heldenmedaille
  Spelen
  WWII: heldenmedaille
  588 keer gespeeld

  Ga terug in de tijd in en beleef de actie van de Tweede Wereldoorlog nu zelf. In deze FPS beland je midden in de strijd. Bestorm de stranden van Normandië en vecht om andere plekken te overwinnen terwijl je de strijd aangaat samen met of tegen andere spelers van over de wereld.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  5601 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  23249 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  546 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Counter Striker
  Spelen
  Counter Striker
  586 keer gespeeld

  Shoot as many terrorists as you can

 • Tanksimulator
  Spelen
  Tanksimulator
  477 keer gespeeld

  Heb je altijd al een tank willen besturen? Dan is dit je kans! Klim in dit coole legervoertuig en rij door een drukke stad of een uitgestrekte woestijn in dit epische simulatiespel.

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  4047 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Jungle-tv
  Spelen
  Jungle-tv
  657 keer gespeeld

  In deze 3D torenverdediger hebben miljoenen monsters het op jou gemunt! Vernietig je de vreselijke hordes voordat het te laat is? Verdedig koste wat kost je fort dat diep in de jungle ligt. Trek ten strijde met raketten, krachtige plasmakanonnen en nog veel meer.

 • Supremacy 1914
  Spelen
  Supremacy 1914
  973 keer gespeeld

  in deze turn based strategiegame is de hele wereld in een vreselijke oorlog verwikkeld. Welk land ga jij aanvoeren? Als je wil winnen moet je allianties aangaan, je bronnen op slimme wijze beheren en vlug beslissingen maken terwijl je de strijdkrachten het slachtveld opstuurt.

  Supremacy 1914 is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Zwaar gevecht
  Spelen
  Zwaar gevecht
  473 keer gespeeld

  Deze 3D schietgame heeft tientallen intense missies voor je in petto. Ga de strijd aan met terroristen en maak ze een voor een af in de oude fabriek, of verpletter je vijanden in het woestijnstadje. Je hebt koevoeten, machinegeweren en nog veel meer tot je beschikking om korte metten met ze te maken.

 • Iron Rage
  Spelen
  Iron Rage
  2041 keer gespeeld

  De strijd woedt voort in dit militaire simulatiespel. Werk samen met Captain Walker en de slimme Emilia Reinhardt en coördineer je troepen. Bestrijd je vijanden met steampunk-robots en carbonietbommen, maar zorg er wel voor dat je je middelen verstand inzet.

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  1370 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Pixel Gun Apocalypse 7
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 7
  1758 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een commando van pixels te zijn in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij al je tegenstanders uitschakelen? Pak een wapen en laat maar eens zien dan!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1558 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  12175 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Intruder Combat Training
  Spelen
  Intruder Combat Training
  141 keer gespeeld

  Het is erop of eronder in dit meedogenloze actiespel. Kies een missie of neem het op tegen de gevaarlijkste moordenaars en huurlingen ter wereld in de vrije modus.

 • Military Wars Warfare
  Spelen
  Military Wars Warfare
  478 keer gespeeld

  Military Wars Warfare is een online first-person shooter voor meerdere spelers waarin je het tegen je vrienden opneemt. Speel het gratis samen met de andere online spellen van onze partners op www.supergames.io. Daar vind je alle .io-spellen, zoals agar.io, slither.io, supersnake.io en nog veel meer!

 • Pixel Gun Apocalypse 6
  Spelen
  Pixel Gun Apocalypse 6
  1808 keer gespeeld