• Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  296474 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  27274 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  12881 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  9028 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  6309 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  Spelen
  Bob de dief 5: avontuur in de tempel
  6130 keer gespeeld

  De wereldberoemde dief staat op het punt om aan zijn grootste avontuur ooit te beginnen. Ga samen met Bob op zoek naar schatten in deze eeuwenoude tempel, maar pas wel op voor de gevaarlijke mummies!

 • Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  Spelen
  Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  4255 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw land, een nieuwe beruchte overval. Bob, de wereldberoemde dief, gaat naar Japan voor zijn volgende grote klus. Kun jij hem helpen wetenschappers, beveiligingsmedewerkers, politie en zelfs mummies te ontwijken terwijl hij talloze waardevolle artefacten probeert te stelen?

 • Politie vs. dief: achtervolging
  Spelen
  Politie vs. dief: achtervolging
  4236 keer gespeeld

  Deze dieven zijn op de vlucht en ze hebben ook nog een paar coole bolides gestolen. Jij moet ze vangen voordat ze ontsnappen. De klok tikt door dus wees er snel bij. Spring in je politiewagen en sla ze in de boeien in dit spannende racespel.

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  3496 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  3466 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Grand Action Crime: New York
  Spelen
  Grand Action Crime: New York
  2592 keer gespeeld

  De Big Apple ligt aan jouw voeten! Vecht je een weg naar de top in dit waanzinnige actiespel. Jat auto's, wees agenten te slim af, elimineer concurrende gangsters en verdien onderweg bakken bitcoins. Spoedig zul je de straten van New York met een ijzeren vuist regeren!

 • Parkeren in 3D: politiebureau
  Spelen
  Parkeren in 3D: politiebureau
  2102 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van een van deze futuristische politieauto's en kijk of je hem op de juiste plek kunt zetten. Pas alleen wel op dat je de andere wagens niet raakt in dit uitdagende parkeerspel.

 • Toy Car Simulator
  Spelen
  Toy Car Simulator
  1821 keer gespeeld

  Verken de straten van dit kleine stadje met talloze speelgoedauto's. Spring over schansen en verzamel munten terwijl je over parcoursen raast. Probeer geen ongelukken te maken in dit super schattige racespel.

 • Whack The Thief
  Spelen
  Whack The Thief
  1776 keer gespeeld

  O nee, er wordt bij je ingebroken! Klik op de verschillende voorwerpen in je huis om de dief een lesje te leren. En let op: dit spel is niet voor tere zieltjes!

 • Agent of Descent
  Spelen
  Agent of Descent
  1637 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende is vastbesloten om dit gebouw over te nemen. Het is aan jou, dappere agent, om het koste wat kost te verdedigen in deze turn-based actiegame. Tijdens je avontuur kan je geld verdienen om extra munitie en andere items te kopen. Grijp zoveel wapens als je kan en zet je schrap om de trekker over te halen!

 • Crime City 3D 2
  Spelen
  Crime City 3D 2
  1543 keer gespeeld

  Keer terug naar deze door misdadigers geteisterde metropool en pak de wapens weer op. Check je munitie en maak je klaar voor de strijd in dit meedogenloze 3D-actiespel.

 • Rijdende politiemacht
  Spelen
  Rijdende politiemacht
  1196 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van deze politieauto en schakel de gevaarlijkste criminelen ter wereld uit.

 • Sift Heads 5
  Spelen
  Sift Heads 5
  1137 keer gespeeld

  Vinnie is terug en hij doet wat hij het beste kan: het doorzeven van hoofden.

 • Transgressie
  Spelen
  Transgressie
  948 keer gespeeld

  Geniet van dit duistere, meeslepende browserspelletje voor 2 spelers. Los het mysterie op en ontsluier een geheim dat niemand te weten mocht komen!

 • Hell Cops
  Spelen
  Hell Cops
  672 keer gespeeld

  Deze agenten laten zich door niets en niemand tegenhouden, zelfs niet door onschuldige voetgangers...

 • NYPD Crime Control
  Spelen
  NYPD Crime Control
  559 keer gespeeld

  De straten van New York City zijn onveilig geworden en nu moeten jij en je maatjes van het politiekorps de slechteriken uitschakelen. Hanteer een ‘shoot to kill’-beleid in het nieuwe 3D-schietspel, NYPD Crime Control.

 • Vehicles Level Pack
  Spelen
  Vehicles Level Pack
  296 keer gespeeld

  Voorkom jij dat deze auto's en andere voertuigen van een klif vliegen of zelfs een nog gekker ongeluk krijgen? Probeer ze uit de problemen te houden in dit schattige puzzelspel.

 • Politiestunts
  Spelen
  Politiestunts
  216 keer gespeeld

  Stap in een coole politieauto en scheur zo snel mogelijk door en langs de verschillende obstakels!

 • Traffic Trouble
  Spelen
  Traffic Trouble
  208 keer gespeeld

  Het is het jaar 2312 en jij bent de laatste verkeersagent. Moet je door een robot vervangen worden?

 • Good Guys vs Bad Boys
  Spelen
  Good Guys vs Bad Boys
  165 keer gespeeld

  Sluit jij je aan bij de goeden of bij de slechteriken in deze intense arena's? En wie komt er als overwinnaar uit de strijd in dit actiespel voor meerdere spelers? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Parkeren in Dubai
  Spelen
  Parkeren in Dubai
  160 keer gespeeld

  Zoals in vele steden het geval is, is het ook in Dubai heel lastig om ergens je auto te parkeren. Zelfs de politie heeft er last van. Kun jij een goede parkeerplek vinden voor deze politiewagen in dit uitdagende parkeerspel?

 • Pas op, politie!
  Spelen
  Pas op, politie!
  156 keer gespeeld

  Kruip achter het stuur en scheur door de stad, maar pas op: de politie zit je op de hielen!

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  145 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Creëer een politiestaat
  Spelen
  Creëer een politiestaat
  130 keer gespeeld

  Democratie is zoooo saai! Waarom creëer je geen politiestaat nu je de president bent? Je hebt vier jaar de tijd om je vrije natie in een dictatuur te veranderen, geregeerd door een meedogenloze tiran. Maak nieuwe wetten, vul de straten met propaganda en meer in dit satirische online spel.

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  122 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Blocky Trials
  Spelen
  Blocky Trials
  112 keer gespeeld

  Deze volslagen gekke racers staan op het punt om een paar van 's werelds gekste circuits te berijden. Ga met hen mee terwijl ze door poorten, steden en zelfs off-road razen in dit racespel. Kies je favoriet voordat je naar de startlijn gaat.

 • Gered door de politie
  Spelen
  Gered door de politie
  103 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende heeft een meisje gekidnapt en ze willen een losprijs. Help dit dappere duo om haar te bevrijden in deze spannende sidescroller.

 • Escape Pink Room
  Spelen
  Escape Pink Room
  101 keer gespeeld

  Verzamel de spullen uit de kamer en gebruik ze om te ontsnappen.

 • Politiewagen parkeren 2
  Spelen
  Politiewagen parkeren 2
  94 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een agent te zijn in deze drukke stad. Spring achter het stuur van een politiewagen en ga verschillende uitdagingen aan in dit doldwaze parkeerspel. Parkeer je wagen op piepkleine parkeerplaatsen en deel parkeerboetes uit.

 • Hummers parkeren
  Spelen
  Hummers parkeren
  93 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.

 • Scherpschutterstraining
  Spelen
  Scherpschutterstraining
  74 keer gespeeld

  Heb jij de koele precisie om als scherpschutter voor de politie te werken? Laat maar eens zien!