• Madalin stuntwagens 2
  Spelen
  Madalin stuntwagens 2
  167686 keer gespeeld

  Maak een keuze uit een van deze bijna onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om een paar onmogelijke stunts uit te voeren. Denk jij dat je al die sprongen en lussen in dit waanzinnige racespel zonder kleerscheuren overleeft?

 • Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  Spelen
  Bob de Rover 4: Seizoen 2 Rusland
  13556 keer gespeeld

  Bob's laatste misdaadgolf brengt hem helemaal naar Rusland! Word lid van zijn team op jacht naar sieraden, zeldzame poppen en andere onschatbare zaken in enkele van de best beveiligde gebouwen in Moskou. Bob heeft je hard hulp nodig bij het vermijden van bewakingscamera's, high-tech alarmen en de meest geharde bewakers op de planeet.

 • Autodief
  Spelen
  Autodief
  6099 keer gespeeld

  Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

 • Crime City 3D
  Spelen
  Crime City 3D
  6029 keer gespeeld

  Alleen jij kunt nog voorkomen dat deze stad afglijdt naar totale anarchie. Verzamel de coole wapens en schakel de schurken uit in dit supervette actiespel.

 • Cars Thief 2: Tank Edition
  Spelen
  Cars Thief 2: Tank Edition
  3267 keer gespeeld

  Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

 • Gunblood Remastered
  Spelen
  Gunblood Remastered
  3047 keer gespeeld

  Hoelang hou jij het vol tijdens deze epische vuurgevechten? Houd je vinger aan de trekker en probeer je tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen, want voordat je het weet, bijt jij in het stof.

 • Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  Spelen
  Bob de Rover 4: seizoen 3 Japan
  2983 keer gespeeld

  Een nieuwe dag, een nieuw land, een nieuwe beruchte overval. Bob, de wereldberoemde dief, gaat naar Japan voor zijn volgende grote klus. Kun jij hem helpen wetenschappers, beveiligingsmedewerkers, politie en zelfs mummies te ontwijken terwijl hij talloze waardevolle artefacten probeert te stelen?

 • Politie vs. dief: achtervolging
  Spelen
  Politie vs. dief: achtervolging
  2901 keer gespeeld

  Deze dieven zijn op de vlucht en ze hebben ook nog een paar coole bolides gestolen. Jij moet ze vangen voordat ze ontsnappen. De klok tikt door dus wees er snel bij. Spring in je politiewagen en sla ze in de boeien in dit spannende racespel.

 • Grand Action Crime: New York
  Spelen
  Grand Action Crime: New York
  2060 keer gespeeld

  De Big Apple ligt aan jouw voeten! Vecht je een weg naar de top in dit waanzinnige actiespel. Jat auto's, wees agenten te slim af, elimineer concurrende gangsters en verdien onderweg bakken bitcoins. Spoedig zul je de straten van New York met een ijzeren vuist regeren!

 • Crime City 3D 2
  Spelen
  Crime City 3D 2
  1433 keer gespeeld

  Keer terug naar deze door misdadigers geteisterde metropool en pak de wapens weer op. Check je munitie en maak je klaar voor de strijd in dit meedogenloze 3D-actiespel.

 • Parkeren in 3D: politiebureau
  Spelen
  Parkeren in 3D: politiebureau
  1152 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van een van deze futuristische politieauto's en kijk of je hem op de juiste plek kunt zetten. Pas alleen wel op dat je de andere wagens niet raakt in dit uitdagende parkeerspel.

 • Rijdende politiemacht
  Spelen
  Rijdende politiemacht
  1105 keer gespeeld

  Spring achter het stuur van deze politieauto en schakel de gevaarlijkste criminelen ter wereld uit.

 • Toy Car Simulator
  Spelen
  Toy Car Simulator
  1061 keer gespeeld

  Verken de straten van dit kleine stadje met talloze speelgoedauto's. Spring over schansen en verzamel munten terwijl je over parcoursen raast. Probeer geen ongelukken te maken in dit super schattige racespel.

 • Transgressie
  Spelen
  Transgressie
  948 keer gespeeld

  Geniet van dit duistere, meeslepende browserspelletje voor 2 spelers. Los het mysterie op en ontsluier een geheim dat niemand te weten mocht komen!

 • Whack The Thief
  Spelen
  Whack The Thief
  900 keer gespeeld

  O nee, er wordt bij je ingebroken! Klik op de verschillende voorwerpen in je huis om de dief een lesje te leren. En let op: dit spel is niet voor tere zieltjes!

 • Sift Heads 5
  Spelen
  Sift Heads 5
  735 keer gespeeld

  Vinnie is terug en hij doet wat hij het beste kan: het doorzeven van hoofden.

 • Hell Cops
  Spelen
  Hell Cops
  672 keer gespeeld

  Deze agenten laten zich door niets en niemand tegenhouden, zelfs niet door onschuldige voetgangers...

 • NYPD Crime Control
  Spelen
  NYPD Crime Control
  486 keer gespeeld

  De straten van New York City zijn onveilig geworden en nu moeten jij en je maatjes van het politiekorps de slechteriken uitschakelen. Hanteer een ‘shoot to kill’-beleid in het nieuwe 3D-schietspel, NYPD Crime Control.

 • Vehicles Level Pack
  Spelen
  Vehicles Level Pack
  250 keer gespeeld

  Voorkom jij dat deze auto's en andere voertuigen van een klif vliegen of zelfs een nog gekker ongeluk krijgen? Probeer ze uit de problemen te houden in dit schattige puzzelspel.

 • Politiestunts
  Spelen
  Politiestunts
  216 keer gespeeld

  Stap in een coole politieauto en scheur zo snel mogelijk door en langs de verschillende obstakels!

 • Politiewagen parkeren 2
  Spelen
  Politiewagen parkeren 2
  193 keer gespeeld

  Het is niet makkelijk om een agent te zijn in deze drukke stad. Spring achter het stuur van een politiewagen en ga verschillende uitdagingen aan in dit doldwaze parkeerspel. Parkeer je wagen op piepkleine parkeerplaatsen en deel parkeerboetes uit.

 • Good Guys vs Bad Boys
  Spelen
  Good Guys vs Bad Boys
  145 keer gespeeld

  Sluit jij je aan bij de goeden of bij de slechteriken in deze intense arena's? En wie komt er als overwinnaar uit de strijd in dit actiespel voor meerdere spelers? Daar kom je maar op één manier achter...

 • Traffic Trouble
  Spelen
  Traffic Trouble
  138 keer gespeeld

  Het is het jaar 2312 en jij bent de laatste verkeersagent. Moet je door een robot vervangen worden?

 • Scherpschutterstraining
  Spelen
  Scherpschutterstraining
  134 keer gespeeld

  Heb jij de koele precisie om als scherpschutter voor de politie te werken? Laat maar eens zien!

 • Creëer een politiestaat
  Spelen
  Creëer een politiestaat
  128 keer gespeeld

  Democratie is zoooo saai! Waarom creëer je geen politiestaat nu je de president bent? Je hebt vier jaar de tijd om je vrije natie in een dictatuur te veranderen, geregeerd door een meedogenloze tiran. Maak nieuwe wetten, vul de straten met propaganda en meer in dit satirische online spel.

 • Parkeren in Dubai
  Spelen
  Parkeren in Dubai
  106 keer gespeeld

  Zoals in vele steden het geval is, is het ook in Dubai heel lastig om ergens je auto te parkeren. Zelfs de politie heeft er last van. Kun jij een goede parkeerplek vinden voor deze politiewagen in dit uitdagende parkeerspel?

 • Blocky Trials
  Spelen
  Blocky Trials
  97 keer gespeeld

  Deze volslagen gekke racers staan op het punt om een paar van 's werelds gekste circuits te berijden. Ga met hen mee terwijl ze door poorten, steden en zelfs off-road razen in dit racespel. Kies je favoriet voordat je naar de startlijn gaat.

 • Driving Force 3
  Spelen
  Driving Force 3
  96 keer gespeeld

  De New Age Drakenbende heeft een helikopter weten te bemachtigen en nu terroriseren ze de hele stad! Schakel ze uit voordat je aan een nieuwe ronde vol spannende missies begint in dit racespel boordevol actie.

 • Pas op, politie!
  Spelen
  Pas op, politie!
  81 keer gespeeld

  Kruip achter het stuur en scheur door de stad, maar pas op: de politie zit je op de hielen!

 • Sift Heads: World 5
  Spelen
  Sift Heads: World 5
  70 keer gespeeld

  Ze dachten dat dit de meest makkelijke taak uit hun carrière zou zijn, maar o, wat hadden ze het mis. Sluit je aan bij de Sift Heads terwijl ze zich een weg banen uit een jungle vol huurlingen in dit spannende actiespel.

 • Sift Heads: World 6
  Spelen
  Sift Heads: World 6
  64 keer gespeeld

  De Sift Heads zijn teruggekeerd van hun laatste missie om te ontdekken dat hun hoofdkwartier helemaal met de grond gelijk is gemaakt. De tijd is aangebroken om de jacht te openen op de boosdoeners in dit boeiende actiespel.

 • Hummers parkeren
  Spelen
  Hummers parkeren
  62 keer gespeeld

  Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.

 • Armed Forces vs. Gangs
  Spelen
  Armed Forces vs. Gangs
  59 keer gespeeld

  Er is een meedogenloze strijd aan de gang in deze stad. Verdedig jij de regerende bendes op straat of help je het leger dat op hen is afgestuurd om de chaos te stoppen? Kies je zijde en zet je schrap voor de strijd van je leven in dit multiplayer first-person actiespel.

 • Gered door de politie
  Spelen
  Gered door de politie
  58 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende heeft een meisje gekidnapt en ze willen een losprijs. Help dit dappere duo om haar te bevrijden in deze spannende sidescroller.

 • Grand Gang: Crime Island
  Spelen
  Grand Gang: Crime Island
  53 keer gespeeld

  Dit hele eiland is overspoeld door gangsters. Denk je dat jij ze allemaal kunt verslaan? Pak een wapen en vecht je een weg naar de top in dit meedogenloze actiespel.

 • Escape Pink Room
  Spelen
  Escape Pink Room
  46 keer gespeeld

  Verzamel de spullen uit de kamer en gebruik ze om te ontsnappen.