Oorlog Spelletjes

 • Heroes Battle
  Heroes Battle
  0 keer gespeeld

  De aarde zelf begint te rommelen onder het gigantische gekletter van zwaarden en ander wapentuig in dit epische conflict. Doe mee met onze legioenen in hun voorbereiding op de strijd in dit gratis onlinespel.

 • Strijdvaardige koning 2
  Strijdvaardige koning 2
  252 keer gespeeld

  Ga de strijd aan met de zombies in dit geweldige strategiespelletje voor in je browser! Oh, en vergeet de andere monsters niet...

 • Age Of Defense Mini 2
  Age Of Defense Mini 2
  33 keer gespeeld

  Neem het op tegen gevaarlijke holbewoners en andere wezens en verdedig je koninkrijk in het gloednieuwe online verdedigingsspel Age of Defense Mini 2!

 • Taveerne der helden
  Taveerne der helden
  354 keer gespeeld

  De heerser van het magische koninkrijk Ambalans is gestorven en nu hebben talloze krijgers het op zijn troon gemunt! Maak je klaar voor de strijd in dit uitdagende actiespelletje.

 • World of Tanks
  World of Tanks
  0 keer gespeeld
 • Brave Heads
  Brave Heads
  330 keer gespeeld

  Bouw snel kolossale, onverwoestbare torens in dit gloednieuwe online strategiespel! Een kwaadaardig leger marcheert naar jouw koninkrijk en je leger moet klaarstaan om de vijand tegen te houden!

 • Imperial Guardians
  Imperial Guardians
  216 keer gespeeld

  Stuur je troepen op pad om je kasteel te verdedigen en verzamel de kostbare grondstoffen. Verbeter je helden in dit spannende strategiespelletje en red je koninkrijk!

 • Civilization Wars 4: monsters
  Civilization Wars 4: monsters
  212 keer gespeeld

  Keer terug naar het koninkrijk in dit realtime strategiespelletje. Talloze helden, monsters en zombies wachten op je. Bij welke stam sluit jij je aan?

 • Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  Kruisvaarderdefensie: level-pakket 2
  2741 keer gespeeld

  Keer terug naar een wereld van avontuur en opwinding en bereid je voor op een serie spannende veldslagen. Verdedig de stad tegen je vijanden in dit torendefensiespelletje.

 • Krijgsheren 2: demonenaanval
  Krijgsheren 2: demonenaanval
  784 keer gespeeld

  Kun jij vrede stichten in een wereld vol chaos en strijd? Kies één van de rassen en probeer de wereld te veroveren!

 • Strijd om Engeland
  Strijd om Engeland
  963 keer gespeeld

  De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken! Stap in je vliegtuig, voer epische manoeuvres uit en voltooi de missies om de vijand te verslaan!

 • Olifantenoorlog
  Olifantenoorlog
  1519 keer gespeeld

  Deze twee stammen trekken ten strijde met... olifanten? Inderdaad! Stamp je tegenstanders de grond in in dit wilde actiespelletje.

 • Epische oorlog 5
  Epische oorlog 5
  391 keer gespeeld

  Vecht je een weg naar de overwinning in deze nieuwe versie van Epische oorlog! Alleen met jouw hulp kunnen de boosaardige krachten verslagen worden.

 • Battle Fury
  Battle Fury
  1838 keer gespeeld

  Leid je soldaten naar de overwinning in dit torenverdedigingsspelletje! Ben je klaar om de strijd aan te gaan? Laat maar 'ns zien dan!

 • Heilig zwaardgevecht
  Heilig zwaardgevecht
  478 keer gespeeld

  Rust je leger uit en ga de strijd aan met je vijanden in dit prachtige strategiespelletje.

 • Echte helden
  Echte helden
  1332 keer gespeeld

  Vecht voor de eer en jouw koninkrijk in dit superleuke gratis strategiespelletje! Recruteer bekende helden om de strijd aan te gaan tegen het kwaad.

 • Combatants
  Combatants
  371 keer gespeeld

  Neem het op tegen andere spelers en wees heer en meester op het slagveld. Schiet je tegenstanders in hun gezicht, duw ze van een klif en maak er zoveel mogelijk af!

 • Scherpschutter
  Scherpschutter
  2948 keer gespeeld

  Je heli is net uit de lucht geschoten, maar gelukkig heb je je wapen en je munitie nog. Gebruik je scherpschuttersvaardigheden om je vijanden onschadelijk te maken in dit adrenalineverhogende oorlogsspelletje.

 • Schieten in de stad
  Schieten in de stad
  17784 keer gespeeld

  Ben je klaar om de vijand aan flarden te schieten? Raak ze allemaal in Schieten in de stad! Vergeet ook niet om na je missies je wapens te verbeteren.

 • Bataljon: tegenaanval
  Bataljon: tegenaanval
  240 keer gespeeld

  Verdedig je rijk tegen de indringers door je troepen op strategische plekken in te zetten in dit uitdagende strategiespelletje. Kun jij het leger van generaal Muller verslaan en zijn landen veroveren?

 • De slag om Groot-Brittannië 2
  De slag om Groot-Brittannië 2
  101 keer gespeeld

  Jij voert de strijd aan in dit uitdagende en boeiende strategiespel voor je browser. Weer de binnenvallende legers af! Translators: Direct the course of battle = be the leader

 • Inquisitie
  Inquisitie
  1450 keer gespeeld

  Ga de strijd aan in de naam van je koning en je land in dit briljante strategiespelletje! De zombiehorden zullen nooit stoppen!

 • Ultieme toren
  Ultieme toren
  1120 keer gespeeld

  Verdedig je koninkrijk in dit spannende strategiespelletje! Denk vooruit en verbeter je gebouwen en troepen terwijl de vijand nadert!

 • Wereldoorlogen
  Wereldoorlogen
  803 keer gespeeld

  Kun jij alle gebieden veroveren in dit imperialistische oorlogsspelletje? Vorm je eigen leger, kies het aantal spelers en selecteer een datum voor de strijd. Denk je dat jij de overwinning kunt behalen?

 • Necronator 2
  Necronator 2
  1013 keer gespeeld

  Stort je in een wereld boordevol gevaren in Necronator 2. Verzamel je troepen en vecht je een weg naar de overwinning!

 • Kerker van de Xenos
  Kerker van de Xenos
  503 keer gespeeld

  Verzamel de sleutels om de gezegende Xenos te bevrijden en de vrede te herstellen. Kun jij ze allemaal helpen?

 • Heersers van Vandaria
  Heersers van Vandaria
  61 keer gespeeld

  De koning van Nirvana heeft Edenion de oorlog verklaard. Sluit je aan bij het leger van Zur, verover kastelen en andere gebouwen en versla de vijand voor eens en voor altijd!

 • Mercenaries 2: World in Flames
  Mercenaries 2: World in Flames
  238 keer gespeeld

  Je bent ingehuurd door de hoogste bieder en getraind door onafhankelijke krijgsheren om de gevaarlijkste missies te voltooien. Maar nu moet je laten zien wat je waard bent. Pak je wapens en vergeet je munitie niet. Geniet van urenlange sniperactie in dit stripachtige schietspelletje!

 • Sluipschutters 2
  Sluipschutters 2
  4834 keer gespeeld

  Heb jij scherpe ogen en een vaste hand? Pak dan je geweer en verdedig je positie!

 • Supergevecht: de nieuwe missie
  Supergevecht: de nieuwe missie
  125 keer gespeeld

  Ga het slagveld op met je allesverwoestende tank. Geniet van urenlang spelplezier in dit uitdagende arcadespelletje, dankzij de 60 intense missies en de talloze prestaties en upgrades. Ben je klaar om de strijd aan te gaan?

 • Ontsnapping in de jungle
  Ontsnapping in de jungle
  601 keer gespeeld

  Pak je wapens, stap in je gepantserde wagen en probeer uit deze levensgevaarlijke jungle te ontsnappen. Kun jij de soldaten, tanks, helikopters en motoren afschudden? Speel krachtige upgrades vrij om je vijanden onschadelijk te maken. Richt en schiet op je achtervolgers, maar zorg dat ze jou niet raken.

 • Nationale verdediging
  Nationale verdediging
  1549 keer gespeeld

  Voer oorlog om de rijkdom van de mannen in pakken veilig te stellen. Val de vijandelijke linies aan en verover de gebieden. Verbeter je wapens om voor nog meer verwoesting te kunnen zorgen. Jouw missie bestaat uit het verdedigen van de toren en het vernietigen van naderende voertuigen. Verkoop wapens om geld te verdienen waarmee je meer munitie kunt kopen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

 • Battlefield Shooter 2
  Battlefield Shooter 2
  3994 keer gespeeld

  O nee, je basis wordt aangevallen in deze nieuwe versie van Battlefield Shooter! Pak je wapens en schiet de vijand aan flarden om je missie te voltooien. Ben je dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan?

 • Counter Shooter
  Counter Shooter
  800 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een sluipschutter en elimineer je vijanden om je ultrageheime missies te voltooien. Maar wees gewaarschuwd: in dit actierijke spel worden je reflexen behoorlijk op de proef gesteld. Pak je wapen en schakel de vijand uit in dit gratis online schietspelletje.

 • CF Sudden Attack
  CF Sudden Attack
  147 keer gespeeld

  De vijand heeft verschillende belangrijke en zeer geheime gebieden overgenomen, en het is aan jou, de meest dodelijke en opgeleide militair, om ze uit te schakelen! Reis naar verschillende uiterst gevaarlijke locaties in dit tegenaanvalachtige spel, maar wees voorzichtig: naar hoe meer plaatsen je gaat, hoe meer vijanden je tegenkomt!

 • Cross Fire Final Mission
  Cross Fire Final Mission
  29 keer gespeeld

  Gevangen raken in het kruisvuur tijdens de jacht op terroristen is nog nooit zo spannend geweest! Met meeslepende actie en uitstekende graphics raak je helemaal verslingerd aan Cross Fire Final Mission. Verdien beloningen voor headshots, multi kills en nog veel meer! Is je pistool gereed en voel je je moedig genoeg?

  • Fantastische verovering
   Fantastische verovering
   261 keer gespeeld

   Het boosaardige Rode Leger heeft je kostbare amulet gestolen! Ga het terughalen, en geef ze flink op hun kop!

  • Pandav: helden van Hastina
   Pandav: helden van Hastina
   302 keer gespeeld

   Reis naar een magisch rijk waarin twee groepen broers van elkaar gescheiden zijn geraakt door oorlog en chaos. Breng ze weer bij elkaar en neem het op tegen de vijanden van hun koninkrijk in dit strategiespelletje. Een hele wereld vol spanning en avontuur ligt aan je voeten. Waar wacht je nog op? Beklim die bergen en schakel de bandieten uit!

  • Warzone Battle
   Warzone Battle
   1071 keer gespeeld

   Word de ultieme sluipschutter door op de doelen op de stormbaan te mikken. Blijf kalm en herlaad je munitie op tijd in dit zenuwslopende schietspel. Heb je stalen zenuwen, kameraad?

  • Elemental Strike: Mirage Tower
   Elemental Strike: Mirage Tower
   75 keer gespeeld

   Gebruik de elementen om dit magische koninkrijk te beschermen tegen de oprukkende legers.

  • Forge of Empires
   Forge of Empires
   10620 keer gespeeld

   Je begint met een kleine nederzetting in de Steentijd. Aan jou de taak om die te transformeren tot een gigantisch rijk en heelhuids door de eeuwen heen te loodsen.

  • Warfare Squad
   Warfare Squad
   551 keer gespeeld

   In dit oorlogsspelletje moet je je leger samenstellen, je vijanden vernietigen en hun gebied veroveren.

  • Achilles 2: Origins of a Legend
   Achilles 2: Origins of a Legend
   1016 keer gespeeld

   Betreed samen met deze legendarische Griekse krijger het slagveld en verpletter je tegenstanders.

  • Battle Cry :Age of mhyts
   Battle Cry :Age of mhyts
   52 keer gespeeld
  • Bomber at War 3
   Bomber at War 3
   624 keer gespeeld
  • Brave Shorties
   Brave Shorties
   941 keer gespeeld

   De dochter van de koning is ontvoerd. Denk je dat deze dappere riddertjes haar kunnen redden?

  • Colonial Wars: Special Edition
   Colonial Wars: Special Edition
   873 keer gespeeld

   Alle hens aan dek! De strijd om de heerschappij over de zeven zeeën is losgebarsten!

  • Immense Army
   Immense Army
   489 keer gespeeld