• Penalty Shooters
  Spelen
  Penalty Shooters
  55781 keer gespeeld

  De hele wereld kijkt toe. Kun jij de wedstrijd beslissen?

 • Knife Hit
  Spelen
  Knife Hit
  51044 keer gespeeld

  Er staat je een echte uitdaging te wachten in dit intense actiespel. Hoeveel messen kun je gooien naar deze draaiende boomstammen? Gebruik elk mes om elk level te voltooien. Er staan je ook heftige baasgevechten te wachten. Denk je dat je het allemaal aankan?

 • Neonbiker
  Spelen
  Neonbiker
  41228 keer gespeeld

  Deze biker staat op het punt om aan een van de moeilijkste racecircuits ter wereld te beginnen. Kun jij hem helpen met het uitvoeren van de meest waanzinnige stunts in dit intense, futuristische racespel?

 • Fidget Spinner
  Spelen
  Fidget Spinner
  41040 keer gespeeld

  Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!

 • Stickman Archer 2
  Spelen
  Stickman Archer 2
  35763 keer gespeeld

  It’s time for another duel to the death. Several, in fact! How long can you prevent your stickman from meeting his maker in this intense action game?

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  35599 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Cave FRVR
  Spelen
  Cave FRVR
  32206 keer gespeeld

  Normaal gesproken worden ruimteschepen de ruimte in gestuurd, maar deze wordt gebruikt om een grot te verkennen. Kan jij de piloot helpen om tientallen edelstenen en upgrades te verzamelen terwijl hij de donkere gangen verkent in deze uitdagende actiegame? Hou tijdens je avontuur de brandstoftank van het schip in de gaten en maak onderweg stops bij lanceerplatformen om hem bij te vullen.

 • Extreme bubbelschieter 2
  Spelen
  Extreme bubbelschieter 2
  30342 keer gespeeld

  Deze bubbels vallen razendsnel naar de onderkant van het scherm! Kun je ze allemaal laten knallen voordat het te laat is in dit super spannende bubbelschietspel?

 • 2020!
  Spelen
  2020!
  27512 keer gespeeld

  Leg deze blokken op de juiste plek en kijk of ze allemaal op het veld passen.

 • Piggy Fight
  Spelen
  Piggy Fight
  20505 keer gespeeld

  Dit boze varkentje heeft een drukke dag voor de boeg. Hij moet allemaal doelen vernietigen, maar gelukkig heeft hij een heel arsenaal aan coole wapens tot zijn beschikking. Kun jij hem een handje helpen in dit toffe actiespel?

 • Superstapelaar 2
  Spelen
  Superstapelaar 2
  18968 keer gespeeld

  Kun jij deze vormen op elkaar stapelen?

 • Onet Connect Classic
  Spelen
  Onet Connect Classic
  17999 keer gespeeld

  Schattige dieren, snoep of fruit - combineer identieke steentjes en maak het veld leeg voordat de tijd om is in deze leuke Mahjong Connect game!

 • Gun Builder 2
  Spelen
  Gun Builder 2
  16460 keer gespeeld

  In dit online spel kan je leren hoe je op veilige manier verschillende typen vuurwapens in elkaar kan zetten. Het spel leert je ook de namen van de verschillende onderdelen en stukken die bij elk wapen horen.

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  15151 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  15047 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • 1 Op 1 Voetbal: Klassiek
  Spelen
  1 Op 1 Voetbal: Klassiek
  14911 keer gespeeld

  Het is jij tegen de computer of een vriend in deze één-op-één voetbalwedstrijd. Hoeveel doelpunten kun je scoren voordat de tijd voorbij is?

 • Mijn ministadje
  Spelen
  Mijn ministadje
  14361 keer gespeeld

  Dit kleine stadje is klaar om flink uit te breiden! Baan je een weg door de stad en verbind alle helmen, zonnepanelen en andere dingen met elkaar in dit drie-op-een-rij-spel. Onderweg kun je handige boosters oppikken.

 • Wereldtoer boogschutten
  Spelen
  Wereldtoer boogschutten
  13868 keer gespeeld

  Reis de wereld rond en verbeter je virtuele boogschutkunsten. Kan jij alle doelen raken in dit realistische sportspel, een wedstrijd op besneeuwde bergtoppen en in pittoreske velden? Sommige doelen bewegen of bevatten ballonnen die je raak moet schieten, dus je hebt een flink uitdaging voor de boeg!

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  11905 keer gespeeld

  Deze gozer probeert zijn nieuwe superkrachten uit. Jammer genoeg zijn er een heleboel draaiende messen die hem in duizenden stukjes kunnen hakken! Kan jij hem helpen om door de lucht te blijven zwaaien in deze online game? Er zijn muntjes die hij tijdens zijn avontuur kan verzamelen en inwisselen voor coole kostuums.

 • Sniper Ultimate Assassin 2
  Spelen
  Sniper Ultimate Assassin 2
  11479 keer gespeeld

  We are back ! Congratulations! You just got a new job as one of the world’s most deadly assassins. Can you handle the workload though? This town is filled with dangerous criminals that need to be eliminated. Carefully aim your rifle while you take them down in this addictive shooting game.

 • Parking Fury 2
  Spelen
  Parking Fury 2
  11309 keer gespeeld

  In deze uitdagende parkeergame mag je sportwagens, takelwagens en allerlei andere auto's besturen! Kan jij elk voertuig naar de juiste plek manoeuvreren zonder ergens tegenaan te botsen? Het is veel lastiger dan je denkt!

 • Aqua Blitz
  Spelen
  Aqua Blitz
  11224 keer gespeeld

  Ga op avontuur in een betoverend onderwaterrijk in dit leuke 3-op-een-rij-spel. Probeer de schelpen en andere exotische wezens zo snel mogelijk te verbinden. Je kunt ook speciale dagbonussen verdienen, maar let goed op, want je hebt maar een beperkt aantal zetten per level.

 • Uitbraak uit de gevangenis
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis
  11070 keer gespeeld

  Deze twee broertjes willen uit de gevangenis ontsnappen. Kun jij ze een handje helpen?

 • Candy Rain 5
  Spelen
  Candy Rain 5
  10926 keer gespeeld

  Het gaat weer regenen! Keer terug naar dit met snoep gevulde koninkrijk voor weer een serie spannende uitdagingen in deze drie-op-een-rij-puzzelgame. Verwijder alle snoepjes van het bord terwijl je munten en nuttige boosters verzamelt.

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  10303 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • Bubble Burst
  Spelen
  Bubble Burst
  10048 keer gespeeld

  Get ready to blast off on an adventure through the outer reaches of the universe. Tons of bubbles are waiting for you to destroy them with this powerful cannon. Wipe them out, as fast as you can, in this interstellar bubble shooter game.

 • Tube Clicker
  Spelen
  Tube Clicker
  10043 keer gespeeld

  Denk je dat jij het internet kunt veroveren om een beroemde online ster te worden? Probeer geld te verdienen door filmpjes te uploaden en coole apps te gebruiken.

 • Uitbraak uit de gevangenis 2
  Spelen
  Uitbraak uit de gevangenis 2
  9870 keer gespeeld

  Help de broers met het oplossen van de puzzels en ontsnap uit de gevangenis in dit spel voor één of twee spelers!

 • Juwelenjacht
  Spelen
  Juwelenjacht
  9810 keer gespeeld

  Deze jungle barst van de kostbare edelstenen. Je hoeft ze alleen maar op te graven in deze drie-op-een-rij puzzelgame. Maar vergeet niet om ze met alle identieke juwelen te verbinden! Zet je schrap voor een groot avontuur met uitdagende levels terwijl je elke hoek van deze mysterieuze jungle verkent.

 • WK-penaltyschieten 2018
  Spelen
  WK-penaltyschieten 2018
  9575 keer gespeeld

  Een van de grootste sporttoernooien ter wereld gaat van start! Kies een land en maak je klaar om het veld op te stormen. Kan jij je nationale team helpen om de overwinning te behalen in elk van deze spannende penaltysessies? In deze online voetbalgame zullen al je teamgenoten op je rekenen.

 • Road Trip FRVR
  Spelen
  Road Trip FRVR
  9544 keer gespeeld

  Deze kleine auto is op een roadtrip, maar de snelweg ligt helemaal overhoop! Kan jij hem terug in elkaar zetten in deze grappige puzzelgame? Je moet een weg vinden rondom obstakels zoals huizen en zelfs bergen.

 • Monster Truck Soccer
  Spelen
  Monster Truck Soccer
  9518 keer gespeeld

  Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij de concurrentie schieten en talloze doelpunten scoren?

 • Toy Defense
  Spelen
  Toy Defense
  8513 keer gespeeld

  Ze mogen misschien slechts van plastic zijn gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat ze geen power in huis hebben! Zorg er in dit spannende torenverdedigingsspel voor dat je speelgoed soldaten en kanonnen op strategische wijze zijn geplaatst om zo je basis te kunnen verdedigen.

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spelen
  Bartender: The Perfect Mix
  8282 keer gespeeld

  Miguelita is vastbesloten om de beste bartender in dit tropische resort te worden. Help haar om haar vaardigheden te verbeteren, terwijl ze eenvoudige maar ook complexere cocktails maakt zoals de echt epische zwembad-cocktail. Help je Miguelita een mastermixoloog te worden in dit simulatiespel?

 • Kleine geweertjes
  Spelen
  Kleine geweertjes
  8075 keer gespeeld

  Ben je klaar voor de strijd, soldaat? De vijand komt recht op je af!

 • Bubble Shooter HD
  Spelen
  Bubble Shooter HD
  7791 keer gespeeld

  Verbeter je bubble shootvaardigheden met deze traditionele versie van het klassieke puzzelspel. Laat de bubbels zo snel mogelijk springen.