• Combat Reloaded
  Spelen
  Combat Reloaded
  7556 keer gespeeld

  Vecht jij voor het blauwe of het rode team in dit intense multiplayer actiespel? Pak een wapen, duik achter obstakels en schuil achter een hoek terwijl je ondertussen probeert andere spelers uit te schakelen.

 • Army Force Strike
  Spelen
  Army Force Strike
  24292 keer gespeeld

  Zorg ervoor dat je klaar bent om de beste first-person multiplayer-uitdaging aan te gaan die je je kunt voorstellen! In Army Force Strike kun je vijanden van alle kalibers beschieten, doden en op andere manieren uitschakelen. Je kunt meer online-spellen zoals dit gratis spelen op www.Supergames.io.

 • Gevecht in de metro 3D
  Spelen
  Gevecht in de metro 3D
  57129 keer gespeeld

  De kogels komen van alle kanten in dit waanzinnige schietspel! Pak je spullen en schakel de vijanden samen met je team uit!

 • Combat Strike 2
  Spelen
  Combat Strike 2
  11086 keer gespeeld

  Je bevindt je weer achter vijandelijke linies. Denk je dat je het overleeft? Het is een eindeloze strijd in dit online 3D-multiplayer schietspel. Grijp je wapen en trek ten strijde!

 • Terrorisme bestrijden
  Spelen
  Terrorisme bestrijden
  5657 keer gespeeld

  Even afreageren? Dan gaat er niets boven een potje schieten!

 • Vijandelijk eiland
  Spelen
  Vijandelijk eiland
  14848 keer gespeeld

  De helikopter van deze soldaat is uit de lucht geschoten en nu zit hij vast op een eiland boordevol vijanden. Kun jij hem redden?

 • Age of War
  Spelen
  Age of War
  30493 keer gespeeld

  Probeer te overleven en vernietig de vijandige basis.

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  23835 keer gespeeld
 • Tanksimulator
  Spelen
  Tanksimulator
  329 keer gespeeld

  Heb je altijd al een tank willen besturen? Dan is dit je kans! Klim in dit coole legervoertuig en rij door een drukke stad of een uitgestrekte woestijn in dit epische simulatiespel.

 • Opstandelingen 2
  Spelen
  Opstandelingen 2
  797 keer gespeeld

  Een aantal van 's wereld dodelijkste revolutionairen gaan nu de strijd opnieuw aan. In deze multiplayer 3D schietgame duik je midden in de actie. Ga met ze mee in een duel tot de dood met machinegeweren, sniperrifles en nog veel meer.

 • Tank Fury
  Spelen
  Tank Fury
  1123 keer gespeeld

  Are you ready to take on players from all around the world in this io game? You’ll be controlling a tank that has all sorts of weapons, even spring-loaded boxing gloves! Find out if you can destroy your opponents’ tanks before they destroy yours!

 • Ten aanval: pixelmultiplayer
  Spelen
  Ten aanval: pixelmultiplayer
  1067 keer gespeeld

  Met hoeveel van deze gepixelde commando's kan jij korte metten maken? Daag andere gamers van over de hele wereld uit in deze multiplayer schietgame.

 • EG RTS Battle
  Spelen
  EG RTS Battle
  750 keer gespeeld

  Kunnen jouw troepen het kasteel van de vijand veroveren? Dat hangt allemaal af van jouw beslissingen in dit intense, actierijke strategiespel. Kies uit zwaardvechters, boogschutters en andere soldaten en zet ze op strategische wijze in om de overwinning te behalen.

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  22479 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Combat Guns 3D
  Spelen
  Combat Guns 3D
  6329 keer gespeeld

  Daag spelers van over de hele wereld uit in dit schietspel voor meerdere spelers. Kun jij ze uitschakelen voordat ze jou te grazen nemen? Kies een wapen en stort je in deze dodelijke strijd.

 • Militaire oorlog: Athene
  Spelen
  Militaire oorlog: Athene
  4918 keer gespeeld

  Er staat je weer een nieuwe strijd te wachten. Denk je dat jij deze epische FPS voor meerdere spelers kunt overleven? Controleer eerst je wapens voordat je ten strijde trekt.

 • Gemaskerde eenheid 3
  Spelen
  Gemaskerde eenheid 3
  751 keer gespeeld

  Deze gemaskerde commando's zijn er weer helemaal klaar voor! Ben jij klaar om in de strijd te duiken in deze multiplayer schietgame? Neem het tegen andere gamers op in een strijd tot de dood met machinegeweren, bazooka's en nog veel meer!

 • Call of War
  Spelen
  Call of War
  14603 keer gespeeld

  Reis terug in de tijd naar WO2 en leid je strijdkrachten naar de overwinning. Ontwikkel een geheim wapen en meer. Je leger wacht op je, commandant. Waar stuur je ze naartoe in dit MMO-spel?

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  38767 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Rebelse machten
  Spelen
  Rebelse machten
  1039 keer gespeeld

  Start een campagne of duik midden in de speler-tegen-speler-modus in deze multiplayer schietgame. Je kan je tegenstanders omknallen met machinegeweren, Tommyguns en een heleboel andere waanzinnige wapens.

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  16763 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Rakettenstrijd 3D
  Spelen
  Rakettenstrijd 3D
  330 keer gespeeld

  Wint het rode team het volgende gevecht dat je in deze spannende 3D schietgame staat te wachten? Of komt het blauwe team als overwinnaar uit de bus? Dat hangt ervan af of je korte metten met je vijanden kan maken. Laat de machinegeweren en raketwerpers maar knallen!

 • Blocky Combat SWAT 3
  Spelen
  Blocky Combat SWAT 3
  11932 keer gespeeld

  Geniet van een nieuwe ronde doldwaze actie! Neem het op tegen andere spelers uit de hele wereld in dit komische first person actiespel. Doorzeef je tegenstanders voordat je zelf de klos bent.

 • Counter Striker
  Spelen
  Counter Striker
  510 keer gespeeld

  Shoot as many terrorists as you can

 • Tankoorlog-simulator
  Spelen
  Tankoorlog-simulator
  601 keer gespeeld

  Toon je vijanden geen genade in deze 3D actiegame. Het is ten slotte oorlog! Kruip achter het stuur van een vette tank en blaas de andere tanks zo snel als je kan uit de weg.

 • Krunker.io
  Spelen
  Krunker.io
  1311 keer gespeeld

  In deze fps-game kan je jouw personage en allerlei andere dingen volledig aanpassen. Maar hoelang overleef jij de strijd tegen spelers van over de hele wereld? Grijp een wapen en begin maar te knallen!

 • Zombiestad
  Spelen
  Zombiestad
  1159 keer gespeeld

  Een nachtelijk reisje naar deze stad vol zombies zou wel eens heel interessant kunnen worden...

 • Zwaar gevecht
  Spelen
  Zwaar gevecht
  428 keer gespeeld

  Deze 3D schietgame heeft tientallen intense missies voor je in petto. Ga de strijd aan met terroristen en maak ze een voor een af in de oude fabriek, of verpletter je vijanden in het woestijnstadje. Je hebt koevoeten, machinegeweren en nog veel meer tot je beschikking om korte metten met ze te maken.

 • Jungle-tv
  Spelen
  Jungle-tv
  241 keer gespeeld

  In deze 3D torenverdediger hebben miljoenen monsters het op jou gemunt! Vernietig je de vreselijke hordes voordat het te laat is? Verdedig koste wat kost je fort dat diep in de jungle ligt. Trek ten strijde met raketten, krachtige plasmakanonnen en nog veel meer.

 • Total Front
  Spelen
  Total Front
  55187 keer gespeeld

  De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  1314 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • WWII: heldenmedaille
  Spelen
  WWII: heldenmedaille
  278 keer gespeeld

  Ga terug in de tijd in en beleef de actie van de Tweede Wereldoorlog nu zelf. In deze FPS beland je midden in de strijd. Bestorm de stranden van Normandië en vecht om andere plekken te overwinnen terwijl je de strijd aangaat samen met of tegen andere spelers van over de wereld.

 • Pilot Heroes
  Spelen
  Pilot Heroes
  247 keer gespeeld
 • Speciale eenheden
  Spelen
  Speciale eenheden
  301 keer gespeeld

  In deze first person shooter val je je vijanden genadeloos aan of verdedig je jouw terrein. Trek de heuvels in en zet je schrap voor een strijd op leven en dood terwijl je ze met je machinegeweer omver probeert te maaien.

 • Military Wars 3D Multiplayer
  Spelen
  Military Wars 3D Multiplayer
  1987 keer gespeeld

  Ga de strijd aan in dit superleuke 3D online schietspelletje voor meerdere spelers. Kies een team en schakel zoveel mogelijk vijandelijke eenheden uit om te winnen!

 • Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  Spelen
  Blocky Combat Swat 2: Storm Desert
  1642 keer gespeeld

  Oldschool graphics en moderne spanning, dat is waar het allemaal om draait in dit multiplayer actiespel. Neem het op tegen andere spelers van de hele wereld en probeer zo lang mogelijk te overleven op tropische eilanden, in droge woestijnen en andere omgevingen.